Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Το παρελθόν της γυναίκας μου (2ο μερος)

Κάναμε ένα απίστευτο γαμήσι. Είχα λιώσει από την καύλα αλλά όχι μόνο εγώ. Απ' όσο καταλάβαινα και η Βάσω γούσταρε πολύ που μοιραζόταν μαζί μου τις σεξουαλικές εμπειρίες που είχε στο παρελθόν της. Και φυσικά εδώ αποκαλύφθηκαν πράγματα και θάματα. Γεγονότα που υπό άλλες συνθήκες μπορεί να με ενοχλούσαν, αλλά όπως είχα υποσχεθεί και στην ίδια το παρελθόν είναι παρελθόν και δεν αλλάζει κάτι. Τίποτα δε θα αφήσω να με επηρεάσει. Το αστείο είναι πως η όλη φάση μας έκανε καλό. Μας ανέβαζε την καύλα στα ύψη. Ξεσκιζόμασταν σαν νέο ζευγάρι. Σχεδόν όπως και στις αρχές της σχέσης μας. Και δεν έμενε ζήλια μεταξύ μας. Τίποτα δε χάλασε τη χημεία μας ούτε μια φορά και παρά τα πειραγματάκια μεταξύ μας όλα πήγαιναν πολύ καλά. Η ιστορία όμως δεν είχε τελειώσει και πριν περάσω στη δικιά μου εξομολόγηση ζήτησα τη συνέχεια.

- Την επόμενη μέρα, άρχισε να εξιστορεί η Βάσω, έφτασε η ώρα της αναχώρησης των παιδιών. Περάσαμε υπέροχα αλλά κανείς δεν ήθελε να τελειώσει η περιπέτεια μας. Έτσι, αφού ξεμονάχιασα το Σ του είπα πως ήθελα μια χάρη, μια που εγώ τελικά ενέδωσα στις δικές του επιθυμίες. Προς έκπληξη του, του ζήτησα να φύγει μόνος του για Αθήνα και να αφήσει τον Τ λίγες μέρες ακόμη μαζί μου. Εκεί κάπου τον είδα να προβληματίζεται. Μου διαμαρτυρήθηκε πως αυτό τον ξεπερνά και τον ίδιο και άλλο να κάνουμε τρίο, άλλο να με αφήσει μόνη με άλλον. Και μάλιστα για λίγες μέρες. Εγώ όμως επέμεινα και για να τον πείσω, του πήρα μια πίπα καταπίνοντας τα χύσια του. Αφού τελείωσε και τον καθάρισα καλά-καλά τον έπεισα τελικά να δεχτεί. Το βράδυ της ίδιας μέρας λοιπόν ο Σ έφυγε και μείναμε με τον Τ οι δύο μας μόνοι στο σπίτι μου.

Θυμάμαι ακόμη την αίσθηση όταν έκλεισε η πόρτα και γύρισα και τον κοίταξα. Μου χάρισε ένα χαμόγελο και του το ανταπέδωσα με ένα ελαφρύ χαμήλωμα στα μάτια. Αμέσως μετά πλησίασε ο ένας τον άλλο και αγκαλιαστήκαμε σαν ζευγαράκι. Αυτό πιστεύω προβλημάτιζε τον Σ. Εντάξει το σαρκικό άνευ αισθήματος σεξ. Το ξεμονάχιασμα όμως μπορούσε να δημιουργήσει συναισθήματα. Και αυτό σίγουρα ο Σ δε θα το ήθελε. Μπορεί να ήταν ανοικτός σε θέματα σεξουαλικά αλλά με τίποτα δεν ήθελε να με χάσει.

Ο Τ με ρώτησε γιατί επέμενα να μείνουμε οι δύο μας και του εξήγησα πως ήθελα να κάνω πολλά ακόμη μαζί του. Και επιπλέον ήθελα να παίξω με την ψυχολογία του Σ να δω μέχρι που μπορώ να τον φτάσω.

Πήγαμε και καθίσαμε στον καναπέ να χαλαρώσουμε και να συνηθίσουμε λίγο στην ιδέα της παρέας μας. Πρώτη φορά μέναμε οι δύο μας μόνοι. Αφού είπαμε δύο τρία αστεία και ελάφρυνε το κλίμα, σηκώθηκα και έβγαλα το εσώρουχο μου κάτω από το λιτό φορεματάκι που φορούσα. Του το έδωσα στο χέρι, του χαμογέλασα και έφυγα τρέχοντας για το κρεβάτι.

