Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ταξιδιωτικές ιστορίες - ΜΑΡΟΚΟ

Μετά τη ζέστη του Μαρόκου, είπαμε να πάμε προς το βορά, Ευρώπη μεριά. Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε πρωτοχρονιά στη Βουδαπέστη. Βρήκαμε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχείο στο κέντρο της και προπαραμονή απόγευμα, προσγειωθήκαμε στη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας.

Δυο πόλεις στην ουσία η Βούδα και η Πέστη, ανάμεσα τους ο Δούναβης, ενώνονται με όμορφες γέφυρες, με το δικό τους χαρακτήρα και στυλ, που στο σύνολο τους κάνουν μια πανέμορφη πόλη, επηρεασμένη από δύση και ανατολή, από τους Τούρκους μέχρι τους Αψβούργους.

Παραμονή πρώτη γνωριμία με τη υπέροχα στολισμένη πόλη, με πλανόδιους μουσικούς να παίζουν σε κάθε δρόμο. Το βράδυ υποδοχή του νέου χρόνου, στην πλατεία Vörösmarty, με μουσικές εκδηλώσεις, χορούς και άφθονο ζεστό κρασί. Την πρωτοχρονιά μια μικρή εκδρομή σε παραδουνάβια χωριά. Την άλλη μέρα χαλαρά στη πόλη, εξερεύνηση στα αξιοθέατα της, πολύ γκούλας και άφθονο κυνήγι για φαγητό.

Το βράδυ, πήγαμε σε ένα υπέροχο μπαράκι. Τρελή διακόσμηση στους τοίχους, αποκόμματα εφημερίδων, μπαρόκ διάθεση και ένας νεαρός στο πιάνο να παίζει κυρίως τζαζ μουσική. Η βότκα φτηνή και άφθονη μας έφερε σε κατάσταση χαλάρωσης ή και ελαφριάς μέθης θα έλεγα. Αγκαλιασμένοι, παραπατώντας φύγαμε από το μπαράκι για το ξενοδοχείο.

Στην απέναντι όχθη, φωτισμένο αντανακλούσε στα νερά του ποταμού, ένα από τα παλαιότερα αλλά και ίσως το ωραιότερο ξενοδοχείο της πόλης. Θυμηθήκαμε ότι μας είχαν πληροφορήσει ότι στο εσωτερικό του είχε τις ωραιότερες σάλες λουτρών της περιοχής. Είπαμε να κάνουμε ότι κάνουν και οι ντόπιοι. Ένα χαμάμ – λουτρό.

Περάσαμε απέναντι, από την πιο κοντινή γέφυρα και φτάσαμε στο ξενοδοχείο. Ήταν κοντά δύο η ώρα μετά τα μεσάνυκτα, η εξωτερική πόρτα ήταν κλειδωμένη και άνοιξε μόνο όταν μας τσέκαρε καλά, ο νυσταγμένος υπάλληλος της ρεσεψιόν.

Τα αγγλικά της νυκτερινής βάρδιας του ξενοδοχείου δεν ήταν και πολύ καλά, τα δικά μας, εξαιτίας του ποτού ακαταλαβίστικα. Τρομάξαμε να συνεννοηθούμε ότι θέλαμε να πάμε σε μια σάλα- πισίνα, μόνοι μας.

Χωρίς να είμαστε εντελώς σίγουροι ότι κατάλαβαν τι θέλαμε, ακολουθήσαμε ένα νεαρό που μέσα από ένα απίστευτα διακοσμημένο διάδρομο, μας οδήγησε σε ένα επίσης όμορφο μικρό δωμάτιο με ένα καναπέ στυλ Λουδοβίκου δέκατου πέμπτου. Μια ντουλάπα κι ένα ερμάριο ίδιο στυλ συμπλήρωναν την επίπλωση του.

Άνοιξε την ντουλάπα και μας έδειξε τις μεγάλες λευκές πετσέτες που υπήρχαν εκεί, μας έδειξε που να βάλλουμε τα χρήματα και τα διαβατήρια μας, σε συρτάρι που κλείδωνε.

Η έκπληξη μας μεγάλη όταν στον απέναντι της πόρτας τοίχο, υπήρχε μια άλλη πόρτα, που οδηγούσε κατευθείαν στην πισίνα. Τον ευχαριστήσαμε για τις κατατοπιστικές πληροφορίες και τον ξεπροβοδίσαμε. Παραξενευτήκαμε λίγο από την συμπεριφορά του, καθώς συνέχεια κρυφογέλαγε με πονηρό ύφος, κούναγε το κεφάλι και κάτι μουρμούριζε στα ουγγρικά. Θεωρήσαμε ότι ήταν ένα χαζοχαρούμενο παιδί και δε δώσαμε περαιτέρω σημασία.

