Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Δύο αχόρταγες αδελφές: Ράνια

Πλησίαζαν τα Χριστούγεννα και είχα πηδήξει άλλες δυο φορές τη Μαίρη, αλλά καμία τη Ράνια. Οι φορές με τη Μαίρη ήταν μετά από το φροντιστήριο, στα γρήγορα. Τα σχολεία έκλεισαν για γιορτές, αλλά το φροντιστήριο συνέχιζε. Παραμονή Χριστουγέννων ήταν το τελευταίο μάθημα, νωρίς το πρωί και η Μαίρη είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ίσως γινόταν τίποτα, αλλά τελικά ήρθε και την πήρε ο γκόμενος της. Η Ράνια περίμενε από κάτω για το δικό της μάθημα, με είδε και μου χαμογέλασε πονηρά.

Οι μέρες περνούσαν και είχαμε μόνο τυχαίες συναντήσεις στο δρόμο. Μέχρι που έφτασε η παραμονή πρωτοχρονιάς. Είχαμε κανονίσει με τον κολλητό να βγούμε μετά την αλλαγή και οι γονείς μου ήξεραν ότι θα γύριζα με την ανατολή του ηλίου (ήταν ακόμα εποχή που δε σου ζήταγαν ταυτότητα για να πιείς). Ετοιμάστηκα, έκανα αλλαγή με τους δικούς μου και έφυγα να συναντήσω το κολλητό. Στο δρόμο μου σκάει μήνυμα από τη Μαίρη για χρόνια πολλά. Την απάντησα και συνέχισα το δρόμο μου. Συνάντησα το κολλητό και πήγαμε σε ένα κλαμπάκι εκεί κοντά. Σε λίγο ήρθε η κοπέλα του, οπότε εγώ περίσσευα, αλλά μια άλλη παρέα μας πλησίασε και εκεί επικεντρώθηκε η προσοχή μου.

Η άλλη παρέα ήταν πέντε άτομα από το σχολείο μου. Ένα ζευγάρι συμμαθητές μου, η Μαίρη με το γκόμενο της και η Ράνια μόνη της. Χαιρετηθήκαμε, είπαμε τα χρόνια πολλά και τελικά οι δύο παρέες έγιναν μία. Ποτά και χορός για αρκετή ώρα, με τη Ράνια να με έχει επιλέξει για καβαλιέρο, μιας και οι ήμασταν οι μοναδικοί μπακούρηδες. Στους χορούς η Ράνια κόλλαγε το σώμα της πάνω μου και διακριτικά έτριβε το φούσκωμα στο παντελόνι μου.

Σε κάποια τέτοια κατάσταση έπιασα τη Μαίρη να μας κοιτάει λίγο περίεργα, αλλά ο γκόμενος της ήταν απορροφημένος να τη χουφτώνει όποτε δεν έδωσα σημασία. Εν τω μεταξύ, η Ράνια είχε αρχίσει να ξεφεύγει με τις κινήσεις της. Σε κάποια στιγμή που ήμασταν μόνοι μας, βρήκα ευκαιρία και της το είπα.

- Μη μου το χαλάς, χωρισμένη γυναίκα σήμερα... μου είπε ψιλό τσαντισμένα.

Μου είπε ότι ο γκόμενος της τη χώρισε παραμονή πρωτοχρονιάς και ήταν νευριασμένη. Τον περίμενε τόσο καιρό να γυρίσει με άδεια, είχε καύλες και οι γονείς θα έλειπαν μέχρι νωρίς το πρωί από το σπίτι.

- Και γι’ αυτό θα με βοηθήσεις εσύ…

μου είπε, χαμογελώντας πονηρά και χαϊδεύοντας το πούτσο μου. Το βλέμμα μου έπεσε στη Μαίρη, που εκείνη τη στιγμή χαμουρευόταν με τον γκόμενο της.

- Η μικρή δεν πρόκειται να σου κάτσει απόψε. Εγώ είμαι καυλωμένη και διατεθειμένη να σου κάνω όλα τα χατίρια για να ξεκαυλώσω… μου ψιθύρισε στο αυτί.

- Όλα;… τη ρώτησα, ρίχνοντας ένα απαλό σκαμπίλι στο κώλο της.

- Ακόμα και αυτό αν θέλεις… έσκυψε και μου ψιθύρισε στο αυτί και στη συνέχεια η γλώσσα της έγλειψε το λοβό του αυτιού μου.

- Εντάξει της απαντάω. Σε 10 λεπτά έξω.