    "Δε χάνεις καιρό ε;…" μου είπε αστειευόμενος.

    "Γι' αυτό δεν έμεινες εδώ απόψε; Τον ρώτησα. Έλα, σε θέλω τώρα".

Ο Τ σηκώθηκε, ήρθε στην κρεβατοκάμαρα και ξάπλωσε δίπλα μου. Κοιταχτήκαμε στα μάτια, τα κλείσαμε αργά και αρχίσαμε ένα απαλό και ήρεμο γλωσσόφιλο. Ήταν η πρώτη φορά που είχαμε τέτοιου είδους επαφή. Μπορεί να με είχε ξαναγαμήσει αλλά τώρα ήταν αλλιώς. Αισθανόμουν να τον θέλω πραγματικά πολύ. Και όχι μόνο για τον πούτσο του. Ήταν ωραίο παιδί και τον ευχαριστιόμουν. Ενώσαμε τα κορμιά μας και συνεχίζοντας τα φιλιά γδύναμε σιγά-σιγά ο ένας τον άλλο. Ήμασταν σαν καινούριο ζευγαράκι που βρίσκεται πρώτη φορά μόνο του. Ανακάλυπτα το σώμα του ξανά από την αρχή. Αισθανόμουν την ανάσα του πάνω μου και τρελαινόμουν. Όλα ήταν διαφορετικά από τις προηγούμενες επαφές μας. Σαν να υπήρχε συναίσθημα. Σαν να μας ένωνε κάτι περισσότερο από την καύλα.

(Σε αυτό το σημείο άρχισα να αισθάνομαι κι εγώ ζήλια. Η Βάσω περιέγραφε την επαφή της με τον Τ πολύ διαφορετικά αυτή τη φορά. Ήταν σα να απατούσε τον πρώην της με το μυαλό και αυτό ήταν χειρότερο. Ήταν σαν να είχε δεθεί και ψυχικά μαζί του. Και ενώ οι προηγούμενες περιγραφές ήταν μόνο σεξουαλικού περιεχομένου που μπορούσα να διαχειριστώ στο μυαλό μου σχετικά εύκολα, τώρα άλλαζε τα δεδομένα και με έκανε να αισθάνομαι πως μου περιγράφει πραγματικό έρωτα με παλιά της καψούρα. Αυτό ήταν καινούριο στοιχείο στο παιχνίδι μας και δεν ήξερα πως θα το αντιμετώπιζα).

- Μετά; Τι ακολούθησε;

Τη ρώτησα με εμφανή περιέργεια χωρίς να είμαι σίγουρος ότι θέλω να μάθω...

- Μετά κάναμε κάτι που δεν είχα ξανακάνει, μου αποκρίθηκε

- Δηλαδή;

- Αφού γδυθήκαμε και καυλώσαμε απίστευτα με τα φιλιά και τα χάδια μας, ο Τ ανέβηκε επάνω μου να με πηδήξει. Μου άνοιξε τα πόδια, ακούμπησε το πουτσοκέφαλο του στα μουνόχειλα μου που είχαν υγρανθεί απίστευτα, με κοίταξε στα μάτια και του έγνεψα ένα όχι. Απορημένος με ρώτησε γιατί. Τότε άπλωσα το χέρι μου, έπιασα τον πέτρινο από την καύλα πούτσο του και αφού του τράβηξα το πετσάκι να βγει έξω όλο το κεφαλάκι, το οδήγησα στην κωλοτρυπίδα μου.

    "Εδώ θέλω, του είπα. Δεν το έχω ξανακάνει όμως. Θέλω να με ανοίξεις πρώτα".

Ο Τ με κοίταζε με φανερή έκπληξη ενώ προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει πόσο τυχερός ήταν. Πρώτη φορά στον κώλο μου. Παρθένα από κώλο και άπειρη του έκανα ένα απίστευτο δώρο που δεν το είχα κάνει ποτέ μέχρι τότε σε κανέναν. Ούτε καν στον Σ.