Με χάδια και φιλιά γδυθήκαμε. Έτσι και αλλιώς μαγιό δεν είχαμε, μόνοι υποτίθεται πως θα είμαστε, άρα θα κάναμε γυμνοί το μπάνιο μας χωρίς να αποκλείουμε να κάνουμε και οτιδήποτε άλλο. Απεναντίας ήμασταν φτιαγμένοι για τρελό σεξ.

Ανοίξαμε την εσωτερική πόρτα. Υδρατμοί από το ζεστό νερό της κυκλικής πισίνας δημιουργούσαν ένα ομιχλώδες τοπίο. Ο ζωγραφισμένος θόλος της οροφής έδινε μια μεγαλοπρέπεια στο όλο σκηνικό. Αντικριστά από την πόρτα, ημικυκλική κερκίδα τεσσάρων σκαλοπατιών.

Καθώς περπατούσαμε στο χείλος της πισίνας, προς τα σκαλοπάτια, ολόγυμνοι και αμέριμνοι, με τις πετσέτες στο χέρι, διαπιστώνουμε ότι τελικά δεν ήμασταν μόνοι, όπως νομίζαμε. Αμέσως καλύψαμε τα επίμαχα σημεία με τις πετσέτες μας, που ευτυχώς ήταν αρκετά μεγάλες.

Στην κάθε άκρη της μικρής κερκίδας υπήρχε κι ένα ζευγάρι. Αριστερά μια μελαχρινή με κοντά μαλλιά, εύσωμη, με τεράστια βυζιά, τα οποία πεταγόταν πάνω από την πετσέτα που είχε στο σώμα της. Δίπλα της προς το κέντρο ένας γκριζομάλλης, με μουστάκι, καλό κορμί. Αμφότεροι κοντά στην ηλικία μας. Στη δεξιά μεριά, ένα νεαρότερο ζευγάρι, μόλις είχε βγει από την πισίνα, γυμνοί ετοίμαζαν τις πετσέτες τους για να καθίσουν να χαλαρώσουν. Ξανθομάλληδες κι οι δυο, αθλητικά κορμιά. Η κοπέλα με ένα υπέροχο κωλαράκι, στητά βυζάκια κι όσο πρόλαβα να δω ένα άτριχο μουνάκι. Ο νεαρός φαινόταν αρκετά προικισμένος, καθώς ότι κρεμόταν στα σκέλια του έδινε μεγάλες υποσχέσεις.

Κοντοσταθήκαμε και αλληλοκοιταχθήκαμε. Προβληματιστήκαμε αν θα έπρεπε να προχωρήσουμε ή να γυρίσουμε πίσω. Άμεσα επικράτησε η άποψη, ότι θα ήμασταν πολύ κομπλεξικοί αν φεύγαμε. Εξάλλου κι οι δυο μας στα νιάτα μας κολυμπούσαμε σε παραλίες γυμνιστών, σε όποιο νησί της Ελλάδας υπήρχαν.

Προχωρήσαμε κάνοντας τους άνετους, περάσαμε μπροστά από τους νεαρούς , τους οποίους χαιρετήσαμε με ένα κούνημα του κεφαλιού και ένα χαμόγελο, εναποθέσαμε τις πετσέτες μας στο κέντρο των σκαλοπατιών, στο κενό που υπήρχε μεταξύ των ζευγαριών και μπήκαμε στην καυτή πισίνα.

Τέλεια χαλάρωση. Να λέμε όμως την πικρή αλήθεια, το βλέμμα μου δεν ξεκόλλαγε από τις απέναντι ημίγυμνες γυναίκες. Το ίδιο και της Άννας που εναγωνίως έψαχνε να διακρίνει στο ημίφως, πίσω από τους ατμούς και τις λευκές πετσέτες, τις πούτσες των ανδρών. Κολυμπήσαμε γύρω στο δεκάλεπτο και με μισοσηκωμένο τον πούτσο, αποφασίσαμε να βγούμε έξω.

Σκουπιστήκαμε και καλυπτόμενοι μόνο στο κάτω μέρος καθίσαμε, εγώ προς τη μεριά των νεαρών και η γυναίκα μου προς τους άλλους, να ανοίξουν οι πόροι του σώματος μας από τους υδρατμούς. Να θυμίσω, ότι ήμασταν ακόμη μισομεθυσμένοι. Πλέον αισθανόμασταν άνετα και οικεία. Ήταν η ώρα να απολαύσουμε τη σάουνα μας.

