Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ειρήνη (2ο μέρος)

Με την Ειρήνη, είχαμε καιρό να βρεθούμε, κάτι η δουλεία κάτι ότι είχα κάνει την φαντασίωση μου πραγματικότητα και μου είχε φύγει λίγο η καύλα. Μόνο στο τηλέφωνο είχαμε μιλήσει, με την Νίκη πλέον δεν έκαναν τίποτα και είχε τρεχάματα και αυτή με τη δουλειά, μέχρι τις αρχές Μαρτίου όπου μέσα στις καύλες μου ήθελα πάλι να με σκίσει.

Σάββατο πρωί 9/4 κατά τις 11 όταν έπινα τον καφέ μου, μου ήρθε μήνυμα στο κινητό από την Ειρήνη «θέλω να σε σκίσω…» . Αμέσως καύλωσα και την πήρα τηλέφωνο.

- Καλημέρα.

- Σου έλειψα;

- Αρκετά.

- Τόσο πολύ που αμέσως πήρες τηλ.

- Αφού σου ανήκω.

- Μ… καυλωμένη;

- Πολύ!

- Και η τρυπούλα σου;

- Μάλιστα γαμιά μου.

- Βάλε δακτυλάκι.

- Είναι μέσα.

- Όλο;

- Μάλιστα γαμιά μου.

- Μουνάκι μου, έλεγα να σου ρίξω έναν πούτσο σήμερα… λοιπόν θα πάς να πάρεις καυλιάρικα εσώρουχα και θα σου στείλω στο messenger να αγοράσεις ένα strapon, να είναι όσο πιο ίδιο γίνεται, θέλω καινούργιο. Οκ;

- Ναι…

- Στις 4 σπίτι μου. Α… εννοείται περιποιημένη!

- Μάλιστα γαμιά μου.

- Α. Ναι. Σε θέλω όλο το Σάββατο διαθέσιμη. Και μην αργήσεις.

Έκλεισε το τηλέφωνο. Σε λίγο ήρθε ένα link στο messenger, ένα διπλό strapon, με έξω ομοίωμα: Μήκος: 25 cm και Διάμετρος: 4 εκ και κολπικό ομοίωμα: Μήκος: 15 cm Διάμετρος: 4 εκ. Η εικόνα και μόνο με τρέλαινε αν και φαινόταν τεράστιο.

Τελείωσα τον καφέ μου, και πήγα για ψώνια. Σε κεντρικό μαγαζί η πωλήτρια μου πρότεινε ένα ολόσωμο καλσόν για την κοπέλα μου, μαύρο, υπερβολικά διάφανο με δαντέλα στο πλάι και στη μέση, το αγόρασα αμέσως. Και μετά σε sex shop αρκετά μακριά από την περιοχή μου. Ντρεπόμουν να μπω, θα το αγόραζα και θα έφευγα σκέφτηκα. Κατακόκκινος ζήτησα να δω τα strapon ο ιδιοκτήτης μία χαρά αδιάφορος μου τα έδειξε αμέσως πήγα στα μεγάλα μεγέθη και το είχε ακριβώς το ίδιο, το αγόρασα μαζί με μία τάπα μεσαίου μεγέθους που είδα και έφυγα σχεδόν τρέχοντας.

Σπίτι μου ήμουν κατά τις 2 το μεσημέρι. Κατά τις 3:30 άρχισα να ετοιμάζομαι. Ξυρίστηκα παντού, πούτσο, κώλο, πόδια, έπλυνα καλά την τρυπούλα μου σάλιωσα την τάπα και την έχωσα μέσα μου, από το μπάνιο μέχρι το δωμάτιο σε κάθε βήμα ένιωθα την πίεση και με καύλωνε. Φόρεσα το ολόσωμο. Κολλητό πάνω μου και το καυλωμένο καβλί μου να σπρώχνει το ύφασμα. Μία φόρμα και μια μπλούζα και έφυγα για το σπίτι της Ειρήνης. Η αίσθηση του υφάσματος πάνω μου σε συνδυασμό με την τάπα και την καύλα μου με έκανε να περπατάω περίεργα και προσπαθούσα να είμαι όσο γίνεται πιο φυσιολογικά. Άνοιξε φορώντας μόνο ένα κόκκινο στριγκάκι.

- Το πήρες βλέπω.

Της έδωσα τη σακούλα.

- Πουτανάκι μου τεράστιο είναι. Σ' αρέσει;

- Δε ξέρω αν θα το πάρω όλο, αλλά ναι.

