Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η αφορμή για να γίνουμε ζευγάρι με τη γυναίκα μου την Άννα, ήταν η κοινή μας μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια. Έτσι μόλις πέρασε ο πρώτος χρόνος προσαρμογής και δέσαμε απόλυτα σε όλα, ξεκινήσαμε τα ταξίδια μας στο Εξωτερικό κυρίως, αλλά και στην Ελλάδα. Ταξίδια πού τελικά είχαν τα περισσότερα περισσή ηδονή, γιατί μακριά από το σπίτι και τους γύρω μας, απελευθερωμένοι από κάθε προκατάληψη, γευτήκαμε, πάντα μαζί όλες τις χαρές τις σεξ. Δυναμώνει έτσι σε κάθε ταξίδι ο έρωτας μας.

Πρώτο ταξίδι δεν έτυχε για το νότο, αλλά για το Μαρόκο. Οργανωμένο από εξειδικευμένο στην περιοχή ταξιδιωτικό γραφείο. Δεκαεπτά άτομα ήμασταν όλα κι όλα. Εκείνο που μας έκανε εντύπωση με την πρώτη ματιά ήταν, ήταν αναλογικά τα πολλά ζευγάρια γυναικών. Πέντε τον αριθμό και όλων των ηλικιών.

Με την Μάρα και την Ελένη γνωριστήκαμε από την πρώτη στιγμή. Ένα λάθος στα εισιτήρια, έφερε έμενα να κάθομαι ανάμεσά τους στο πρώτο αεροπλάνο. Θα πηγαίναμε μέσω Ρώμης, στην Καζαμπλάνκα. Και συνεχίστηκε και στο επόμενο.

Γυναίκες με χιούμορ, ξεκίνησαν μια πλάκα, ότι δήθεν με φλερτάρανε και θα με έπαιρναν από τη γυναίκα μου. Καθότι ήταν ευχάριστες, ταιριάζαμε ηλικιακά, είχαμε πάνω- κάτω τα ίδια γούστα, δέσαμε και κάναμε κολλητή παρέα στο ταξίδι

Ήταν δυο σαρανταπεντάρες φίλες, που παντρεύτηκαν δυο αδέλφια. Έκαναν κάθε χρόνο ένα ταξίδι στο εξωτερικό μόνες τους, επειδή οι δουλειές των συντρόφων τους δεν τους επέτρεπαν να τις συνοδεύσουν.

Η Ελένη ήταν ψιλή, αδύνατη, με κοντά κόκκινα μαλλιά, πρόσωπο με σκληρά χαρακτηριστικά αλλά με μάτια που κάτι πονηρό εκδήλωναν και φυσικά ένα υπέροχο κωλαράκι.

Η Μάρα, πιο κοντή, μαλλί σε ξανθιά περίπου απόχρωση, ζουμερή, με πλούσιο στήθος, με επίσης σμιλευμένο κώλο, και ένα λαμπερό προσωπάκι με έκφυλα χείλη.

Να ομολογήσω καθώς το ταξίδι κυλούσε, είχα σχηματίσει, εσφαλμένα όπως αποδείχθηκε παρακάτω, την εντύπωση, ότι οι κυρίες ψαχνόταν για πούτσο. Άρχισα να δουλεύω στο μυαλό μου σχέδιο, να επωφεληθώ των επιθυμιών τους, χωρίς φυσικά να κακοκαρδίσω τη γυναίκα μου.

Τις τρεις τελευταίες μέρες θα τις περνούσαμε στο Μαρακές από όπου θα κάναμε και μια ημερήσια εκδρομή στη θάλασσα. Εκεί την τελευταία δυστυχώς μέρα, καρποφόρησαν κι οι προσπάθειες μας, να κάνουμε χαμάμ και οι τέσσερεις μαζί. Φυσικά στο ξενοδοχείο που μέναμε. Παρουσιαστήκαμε στη ρεσεψιόν την καθορισμένη ώρα. Οι κοπέλες της υποδοχής μας δώσανε μπουρνούζια να φορέσουμε και μας οδήγησαν στα αποδυτήρια, χαμογελώντας πολύ πονηρά.