Προσπάθησα να κλείσω τα μάτια μου να καθαρίσει μαζί με το σώμα μου και το μυαλό μου. Αλλά το νεαρό ζευγάρι δεν ήθελε να μ' αφήσει να αγιάσω. Είχαν αρχίσει με να φιλιούνται και να τρίβονται ενώ ήμασταν ακόμη μέσα στο νερό, διακριτικά, αλλά τώρα τη χοντρύνανε τη φάση. Εντελώς ακάλυπτοι πλέον, αντάλλασαν φλογερά γλωσσόφιλα. Έχοντας τη παλάμη του στα κωλομέρια της, το χέρι της μαλάκιζε το στητό πούτσο του, που σε λίγο τον πήρε στο στόμα της.

Όπως ήταν φυσικό εμένα μου σηκώθηκε και της Άννας του μουνί άρχισε να μουσκεύει. Απλώνει το χέρι της, μου τον πιάνει και αρχίζει σιγά- σιγά να τον παίζει. Αφήνομαι στην περιποίηση της, αναμένοντας ότι σε λίγο θα κάνει και σε μένα ότι έβλεπε απέναντι. Ένα βαθύ τσιμπούκι. Επειδή ήμουν σφόδρα ανυπόμονος, γυρίζω το κεφάλι μου προς αυτή για να της δώσω το έναυσμα να προχωρήσει παραπέρα από τη μαλακία. Αυτό που αντικρίζω μ’ αφήνει άναυδο.

Η Άννα είχε στην άλλη της παλάμη στητό και ελαφρώς μεγαλύτερο πούτσο του Ούγγρου που καθόταν δίπλα της. Τη στιγμή που γύριζα, η γυναίκα του περνούσε πάνω από τα κεφάλια μας κι ήρθε δίπλα μου από την άλλη μεριά. Με το κοίταγμα μου αντιλαμβάνεται τι κάνει. Προφανώς ασυναίσθητα, όπως μου είπε αργότερα, είχε απλώσει το χέρι της στο επίμαχο σημείο του. Δείχνει να ταράζεται. Πάει να σταματήσει. Αντιθέτως και απρόσμενα βλέποντας την, καυλώνω ακόμη περισσότερο. Η προοπτική της πρώτης μας κανονικής παρτούζας με διεγείρει ακόμη περισσότερο. Της κάνω νόημα με τα μάτια μου να συνεχίσει. Η αίσθηση των χειλιών της Ουγγαρέζας στα δάκτυλα της, η οποία άρχισε να ρουφάει την ερεθισμένη ψωλή μου, της έδιωξε κάθε δισταγμό. Άλλωστε είχε σχεδόν τρία χρόνια να γευτεί άλλο πούτσο εκτός του δικού μου.

Δεν ήθελε και πολλά παρακάλια. Γυρίζει στο πλάι. Με τον κώλο της προς τα μένα και δείχνει στον Ούγγρο τι θα πει ελληνικό τσιμπούκι. Διαπιστώνω, βάζοντας δυο δάκτυλα στο μουνί της πόσο καυλωμένη είναι. Η ξένη γυναίκα προσπαθεί να μου αποδείξει ότι είναι εξίσου καλή, ίσως και καλύτερη στο γλείψιμο. ένα σύρσιμο ακούγεται και από ο πουθενά φτάνει ένας δίσκος γεμάτος προφυλακτικά. Φουλ σέρβις το μαγαζί.

Η άφιξη των προφυλακτικών σηματοδοτεί πως πρέπει να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πρώτη καβάλησε τον πούτσο του ξένου η Άννα και μετά η Κατρίνα το δικό μου. Αυτό ήταν το όνομά της, που πρόλαβε και μου το ψιθύρισε, όταν για λίγο είχε ελεύθερο το στόμα της. Ενώ οι γυναίκες μας είχαν αφηνιάσει και χτυπιόταν αλύπητα πάνω – κάτω στα όρθια όργανα μας, βογκώντας και φωνάζοντας, στο τρίτο ζευγάρι πρέπει να είχε πέσει διχόνοια. Από ότι κατάλαβα ο νεαρός είχε αποσυντονιστεί με αυτά που έβλεπε να συμβαίνουν δίπλα του. Μάταια η κοπέλα του προσπαθούσε να αποσπάσει την προσοχή του από εμάς. Τσατίστηκε κι έφυγε. Κρίμα γιατί πολύ θα ήθελα να το γαμήσω το γκομενάκι.

