Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Δύο αχόρταγες αδερφές: Μαίρη

Η Μαίρη ικανοποίησε άλλη μια φορά την περιέργειά της μέσα στην εβδομάδα. Εν τω μεταξύ, ενώ είχα δεχθεί κάποιες αδιάκριτες ερωτήσεις για το αν έγινε κάτι μεταξύ εμού και της Μαίρης και απαντούσα αρνητικά λέγοντας ότι απλώς έτυχε να αποχωρήσουμε μαζί από την καφετέρια. Αλλά κάποιος είχε μάθει τη είχε γίνει.

Κυριακή πρωί έκανα μαθήματα παραδοσιακών χορών σε ένα σύλλογο που ήμουν μέλος. Χόρευα σε δύο τμήματα, με ένα κενό μιάμισης ώρας μεταξύ τους. Εκείνη την ώρα συνήθως πήγαινα για καφέ με τον κολλητό, αλλιώς χάζευα το άλλο τμήμα που χόρευε. Εκείνη τη Κυριακή ο κολλητός με πήρε να μου πει ότι δε θα κατέβαινε. Τη στιγμή που μιλάγαμε στο κινητό, ένα μηχανάκι σταμάτησε μπροστά μου. Επάνω ήταν η Ράνια, ντυμένη με αθλητική περιβολή. Κόκκινη φόρμα ενός αθλητικού συλλόγου που πήγαινε, φούτερ και μπουφάν. Περίμενε να τελειώσω από το τηλέφωνο και μου έκανε νόημα να πλησιάσω. Την πλησίασα δειλά, μιας και δεν περίμενα να με ξέρει.

- Είσαι ο Αλέξης που συναντήσαμε την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι του κυρίου Μ;…

με ρώτησε. Της έγνεψα καταφατικά.

- Μου είπε η αδερφή μου τι έγινε στον περίπατο…

μου είπε. Πριν προλάβω να απαντήσω, συνέχισε.

- Τελείωσες από εδώ;…

με ρώτησε κάνοντας νόημα προς το κτίριο πίσω μου.

- Έχω μιάμιση ώρα κενό… της απάντησα.

- Ωραία. Καβάλα και πάμε κάπου ήσυχα να μιλήσουμε… μου είπε.

Καβάλησα πίσω της και ξεκινήσαμε. Η κοντινή επαφή άρχισε να ξυπνάει τον πούτσο, που πλέον αναπαυόταν στα καλοσχηματισμένα κωλομέρια της. Η Ράνια δεν έδειξε να ενοχλείτε.

- Που πάμε;… τη ρώτησα.

- Κάπου ήσυχα. Θα δεις.

Σε λίγο φτάσαμε έξω από το λύκειο που πηγαίναμε. Η Ράνια κατέβηκε από το μηχανάκι και μου έκανε νόημα να την ακολουθήσω. Μπήκαμε στο προαύλιο από ένα σημείο στα κάγκελα που είχε μεγάλο κενό. Η Ράνια με οδήγησε στο πίσω μέρος του σχολείου. Εκεί υπήρχε ένα κενό ανάμεσα στο κτίριο του σχολείου και ένα ψηλό μαντρότοιχο. Πίσω από τον τοίχο υπήρχε ένα άδειο οικόπεδο. Τσιγάρα ήταν διάσπαρτα στο έδαφος, μιας και εκεί ήταν το «καπνιστήριο» για τα παιδιά της Γ’ Λυκείου. Πήγαιναν εκεί γιατί δεν τους έβλεπε κανείς. Και μιας και ήταν Κυριακή πρωί, δεν υπήρχε περίπτωση να μας δει κανένας, αφού Σαββατοκύριακα πήγαιναν μόνο απογεύματα όσοι ήθελαν να παίξουν μπάσκετ. Η Ράνια με οδήγησε στο βάθος, θέλοντας να είναι σίγουρη ότι δε θα μας δει κανείς.

- Κατέβασε τη φόρμα σου… με πρόσταξε.

- Τι τρέχει με εσάς τις δύο και μου ζητάτε να κατεβάσω τη φόρμα;… τη ρώτησα, παίρνοντας αμυντική στάση.

- Οικογενειακή περιέργεια…

μου απάντησε, χαμογελώντας πονηρά.

- Θα την κατεβάσεις ή ντρέπεσαι; Γιατί η αντίδραση σου στο μηχανάκι έδειξε ότι με γουστάρεις τουλάχιστον όσο την αδερφή μου…

μου είπε. Είχε καταλάβει ότι είχα καυλώσει πάνω στο μηχανάκι. Εγώ συνέχισα να μην αντιδρώ, αν και το φούσκωμα στη φόρμα μου διαφωνούσε. Η Ράνια αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

- Κοίτα, δεν πρόκειται να σου κάνω κάτι που δεν θέλεις να κάνεις…

μου είπε, έβγαλε το μπουφάν της και το ακούμπησε στο παγκάκι που υπήρχε εκεί.

- Αν είναι θέμα ντροπής, θα κάνω εγώ την αρχή…

είπε και έβγαλε το φούτερ που φορούσε. Από μέσα δε φορούσε τίποτα. Τα μικρά βυζιά της ήταν ακάλυπτα, αποκαλύπτοντας μεγάλες καυλωμένες ρώγες. Η Ράνια με πλησίασε ημίγυμνη, κουνώντας προκλητικά τους γοφούς της. Πήγε να πει κάτι, αλλά πριν προλάβει να μιλήσει κατέβασα φόρμα και εσώρουχο. Ο πούτσος μου ήταν πάλι ελεύθερος και στεκόταν καυλωμένος μπροστά στην αδερφή της Μαίρης. Η Ράνια είχε την ίδια αντίδραση με τη Μαίρη. Έμεινε να τον κοιτάει με γουρλωμένα μάτια.