Στην αρχή εμείς είχαμε βάλει τα μαγιό μας κάτω από τα μπουρνούζια. Πριν βγούμε όμως η Άννα ρωτά τις άλλες αν έχουν τίποτε φορέσει κάτω. Η απάντηση είναι "εντελώς nothing". Αστραπιαία βγάζουμε και εμείς τα μαγιό μας. Βγαίνουμε στο διάδρομο και περιμένουμε να μας οδηγήσουν στα χαμάμ. Πιστεύουμε ότι θα πάμε ανά ζευγάρι σε διαφορετικά. Έκπληξη και σαστιμάρα όταν μας εξηγούν ότι θα κάνουμε όλοι μαζί.

- Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, δηλώνω χωρίς να συνεννοηθώ με τη γυναίκα. Δε φαίνεται όμως να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Η Ελένη κι η Μάρα δείχνουν να το σκέφτονται. Ρωτούν αν έχει ελεύθερο αργότερα για να κάνουν μόνες τους. Η απάντηση είναι για σήμερα δεν υπάρχει κενό. Κοιτάζονται και μας κοιτάζουν. Δεν τους παίρνει πολύ ώρα για να αποφασίσουν. Απλώς όπως αποδείχθηκε αργότερα ήθελαν να κρατήσουν κάποια προσχήματα.

Αφήνουμε τα μπουρνούζια στον προθάλαμο και μπαίνουμε στο χαμάμ, το οποίο είναι υπέροχο. Καθόμαστε αντικριστά στα ζεστά μαρμάρινα κρεβάτια. Παίρνουμε ζεστό νερό και ρίχνουμε επάνω μας. Η θέα και μόνο των τριών μουνιών κάνει τον πούτσο μου να σαλεύει και να θέλει να σηκώσει κεφάλι.

- Ντροπή σου… μου ψιθυρίζει χαμογελαστά η Άννα…

αλλά οι άλλες ούτε που δώσανε σημασία. Αντιθέτως πλησίασαν την γυναίκα μου, πρώτα η Μάρα και μετά η Ελένη. Άρχισαν τα κομπλιμέντα για το σώμα της. Και πάνω εκεί άρχισε το χάιδεμα. Στην αρχή δήθεν να διαπιστώσουν πόσο απαλό δέρμα είχε, της χάιδεψαν τα μπούτια και την πλάτη. Βλέποντας ότι όχι μόνο δεν αντιδρά στα χάδια τους, αλλά επιπλέον τα απολαμβάνει έγιναν πιο τολμηρές.

Η μία πλέον την έχει αγκαλιάσει από πίσω και παίζει με τις τσιτωμένες ρώγες της, ενώ η γλώσσα της βρίσκεται στο πίσω μέρος του αυτιού της. Η άλλη έχει χώσει το χέρι της ανάμεσα στα πόδια της και παίζει με το μουνάκι της. Μου έχει γίνει κάγκελο. Η Άννα βογκάει από την καύλα. Την ξαπλώνουν στο ένα κρεβάτι. Η Μάρα ξαπλώνει παράλληλα και αντίθετα της. Η Ελένη την γυρίζει στο πλάι ώστε να μπορεί η φίλη της να αρχίσει το γλειφομούνι. Γνωρίζω ότι πρώτη φορά έρχεται σε ερωτική επαφή με γυναίκα και έκπληκτος διαπιστώνω ότι ακομπλεξάριστα το ευχαριστιέται. Ήδη μπροστά μου εξελίσσεται ένα γυναικείο εξήντα εννιά, καθώς η Άννα δεν άργησε να ανταποδώσει το γλείψιμο με πολύ πάθος και ένταση. Η Ελένη όρθια χάιδευε πότε τον κώλο της μιας και πότε τον κώλο της άλλης. Εννοείται πως τους έχωνε και το μεσαίο δάκτυλο την τρυπούλα τους.

Δεν άντεχα άλλο. Σηκώθηκα και πήγα προς το μέρος τους. Ακούμπησα τον ολόρθο πούτσο μου στον κώλο της Ελένης. Τραβήχτηκε. Τα πήρα προς στιγμή. Δεν ήταν δυνατόν να μείνω έξω από τη φάση και να τη βγάλω με μια μαλακία. Αντιλήφθηκε όμως αμέσως το θυμό μου και την πρόθεση μου να τραβήξω την γυναίκα μου και να της ζητήσω να με ικανοποιήσει, όπως αυτή ήξερε καλά.

