Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ειρήνη

Ο κωλαράκος μου άρχισε να ηρεμεί από την τρίτη. Όποτε σκεφτόμουν τι είχε γίνει το Σάββατο καύλωνα αμέσως, της το έλεγα ότι ήθελα να με ξαναπάρει. Και αυτή ήθελε πολύ να με σκίσει άγρια. Περιμέναμε πότε θα βρίσκαμε ευκαιρία για την επόμενη μας φορά. Μια η κούραση της μέρα, μια η δουλειά, έφτασε Πέμπτη. Έκανα μπάνιο ξύρισα τον πούτσο μου και την περιοχή μέχρι την τρυπούλα μου, τα πόδια μου και τον κωλαράκο, και κατά τις 9 ήμουν σπίτι της. Θα κοιμόμουν εκεί.

Η Ειρήνη φορούσε ένα μαύρο νυχτικό κολλητό που διέγραφε όλο το κορμί της και τόνιζε τα βυζάκια της.

- Όποτε μπαίνεις το πρώτο πράγμα που θα κάνεις θα βγάζεις τα ρούχα σου

Το έκανα… αμέσως κοίταξε το σώμα μου.

- Ξυριστικές τσουλάκι; Μπράβο. Έλα να δεις τι δωράκια σου έχω πάρει.

Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα της, άνοιξε τη ντουλάπα.

- Μια ωραία γυναικεία ρόμπα. Στο νουμεράκι σου με ασορτί βρακάκι. Και ένα καυλιάρικο στρινγκάκι.

Ήταν σαν φόρεμα, διάφανο, με άνοιγμα στο πόδι και το πάνω μέρος κόκκινο δαντελωτό και άνοιγμα στην πλάτη, με κόκκινο και μαύρο κιλοτάκι brazil, φαινόταν διάφανο.

- Αυτά είναι που θα φοράς στο σπίτι. Μόνο αυτά.

Ο πούτσος καυλωμένος.

- Μάλιστα γαμιά μου

- Μόνο μάλιστα;

- Και ευχαριστώ

Ξάπλωσε στο κρεβάτι και άνοιξε τα πόδια της.

- Γλείψε με.

Έπεσα ανάμεσα στα πόδια της, έκανα στην άκρη το μικροσκοπικό στρινγκάκι της και ακούμπησα τη γλώσσα μου στο μουνί της. Της ρούφαγα την κλειτορίδα, έγλειφα τα μουνόχειλα της. Μύριζε τέλεια. Ένα εντελώς ξυρισμένο μουνί. Βούταγα τη γλώσσα μου μέσα στον κόλπο της. Έβγαζε υγρά. Χούφτωνε τα βυζιά της και κούναγε τη μέση της. την έγλειφα για πάνω από 10 λεπτά, όταν άρχισε να μου πιέζει το κεφάλι και να λέει με σιγανή φωνούλα "χύνω, χύνω γαμιόλα". Συνέχισα να της γλείφω όλο το μουνάκι. Μου σήκωσε το κεφάλι.

- Είμαι κουρασμένη. Φύγε. Το Σάββατο, να είσαι εδώ. Στις 3.

- Μάλιστα γαμιά μου.

- Θα τα πούμε το Σάββατο. Α και μη τολμήσεις να χύσεις. Απαγορεύεται μαλακία.

- Μάλιστα γαμιά μου.

Ντύθηκα την καληνύχτισα και έφυγα. Καυλωμένος περπάταγα προς το σπίτι. Με κάνει ότι θέλει, σκεφτόμουν, αλλά με καυλώνει. Πρώτη φορά που με διέταζε κάποια, μέχρι τώρα εγώ είχα το πάνω χέρι. Έφτασα σπίτι ήθελα οπωσδήποτε να χύσω. Δεν το έκανα. Η Παρασκευή πέρασε δύσκολα, μέσα σε συνεχόμενη καύλα. Σάββατο πρωί, περίμενα να περάσει η ώρα, να έρθει το μεσημέρι. Έκανα μπάνιο, ετοιμάστηκα και στις 3 ακριβώς χτύπησα το κουδούνι. Μου άνοιξε φορώντας τη φόρμα της. Αμέσως γδύθηκα. Με κοίταζε.