Ο Τ έφερε τα δάχτυλα του στο στόμα μου και αφού του τα έγλειψα και τα σάλιωσα καλά-καλά, τα οδήγησε στην κωλοτρυπίδα μου. Απαλά και σιγά έβαλε το ένα του δάχτυλο στο κέντρο της και άρχισε να το σπρώχνει προς τα μέσα. Με κοίταζε στα μάτια και έψαχνε να ανακαλύψει πότε μου αρέσει και πότε θα πονέσω ώστε να με προσέξει αναλόγως. Εγώ σήκωσα τα πόδια μου πιο ψηλά και τα έφερα στους ώμους του να του δώσω μεγαλύτερη ευκολία και να εκθέσω περισσότερο τον κώλο μου. Σιγά-σιγά με ρυθμικές κινήσεις κατάφερε να παραβιάσει τον σφιγκτήρα μου και έβαλε όλο το κωλοδάχτυλο του στον κώλο μου. Μου άρεσε απίστευτα. Δεν το είχα ξανακάνει. Έβγαζα μικρά βογκητά, αλλά η καύλα μου είχε φτάσει στα ύψη. Πόναγα λίγο αλλά δε με ενδιέφερε. Όταν τερμάτισε το δάχτυλο του μέσα μου άρχισε να με γαμάει με αυτό και εγώ έκλεισα τα μάτια και παραδόθηκα στην αίσθηση που μου προκαλούσε. Το μουνί μου έσταζε.

    "Κι άλλο, έλεγα. Μη σταματάς. Κι άλλο. Μ' αρέσει, μ' αρέσει..."

Η πούτσα του Τ ήταν έτοιμη να εκραγεί. Κοιτούσε το πρόσωπο μου, αισθανόταν την ανάσα μου πάνω του που γινόταν όλο και πιο βαριά, όλο και πιο καυτή και περίμενε την ώρα που θα ξέσπαγε πάνω μου ή ακόμη καλύτερα μέσα μου την καύλα που του δημιουργούσα.

Μετά από λίγα λεπτά και αφού ο σφιγκτήρας μου είχε χαλαρώσει αρκετά, του έκανα νόημα να βγάλει το δάχτυλο του από μέσα. Με υπάκουσε υπνωτισμένος και συνέχισα:

    "Τώρα σε θέλω μέσα μου".

Ήρθε από πάνω μου, έφερε το πρόσωπο του μπροστά στο δικό μου και αφού με φίλησε απαλά στα χείλη μου είπε…

    "σε θέλω. Απίστευτα πολύ σε θέλω".

Μετά έπιασε τον πούτσο του και τον οδήγησε στην ανοιχτή πλέον κωλοτρυπίδα μου που τον περίμενε και τον λαχταρούσε τόσο πολύ. Αφού τον ακούμπησε πάνω της άρχισε να τον σπρώχνει επιτέλους μέσα μου. Πολύ πιο χοντρός, πολύ πιο μεγάλος, νέα αίσθηση σκισίματος, νέος πόνος, νέα καύλα. Με απίστευτη προσοχή και υπομονή κατάφερε με μεθοδικές κινήσεις και ύστερα από αρκετή ώρα προσπάθειας να μπει μέσα. Είχα επιτέλους ένα πούτσο στον κώλο μου που τόσο ήθελα. Είχα υποσχεθεί στο Σ να γίνω πουτανάκι και γινόμουν. Ήθελα ξέσκισμα. Ήθελα γαμήσι. Ήθελα να με ξεσκίσουν από παντού. Αυτός το ξεκίνησε. Εγώ το πραγματοποίησα και το ευχαριστιόμουν. Ένιωθα πουτάνα και δε χόρταινα. Και θα του το έλεγα να το μάθει. Αυτός να ταξιδεύει για Αθήνα και εγώ να ξεσκίζομαι με το γαμιά που μου βρήκε. Ο,τι πιο τέλειο.

Με τον Τ βρήκαμε ρυθμό αφού είχα ανοίξει καλά και με γάμαγε σχεδόν κανονικά. Άρχισε κι αυτός να βογκάει και να με φιλάει στα χείλη, το λαιμό, το πηγούνι. Καύλωνα κι εγώ μαζί του όλοι και περισσότερο. Δεν πηδιόμασταν απλά. Ήθελε πολύ ο ένας τον άλλο. Κοιτιόμασταν συνέχεια στα μάτια και κάπου-κάπου με τα φιλιά μου έγλειφα τη γλώσσα του με αστείρευτη δίψα. Και κάποια στιγμή έκανα αυτό που σχεδίαζα από την αρχή. Έβαλα το χέρι κάτω από το μαξιλάρι μου και έβγαλα το κινητό μου. Πήρα το Σ τηλέφωνο χωρίς να σταματήσω το γαμήσι. Αυτός απάντησε αμέσως. Ακουγόταν από μέσα ο ήχος του λεωφορείου του κτελ.

