Η γυναικάρα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.45 (11 Votes)
Την άφησα μόνη για αρκετό καιρό στο χωριό κι εγώ για δουλειά στη Αθήνα. E... γαμήθηκε, τι να κάνει, το μουνάκι της καυτό η καύλα της μεγάλη. Όμως μου τα είπε όλα το ίδιο βράδυ με κάθε λεπτομέρεια στο τηλέφωνο και χύσαμε μαζί. Tώρα θα το μοιραστώ μαζί σας.

Έκανες καυτό μπάνιο, έβαλες αρωματική κρέμα ίδιο άρωμα, χάιδεψες απαλά τις ρώγες σου λίγο πιο έντονα το μουνί σου. Άρχισες να ντύνεσαι. Το στρινγκάκι σου πρώτα με την τρύπα στο μουνάκι, ένα μπλουζάκι χωρίς σουτιέν με τις ρώγες να το τρυπάνε και το κολάν σου που σκύβοντας γίνεται σχεδόν διάφανο ώστε να διακρίνεται το βρακάκι σου η μάλλον τα υπέροχα κωλομέρια σου που κρύβουν μέσα τους το βρακάκι σου. Είσαι υπέροχη. Όμορφη άλλα και καύλα!

Σηκώνεις το τηλέφωνο. έλα μωρό μου, λες, φεύγω πάω για ξύλα θα σε πάρω όταν γυρίσω... ok; Ξεκινάς, άλλα το μυαλό σου δεν είναι στα ξύλα, είναι στο μουνάκι σου που μουσκεμένο καίει για τον πούτσο του μεγαλόσωμου ξυλοκόπου που έκοβε χτες ξύλα λίγο πιο πέρα γυμνός από τη μέση και πάνω γυαλίζοντας απ τον ίδρωτα πάνω στα δυνατά μπράτσα και τη γραμμωμένη κοιλιά. Έκοβες κι έριχνες κλέφτες ματιές. Μέσα στη φόρμα του κάτι μεγάλο κουνιόταν καθώς η φόρμα κατέβαινε και καθώς ανακάλυπτες ότι δεν υπάρχει εσώρουχο να κρατάει αυτόν τον τεράστιο πούτσο και τα βάρια αρχίδια του άρχισες να μουσκεύεις και να τον Θέλεις όλο και πιο πολύ! Έφυγε και έμεινες εκεί καυλωμένη να θες να σκίσεις τη μουνάρα σου. Αύριο σκέφτηκες… και να τώρα… είσαι έτοιμη, σκέτη πρόκληση και φωτιά με το στρινγκάκι σου, το κολάν σου διάφανο και τις βυζάρες σου να διαγράφουν τις ρώγες πάνω στο μπλουζάκι.

Ελπίζω να ναι εκεί… σκέφτεσαι καυλωμένη σ όλο τον δρόμο. Χώθηκες ανάμεσα στα δέντρα, έκανες πως κάτι κόβεις, άλλα που μυαλό. Αυτό ήταν στον πούτσο του ξυλοκόπου και στη λαχτάρα σου να γαμηθείς όσο πιο δυνατά γινόταν, να χύσεις ποτάμια και να νοιώσεις καυτά χύσια μέσα σ' όλες τις τρύπες σου. Ακούς θόρυβο, χτύπους τσεκουριού, πριόνι. Γλυκεία ταραχή και ανυπόφορη καύλα, αυτό νιώθεις και σ' αρέσει. Πλησιάζεις αρκετά και είναι εκεί… μισόγυμνος, ιδρωμένος, με τους μυς τεντωμένους. Ότι πρέπει για ένα κάλο γαμήσι, σκέφτεσαι. Σε είδε, έκανε ένα νεύμα χαιρετισμού και συνέχισε. Τώρα είναι πια δίκια σου η επιλογή, θα του την πέσεις για να νοιώσεις την ψωλάρα του να σε γαμάει όπως από χτες ονειρεύεσαι η όχι; Χωρίς πολύ σκέψη αρχίζεις γυρνώντας την πλάτη σου να μαζέψεις ξύλα από κάτω, σκύβοντας όσο πιο προκλητικά μπορείς. Το κολάν σου σχεδόν δεν κρύβει τίποτα και ξαφνικά δεν ακούς χτύπους.

Έχει καρφώσει το βλέμμα του στον υπέροχο κώλο σου και απολαμβάνει το θέαμα που απλόχερα του προσφέρεις. Είσαι καύλα αυτό είναι το μονό σίγουρο, εγώ το ξέρω καλά και ο ξυλοκόπος σου το μαθαίνει τώρα. Έρχεται κοντά.

- Να βοηθήσω…

ρωτάει και προσπαθεί από πίσω σου όπως είσαι σκυμμένη να πιάσει τα ξύλα σου. Έτσι όμως, ο καυλωμένος από το θέαμα και ελεύθερος από εσώρουχο πούτσος του ακουμπάει στο κωλαράκι σου με δύναμη. Τον νιώθεις άλλα δεν τραβιέσαι, ίσα-ίσα που τουρλώνεις χωρίς καθόλου ντροπή τον κώλο σου και τον σπρώχνεις πάνω του τρίβοντας τον στην ψωλάρα του.