Μου έγνεψε καταφατικά και ξεκόλλησε από πάνω μου. Εκείνη την ώρα ερχόταν ο κολλητός μου, μιας και η κοπέλα του είχε πάει τουαλέτα. Με είχε δει με τη Ράνια, οπότε όταν του είπα ότι έπρεπε να φύγω, κατάλαβε αμέσως τι συνέβαινε.

Βγήκα έξω και άναψα τσιγάρο, περιμένοντας τη Ράνια. Δεν ήμουν πολύ σίγουρος ότι θα ερχόταν και αν έβλεπα ότι πέρναγε το δεκάλεπτο, θα πήγαινα σε άλλο μαγαζί. Αλλά δεν είχε περάσει το δεκάλεπτο, όταν ένιωσα ένα χέρι να μου χουφτώνει το κώλο. Πριν προλάβω να αντιδράσω, η Ράνια έσκυψε και με φίλησε στο στόμα παθιασμένα. Ήταν το πρώτο μου φιλί με τη Ράνια και μου έδειξε αμέσως πόσο καυλωμένη είναι.

Με το τέλος του φιλιού, πιασμένοι χέρι-χέρι και με γρήγορο βηματισμό κατευθυνθήκαμε στο σπίτι της. Σχεδόν με τράβαγε από το χέρι. Μπήκαμε μέσα και κάλεσε το ασανσέρ. Μέχρι να έρθει, άρχισε να με φιλάει και να χαϊδεύει το κορμί μου. Τα δικά μου χέρια είχαν χωθεί κάτω από τη μπλούζα της. Το ασανσέρ ήρθε, μπήκαμε μέσα και πάτησε το κουμπί του 5ου. Με κόλλησε στον τοίχο, συνέχισε να με φιλάει λαίμαργα και με τα χέρια της άνοιξε το φερμούαρ, έβγαλε έξω τον καυλωμένο πούτσο μου και άρχισε να μου τον παίζει. Εγώ είχα χώσει τα χέρια μου μέσα από το μίνι της, είχα παραμερίσει το βρακάκι της και τη δαχτύλωνα. Ξαφνικά το ασανσέρ σταμάτησε και μείναμε λίγο παγωμένοι. Ευτυχώς είχε απλά φτάσει στον όροφο μας. Η Ράνια άνοιξε σιγά την πόρτα και κοίταξε να δει αν είναι κανένας έξω. Γρήγορα μπήκαμε στο διαμέρισμά τους και η Ράνια με οδήγησε στο δωμάτιο της.

Το διαμέρισμα ήταν μεζονέτα και τα δωμάτια των κοριτσιών ήταν στον επάνω όροφο. Μπαίνοντας στο δωμάτιο και κλείνοντας τη πόρτα, η Ράνια σχεδόν μου έσκισε τα ρούχα. Σε λίγο βρεθήκαμε στο κρεβάτι ολόγυμνοι. Πριν προλάβω να κάνω οτιδήποτε, με γύρισε ανάσκελα, με καβάλησε, έπιασε τον ορθωμένο πούτσο μου και τον έχωσε με τη μία μέσα της. Έμεινε εκεί κοκαλωμένη για μερικά δευτερόλεπτα, όταν ξαφνικά άρχισε να τρέμει και μικρά βογκητά ηδονής ξέφυγαν από το στόμα της. Ήταν τόσο καυλωμένη που όχι μόνο πήρε όλο το καυλί μου με τη μία, αλλά έχυσε απλά από τη διείσδυση.

Όταν ένιωσα ότι τελείωσε ο οργασμός της, έπιασα τα βυζάκια της και άρχισα να τσιμπάω τις ρώγες της. Η Ράνια δάγκωσε τα χείλη της και άρχισε να κουνάει νωχελικά τη λεκάνη της. αυτό συνεχίστηκε για μερικά λεπτά, η Ράνια να γαμιέται αργά και αισθησιακά πάνω στον πούτσο μου, μέχρι μου της τράβηξα ένα κωλοσκάμπιλο. Άνοιξε τα μάτια και με κοίταξε πονηρά. Της έριξα άλλο ένα από την άλλη πλευρά. Ξεκίνησε να κουνιέται πιο γρήγορα. Με κάθε κωλοσκάμπιλο, ανέβαζε ταχύτητα και οι κραυγές ηδονής της άρχισαν να γεμίζουν το δωμάτιο. Είχα κι εγώ επιταχύνει από κάτω. Έσκυψε πάνω μου και αρχίσαμε να φιλιόμαστε, ενώ πλέον είχα πάρει τα ηνία στο γαμήσι και τη γάμαγα γρήγορα.