    "Ναι;…" Απάντησε στην κλήση.

Δεν απάντησα...

    "Ναι; Βάσω; Με ακούς; Ξαναείπε".

Ακολούθησε μια μικρή παύση αρκετά βασανιστική γι' αυτόν και αφού άφησα να μου φύγουν στο τρία βογκητά του μίλησα.

    "Μη μιλάς, του είπα. Άκου με μόνο".

Γύρισα στον Τ και του είπα "πιο δυνατά τώρα". Αυτός άρχισε να με καρφώνει πιο βίαια. Ο πόνος μου, μου έβγαλε δυνατές πλέον κραυγές.

    "Σε πονάω; Να σταματήσω;…" Ρώτησε ο Τ.

    "Μην τολμήσεις…"

του απάντησα κοφτά και ξεκάθαρα. Συνέχισε να με γαμάει από τον κώλο και ο Σ με άκουγε στο τηλέφωνο. Απίστευτη ηδονή. Δεν την είχα ξαναζήσει. Ούτε κανείς μας φαντάζομαι. Ο Σ με πολύ χαμηλή φωνή με ρώτησε… "το κάνετε";

    "Μου σκίζει τον κώλο γιατί μου αξίζει"… του απάντησα.

Πιστεύω τον τερμάτισα από ζήλια και καύλα. Ποτέ δεν τον είχα αφήσει να με γαμήσει από τον κώλο. Όσο και αν επέμενε. Και τώρα τον έδινα έτσι εύκολα σε άλλον. Με λίγες ακόμη κινήσεις ο Τ έχυσε μέσα μου. Εγώ ούρλιαζα από τον πόνο, αλλά δεν τον σταμάτησα. Ήθελα να με σκίσει. Και να τα ακούσει όλα ο Σ. Και το έκανα. Είχα παραδοθεί στην απόλυτη μεταστροφή μου σε πουτάνα εκείνες τις μέρες.

Μετά βγήκε από μέσα μου και έπεσε με τα μούτρα στο μουνί μου με μανία να με κάνει να χύσω, κάτι που έγινε πολύ γρήγορα. Όταν τελείωσα μίλησα πάλι στο Σ.

    "Τ' άκουσες;"

Με μια μικρή παύση απάντησε δειλά…

    "Ναι…"

    "Αυτό για να έχεις κάτι να σκέφτεσαι" του είπα και έκλεισα το τηλέφωνο.

- Και πως αντέδρασε αργότερα;… τη ρώτησα.

- Θα το μάθεις κι εσύ αργότερα, μου είπε. Δεν πιστεύω να ζήλεψες;

- Φυσικά… της είπα. Εσείς κάνατε έρωτα ακόμη κι αν σε πήδαγε από τον κώλο!

- Κι εσύ αγάπη μου δεν είχες κάνει έρωτα με την πρώην σου;… με ρώτησε. Μόνο σεξ κάνατε;

- Ναι αλλά με αυτήν είχα σχέση. Εσύ έκανες έρωτα με κάποιον που στην ουσία ήταν μόνο γνωστός σου. Πως γίνεται αυτό;

- Και τι σε νοιάζει εσένα μωρό μου; Με ρώτησε. Ο Σ το ζήτησε και καλά να πάθει. Αν δεν το άντεχε ας μη μου τον έφερνε. Στο κάτω-κάτω ήμουν νέα, φοιτήτρια με τα μυαλά έξω από το κεφάλι και ενώ ήθελα σχέση μου δόθηκε απλόχερα η ευκαιρία να το ρίξω έξω. Και το έριξα. Πολύ μάλιστα! Ο,τι έκανες κι εσύ δηλαδή, που απ' ότι ξέρω έχεις βρεθεί σε τρίο. Έτσι δεν είναι;

- Ε... η αλήθεια είναι πως όχι μόνο σε τρίο, της απάντησα.

- Οπα… μου είπε. Μήπως ήρθε η σειρά σου για εξομολόγηση;

- Δεν τέλειωσες ακόμη αγάπη μου την ιστορία σου, της απάντησα. Έχεις πολλά ακόμη να πεις πριν έρθει η σειρά μου...
Copyright protected OW ref: 173621Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.