Δεν ήθελε να χαλάσει την απόλαυση της φίλης της που βόγκαγε από καύλα. Γονάτισε μπροστά μου κι άρχισε να μου τον ρουφάει με μανία. Ήθελε να με κάνει να χύσω σύντομα. Θα το πετύχαινε αν δεν μας διέκοπτε η φωνή της μαροκινής που στεκόταν όλη την ώρα έξω από τη πόρτα του χαμάμ. Είχε έλθει η ώρα για την απολέπιση.

Προσπαθώντας μάτια να κρύψουμε αυτά που κάναμε μέσα, βγήκαμε έξω. Εκεί χωρίσαμε. Αυτέ πήγαν σε διπλανό χώρο. Απολαύσαμε το πλύσιμο και την απολέπιση από τα χέρια μιας έμπειρης μαροκινής, η οποία όλο και εστίαζε στη ψωλή μου που δεν έλεγε να πέσει. Κρυφογέλαγε και μουρμούραγε κάτι στα γαλλικά που δεν καταλάβαινα. Βρήκαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μεταξύ μας γι' αυτά που συνέβησαν προηγουμένως μέσα στο χαμάμ

- Τι έγινε μωρό μου εκεί μέσα;… τη ρωτώ χαμογελώντας πονηρά.

- Δεν ξέρω, αιφνιδιάστηκα. Περίμενα ότι θα την έπεφταν σε σένα κι όχι σε μένα.

- Δε σε είδα να αντιδράς όμως.

- Στην αρχή ήταν περιέργεια. Ήθελα να τη ζήσω την εμπειρία. Πρώτη φορά με γυναίκα. Και μετά μου άρεσε πολύ.

- Φάνηκε.

- Δε φαντάζομαι να σε έχει πειράξει.

- Απεναντίας με καύλωσε αφάνταστα.

- Λες να το συνεχίσουμε μετά;

- Οπωσδήποτε. Άλλωστε να χύσω κι εγώ ο κακομοίρης!

Έτσι εκεί κάτω από της περιποιήσεις της μαροκινής, αποφασίζουμε και συμφωνούμε ότι στα ταξίδια μας και στις διακοπές είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, στο σεξ επιτρέπονται όλα, με την προϋπόθεση να γίνονται με γνώση και συμφωνία και των δύο μας.

Φρέσκοι, ανανεωμένοι και ορεξάτοι, φύγαμε βιαστικά για τα αποδυτήρια. Θέλαμε να τις προλάβουμε. Να συνεχίσουμε σε ένα δωμάτιο αυτό που αφήσαμε στη μέση. Απογοήτευση προς στιγμή. Δεν ήταν εκεί. Εναλλαγή συναισθημάτων καθώς τις βλέπουμε να μας περιμένουν στην ρεσεψιόν του χαμάμ.

- Όλα καλά;…

ρωτά χαμογελαστά η Μάρα, πλησιάζοντας την Άννα και χαϊδεύοντας σχεδόν στοργικά τα βρεγμένα μαλλιά της.

- Τέλεια, της απαντά με λάγνα φωνή.

- Ήταν όλα απίθανα, επεμβαίνει με πονηρό ύφος η Ελένη, θυμίζοντας με τον τρόπο της ότι πονηρό έγινε μέσα στο χαμάμ.

Βλέπω μια προσπάθεια απομόνωσης μου. Την έχουν βάλει στη μέση, την αγγίζουν, της χαμογελούν, κάτι της ψιθυρίζουν. Δείχνει να το απολαμβάνει.

- Ε ! κορίτσια είμαι κι εγώεδώ…

αποφασίζω να επέμβω και να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Να καταστήσω σαφές, ότι πάμε πακέτο η γυναίκα μου και εγώ.

- Εντάξει μην κάνεις έτσι, εδώ είμαστε, απαντά η Ελένη που όπως φαίνετε είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο.

- Λοιπόν τι λέτε πάμε σε ένα δωμάτιο, στο δικό μας ή στο δικό σας για να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε πριν;

- Όλοι μας; με ρωτά.

- Λοιπόν… ή την βρίσκουμε οι τέσσερεις μας ή το κάθε ζευγάρι στο δωμάτιο του. Λίγο απότομα και με ίχνη εκνευρισμού.

- Η Άννα τι λέει;…

μπαίνει στη κουβέντα κι η Μάρα

- Εγώ λέω ότι δεν κρατιέμαι και θέλω να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε μέσα. Όλοι μας.

