Η Χαρά μου

Δημοσιεύθηκε από XarisK89
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (6 Votes)
Καλοκαίρι ήταν. Απόγευμα όταν ο ήλιος ακόμα έκαιγε. Είχα μιλήσει με το κορίτσι εκείνο που τυραννούσε τις σκέψεις μου κάθε βράδυ. Η Χαρά μου. Η "κορούλα" μου. Αυτό το μελαχρινό καυλιάρικο πλάσμα με εκείνα τα υπέροχα μάτια που σε κολάζουν. Έχω μιλήσει σε παλιότερες ιστορίες για αυτή. Είχαμε κανονίσει να βρεθούμε μετά την προπόνησή μου. Δεν την πείραζε που θα ήμουν ιδρωμένος μετά την προπόνηση. Σίγουρα την καύλωνε και έκανε τις σκούρες ρώγες της να σκληραίνουν. Την περίμενα στο γνωστό μας μέρος όταν μπήκε στο αμάξι. Συνήθως δε με κοιτούσε. Φορούσε ένα τζιν κοντό σορτσάκι που άφηνε τα λευκά της πόδια, βλέπετε ήταν νωρίς ακόμη για τα μπάνια του καλοκαιριού… και ένα λευκό αμάνικο μπλουζάκι. Αυτή η αντίθεση του μελαχρινού με το λευκό στο κορμί της με τρέλαινε.

Της άγγιξα τα πόδια και τη φίλησα στα χείλη δαγκώνοντας τα απαλά. Πήγαμε σε ένα απόμερο μέρος. Στον ίσκιο των δέντρων πάρκαρα το αμάξι. Ήξερε πως με είχε καυλώσει. Φαινόταν από το σορτσάκι προπόνησης που φορούσα χωρίς εσώρουχο. Μιλήσαμε λίγο αδιάφορα και γενικά. Με κοίταζε στο σορτσάκι και την έβλεπα να κρατιέται δαγκώνοντας το κάτω χείλος της. Την έπιασα ξανά και τη φίλησα βαθιά με τις γλώσσες μας να παίζουν. Ένιωθα πως καίγεται. Και εγώ δεν πήγαινα πίσω. Με το χέρι μου άρχισα να χαϊδεύω το κωλαράκι της και ταυτόχρονα της δάγκωνα το λαιμό. Εκείνη έβαλε το χέρι της και άρχισε να μου τρίβει τον πούτσο μου πάνω από το σορτσάκι. Της ψιθύριζα στο αυτί της πόσο τη θέλω, πόσο μου έχει λείψει και πόσο θέλω να μπω στο μουνάκι της. Βογκούσε από καύλα και έτριβε πιο γρήγορα τον πούτσο μου. Παρ' τον της είπα, παρ' τον στο στόμα σου κορούλα μου. Πάρε τον μπαμπά σου και κάν' τον να χύσει.

Δεν άργησε. Τράβηξε το σορτσάκι και ο πούτσος μου βρέθηκε στο στοματάκι της. Μου έγλειφε τον πούτσο και την άκουγα να το απολαμβάνει. Της έλεγα πόσο πουτανάκι είναι να θέλει να την γαμάει ο μπαμπάς της και πως θα την γαμάω και θα την χύνω παντού. Ταυτόχρονα της έριχνα σφαλιάρες πάνω από το τζιν στον κωλαράκο της. Βγάλ' τα όλα της είπα και μετά θα συνεχίσεις να ρουφάς τον πούτσο μου. Γδύθηκε πολύ γρήγορα αλλά πριν ορμήσει στον πούτσο μου την τράβηξα από το λαιμό και έχωσα τη γλώσσα μου στο στοματάκι της σε βαθύ φιλί. Μετά πιπίλησα τις ρώγες της και κρατώντας την από το λαιμό της είπα… τώρα είσαι έτοιμη να συνεχίσεις μέχρι να τελειώσει ο μπαμπάς στο στόμα σου κορούλα μου. Μου απάντησε, ναι μπαμπάκα και να με χύσεις να τα πιώ όλα και να με γαμήσεις θέλω.

