Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Το παρελθόν της γυναίκας μου (3ο μέρος)

Η Βάσω συνέχισε τη διήγηση...

Ο Τ έμεινε στο σπίτι μου περίπου δέκα ημέρες. Σε αυτό το διάστημα κάναμε συνέχεια σεξ. Κάθε μέρα. Κάναμε ο,τι μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι στο κρεβάτι. Μάλιστα μετά την πρώτη φορά που μου γάμησε τον κώλο του εζήταγα συνέχεια να με παίρνει και από εκεί. Θυμάμαι δύο μέρες το κάναμε μόνο από τον κώλο μου. Για να αντέχει να με γαμάει δεν τον άφηνα να χύνει κάθε φορά. Αν έχυνε δε θα μπορούσε να με ξαναπηδήξει και εγώ ήθελα να γαμηθώ όσες περισσότερες φορές μπορούσα. Όσο άντεχα. Όσο άντεχε το μουνί μου και κώλος μου. Κι ενώ εγώ έχυνα κάθε φορά ο Τ είχε την ευχαρίστηση μόνο στο τελευταίο γαμήσι της ημέρας να χύνει. Έτσι τον κράταγα έτοιμο κάθε στιγμή. Όταν ερχόταν, επιτέλους, η λυτρωτική γι' αυτόν σειρά του να χύσει, έχυνε αμέτρητες ποσότητες καυτά χύσια και πάντα μέσα στο στόμα μου ή στον κώλο μου. Ποτέ έξω. Και πάντα τα κατάπινα όταν με έχυνε στο στόμα.

- Και ο Σ; Τι γινόταν αυτός; Ρώτησα.

- Του έκανα απίστευτο παιχνίδι. Δεν του επέτρεψα να έρθει μέχρι να φύγει ο Τ. Αντίθετα κάθε μέρα τον έπαιρνα τηλέφωνο να με ακούσει να με σκίζει. Και αφού τον τρέλαινα καλά-καλά τον έβαζα να παίζει τον πούτσο του και να μαζεύει όλα τα χύσια που θα έχυνε εκείνες τις ημέρες για πάρτη μου σε ένα δοχείο, το οποίο τον έβαλα να μου στείλει ταχυδρομικώς αργότερα για απόδειξη ότι το έκανε.

- Τι στην ευχή σκεφτούν; Τον πέθανες τον άνθρωπο!

- Χε, χε το ξέρω. Αλλά όχι ακόμη όσο θα ήθελα! Το καλύτερο έγινε αργότερα. Συζητούσα με τον Τ ότι ήθελα να του κάνω κάτι πραγματικά τραβηγμένο. Τόσο πολύ που να μην το πιστεύει ούτε αυτός. Και αφού το σκεφτήκαμε αρκετή ώρα η ιδέα ήρθε στον Τ. Μου πρότεινε να του στείλουμε βίντεο με τα γαμήσια μας, αλλά αφού μας έχει ξαναδεί από κοντά δε θα ήταν κάτι καινούριο, άρα ούτε τραβηγμένο. Θα κάναμε λοιπόν κάτι ακόμη χειρότερο.

- Τι;…

Ρώτησα με φανερή ανυπομονησία. Οι παλμοί μου πάλι στα ύψη. Η καύλα μου για μια ακόμη φορά στο απροχώρητο. Με τρέλαινε αυτή η γυναίκα με τις περιγραφές της και μόνο. "Τι να σκέφτηκε πάλι το πουτανάκι μου;… αναλογιζόμουν. Όλα τα έχει κάνει πια". Κι όμως... δεν τα είχε κάνει ακόμη όλα.

- Όπως ξέρεις, συνέχισε, τον Τ τον έφερε ο Σ. Τον είχε δει να με γαμάει. Δεν ήταν πρωτότυπο. Το πρωτότυπο θα ήταν να με έβλεπε και με άλλους που δε θα τους ήξερε. Ακόμη καλύτερα να μην τους ήξερα ούτε κι εγώ. Με δύο ή τρεις άντρες πάνω μου. Εναλλάξ ή ταυτόχρονα. Να ήμουν η πουτάνα τους. Και να με παίρνουν από παντού. Με τη σειρά ή όλοι μαζί. Δε με ενδιέφερε. Ήθελα να είμαι η απόλυτη διαστροφή. Να τον στείλω στην κόλαση από τη ζήλια. Και τα κατάφερα!

