Κανόνες χρήσης των υπηρεσιών του X Stream

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τις ακόλουθες οδηγίες λειτουργίας και χρήσης του X Stream.

Δημοσιεύσεις και σχόλια

  • Τα κείμενα που δημοσιεύετε στο X Stream πρέπει να είναι γραμμένα με Ελληνικούς χαρακτήρες για Ελληνικά και λατινικούς χαρακτήρες για Αγγλικά ή άλλες γλώσσες. Greeklish απαγορεύονται.
  • Τα κείμενα που δημοσιεύετε στο X Stream ΔΕΝ πρέπει να είναι στο σύνολο τους γραμμένα με κεφαλαία. Κεφαλαία μπορούν να είναι τα πρώτα γράμματα των προτάσεων ονομάτων κλπ.
  • Τα κείμενα και οι φωτογραφίες που δημοσιεύετε στο X Stream ΔΕΝ πρέπει να περιέχουν e-mail διεύθυνση, νούμερο τηλεφώνου, διεύθυνση web, msn, skype κλπ.

Τα παραπάνω ισχύουν για το σύνολο των σελίδων του X Stream. Η μη τήρηση των είναι λόγος απενεργοποίησης του προφίλ σας. Σε περιπτώσεις δημοσίευσης προσωπικών στοιχείων επικοινωνίας ή ηλεκτρονικών διευθύνσεων άλλων ιστότοπων το προφίλ διαγράφεται άμεσα. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την προσπάθεια που κάνουμε για να απολαμβάνουν όλα τα μέλη τις υπηρεσίες που προσφέρει το XStream. Η αύξηση των μελών αυτής της κοινότητας είναι ραγδαία και σαν διαχειριστές οφείλουμε να διαφυλάξουμε την ομαλή λειτουργία της.

Επικοινωνία με τα μέλη

  • Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεστε πιεστικοί ή ενοχλητικοί στην ιδιαίτερη επικοινωνία σας με τα υπόλοιπα μέλη. Πρέπει να γνωρίζετε πως κάθε μέλος έχει το δικαίωμα να αναφέρει την απρεπή συμπεριφορά άλλου. Σε αυτή την περίπτωση γίνεται έλεγχος και αν η αναφορά για ανάρμοστη συμπεριφορά ευσταθεί, το μέλος διαγράφεται.
  • Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηλεκτρονική επικοινωνία σας μέσα στο XStream. Έχουν σημειωθεί κρούσματα αποστολής ιών σε μέλη που επικοινώνησαν με άλλα μέλη μέσω άλλων διαδικτυακών εφαρμογών. (Δεν είναι απόλυτο ότι κάποιο μέλος που σας είπε να επικοινωνήσετε μέσω κάποιου messenger είχε σκοπό να σας στείλει ιό. Το πιο πιθανό είναι να υπήρχε στο σύστημα του χωρίς να το ξέρει). Αν τύχει τέτοια περίπτωση παρακαλούμε να γίνει αναφορά στους διαχειριστές ώστε να ενημερώσουν το άλλο μέλος για το πρόβλημα.

Επικοινωνία με τα μέλη μέσω της εφαρμογής "Chat" και των "Προσωπικών μηνυμάτων"

  • Δε γινόμαστε πιεστικοί προσπαθώντας να επικοινωνήσουμε σε "Ιδιαίτερο δωμάτιο" με οποιοδήποτε άλλο μέλος.
  • Δε βρίζουμε τα υπόλοιπα μέλη για κανένα λόγο.
  • Δε δημοσιεύουμε σε καμία περίπτωση ηλεκτρονικές διευθύνσεις (URL), και δεν διαφημίζουμε άλλα sites ούτε με απλή αναφορά.
  • Δε σχολιάζουμε τις υπηρεσίες που παρέχονται από το XStream, και δεν συγκρίνουμε αυτές με άλλες υπηρεσίες ή εφαρμογές που υπάρχουν στο διαδίκτυο.
  • Σε περίπτωση που για όποιο λόγο θεωρείτε πως κάποια ή το σύνολο των υπηρεσιών του XStream δε σας ικανοποιεί ή αν διαφωνείτε με τον τρόπο λειτουργίας της διαδικτυακής κοινότητας, μπορείτε να πάψετε να είστε μέλος και να επισκέπτεστε το XStream. Η δυσμενής κριτική και η όποια προσπάθεια να προκαταβάλετε δυσμενώς άλλα μέλη κατά του XStream, του τρόπου λειτουργίας ή των διαχειριστών, θα έχει σαν συνέπεια την άμεση διαγραφή του λογαριασμού σας.
Θέλουμε να γνωρίζετε πως όλες οι συνομιλίες καταγράφονται σε αρχείο και είναι διαθέσιμες στην περίπτωση που μας ζητηθεί από κάποια αρμόδια αρχή. (Παράγραφος 3Γ των όρων χρήσης του X Stream ).

Για κάθε απορία σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μέσω mail με τη διαχέιριση της ιστοσελίδας.

Σας ευχαριστούμε.