Αμέσως άρχισε να με ρουφάει λυσσασμένα μόνο που αυτή τη φορά το χέρι μου κατευθύνθηκε στο μουνάκι της. Ήξερα πως ήταν μούσκεμα και υγρή αλλά της αρέσει όταν της βάζω δάχτυλο να της λέω πως είναι τόσο πουτάνα που χύνει για τον πούτσο του μπαμπά της. Μόλις το άκουσε αφήνιασε τράβηξε τον πούτσο μου έξω από το στόμα της τον έφτυσε και άρχισε να με μαλακίζει παρακαλώντας με, χύσε με μπαμπάκα στο στόμα τα θέλω. Δεν άργησα να χύσω στο στόμα της κάνοντας τη να τα καταπίνει και να μουγκρίζει από ευχαρίστηση. Μου τον καθάρισε και γύρισε λέγοντάς μου, σε ευχαριστώ μπαμπάκα μου είχε λείψει. Της απάντησα, σειρά να σε γαμήσει ο μπαμπάς σου κορούλα μου και πριν προλάβω να τελειώσω τη φράση είχε βρεθεί στα πίσω καθίσματα και χάιδευε το μουνάκι της. Γρήγορα βρέθηκα κι εγώ στο πίσω κάθισμα αφαιρώντας το μπλουζάκι και το σορτσάκι μου. Αμέσως έπεσα στο μουνάκι της και άρχισα να το γλείφω και να πιπιλάω την κλειτορίδα της. Με τα χέρια μου τσιμπούσα τις ρώγες της. Άρχισε να βογκάει. Την ένιωθα να υγραίνεται πολύ. Ο πούτσος μου άρχισε να σκληραίνει πάλι. Το είδε και μου είπε ενώ τα δάχτυλά μου έπαιζαν με το μουνάκι της. Μπαμπάκα, θέλω να είμαι από πάνω όπως μου αρέσει. Ότι θέλει το μουνάκι σου κορούλα μου της απάντησα και κάθισα στο κάθισμα, αυτή ανέβηκε, με το χέρι της έβαλε τον πούτσο μου στην τρυπούλα της και κάθισε παίρνοντάς τον όλο μέσα. Άρχισε να πηδιέται μόνη της δυνατά ενώ εγώ έριχνα σφαλιάρες στον κώλο της. Με τα δάχτυλά μου πήρα υγρά από το μουνάκι της και άρχισα να της βάζω δάχτυλο και στην τρυπούλα του κώλου της. Άρχισε να κουνιέται πιο έντονα και να λέει, ναι μπαμπάκα μου και το κωλαράκι μου να σκίσεις και να με χύσεις.

Μιας και μόλις είχα χύσει οι αντοχές μου ήταν πολλές και μετά από λίγη ώρα που με καβαλούσε και με τα δάχτυλά μου να ανοίγουν την πίσω τρυπούλα της έχυσε πάνω στον πούτσο μου και γέμισε υγρά. Την ξάπλωσα στο κάθισμα και άνοιξα τα πόδια της. Αργά άρχισα να σπρώχνω τον πούτσο μου μέσα στο κωλαράκι της. Ήταν στενό και παρ' ότι το δούλευα με τα δάχτυλά μου για ώρα ο πούτσος μου βρήκε αντίσταση. Της είπα να παίζει με το μουνάκι της όσο ο μπαμπάς θα της ανοίγει το κωλαράκι και αυτή άρχισε να χαϊδεύεται και να με κοιτάει με καύλα. Αργά έσπρωξα όλο τον πούτσο μου βαθιά στο κωλαράκι της και έμεινα ακίνητος εκεί. Μετά αργά άρχισα να την γαμάω ενώ εκείνη έπαιζε το μουνάκι της. Της κρατούσα τα πόδια ανοιχτά και σιγά-σιγά ανέβαζα ρυθμό. Της έλεγα, σου αρέσει κορούλα μου που σου σκίζει το κωλαράκι ο μπαμπάς σου;… θα σε χύσω πουτανάκι και θα σε γκαστρώσω κορούλα μου, της έλεγα και αυτή έπαιζε πιο έντονα το μουνάκι της και εγώ της πηδούσα πιο δυνατά τον κώλο της. Δεν άργησε να έρθει η στιγμή που θα τελειώναμε.

Άρχισα να της φωνάζω, κορούλα μου θα σου χύσω τον κώλο θα σε γεμίσω με το σπέρμα μου καυλιάρα μου, χύνω πουτάνα μου, ενώ έχυνα στο κώλο της. Εκείνη ήρθε μόλις τελείωσα δυνατά φωνάζοντας, αχ ναι μπαμπάκα χύσε με την πουτάνα σου γκάστρωσέ με μπαμπά. Τράβηξα τον πούτσο μου και είδα την τρυπούλα της να έχει ανοίξει και χύσια να τρέχουν έξω. Η ώρα είχε περάσει και δεν είχαμε άλλο χρόνο. Ντυθήκαμε και εκείνη χωρίς να σκουπιστεί έβαλε το εσώρουχο και το σορτς. Όταν την ρώτησα μου απάντησε, πως θέλω να είμαι έξω για καφέ και να νιώθω τα χύσια σου στον κώλο μου. Της απάντησα πως είναι πολύ μεγάλη πουτάνα. Πριν την αφήσω να φύγει φιληθήκαμε και μου είπε στο αυτί, την επόμενη φορά θέλω να με χύσεις στο μουνί μου μέσα μπαμπάκα μου.

(Χαρά μου να ξέρεις πως σε θέλω και μια μέρα θα σε χύσω στο μουνί σου κορούλα μου).
Copyright protected OW ref: 169316