- Ικανοποιήθηκε η περιέργεια σου;…

τη ρώτησα, ελαφρώς σαρκαστικά.

- Όχι ακόμα…

μου είπε, πλησιάζοντας και πιάνοντας τον πούτσο μου.

- Πρέπει να τον γευτώ πρώτα…

είπε και έπεσε με τη μια στα γόνατα, βάζοντας τον μισό πούτσο στο στόμα της. Ασυναίσθητα, το μυαλό μου πήγε σε σύγκριση των δύο αδελφών στο τσιμπούκι. Η Μαίρη ήταν του πιο κλασσικού στυλ, με λίγο παίξιμο της γλώσσας και ελάχιστα δόντια. Η Ράνια από την άλλη έδειχνε να έχει πιο πολύ εμπειρία με ανάλογο μέγεθος. Τον πήρε όλο στο στόμα χωρίς βοήθεια και τον κράτησε εκεί για κάποια ώρα. Επίσης, της άρεσε να τον βγάζει και να τον γλείφει σα γλειφιτζούρι, ενίοτε χρησιμοποιούσε τα δόντια της όταν τον είχε στο στόμα της και με το ένα χέρι έπαιζε με τα αρχίδια μου.

- Μη χύσεις…

μου είπε, ενώ τον είχε βγάλει έξω από το στόμα και μου τον έπαιζε σιγά.

- Αν συνεχίσεις, δε θα αργήσω πολύ, της απάντησα. Είσαι πολύ καλή στη πίπα!

- Ευχαριστώ…

μου είπε και σηκώθηκε. Με τράβηξε από τον πούτσο στο παγκάκι που είχαμε αφήσει τα μπουφάν και το φούτερ της. Συνέχιζε να μου τον παίζει, ενώ έψαχνε στις τσέπες του μπουφάν της. Έβγαλε ένα προφυλακτικό από μέσα και το άνοιξε με τα δόντια. Το έβαλε στο στόμα της, έσκυψε και μου το πέρασε στο πούτσο.

- Ωραία… είσαι έτοιμος…

μου είπε. Γύρισε, κατέβασε τη φόρμα της και έσκυψε προς το παγκάκι. Ούτε κάτω φορούσε εσώρουχα. Το σκύψιμο μπροστά που έκανε μου αποκάλυψε και τις δύο τρύπες της. Το μουνάκι της έσταζε. Αυτή τη φορά δεν κρατήθηκα και έχωσα το πρόσωπό μου μέσα. Άρχισα να γλείφω το μουνάκι της.

- Τι κάνεις εκεί;

Δεν απάντησα, παρά συνέχισα να τη γλείφω. Οι αντιστάσεις της κάμφθηκαν γρήγορα, όταν βρήκα την ερεθισμένη κλειτορίδα της και άρχισα να της επιτίθεμαι με τη γλώσσα μου. Η Ράνια είχε άλλο ένα κοινό με τη Μαίρη. Φώναζε πολύ. Ευελπιστούσα να μη μας ακούσει κανένας. Ήρθε σχετικά γρήγορα σε οργασμό και γονάτισε λαχανιασμένη πάνω στο παγκάκι. Εγώ δεν έχασα ευκαιρία και άρχισα να τρίβω το κεφάλι του πούτσου μου στη είσοδο του μουνιού της.

- Α… τώρα θέλεις να γαμή…

Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φράση της και έχωσα το μισό καυλί μου μέσα. Τα μάτια της γούρλωσαν από την απότομη είσοδο. Το μουνάκι της ήταν πιο άνετο από της Μαίρης και δεν μου είχε πει να πάω αργά, αλλά δεν πήγαινα πολύ γρήγορα.

- Θα με γαμήσεις ή θα παίξουμε;…

μου είπε ειρωνικά, ενώ τη γαμούσα σε κανονικό ρυθμό. Της τράβηξα ένα σκαμπίλι στο κωλομέρι που τη τίναξε και άρχισα να επιταχύνω το ρυθμό μου.

- Έτσι γαμίολη! Σκίσε μου το μουνί! Ξεχείλωσε με…

φώναζε η Ράνια, ενώ τη γαμούσα και της έριχνα σκαμπίλια στο κώλο. Όπως την είχα στα τέσσερα και τη γάμαγα, πέρασα το χέρι μου από κάτω της και άρχισα να παίζω με τη κλειτορίδα της. Αυτό την αποτελείωσε. Άρχισε να ουρλιάζει ανεξέλεγκτα ότι χύνει. Μετά από λίγο την ακολούθησα, αδειάζοντας μέσα στο προφυλακτικό. Μείναμε για λίγο εκεί, με τον πούτσο μου μέσα της, μέχρι να βρούμε την ανάσα μας. Ο πούτσος μου βγήκε με ένα «φλοπ» από μέσα της. Το μουνάκι της έμοιαζε πρησμένο. Η Ράνια γύρισε, μου έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε πάλι να με γλείφει, καθαρίζοντας ότι είχε μείνει πάνω.

Ντυθήκαμε και με πήγε πίσω. Την ώρα που κατέβηκα από το μηχανάκι, με σταμάτησε πριν απομακρυνθώ.

- Δεν ξέρω τι σου είπε η μικρή, αλλά αυτό που έγινε σήμερα, να είσαι σίγουρος ότι θα επαναληφθεί…

μου δήλωσε χαμογελώντας πονηρά.Copyright protected OW ref: 147809Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.