Απιστία με τίμημα

Δημοσιεύθηκε από sexplayandmusic
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (7 Votes)
Γεια σας, με λένε Νίκο (αλλαγμένο όνομα), 33 χρονών και γράφω μια εμπειρία από την πρώτη φορά που απάτησα την τότε κοπέλα μου.

Ήταν Μάιος του 2004 αν θυμάμαι καλά. Η κοπέλα μου ήταν μελαχρινή με βυζάρες και πεταχτό κώλο, είχε γενικά πιασίματα, σπούδαζε και είχε πάει με την σχολή της στη Μύκονο. Για κάποιες μέρες μιλούσαμε στο τηλέφωνο ή με μηνύματα. Με έλεγε πως τα περνάει ή τα βράδια κάναμε ερωτική συνομιλία και ανταλλάσαμε mms. Μου έστελνε την κωλάρα της από τον καθρέπτη του μπάνιου, ή το σέξι ντύσιμο σε κάθε έξοδο που έκαναν. Της έλεγα ότι είναι πολύ καυλιάρα και ότι θα της κολλάνε πολλοί και μου έλεγε ότι όντως την πέφτουν σε οποιαδήποτε φορούσε φούστα, αλλά μου έλεγε ότι δεν πρόκειται κάνει κάτι γιατί με αγαπάει.

Ένα απόγευμα γυρνούσα σπίτι και στο δρόμο πέτυχα μια πρώην μου. Μιλούσαμε, λέγαμε τα νέα μας και της πρότεινα να πάμε καμιά βόλτα με το αυτοκίνητο. Ανέβηκε και φύγαμε για καφέ. Μετά από εκεί άρχισε να βραδιάζει και πήγαμε κάπου πιο ερημικά, στα κάστρα (Θεσσαλονίκης) κάτσαμε μέσα στο αμάξι, μου πήρε ένα τέλειο τσιμπούκι ώσπου έχυσα σχεδόν αμέσως στο στόμα της και μετά φύγαμε. Το βράδυ όταν πήγα σπίτι έστειλα μήνυμα την κοπέλα μου που είναι και τι κάνει, αλλά μου απάντησε κάπως απότομα, ότι ετοιμάζεται και θα πάνε για ποτό με τα κορίτσια αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία. Της λέω οκ στείλε μου όταν μπορέσεις. Πήγα στο Dvd club και νοίκιασα μια ταινία για να δω. Κατά τη 1 το βράδυ στέλνει η κοπέλα μου.

- Τι κάνεις;

- Είμαι ξαπλωμένος και έβλεπα ταινία μόλις τελείωσε εσύ;

- Γύρισα από έξω, τα κορίτσια έμειναν, εγώ έφυγα, πολύ στρίμωγμα από τον κόσμο και ζέστη. Μούσκεμα έγινα και έκανα ντους, θες να σου στείλω εικονο-μήνυμα;

- Μ… ναι θέλω να δω τις βυζάρες σου.

Μετά από λίγο έρχεται η εικόνα και όταν την ανοίγω παθαίνω σοκ, βλέπω τα βυζιά της κοπέλας μου να της τα χουφτώνει ένας τύπος που είναι από πίσω της. Την παίρνω τηλέφωνο και μου το κλείνει. Της στέλνω μήνυμα και την ρωτάω τι κάνεις, ποιος είναι αυτός;

- Μου απαντάει ο αντικαταστάτης σου.

- Της στέλνω γιατί το κάνεις αυτό τι έγινε;

- Μου λέει σε είδε φίλη μου επάνω στα κάστρα. Είχε πάει βόλτα με το γκόμενο της, είδε το αμάξι σου και έστειλε το δικό της να περάσει από κοντά μιας και δεν τον ξέρεις να δει τι γίνεται και της είπε ότι ήσουν μέσα με μια και σου έπαιρνε πίπα.

- Μωρό μου να σου εξηγήσω. Δεν ήταν τίποτα το σοβαρό απλά βρεθήκαμε τυχαία, πήγαμε βόλτα και μου πήρε μόνο πίπα. Λόγω ότι και εσύ έλειπες και είχα καύλες, αυτό μόνο. Σου ζητάω συγνώμη.

Μετά από λίγο μου έρχεται εικονο-μήνυμα. Όταν είδα την εικόνα το στομάχι μου δέθηκε κόμπο. Έδειχνε το στόμα της κοπέλας μου να έχει μέσα τον πούτσο του τύπου. Μετά από λίγο μήνυμα. Μ… είναι τέλεια η πούτσα του, μεγάλη και χοντρή, όχι σαν μερικούς που το παίζουν και γαμιάδες. Με το εικονο-μήνυμα που έβλεπα και τα μηνύματα της είχα γίνει τελείως χάλια. Της έστειλα μήνυμα.

- Μ' έχεις κάνει χίλια κομμάτια αυτή την στιγμή.

- Έτσι για να δεις πως είναι, πόσο πονάει όταν απατάς τον άλλον.

- Εντάξει έκανα λάθος σου ζητώ συγνώμη, θα δείξω ανωτερότητα και θα σου συγχωρήσω αυτό που κάνεις τώρα, αρκεί να μείνει εκεί μέχρι το τσιμπούκι.

- Α… θα δείξεις και ανωτερότητα; Και για ποιο λόγο; Και επειδή σε ξέρω, σου πήρε τσιμπούκι και δεν πρόλαβες να τη γαμήσεις γιατί έχυσες στα πρώτα πέντε λεπτά με το γαριδάκι σου. Όμως το παιδί που είναι μαζί μου έχει φοβερό πούτσο. Του τον γλείφω εδώ ώρα και έχω τρελαθεί. Μου είπε ότι δεν πρόκειται να χύσει αν δε σκίσει το μουνάκι μου. Δε θέλω να του χαλάσω χατίρι, αλλά ούτε να αφήσω την ευκαιρία να ευχαριστηθώ ένα τέτοιο καυλί.

- Αν το κάνεις θα χωρίσουμε οριστικά…

της λέω. Μου στέλνει ένα εικονο-μήνυμα το μουνί της με τον πούτσο του τύπου μέσα της και από κάτω έγραφε… "έχουμε χωρίσει ήδη".

Ήταν η πρώτη μου ιστορία Ελπιζω να σας άρεσε η ιστορία μου και να μην σας κούρασα.
Copyright protected OW ref: 167005