- Σκίσε με γαμιά μου! Ξεχείλωσε το μουνάκι μου. Τι πούτσο τρώω η πουτάνα…

φώναζε η Ράνια. Σε κάποια φάση τη νιώθει το σφίγγεται.

- Χύνω, χύνω γαμιά μου, χύνω πάνω στην πουτσάρα σου… φώναξε.

Ένιωθα και το δικό μου οργασμό να πλησιάζει. Μιας και αυτή τη φορά δεν είχαμε βάλει καπότα, πήγα να τον βγάλω. Η Ράνια με σταμάτησε.

- Παίρνω χάπι, καύλα μου. Σήμερα θέλω να νιώσω τα χύσια σου μέσα μου.

Άλλο που δεν ήθελα. Σε δευτερόλεπτα άρχισα να χύνω μέσα στο ζεστό μουνάκι της.

- Χύνω πουτανάκι! Χύνω στο μουνί σου…

της φώναξα και με δύο τελευταίες κινήσεις άδειασε ότι είχα μέσα της. Μείναμε για λίγο εκεί, ο ένας πάνω στον άλλο, λαχανιασμένοι και ιδρωμένοι. Ο πούτσος, πεσμένος πια, βγήκε από το μουνάκι της.

Η Ράνια σηκώθηκε, άνοιξε ένα συρτάρι και έβγαλε ένα τασάκι. Πήρα τα τσιγάρα μου και ξάπλωσε δίπλα μου. Ανάψαμε και τσιγάρο και μείναμε για λίγο ξαπλωμένοι, τα γυμνά κορμιά μας να αγγίζονται ελαφρά. Ασυναίσθητα, πέρασα το χέρι μου πίσω της και της χάιδευα την πλάτη. Η Ράνια έσπρωξε το σώμα της πιο κοντά στο δικό μου και το χέρι μου γλίστρησε στη μέση της. Άρχισα να χαϊδεύω το κοκκινισμένο από τα σκαμπίλια κωλαράκι της. Με κοίταξε με ένα περίεργο και λάγνο ύφος.

- Ακόμα θες να με γαμήσεις στον κώλο;

- Αν το θες κι εσύ, της απάντησα.

- Ε… το υποσχέθηκα…

μου είπε παιχνιδιάρικα και άπλωσε το χέρι της στο μισοκαυλωμένο πούτσο μου.

- Αλλά να είσαι προσεκτικός, γιατί δεν έχω ξαναπάρει τόσο χοντρό από πίσω.

- Τον παίρνεις συχνά;

- Που και που. Αλλά να ξέρεις ότι η μικρή δεν τον έχει φάει ποτέ από τον κώλο, οπότε εκεί πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός...

μου είπε, ενώ χάιδευε τα αρχίδια μου με τα νύχια της.

- Μα καλά, όλα τα λέτε μεταξύ σας;… τη ρώτησα.

- Φυσικά… μου απάντησε χαμογελώντας πονηρά.

Αφού τελειώσαμε το τσιγάρο, η Ράνια αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για τη συνέχεια. Έβαλε το τασάκι στην άκρη και ξανανέβηκε πάνω μου. Έσκυψε στο κομοδίνο της, άνοιξε το τελευταίο συρτάρι και αφαίρεσε ένα ψεύτικο πάτο. Από κάτω είχε προφυλακτικά, έναν δονητή και λιπαντικό. Έπιασε το λιπαντικό και το ακούμπησε στο κομοδίνο.

- Αυτή τη φορά έχουμε δουλειά πριν ξεκινήσουμε…

μου είπε χαμογελώντας πονηρά και άρχισε να φιλάει το λαιμό μου. Συνέχισε να κατεβαίνει κι άρχισε να παίζει με τις ρώγες μου, γλείφοντάς τες. Η τριβή των κορμιών μας και το παιχνίδι της με είχε ήδη καυλώσει. Συνέχισε να κατεβαίνει μέχρι που έφτασε στον πούτσο μου. Μου χαμογέλασε πονηρά, άνοιξε το στόμα της και με μια κίνηση τον κατάπιε όλο. Άρχισε να μου κάνει μια καταπληκτική πίπα, ενώ με το χέρι της μάλαζε τα αρχίδια μου. Κάποια στιγμή ένιωσα το δάχτυλό της να ακουμπάει τη τρύπα μου. Δεν μου το είχαν ξανακάνει, αλλά η αίσθηση περισσότερο με διέγειρε παρά με απώθησε. Συνέχισε τη πίπα με το δάχτυλο της να ακουμπάει απαλά τη τρύπα μου.