- Τι υπάκουη γαμιόλα έχω…

- Γαμιά μου τι θα σε καύλωνε να φορέσω;

- Στο έχω στο κρεβάτι

Πάνω στο κρεβάτι ήταν απλωμένη η ρόμπα με το κιλοτάκι. Αμέσως τα φόρεσα. Το κιλοτάκι ήταν ακριβώς στο νούμερο μου, έκλεινε μέσα τον καυλωμένο μου πούτσο, δεν προεξείχε καθόλου, μόνο το έσπρωχνε μπροστά, χάιδεψα το κωλαράκι μου και φόρεσα τη ρόμπα. Στενή πάνω να διαγράφει το σώμα μου και άνοιγε κάτω, μακρύ μέχρι τα γόνατα με το σκίσιμο από τη λεκάνη και κάτω να φαίνεται το στο πόδι. Ένιωθα σαν πουτάνα αλλά με τρέλαινε. Πήγα στο σαλόνι. Μίλαγε στο κινητό και τη άκουσα να λέει.

"Ήρθε το τσουλάκι μου. - Ναι. – Οκ – Σε περιμένω"

Η καρδία μου χτύπαγε σαν τρελή. Δε θα ήμασταν μόνοι. Είχα χαθεί.

- Σου πάει άψογα. Είσαι καύλα γαμιόλα

Με πλησίασε, με φίλησε.

- Θα έρθει η Νίκη, φίλη μου, ενεργητική, με γαμάει και γαμάει καλά.

Κοπέλα. Εκεί ηρέμησα. Μου χούφτωνε τον κώλο και τον έσφιγγε. Δεν πρόλαβα να ρωτήσω τίποτα. Με έσπρωξε να ξαπλώσω στον καναπέ. Μου έγλειφε το κωλοτρυπίδι

- Θα έχει κλείσει μια βδομάδα τώρα. Γι' αυτό… αυτό θα βοηθήσει να κρατάει ανοικτή το κωλοτρυπίδι σου. Και θα κρατάει το μουνάκι σου καυλωμένο.

Ένιωσα ένα μεταλλικό αντικείμενο να προσπαθεί να παραβιάσει την τρυπούλα μου έσπρωχνε, ένιωθα να ανοίγω και μία πίεση στον σφιγκτήρα μου. Το αισθάνθηκα να γλιστράει μέσα μου και τον σφιγκτήρα μου να κλειδώνει ένα μεταλλικό κομμάτι. Έπιασα τον κώλο μου, προεξείχε ένα μεταλλικό κομμάτι. Ένιωθα μέσα μου το κωλαράκι μου να είναι γεμάτο.

- Μια ταπούλα είναι μωρό μου, μου είπε.

Μου έδωσε μπατσιά στον κώλο και μου έδωσε ένα τσιγάρο. Όσο καθόμουν με πίεζε στον κώλο, ήμουν φουσκωμένος.

- Γαμιά μου η Νίκη ποια είναι;

- Μια κοπέλα. Και γαμάει καλά. Πολύ καλά

- Την ξέρω;

- Δε νομίζω αλλά θα τη γνωρίσει καλά το κωλί σου. Την είπα ότι βρήκα αρσενική τσούλα. Δεν πιστεύω να έχεις θέμα.

- ‘Όχι γαμιά μου.

- Κοίτα να την ικανοποιήσεις καλά.

Είχε πάει 4:30 όταν κτύπησε το κουδούνι. Η Νίκη ήταν γύρω στο 1.65 – 1.70 μελαχρινή, μακρυμάλλα, αδύνατη με μεγάλα βυζιά. Φόραγε ένα στενό παντελόνι και μια απλή μπλούζα. Τα μάτια της έπεσαν αμέσως πάνω μου. Καθόμουν στον καναπέ.