- Κι εγώ ανυπομονώ να σε νιώσω ξανά, συνεχίζει η Μάρα

- Οκ πάμε όλοι στο δωμάτιο μας, αν συμφωνείται κι εσείς… δίνει τη λύση η Ελένη

- Ότι θέλουν τα κορίτσια

Κατευθυνθήκαμε λοιπόν προς το δωμάτιο τους, το οποίο ήταν στον ίδιο όροφο με το δικό μας. Στο ασανσέρ δεν παραλείψανε να ρίξουν κάνα-δυο γλωσσόφιλα. Τα χέρια τους θώπευαν τα βυζιά και το κώλο της, δεχόμενες τα χουφτώματα μου χωρίς καμιά αντίδραση. Φτάσαμε στον όροφο μας, σταματήσαμε τα αγκαλιάσματα και βγήκαμε αξιοπρεπέστατοι στο διάδρομο. Σε λίγο ήμασταν στο δωμάτιο τους.

Αμέσως απαλλαχθήκαμε από τα ρούχα μας. Τέσσερα φρεσκοπλυμένα κορμιά έτοιμα για όλα. Βέβαια είχαμε πάλι τα ίδια στην αρχή. Όλη η σημασία τους στη γυναίκα μου την ξαπλώσανε στο κρεβάτι κι άρχισαν να τη γλείφουν και να τη φιλάνε. Η μία από το στόμα της και κατέβαινε προς τα βυζιά της. Η άλλη άρχισε από τα δακτυλάκια των ποδιών της και ανέβαινε προς τα πάνω. Συναντήθηκαν στο μουνί της. Τρελό παιχνίδι με τις γλώσσες τους και το μουνάκι της.

Πλησιάζω προς το μέρος τους με σηκωμένο τον πούτσο. Έχω ένα δίλημμα που να τον πρωτοχώσω. Η γυναίκα μου και η Μάρα άρχισαν το εξήντα εννιά που διέκοψαν στο χαμάμ. Η Ελένη από δίπλα τους να τις φιλά και να χώνει τα δάκτυλα της όπου έβρισκε. Με βλέπει που πλησιάζω, κατεβαίνει από κρεβάτι, μου κόβει το δρόμο γονατίζοντας μπροστά μου όπως έκανε προηγουμένως. Ξαναέβλεπα το ίδιο έργο. Αυτή με ένα ανελέητο τσιμπούκι να προσπαθεί να με κάνει να τελειώσω σύντομα και να προσπαθώ να κρατηθώ όσο γίνεται. Θέλω να τη γαμήσω.

Δυστυχώς το θέαμα των άλλων δυο που με είχε καυλώσει αφόρητα και το ομολογουμένως καλό τσιμπούκωμα της, δεν άφηναν και πολλά περιθώρια. Σε λίγο γέμιζα το στόμα της με το καυτό μου σπέρμα. Με ξεχειλισμένα γεμάτο στόμα γύρισε προς το κρεβάτι. Άραξα σε μια καρέκλα να ξαποστάσω και να παρακολουθήσω το θέαμα. Η Άννα ήταν από πάνω γλείφοντας το μουνί της Μάρας που ανταπέδιδε, σαν τελειωμένη λεσβία.

Πηγαίνει στην μεριά που είναι το πρόσωπο της φίλης της. Πιάνει τον κώλο της γυναίκας μου και ανοίγει τα κωλομέρια της. Εναποθέτει το σπέρμα που κουβαλά στην τρυπούλα του κώλου της. Αυτό κυλά και μέσω του μουνιού της φτάνει στο στόμα της κολλητής της. Ήδη αρχίζει να μου ξανασηκώνεται.

Απλώνει το χέρι της στο κομοδίνο και κάνει την έκπληξη. Εμφανίζει έναν ευμεγέθη πλαστικό πούτσο. Τον δίνει στο υγρό στόμα της φίλης της να τον σαλιώσει. Οι προθέσεις της φαίνονται αμέσως. Θέλει να το χώσει στον κώλο της Άννας, οποίος έχει ακόμα κάποια από τα χύσια μου. Αφού παίξει λίγο με την τρύπα της αρχίζει και της τον χώνει σιγά-σιγά.

Έχω γίνει τούρμπο ξανά. Πηγαίνω από την άλλη μεριά και δίνω την ξανά αγριεμένη πούτσα μου στο στόμα της γυναίκας μου. Η Άννα τρελαίνεται από την καύλα. Έχει ένα πλαστικό στον κώλο της, έναν ζωντανό στο στόμα της και μια καυλιάρα να της γαμάει το μουνί με τη γλώσσα της.