Μετά από περίπου πέντε λεπτά, της τράβηξα τα μαλλιά και της σήκωσα το κεφάλι. Την τράβηξα από τα μαλλιά προς τα εμένα και της έδωσα ένα βαθύ γλωσσόφιλο. Τα μάτια της γούρλωσαν από έκπληξη, αλλά μετά από λίγο αφέθηκε. Ξαναγούρλωσαν, όταν τη γύρισα ανάσκελα, και με εμένα από πάνω, έχωσα ένα δάχτυλο στο μουνάκι της.

Ήταν η σειρά μου να επεξεργαστώ το κορμάκι της. Ξεκίνησα κι εγώ από το λαιμό της, αλλά επικεντρώθηκα πιο πολύ ώρα στις ρώγες της, γλείφοντας και δαγκώνοντας τες, κάνοντας τη Ράνια να βογκάει από καύλα. Συνέχισα να κατεβαίνω, μέχρι που έφτασα στο μουνάκι της. Της σήκωσα λίγο τους γοφούς και άρχισα να το γλείφω, γευόμενος τα υγρά της και τα χύσια μου ανακατεμένα.

Σήκωσα το βλέμμα μου και την είδα να με κοιτάει με έκπληξη, το οποίο όμως μετατράπηκε γρήγορα σε ηδονή όταν η γλώσσα μου βρήκε την ερεθισμένη κλειτορίδα της. Άρχισα να τη γλείφω πιο επιθετικά και η Ράνια άρχισε να βογκάει ηδονικά. Τα χέρια της άρπαξαν το κεφάλι μου, κρατώντας το στη θέση του και τα πόδια της τυλίχτηκαν γύρω από το λαιμό μου.

- Αχ, καύλα μου! Έτσι, γλείψε μου το μουνί…

φώναζε, ενώ σήκωνε τη λεκάνη της και έσπρωχνε το κεφάλι μου. Το σήκωμα της μέσης της μου έδωσε καλύτερη πρόσβαση στην πίσω τρύπα της. Τα υγρά της είχαν κυλίσει προς τα κάτω και το ήδη υγρό μου δάχτυλο από το μουνάκι της μπήκε εύκολα. Το δαχτύλιασμα την ερέθισε ακόμα πιο πολύ. Δεν άργησε να χύσει και πάλι. Συνέχισα να δαχτυλώνω το κωλαράκι της και προσπάθησα να βάλω και δεύτερο, αλλά με σταμάτησε. Μου έδωσε το λιπαντικό και γύρισε στα 4.

- Έτσι θα είναι καλύτερα… μου είπε. Και θέλω να με σκίσεις σα τη πουτάνα που είμαι.

Έβαλα λιπαντικό στην τρύπα της και μετά στα δάκτυλά μου. Το πρώτο μπήκε εύκολα και με λίγη δυσκολία μπήκε και το δεύτερο. Άρχισα να τη γαμάω με τα δάχτυλα, ενώ με το άλλο χέρι έπαιζα με το μουνάκι της. Η Ράνια άρχισε να βογκάει πάλι. Μετά από λίγο κατάφερα και έβαλα και τρίτο δάχτυλο στο κωλαράκι της. Την ένιωσα να τρέμει πάλι και το κωλαράκι της να σφίγγεται γύρω από τα δάχτυλά μου, αλλά συνέχισα να τη γαμάω έτσι. Όταν πίστεψα ότι είχε ανοίξει αρκετά, έβγαλα τα δάχτυλά μου, άλειψα τον πούτσο μου με λιπαντικό και ακούμπησα το κεφάλι στην ανοιγμένη τρύπα της. Το έσπρωξα απαλά προς τα μέσα.

- Σιγά-σιγά, γιατί είναι χοντρός… μου είπε η Ράνια.

Ακολούθησα τη συμβουλή της και έμπαινα αργά, σταματώντας κάθε λίγο για να το συνηθίσει. Στην αρχή μούγκριζε από τον πόνο στο μαξιλάρι, αλλά μόλις συνήθισε, τα μουγκρητά μετατράπηκαν σε κραυγούλες ηδονής. Μέχρι που…

- Άντε, θα με γαμήσεις επιτέλους;… με ρώτησε, γυρίζοντας να με κοιτάξει.

- Βιάζεσαι πουτανάκι;…

τη ρώτησα και της έσκασα ένα σκαμπίλι στο κωλομάγουλο. Μου έγνεψε καταφατικά.