- Αυτό είναι το πουστράκι σου.

- Νίκη… ο Πέτρος.

- Ρε μαλάκα αν ήταν μουνί θα ήταν καύλα. Είπε η Νίκη.

Η Ειρήνη με έπιασε από το χέρι και με σήκωσε. Με πλησίασε η Νίκη, μου χούφτωσε τον κώλο, έπιασε την τάπα.

- Τέλειος κώλος. Και έχω καύλες. Αν δεν είχε πουλί θα ήταν μουνάρα.

Ειρήνη: Μουνί έχει!

Νίκη: Και ξυρισμένη παντού. Μπράβο σου ρε Ρινάκι.

Ένιωθα άβολα αλλά η πούτσα μου από την καύλα θα έσκιζε το κιλοτάκι μου.

- Κρασάκι;… ρώτησε η Ειρήνη.

- Ναι.

- Φέρε μας 2 ποτήρια.

Πήγα υπάκουα στην κουζίνα και έβαλα 2 ποτήρια κρασί και τα πρόσφερα.

- Τόσο υπάκουη είναι ρε μαλάκα;

- Είναι καλό τσουλάκι.

Κατέβασε το παντελόνι της και έβγαλε το κιλοτάκι της. Ένα ξυρισμένο μουνί φάνηκε.

- Γλείψε μου το μουνί… είπε στην Ειρήνη.

Αυτή έπεσε στα γόνατα και έγλειφε το μουνί της Νίκης. Το απολάμβανε. Της άρεσε. Η Νίκη με κοίταζε.

- Στήσου στον καναπέ να βλέπω την κολάρα σου!

Το έκανα. Στήθηκα στα 4 και τούρλωσα τον κώλο μου. Σταμάτησε την ειρήνη. Σηκώθηκε και τη έγδυσε γρήγορα. Την έσπρωξε στην πολυθρόνα και της έκανε γλειφομούνι. Η Ειρήνη αναστέναζε. Σταμάτησε. Άνοιξε την τσάντα της και έβγαλε ένα strapon, κλασσικό, σαν πούτσα, με φλέβες να διαγράφονται πάνω του και 2 αρχίδια, σε μήκος περίπου όσο της Ειρήνης αλλά χοντρό, μιάμιση χούφτα, με χοντρό πουτσοκέφαλο. Το φόρεσε.

- Στο κρεβάτι μου… κάνει η Ειρήνη.

Με έπιασε από το χέρι και πήγαμε και οι 3 στο δωμάτιο της. Ο πλαστικός πούτσος κρεμόταν ανάμεσα στα πόδια της.

- Στα 4 πουτανάκια!

Μαζί με την ειρήνη στηθήκαμε στα 4. Η Νίκη ήταν πίσω από την ειρήνη. Ακούμπησε το strapon στο μουνί της και το έχωσε μέσα της.

- Μ... Αυτό είναι Είπε η Ειρήνη.

Τη γάμαγε άγρια, το έχωνε όλο μέσα της. Η Ειρήνη μου έπιασε το κεφάλι και με φίλαγε.

- Γλείφε τη μουνάρα μου.

Έσκυψα από κάτω της, έφτασα στο μουνί της και έγλειφα την κλειτορίδα της. Έβλεπα όλο το strapon να χάνεται μέσα της. Να γεμίζει υγρά και να τρέχουν. Ήθελα να το νιώσω μέσα μου να με σκίσει.

- Πουτάνα θα στο σκίσω το μουνάκι. Θα πονάς.

- Γάμα με. Τρελαίνομαι. Με γεμίζεις!

- Τι πουτάνα είσαι μωρή;

- Γαμάς τέλεια μωρή μαλάκω

Τη γάμαγε αρκετή ώρα και της χαστούκιζε τον κώλο. Δυνατά σκαμπίλια έπεφταν πάνω στα κωλομέρια της. Έβγαζε μόνο βογγητά. Μέχρι που κάποια στιγμή που φώναζε "χύνω".