Εν τω μεταξύ είχα γδυθεί και είχα μείνει μόνο με το ολόσωμο.

- Τι διάλεξες ρε γαμιόλα;

Με πλησίασε, με φίλησε και μου χούφτωσε τον κώλο. Έπιασε την τάπα και την έσπρωχνε.

- Είσαι μεγάλη πουτάνα. Γλείψε με.

Έσκυψα, έκανα στην άκρη το στρινγκάκι της και έβαλα την γλώσσα στο μουνί της, ήταν γεμάτο υγρά. Το έγλειφα και μου πίεζε το κεφάλι στο μουνί της. Μετά από κάποια λεπτά μου έσπρωξε το κεφάλι μου, με έστησε στον καναπέ στα τέσσερα έσκισε το ολόσωμο στην περιοχή της τρυπούλα μου, την τάπα και άρχισε να μου γλείφει την τρύπα μου.

- Μ' αρέσει γαμιά μου.

- Θα σε σκίσω.

- Το θέλω.

- Το βλέπω Ρούλα μου.

Με έγλειφε και έχωνε δάκτυλο μέσα μου στην αρχή ένα και μετά δύο, ένιωθα συνέχεια ότι θα έχυνα αλλά δεν ήθελα ακόμα. Φόρεσε το strapon και το έφερε στο στόμα μου.

- Γλείψε την πούτσα μου.

Το τσιμπούκωνα και την κοίταζα στα μάτια.

Γύρισε πίσω μου και ακούμπησε το κεφάλι στον κώλο μου. Έσπρωξε, ένιωθα να με ανοίγει. Ήταν στεγνό πόναγα. Έσπρωχνε, ο πόνος μεγάλωνε. Βγήκε από μέσα και γύρισε με ένα μπουκάλι λάδι. Το άλειφε και μου το έδειχνε. Ήρθε ξανά πίσω, το κεφάλι μπήκε πολύ πιο εύκολα. Εξακολουθούσα να νιώθω να ανοίγει, το ένιωθα χοντρό. Έσπρωχνε και έμπαινε κι άλλο μέσα.

- Γαμιόλα έχεις κλείσει θα σε ξεκωλιάσω.

Με γάμαγε αργά, δεν το έχωνε όλο. Το συνήθιζα. Μου άρεσε.

- Μ' αρέσει!

- Σπρώχνει το μουνί μου καριόλα, είσαι τέλεια.

- Βρίζε με γαμιά μου!

- Καριόλα. Μουνάρα.

Με γάμαγε πιο γρήγορα, έμπαινε όλο και πιο μέσα, το ένιωθα να είναι όλο και πιο βαθιά. Με μία απότομη κίνηση το έχω όλο και έμεινε εκεί.

- Γαμιόλα είναι όλο, το πήρε όλο 25 cm στη μουνάρα σου πουτάνα.

- Το νιώθω. Με έχει γεμίσει. Γάμα με. Γάμα την πουτάνα σου.

- Θα σε ξεκωλιάσω.

Με γάμαγε γρήγορα, έβγαινε και έμπαινε μέσα μου, ο πούτσος μου μόνιμα καυλωμένος αλλά δεν ήθελε να χύσει. Όσο με έσκιζε πόναγα, γλυκός πόνος καύλας αλλά πόνος, έσπρωξα το κεφάλι μου, με έσκιζε. Με έπαιρνε έτσι για κάνα δεκάλεπτο μέχρι που την άκουσα να φωνάζει «χύνω» και κόλλησε πάνω μου. Τραβήχτηκε από μέσα μου. Ένιωθα την τρύπα μου ανοιγμένη. Ξάπλωσε στον καναπέ και έβγαλε το κομμάτι από το μουνί της, ήταν μέσα στα υγρά μου το έδωσε στο στόμα και το έγλειφα. Μου έπιασε τον πούτσο.

- Καυλωμένο το μουνάκι σου.

- Πολύ.

- Καθάρισε μου το μουνί.

Έσκυψα και το έγλειφα… γεμάτο άσπρο υγρά.

- Έτσι Ρουλίτσα μου, σήμερα θα περάσουμε καλά, θα σε κάνω να πονάς… μόλις αρχίσαμε.

- Γαμιά μου θέλω να χύσω.

- Το μουνάκι σου θα χύσει όταν το θέλω εγώ.

Μου έσπρωξε το κεφάλι, σηκώθηκε, πήρε το strapon.

- Θα κάνω ντουζάκι. Φτιάξε καφέ φραπέ μέτριο. Και δικό σου.