- Έχεις πάρει μόνο το μισό… της είπα και τα μάτια της γούρλωσαν. Αλλά αφού βιάζεσαι…

Πριν προλάβει να πει τίποτα, έσπρωξα το υπόλοιπο μέσα με δύναμη. Μια κραυγή έκπληξης και πόνου ξέφυγε από τα χείλη της. Έμεινα εκεί καρφωμένος και έσκυψα μπροστά, φέρνοντας το πρόσωπό μου στο αυτί της.

- Τα καλά πουτανάκια δε βιάζονται και αφήνουν το γαμιά τους να κάνει κουμάντο, της ψιθύρισα.

- Καργιόλη, αυτό πόνεσε… μου είπε με σφιγμένα δόντια.

- Και θα πονέσει περισσότερο της ψιθύρισα, σκάζοντας ένα δυνατό μπάτσο στο ήδη κοκκινισμένο κωλαράκι της. Εκτός αν είσαι καλή πουτάνα από εδώ και πέρα.

Έγνεψε καταφατικά, δαγκώνοντας τα χείλη της. Στα μάτια της φαινόταν η καύλα της, παρά τον αρχικό πόνο. Σηκώθηκα από πάνω της και άρχισα να τη γαμάω αργά και σταθερά. Ο κώλος της είχε συνηθίσει το μέγεθός μου και πλέον η Ράνια το απολάμβανε όσο κι εγώ. Οι κραυγές ηδονής της ξαναπλημύρισαν το δωμάτιο.

- Έτσι γαμιά μου, άνοιξε μου τον κώλο, κάνε με να μη μπορώ να κάτσω μια βδομάδα η πουτάνα!

Επιτάχυνα το ρυθμό μου και με το χέρι μου γράπωσα τα μακριά μαλλιά της και τράβηξα το κεφάλι της προς το πίσω, ενώ με το άλλο χέρι χαστούκιζα τον κώλο της. Αυτό την τρέλανε εντελώς και άρχισε σπαρταράει από κάτω μου.

- Χύνω η πουτάνα! Τον παίρνω από τον κώλο και χύνω… άρχισε να φωνάζει.

Ένιωσα τον οργασμό της, το σώμα της να σφίγγεται από κάτω μου. Ο κώλος της άρχισε να σφίγγει γύρω από τον πούτσο μου, οδηγώντας στο δικό μου οργασμό.

- Χύνω καργιόλα, όλα στον κώλο σου, θα σε γκαστρώσω κι από πίσω σήμερα…

της ψιθύρισα και με δυο τελευταία σπρωξίματα, άδειασα μέσα της.

Πέσαμε και οι δύο εξαντλημένοι στο κρεβάτι, εγώ από πάνω της. Μετά από λίγο γλίστρησα πλάι της, ο πούτσος μου βγήκε από την τρύπα της και σπέρμα άρχισε να τρέχει προς τα έξω. Η Ράνια έμεινε ξαπλωμένη μπρούμυτα, κοιτώντας με ένα βλέμμα ηδονής και ικανοποίησης. Άπλωσε το χέρι της και ακούμπησε τη τρύπα της.

- Μ… με άνοιξες για τα καλά. Όντως μπορεί να μη μπορώ να καθίσω για μια βδομάδα…

μου είπε, χαμογελώντας νωχελικά.

- Ελπίζω να μη σε πόνεσα πολύ.

- Μόνο την ώρα που μπήκες απότομα, αλλά ήταν για λίγο. Τα υπόλοιπα με καύλωσαν πολύ…

απάντησε και με το χέρι της χάιδεψε το κοκκινισμένο κωλομέρι της.

- Το κατάλαβα… της είπα χαμογελώντας πονηρά.

- Το ξέρω, μου απάντησε με το ίδιο πονηρό χαμόγελο και ανασηκώθηκε και φίλησε. Ίσως την επόμενη φορά βρούμε και κάποιον άλλο και μου γεμίσετε και της δύο τρύπες είπε πονηρά.

- Τελικά είσαι μεγάλη πουτάνα… της απάντησα χαμογελώντας.

- Μα φυσικά… μου είπε και σηκώθηκε αργά από το κρεβάτι. Πάω να δω αν έχει ακόμα ζεστό νερό για να κάνουμε μπάνιο.

Λέγοντας αυτό βγήκε από το δωμάτιο κουνώντας προκλητικά το κώλο της ενώ τα χύσια μου έτρεχαν ανάμεσα στα μπούτια της. Έμεινα να χαζεύω το θέαμα, με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό μου. Η χρονιά είχε μπει καλά!




Copyright protected OW ref: 175322



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.