- Ε... τι έχουμε εδώ;… ρωτάς γελώντας. Τι έπαθε τούτος εδώ παιδάκι μου και έγινε έτσι;

- Μα με τέτοια κωλάρα να του τρίβεται τι περίμενες, να κάτσει ήσυχος;

- Όχι βέβαια… μα γι' αυτό του τρίβομαι κιόλας. Από χτες τον σκέφτομαι να με γαμάει και να χύνει κάθε μου τρύπα.

Γυρίζεις την πλάτη σου, κατεβάζεις λίγο το κολάν σου, στηρίζεσαι σκυφτή σ' ένα δένδρο, ανοίγεις λίγο τα ποδιά και είσαι έτοιμη για τον πούτσο του ξυλοκόπου γαμιά σου.

- Έλα καύλα μου, του φωνάζεις… τι περιμένεις;… γάμα με την πουτάνα, μ' έχεις καυλώσει πολύ, χώσε τον στο μουνί μου, στον κώλο μου, οπού θες, άλλα χωσ' τον μου τώρα!

Με μία κίνηση καρφώνεται στο βάθος της μουνάρας σου και αρχίζει να σε γαμάει με δύναμη βάζοντας και βγάζοντας όλο τον πούτσο στο μουνί σου. Εσύ βογκάς, καυλώνεις τρέλα και φωνάζεις:

- Ναι, ναι γαμιά μου, γάμα την πουτάνα σου, γάμα με!

Ξαφνικά ακούς θόρυβο, σηκώνεις το βλέμμα σου και πάνω στο γαμήσι λίγο πριν χύσει η μουνάρα σου, βλέπεις άλλον ένα τεράστιο ξυλοκόπο να ακουμπάει σ' ένα δένδρο και να σε κοιτάζει να γαμιέσαι στη μέση του δάσους σαν πουτάνα. Το μουνί σου καύλωσε τόσο πολύ που ένιωθες να καίει.

- Μη φοβάσαι, σου λέει ο γαμιάς σου, ο βοηθός μου είναι, δεν τρέχει τίποτα.

- Πες του να τον βγάλει έξω και να τον παίξει για πάρτη μου όσο θα με γαμάς! γουστάρω πολύ να τον παίζουν για πάρτη μου.

- Είσαι πολύ πουτάνα…

σου λέει και μ' ένα νόημα του, τον πετάει ο άλλος έξω. Ακόμα πιο μεγάλος πούτσαρος και αρχίζει να τον παίζει. Ο ένας σε ξεσκίζει και ο άλλος τον παίζει για σένα. Καύλα σκέτη.

- Ρε πούστη θα χύσω την ψωλάρα σου… θα σε χύσω καργιόλη, γάμα με δυνατά, αχ… χύνω, χύνω, χύνω…

φωνάζεις και κοιτάς το πουτσοκέφαλο που παίζει για σένα. Ο πούτσος του γαμιά σου μούσκεμα από τα χύσια σου, καυλωμένος όσο δεν παίρνει και τα αρχίδια του γεμάτα Θέλουν ν' αδειάσουν για πάρτη σου. Δυο ψωλαράδες έχουν χύσια για σένα, πολλά χύσια που τα αξίζεις με το παραπάνω. Ο γαμιάς σου ακουμπάει το μουσκεμένο απ' τα υγρά σου πουτσοκέφαλο στη κωλοτρυπίδα σου, σπρώχνει δυνατά και στον καρφώνει με τη μία όλον μέχρι τα αρχίδια του να χτυπάνε την μουνάρα σου.

- Αχ... με ξεκώλιασες καργιόλη, μου τον έσκισες τον κώλο μου! Γάμα με ρε πούστη, γάμα με, χύσε μου την κωλαρά πούστη…

φωνάζεις και τρίβοντας το μουνί σου είσαι πάλι έτοιμη. Ο γαμιάς σου σε γαμάει με δύναμη και…

- χύνω πουτάνα, χύνω την κωλάρα σου, χύνω…

Ο άλλος έχει πλησιάσει και τον παίζει μπροστά σου. Τον κοιτάς καυλωμένη.

- Χύσε καύλα μου… χύσε με.

"Ναι" φωνάζει αυτός και χύνει καυτό χύσι πάνω στα κωλομέρια σου ενώ ο πούτσος του γαμιά σου είναι ακόμα μέσα στον κώλο σου.

- Ναι… χύνω πάλι καύλες μου, χύνω για πάρτη σας η πουτάνα, χύνω!

Τέλειο γαμήσι, τέλειες ψωλάρες για πάρτη σου! Την πιο καύλα γυναικάρα! Τη γυναίκα μου.
Copyright protected OW ref: 168978