Έφτιαξα τους καφέδες και την περίμενα στο σαλόνι. Ο πούτσος μου είχε πέσει, αλλά τα αρχίδια μου πόναγαν. Γύρισε με φορώντας το strapon. Έμοιαζε με πεσμένη πούτσα σε ένα τέλειο κορμί.

- Είσαι πολύ καύλα με αυτό. Ολόσωμο καλσόν. Τι πουτάνα!

- Ευχαριστώ γαμιά μου.

- Είχα πολλές καύλες και με καύλωσες περισσότερο.

- Νιώθω ότι ακόμα είναι μέσα μου.

- Πονάει το μουνάκι σου;

- Ναι…

- Έτσι πρέπει τσουλάκι μου

- Μ' αρέσει να με βρίζεις.

- Κάτσε στο καυλί μου.

Το έπιασα το έφερα στην τρύπα μου και άρχισα να κάθομαι πάνω του, κούνησε τη μέση της απότομα και χώθηκε μέσα μου, έβγαλα μια κραυγή και έμεινα εκεί.

- Πόνεσες πουστράκι; Λέγε.

- Πολύ

Συνέχισε να σπρώχνει, το ένιωθα να διέρχεται μέσα μου να φτάνει βαθιά. Είχε μπει όλο.

- Γαμήσου μαλάκα, να σε βλέπω.

Ανεβοκατέβαινα στο καυλί της. Άρχισα να καυλώνω. Γέλασε.

- Γαμιόλα καυλώνει το μουνάκι σου.

- Μ' αρέσει γαμιά μου.

- Γαμιόλα με υγραίνεις. Τι καύλα είσαι;

- Πουτάνα σου…

Αυτό συνεχιζόταν για κάποια λεπτά, μέχρι που με τράβηξε από τη μέση.

- Σήκω!

Το κράταγε, ένιωθα να τραβιέται από μέσα μου, να αδειάζω.

- Γλείψε τα βυζιά μου!

Ρούφαγα τις ρώγες της, τα χούφτωνα. Τα έβαζα στο στόμα μου και έτριβε την κλειτορίδα της. Σηκώθηκε, με ξάπλωσε ανάσκελα, έβαλε τα πόδια μου στον ώμο της έβαλε λίγο το καυλί της και το έχωσε απότομα όλο μέσα.

- Γαμιόλα!

- Με σκίζεις…

- Έτσι πρέπει καργιόλα!

- Μου αρέσει της γαμιόλας.

- Τι είσαι; Θέλω να το ακούσω.

- Η πουτάνα σου.

- Γαμιόλα μην τολμήσει και χύσει το μουνί σου!

- Δεν ξέρω γαμιά μου. Μ' αρέσει μπορεί να χύσω.

Βγήκε από μέσα μου και έκατσε δίπλα μου. Χαλάρωσε το strapon

- Γλείψε με!

Έσκυψα και έγλειφα το μουνί της με μανία, μέχρι που με έχυσε κρατώντας το κεφάλι μου πάνω της.

- Είσαι καλή ρε γαμώτο…

- Γαμιά μου πονάνε τα αρχίδια μου.

- Το μουνάκι σου θα χύσει όταν θέλω εγώ. Δείξε μου την τρυπούλα σου.

Της γύρισα την πλάτη στήθηκα και τούρλωσα το κωλαράκι μου.

- Γαμιόλα έχεις ανοίξει.

Μου χαστούκισε τον κώλο με δύναμη. Μου άρεσε. Και δεύτερο χαστούκι δυνατό.

- Σ' αρέσει ανωμαλάρα;

- Σου ανήκω γαμιά μου!

Κι άλλο χαστούκι δυνατό.

- Έλα μαζί μου ρε πουτάνα.

Με πήρε από το χέρι, πήγαμε στο δωμάτιο της, ξάπλωσε.

- Βάλε μόνο το κεφάλι μέσα.

Έκατσα στο καυλί της.

- Τώρα όλο μέσα. Γαμήσου μέχρι να χύσεις. Δε θα πιάσεις καθόλου το μουνάκι σου

Μου έσκισε κι άλλο το καλσόν και έβγαλε έξω το καυλί μου. Γαμιόμουν πάνω της.

- Γαμιόλα είναι τέλειο να το βλέπω.

- Είναι τέλειο. Ναι.