- Γλυκό μου πουτανάκι, βλέπω ότι έχεις καυλώσει απίστευτα, φωνάζω της Άννας.

- Ναι ! Έχυσα μια και πάω για δεύτερη, μου φωνάζει βογκώντας.

- Σε γαμάει καλά ο Ούγγρος βλέπω.

- Καλός είναι, αλλά εσύ είσαι καλύτερος, ξέσκισε την τη μουνάρα αγόρι μου.

Με την τρελή γαμοκουβέντα, δεν πήρα χαμπάρι το νεαρό που ήρθε όρθιος ανάμεσα μας. Βλέπω λοιπόν στο πρόσωπο μου μπροστά, το μεγαλύτερο όλων καυλί να το τραβάει με το χέρι της η Κατρίνα για να το περιποιηθεί με τα χείλια και τη γλώσσα της. Όπως ήταν φυσικό δεν πέρασε απαρατήρητος από τη γυναίκα μου

- Πω, πω, τι πούτσος είναι αυτός, αναφωνεί.

- Έλα κι από δω αγόρι μου, του φωνάζει.

Δεν χρειαζόταν να ξέρει ελληνικά για να καταλάβει ότι τον ήθελε κι η άλλη γυναίκα. Μετά από λίγο, στράφηκε προς αυτή και της τον έβαλε βαθιά μέσα στο στόμα. Γούρλωσε τα μάτια. Ευτυχώς τον έβγαλε γρήγορα και μπόρεσε και πήρε μια ανάσα. Ήθελε ο τύπος να παίζει και με τις δυο γλωσσίτσες. Τον έδινε πότε στην μία και πότε στην άλλη. Ο Στέφαν, ο μεγαλύτερος των Ούγγρων, ήταν ο πρώτος που έχυσε. Τραβήχτηκε, έδωσε τη θέση του στον Γκεόργκι, έβγαλε το γεμάτο προφυλακτικό και έδωσε την ακόμη στητή πούτσα του στη σύντροφο του για να την καθαρίσει από τα υπολείμματα. Η Άννα τώρα χτυπιόταν σε μεγαλύτερο καυλί και κόντευε να λιποθυμήσει από την καύλα.

Στο μεταξύ με την έλευση του άντρα της, αποσύρθηκα από την Κατρίνα. Θαύμασα τα δυο κωλαράκια και είχα δίλημμα σε ποιο να μπω. Προτίμησα της δικιάς μου. Έβγαλα τη καπότα και ακούμπησα το πουτσοκέφαλο στην παλλόμενη τρυπούλα της.

- Ναι αγόρι μου μπες στο κωλαράκι μου, σε θέλω κι εσένα μέσα μου. Σχεδόν με ικέτεψε.

Είχα νιώσει ότι ήθελε να το τερματίσει. Μπήκα εύκολα μέσα της. Τη γαμάγαμε αλύπητα. Ολική επαναφορά. Με δυο ψωλές μέσα της. Φώναζε από την καύλα κι έχυνε ασύστολα. Δε μπόρεσα να κρατηθώ και πολύ. Σε λίγο την πλημμύριζα με το καυτό μου σπέρμα. Αποκαμωμένος ξάπλωσα ανάσκελα στις κερκίδες. Το ίδιο, αφού ξεκαβαλίκεψε, σπαρταρώντας έκανε και η Άννα. Ο νεαρός επιβήτορας όμως ήταν ο μόνος που δεν είχε τελειώσει. Βρήκε εύκαιρο τον κώλο της Ουγγαρέζας που ακόμη καθάριζε τον πούτσο του άντρα της, της τον χώνει χωρίς δισταγμό κι έλεος. Φωνάζει και διαμαρτύρεται στην αρχή, αλλά μετά καυλώνει κι αρχίζει να κουνιέται με τέτοιο τρόπο που σε ελάχιστο χρόνο, ο νεαρός εκσπερμάτωνε στην πλάτη της.

Όλοι μαζί μπήκαμε στην πισίνα να ξεπλυθούμε και να χαλαρώσουμε. Είχαμε αποκομίσει όλοι μας μια υπέροχη εμπειρία. Μετά το χαλαρωτικό μπάνιο, χαιρετηθήκαμε και τράβηξε ο καθένας το δρόμο του. Για μας ήταν πρώτη μας παρτούζα. Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε για δεύτερη φορά, ότι οι από κοινού σεξουαλικές εμπειρίες με άλλους, όχι μόνο δε διαταράσσουν τη σχέση μας, αλλά δυναμώνουν και ενισχύουν τον έρωτα μας.
Copyright protected OW ref: 167227Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.