- Χύσε πουτάνα. Χύσε πάνω στην πούτσα μου.

Η Νίκη συνέχισε να τη γαμάει. Βγήκε από μέσα της και η Ειρήνη έσπρωξε τη λεκάνη της. Το μουνί της ακούμπησε στο στόμα μου, στο πρόσωπο μου. Από μέσα έτρεχαν υγρά. Τα έγλειφα, τα έπινα.

- Πουστράκι στα 4… άκουσα τη Νίκη.

Αμέσως στήθηκα.

- Νίκη: Κοίτα την πούστρα πώς θέλει να γαμηθεί. Τρέχει.

Μου σήκωσε τη ρόμπα, έκανε στην άκρη το κιλοτάκι μου και τράβηξε απότομα την τάπα. Το τράβηγμα με έσκισε.

Ειρήνη: Έχει ανοίξει η τρυπούλα του. Έτοιμη είναι.

Είχα γυρίσει το κεφάλι μου, η Ειρήνη τράβαγε τον κώλο μου, ένιωθα να ανοίγω και άλλο. Ένιωθα το strapon στον κώλο μου. Έσπρωχνε. Με πίεζε πολύ… καμία σχέση με το strapon της Ειρήνης.

Νίκη: Μαλάκα είναι στενή πολύ.

Όσο έσπρωχνε τόσο ο πόνος μεγάλωνε, νόμιζα ότι μετά το γαμήσι της Ειρήνης θα το έπαιρνα άνετα αλλά απογοητευτικά. . Ήθελα να καταφέρω να το πάρω. Είχα πάρει το μισό. Το έβγαζε και το έχωνε όλο και πιο μέσα.

Νίκη: Σ’ αρέσει πουστράκι;

- Μάλιστα.

Νίκη: Θα σε ξεκωλιάσω!

Ειρήνη: Σκίσε το κωλαράκι του. Αυτό θέλει το πουτανάκι μου.

Επιτάχυνε. Αγρίεψε. Με πήδαγε με δύναμη. Ήταν χοντρό για μένα. Όταν έβγαινε νόμιζα ότι τράβαγε όλο τον κώλο μου. Με ξέσκιζε. Όμως μου άρεσε. Έτσι και αλλιώς αυτό ήθελα. Το ζούσα.

- Πονάω. Πονάω αλλά μου αρέσει…

- Νίκη: Τι πούστρα είσαι μωρή;

- Ειρήνη: Αλήθεια; Στο έλεγα γαμάει καλά.

- Μάλιστα γαμιά μου. Με σκίζει.

Κούναγα τη μέση μου, γαμιόμουν μόνος μου πάνω στο καυλί της.

- Νίκη: Κοίτα πως γαμιέται μόνης της. Κρίμα που δεν είσαι μουνί. Θα ήσουν τέλεια. Καριόλα

- Ειρήνη: Χάνεται όλο μέσα του.

- Νίκη: ‘Έχεις κάνει καλή δουλεία. Ωραίο κώλο έχει η πούστρα.

Όσο τα άκουγα τόσο καύλωνα.

- Είναι μουνί. Σκίσε το μουνάκι μου. Μ’ αρέσει.

Άκουσα γελάκια και από τις 2.

- Ειρήνη: Τι είσαι καριόλα μου;

- Πουτάνα. Αρσενική πουτάνα. Με σκίζει, μ ’αρέσει. Με ξεκωλιάζει τη γαμιόλα!

- Νίκη: Είσαι πουτάνα. Πούστρα. Γαμιόλη. Σε σκίζω παλιοπούτανο. Ξεφτίλα.

Με γάμαγε για αρκετά λεπτά, με έβριζε, καύλωνα. Ο κώλος μου έτσουζε. Πόναγε. Ένιωθα ότι θα χύσω. Το φώναξα, ένιωθα να συσπάται συνέχεια ο πούτσος μου, να χύνει και να γεμίζει το κιλοτάκι μου και έπεσα στο κρεβάτι. Η Νίκη έπιασε τον πούτσο μου. Ένιωσε το βρεγμένο κιλοτάκι μου.