- Το έκανες;

- Είχα ένα θέμα στην αρχή. Δεν ήξερα που να βρω άλλους στον κλειστό κύκλο της μικρής πόλης που σπούδαζα. Δεν ήθελα κάποιον γνωστό μου από το Πανεπιστήμιο. Ούτε κάποιον που θα συναντούσα τυχαία στη σχολή μου. Άρα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Έτσι ανέλαβε ο Τ να μου φέρει κάποιους φίλους του που είχανε κάνει τη θητεία τους πρόσφατα μαζί και ήταν από την ίδια πόλη και είχε κρατήσει επαφές. Τους τηλεφώνησε λοιπόν, βρέθηκαν και αφού τα κανονίσανε ήρθαν στο σπίτι μου. Εγώ φυσικά ήμουν ενήμερη της όλης κατάστασης, προετοιμασμένη και έτοιμη. Είχα πλυθεί, ξυριστεί και είχα τοποθετήσει το λάπτοπ απέναντι από το κρεβάτι να γράφει το βίντεο. Όταν τους άκουσα να μπαίνουν μέσα η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Έμπαινα σε πολύ καινούρια και αρκετά επικίνδυνα θα έλεγα μονοπάτια. Μόνη μου με αγνώστους άντρες να έρχονται στο σπίτι μου με έναν και μοναδικό σκοπό. Να με γαμήσουν και να φύγουν. Η πιο πρόστυχη πράξη της ζωής μου. Αισθανόμουν λίγο φόβο, λίγη ανυπομονησία. Σήμερα που είμαι πιο ώριμη δε θα μπορούσα με τίποτα να πάρω τέτοιο ρίσκο. Εκείνες τις εποχές όμως, σε αυτή την ηλικία και με αυτές τις καταστάσεις που είχαν προηγηθεί δεν ήμουν ο εαυτός μου. Είχα χάσει εντελώς το μυαλό μου. Και έτσι το τόλμησα.

Οι όροι μου ήταν οι εξής: να έρθουν να με γαμήσουν όλοι, αφού κάνουν ένα μπανάκι πρώτα, να φοράνε όλοι προφυλακτικό, να μη χύσει κανείς στο στόμα μου ή στον κώλο μου για να μην έχω φόβο για αρρώστιες αφού δεν τους ήξερα όπως τουλάχιστον γνώριζα τον Τ, να μη με φιλήσει κανείς στο στόμα και να μην τους βλέπω! Ο Τ ήταν ο υπεύθυνος να επιτηρεί μέσα σ' όλα πως θα ακολουθήσουν τις οδηγίες μου.

- Τι εννοείς να μην τους βλέπεις;

- Δεν ήθελα να ξέρω ποιοι με γαμάνε.

- Και πως έγινε αυτό;

- Όπως σου είπα ήρθανε στο σπίτι αλλά εγώ ήμουν στην κρεβατοκάμαρα κατόπιν συνεννόησης με τον Τ. Αυτός τους έφερε, τους εξήγησε τα πάντα, τους έβαλε να κάνουν μπάνιο και μετά μπήκε στο δωμάτιο και με βρήκε.

- Τα κανόνισα όλα όπως ήθελες μου είπε και μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. Είσαι σίγουρη πως θες να το κάνεις; Με ρώτησε

- Τώρα δεν κάνω πίσω, του λέω. Σηκώθηκα, γδύθηκα και πήγα κοντά του. Δέσε μου τα μάτια, του είπα. Όπως συμφωνήσαμε...

Πήρε ένα μαντήλι που κρατούσα στα χέρια μου, μου έδεσε τα μάτια και με βοήθησε να ξαπλώσω. Ύστερα πήγε στο λάπτοπ, πάτησε το κουμπί εγγραφής και φώναξε και τους υπόλοιπους.

Αυτοί μπήκαν μέσα λίγο σαστισμένοι στην αρχή, αλλά μόλις με είδαν γυμνή, ξαπλωμένη στο κρεβάτι να τους περιμένω ξεθάρρεψαν.

- Ρε συ νομίζαμε πως μας έκανες πλάκα είπε ο ένας.

- Όχι ρε παιδιά απάντησε ο Τ. Σας εξήγησα το παιχνίδι. Θα γαμήσουμε όλοι μαζί τη Βάσω και φεύγετε. Είστε μέσα ή όχι;

- Εννοείται… είπαν μαζί.

Εγώ εκεί χαμογέλασα από ευχαρίστηση. Με είδαν και το σχολίασαν και γέλασαν κι αυτοί. Έτσι ξάπλωσαν στο κρεβάτι μου κάποιοι άγνωστοι, φυσικά και ο Τ και άρχισαν να με χουφτώνουν παντού. Αισθανόμουν τις γλώσσες τους να με γλείφουν και τα χέρια τους να με αγγίζουν παντού. Αισθανόμουν τέλεια. Απόλυτη απελευθέρωση. Θα έπρεπε να ευχαριστήσω το Σ για όλο αυτό. Αυτός έβγαλε από μέσα μου την πουτάνα που κρύβουμε όλες μέσα μας.

Ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να χύσει από την καύλα. Η Βάσω άπλωσε το χέρι και άρχισε να μου τον παίζει. Ήξερε πολύ καλά πως τώρα θα δεχόμουν να ακούσω τα πάντα. Όμως σταμάτησε να μιλάει.

- Και μετά;… τη ρώτησα. Δε θα μου περιγράψεις πουτανάκι;

- Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να τα ακούσεις όλα αυτά;

- Γιατί όχι; Πλέον ακούω τα πάντα. Εδώ που φτάσαμε...

- Εννοείς δηλαδή ότι δεν προτιμάς να τα δεις;

Δεν το πίστευα αυτό που άκουσα.

- Έχεις ακόμη το βίντεο;… τη ρώτησα

- Θες να το φέρω; Με ρώτησε και με κοίταξε στα μάτια.

Εκεί κόμπλαρα για πρώτη φορά. Είχα φτάσει στο σημείο να δέχομαι όλες τις πουτανιές που έκανε η γυναίκα μου στην εφηβεία της. Και μάλιστα ήταν πάρα πολλές και πολύ τραβηγμένες θα έλεγα. Αλλά δεν είναι το ίδιο να κάνεις εικόνα μια αφήγηση στο μυαλό σου με το να δεις την ίδια την εικόνα. Ούτε εγώ ήξερα πως θα αντιδρούσα σε αυτό. Ήμουν εντελώς απροετοίμαστος. Για όλα τα υπόλοιπα οκ. Το δικό μου παρελθόν ήταν πολύ φορτωμένο με σεξ και με πολλές παρτενέρ. Δεν είχα τέτοια κολλήματα ποτέ. Μάλιστα πάντα πίστευα πως οι περισσότερες εμπειρίες βοηθούν τον άνθρωπο. Καλό είναι να τα έχεις κάνει όλα όσο είσαι νέος και ελεύθερος, παρά να σου λείπουν μετά και να ψάχνεσαι. Αφού τα έκανα και εγώ λοιπόν και μάλιστα με πολλούς συνδυασμούς που δεν είχα αποκαλύψει ακόμη, δεν είχα το δικαίωμα να θυμώσω με τα γαμήσια της γυναίκας μου. Να τα βλέπω όμως; Η πρόταση με άφησε άφωνο και σκεπτικό για λίγο. Όταν περάσει η καύλα της στιγμής θα φύγουν οι εικόνες από το μυαλό μου ή θα με στοιχειώνουν; Δε μπορούσα να ξέρω. Έτσι το άφησα πάνω της.

- Ότι νομίζεις κάνε. Δικό σου το βίντεο, δικιά σου η επιλογή. Αν πιστεύεις ότι δε σε ενοχλεί να το μοιραστείς μαζί μου φερ' το.

Σάστισε για λίγο και αφού το σκέφτηκε αρκετή ώρα σηκώθηκε και πήγε στη ντουλάπα της. Κάτω από τα ρούχα της υπήρχε ένα μικρό σεντούκι που ήξερα πως μέσα είχε αναμνήσεις όπως μου είχε περιγράψει. Προφανώς φωτογραφίες με πρώην, δωράκια και άλλα που πάντα με άφηναν αδιάφορο και ποτέ δε μπήκα στη διαδικασία να αναρωτηθώ και να ψάξω το περιεχόμενο. Το άνοιξε και έβγαλε ένα φάκελο με κάποια στικάκια μέσα. Διάλεξε ένα και ήρθε κοντά μου και μου το έδειξε.

- Εδώ μέσα βρίσκεται το αμαρτωλό μου παρελθόν. Θες να το μοιραστείς μαζί μου;… με ρώτησε

- Με μεγάλη μου χαρά…

της απάντησα χωρίς να είμαι βέβαιος για την απάντηση μου. Η Βάσω πήγε στην τηλεόραση, προσάρμοσε το στικάκι και γύρισε δίπλα μου. Αφού το δούμε, θα ξέρεις τα πάντα πλέον για μένα. Μετά από αυτό τι άλλο πια να μένει να σου κρατήσω κρυφό;

Μου άρεσε η σκέψη της. Η δοκιμασία όμως της θέασης στην παρτούζα που θα έβλεπα με πρωταγωνίστρια τη γυναίκα μου ακόμη δεν είχε έρθει. Ξάπλωσε στην αγκαλιά μου, πήρε τον πούτσο μου στα χέρια της, που δεν είχε πέσει δευτερόλεπτο εδώ και πολύ ώρα και άρχισε να τον παίζει. Με το άλλο χέρι αναζήτησε το αρχείο στην οθόνη και πάτησε το κουμπί...
Copyright protected OW ref: 174499Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.