Προσπαθώ να τον βάλω και στο μουνί της Μάρας. Δε βολεύομαι όμως. Φεύγω βιαστικά, φορώ ένα προφυλακτικό που υπήρχε εύκαιρο και πάω πίσω από τη Ελένη, η οποία τώρα γαμάει με μανία τον κώλο της Άννας. Την πιάνω από τη μέση και τραβώ με βία τον κώλο της προς τον ανυπόμονο πούτσο μου.

- Ει… τι κάνεις… διαμαρτύρεται

- Τι νόμισες, γάμησες την γυναίκα μου και δεν θα τιμωρηθείς;…

και χώνω την ψωλή μου μονομιάς στον μουσκεμένο μουνί της.

- Σταμάτα δεν θέλω, εξακολουθεί να διαμαρτύρεται και προσπαθεί να απεγκλωβιστεί.

- Επιβαρύνεις τη θέση σου και της δίνω ένα δυνατό σκαμπίλι στο ένα κωλομέρι της.

Καυλώνει και σταματά προς το παρόν να μιλάει, μόνο βογκάει. Οι άλλες καθώς η γυναίκα μου έχει χύσει για πολλοστή φορά, έχουν αλλάξει ρόλους. Δονητής έχει βγει από τον κώλο της Άννας και έχει δια χειρός της μπει στο μουνί της Μάρας, η οποία με μεγάλη της έκπληξη έβλεπε τη φίλη της να γαμιέται με άνδρα. Και αυτός δεν ήταν ο σύζυγος της. Προετοίμαζα όμως και την κωλοτρυπίδα της με τα δάκτυλα μου. Δεν είχα σκοπό να την αφήσω αγάμητη.

- Και τώρα παλιολεσβία θα έχεις την τιμωρία που σου αξίζει…

της φωνάζω καθώς το πουτσοκέφαλο μου είναι ήδη στην πίσω τρύπα της.

- Όχι αυτό, μη πονάω, φωνάζει καθώς την σκίζω στα δύο.

Η φίλη της σπεύδει προς βοήθεια. Χώνεται από κάτω της και με γλώσσα και δάκτυλα περιποιείται το μουνάκι της. Η ηδονή που την κυριεύει διώχνει κάθε πόνο. Τώρα παρακαλεί να μη σταματήσω να την ξεσκίζω. ήρθε η ώρα να τελειώσω για δεύτερη φορά. Τον βγάζω, αφαιρώ το προφυλακτικό και αφού ξεφορτώσω στην ανοικτή τρύπα της, τον δίνω στην άλλη που ήταν από κάτω να τον καθαρίσει με τη γλώσσα της.

Εξουθενωμένοι κι οι τέσσερεις πέσαμε στο κρεβάτι. Στιγμές σιωπής που μόνο οι λαχανιασμένες ανάσες μας ακούγονταν. Πιθανώς σκεφτόμασταν τι έγινε. Μετά ήρθε η συζήτηση. Εκεί έγιναν οι αποκαλύψεις. Αυτές ομολόγησαν ότι ήταν μπαϊσέξουαλ, βέβαια με άνδρα συνήθως πήγαιναν μόνο με τους συντρόφους τους και στα ταξίδια έβγαζαν την γκέι πλευρά τους. Εμείς είπαμε ότι ήταν η πρώτη μας φορά που κάναμε μαζί σεξ με κάποιους άλλους. Και μας άρεσε πολύ.

Δυστυχώς ήταν η τελευταία μας νύχτα στο Μαρόκο και έτσι δεν υπήρχαν περιθώρια επανάληψης. Επειδή κι αυτοί κι εμείς δε θέλαμε να κάνουμε τίποτε στην Αθήνα, δεν ανταλλάξαμε ούτε τηλέφωνα. Χαιρετηθήκαμε στο αεροδρόμιο, τις ευχαριστήσαμε που έγιναν η αφορμή να ξεκινήσουμε ένα νέο ταξίδι σα ζευγάρι στον κόσμο της ηδονής και δεν τις ξανάδαμε.

Με τις αναμνήσεις του ταξιδιού, θα περάσουν αρκετές μέρες με άκοπο σεξ με τη γυναίκα μου, μέχρι να ξεκινήσει ο σχεδιασμός του επόμενου ταξιδιού.
Copyright protected OW ref: 166249Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.