- Νίκη: Ρε μαλάκα αυτή έχυσε.

- Ειρήνη: Στο είπα έχει μουνί.

- Νίκη: Το έχει ξανακάνει;

- Ειρήνη: Μόνο από τον κώλο χύνει

Βγήκε από μέσα μου. Ένιωθα κενό.

- Ειρήνη: Την έσκισες. Κοίτα τα δάχτυλα μπαίνουν άνετα

Ένιωθα 2 δάκτυλα μέσα μου.

- Νίκη: Με έχει καυλώσει η πούστρα. Γαμιόλα άσε μας μόνες. Φύγε.

Σηκώθηκα από το κρεβάτι. Φιλιόντουσαν μεταξύ τους και έτριβαν τα μουνιά τους.

- Νίκη: Γαμιόλα στο σαλόνι

‘Έφυγα. Άναψα τσιγάρο. Δεν ήθελα να κάτσω. Πονούσα. Έπιασα την τρυπούλα μου. Μπήκε πολύ άνετα ένα δάκτυλο μέσα μου. Είχε ανοίξει. Κοίταξα τον πεσμένο μου πούτσο. Γεμάτος χύσια. Απ’ έξω φαινόταν ότι ήταν βρεγμένο. Από την κρεβατοκάμαρα άκουγα βογκητά. Μετά από κάποια ώρα. Άκουσα την ειρήνη να μου ζητάει να φέρω νερό. Ήταν και οι 2 ξαπλωμένες. Με το κεφάλι της Ειρήνης να ακουμπάει στις βυζάρες της Νίκης και να τη έχει αγκαλιά.

- Νίκη: Πώς είναι το κωλαράκι σου;

- Πονάει

- Νίκη: Πονάει… αφού σ’ αρέσει. Θα συνηθίσει.

- Ειρήνη: Έχεις να φας πολύ πούτσα. Δεν έχουμε ικανοποιηθεί ακόμα. Ντουζάκι; Να μας πλύνει;

- Νίκη: Αμέ

- Ειρήνη: Μείνε μόνο με το κιλοτάκι. Μη βραχεί η ρόμπα.

Πήγαμε στο μπάνιο. Τις έπλενα. Φιλιόντουσαν και χούφτωναν η μία το κωλαράκι της άλλης.

- Ειρήνη: Κάνε ντουζάκι. Φόρα μόνο τη ρόμπα σου και έλα μέσα.

Τις βρήκα στο σαλόνι να συνέχιζαν το κρασί τους. Δε φορούσαν τίποτα.

- Ειρήνη: Καλώς το. Γλείφε το μουνάκι μου!

Σχολίαζαν για το γαμήσι που είχε γίνει πριν. Ότι καύλωνα τη Νίκη παρόλο που δεν της αρέσουν οι άντρες. Ότι έχω τέλειο κώλο που πολλές με κορμάρα δεν έχουν. Πως τον έπαιρνα, πως κουνιόμουν, που έχυσα. Έγλειφα το μουνάκι της Ειρήνης και όσο γέμιζε υγρά ένιωθα να μου σηκώνεται ξανά. Σήκωνε τα πόδια της και έχωνα τη γλώσσα μου στη ροδαλή κωλότρυπα της. Όσο τη έγλειφα τόσο καύλωνα. Άρχισα να τρίβω την τρυπούλα μου να βάζω δάκτυλο. Ήθελα να γαμηθεί και άλλο.

- Γαμιά μου θέλω να με γαμήσετε. Και οι 2… και την κοίταξα στα μάτια

- Ειρήνη: Θέλει καυλί το κωλαράκι σου;

- Πολύ γαμιά μου. Θέλει και άλλο

- Νίκη: Κάνε τη χάρη στο πουστράκι.