Έγειρα προς τα πίσω, στεκόμουν στα χέρια μου και ανεβοκατέβαινα, πιεζόταν ο προστάτης ένιωθα ότι θα έχυνα αλλά δεν ερχόταν. Για 5 λεπτά γαμιόμουν έτσι, η πίεση με καύλωνε πιο πολύ μέχρι τη στιγμή που ένιωθα τα χύσια να κυλάνε μέσα στον πούτσο μου. Έχυνα, σε κάθε χύσιμο, ένιωθα τα αρχίδια να σφίγγουν και να πονάνε, κάποια έπεσαν στο πρόσωπο της. Έμεινα έτσι με κάποιες τελευταίες σταγόνες να κυλάνε στον πούτσο μου. Η Ειρήνη μάζεψε τα χύσια από το πρόσωπο της με τα δάκτυλα και τα έφερε στο στόμα μου.

- Καθάρισε με και πιες τα.

Έβγαλα το πλαστικό καυλί της και με τη γλώσσα μου μάζευα τα χύσια μου από τα βυζιά της, την κοιλιά της, τα έδειξα και τα ήπια. Μου έδωσε ένα χαστουκάκι σχετικά δυνατό και με αποκάλεσε πουτάνα. Συνέχισα, την έγλειφα και καθάρισα κάθε σταγόνα. Αλμυρά, ζεστά νόστιμα. Έβγαλε το strapon.

- Πάω για ντουζάκι, να μπεις κι συ.

Έμεινα ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Έπιασα την τρυπούλα μου έμπαιναν άνετα 2 δάκτυλα μέσα. Κάποια στιγμή άκουσα την Ειρήνη να με φωνάζει.

- Δε θα μπεις;

Πήγα στο μπάνιο.

- Γδύσου, πέτα το και μπες μέσα.

Το έκανα, μου έδωσε το σφουγγάρι.

- Πλύνε με

Το έκανα και το απολάμβανε. Μου έπιασε τον πούτσο.

- Έχυσε πολύ το μουνάκι σου. Και το δικό μου.

- Ήταν τέλειο.

- Δε θες άντρα; Γαμιέσαι τέλεια.

- Δε μ' αρέσουν στο έχω πει. Με καυλώνει που γίνομαι πουτάνα σε γυναικά, σε σένα.

- Θα με καύλωνε να σε έβλεπα να γαμιέσαι.

- Δε νομίζω ότι το θέλω.

- Αν το θελήσεις θα σου βρω γαμιά. Θα σε προσφέρω σαν πουτάνα μου στον γαμιά σου.

Καύλωνα. Το είδε. Μου έσφιξε τον πούτσο.

- Το θες πουστράκι.

- Δε νομίζω.

Μου έβαζε δάκτυλο.

- Για σκέψου… ένα ζεστό καυλί στη μουνάρα σου!

- Θέλω το δικό σου.

- Να σε βλέπω να σε σκίζει άγρια και να μου γλείφεις το μουνί.

- Αφού δε σ' αρέσουν οι άντρες γιατί σ' αρέσει αυτό;

- Και τσόντες με gay βλέπω… και χύνω... γιατί με καυλώνει να σε βλέπω να σκίζεσαι, να ξεφτιλίζεσαι. Να μου δείχνεις πόσο πουτάνα είσαι.

Συνέχιζε να μου βάζει δάκτυλο και να μου τραβάει μαλακία.

- Να σε χύνει στον κώλο. Θα σε κάνω πουτάνα. Πραγματική πουτάνα.

- Είμαι η πουτάνα σου.

- Πουστράκι είσαι…

Μου έχωνε 3 δάκτυλα μέσα μου. Ένιωθα ότι θα χύσω. Της το είπα. Έσκυψε και άνοιξε το στόμα της. Μου τράβαγε γρήγορα μαλακία μέχρι που έχυσα μέσα στο στόμα της. Σηκώθηκε μου άνοιξε το στόμα με τα χέρια της και άδειασε τα χύσια μου μέσα.

- Ξέρεις…

Τα ήπια.

- Πάντως σκέψου το. Αν θες.

- Αν δε θέλω;

- Μην αγχώνεσαι. Είσαι καλή γαμιόλα. Θα σε σκίζω. Έχεις ωραίο μουνάκι.

- Ευχαριστώ γαμιά μου.

Μου έδωσε ένα χαστούκι στον κώλο και βγήκε. Πλύθηκα. Μου έφερε το στρινγκάκι και την κόκκινη ρόμπα. Φόραγε ένα μαύρο babydoll και ασορτί στρινγκάκι.

- Τα ρούχα σου πουτανάκι μου.

Τα φόρεσα και κάτσαμε στο σαλόνι να συνεχίσουμε τον καφέ μας. Είχε πάει 7 το απόγευμα.




Copyright protected OW ref: 168733



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.