Η Νίκη έφυγε και γύρισε με φορεμένο το strapon. Όπως ήμουν στα γόνατα τον τσιμπούκωνα, τον σάλιωνα. Μου έδωσε ένα προφυλακτικό και το φόρεσα. Έκατσε στον καναπέ και με την πλάτη γυρισμένη σε αυτήν τον έπιασα και τον έφερα στην τρύπα μου. Έκατσα πάνω του και τον έχωσα όλο μέσα. Ο κωλαράκος μου τον πήρε πολύ άνετα. Χοροπηδούσα πάνω στο πλαστικό της καυλί σα λυσσασμένη, ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα.

- Μ’ αρέσει.

- Νίκη: Στήσε τη στα 4 Και έφυγε. Γύρισε με το strapon και λάδι. Είχα γυρίσει το κεφάλι μου και τη έβλεπα να το αλείφει. Πλησίασε την ειρήνη, αυτή σταμάτησε, της το έχωνε στον κώλο. Σιγά-σιγά η Ειρήνη άρχισε να κουνιέται. Γαμιόμασταν και οι 3 μαζί μέχρι που η Νίκη βγήκε από μέσα της και σταμάτησε την ειρήνη. Τη φίλησε στο στόμα.

- Νίκη: Γάμα με. Πουστράκι ξάπλωσε και άνοιξε τα πόδια

Τα σήκωσα όσο πιο πολύ μπορούσα. Η Νίκη χώθηκε μέσα μου, με πήδαγε και η Ειρήνη έχωνε το strapon στο μουνί της. Δεν άργησα να χύσω και να γεμίζω το προφυλακτικό. Το έβγαλα το έφερα στο στόμα μου και έπινα τα καυτά χύσια μου. Η Ειρήνη είχε ξετρελαθεί.

- Νίκη: Είσαι πολύ ξεκωλιάρα. Τι πουτανάρα είναι αυτή ρε Ρινάκι;

- Ειρήνη: Μεγάλη. Τσουλάρα.

- Είμαι γαμιάδες μου. Οι πουτάνα σας. Το πουστράκι σας!

Το πουτσάκι μου είχε πέσει αλλά συνέχιζα να απολαμβάνω το γαμήσι του κώλου μου. Τα κορίτσια δεν άργησαν να χύσουν. Η Ειρήνη έπιασε αγκαλιά τη Νίκη και ξάπλωσε στην πλάτη της ενώ η Νίκη στηριζόταν στον καναπέ. Καθόμασταν και οι 3 στον καναπέ σα χαμένοι. Η ώρα είχε πάει 9 όταν η Νίκη έπρεπε να φύγει.

- Νίκη: Ήταν τέλειο. Απόλαυση. Ρινάκι η πούστρα σου είναι πολύ αναμαλλιάρα, μεγάλη πουτάνα. Μπορείς να την κάνεις ότι θες

Φιληθήκανε και έφυγε.

- Ειρήνη: Σου άρεσε το δώρο μου;

- Πολύ γαμιά μου.

- Πάω να κάνω μπάνιο. Μάζεψε το σπίτι. Strapon, ποτήρια, προφυλακτικά, τα άπλυτα στο πλυντήριο, φόρα το στρινγκάκι σου, είναι στη ντουλάπα στο ράφι θα το δεις και να πάρεις κιλοτάκια. Έτσι; Όποτε έρχεσαι σε θέλω έτοιμη… και φύγε.

- Μάλιστα γαμιά μου.

Τα έκανα όλα υπάκουα. Φόρεσα το άσπρο στρινγκάκι μου. Έβαλα το μποξεράκι μου στην τσέπη και έφυγα. Έφτασα στο σπίτι και έκανα ένα καυτό μπάνιο. Αντί να φορέσω δικό μου εσώρουχο, έβαλα το στρινγκάκι. Έκλεινε μέσα το καυλί μου και η αίσθηση της υφής πάνω του με ερέθιζε. Τη Δευτέρα θα αγόραζα καυλιάρικα δικά μου.
Copyright protected OW ref: 164368Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.