Το ξέσκισμα της ξινής (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Megamicius
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (4 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Το ξέσκισμα της ξινής

Καλησπέρα σε όλους και πάλι. Στο 1ο μέρος σας είχα διηγηθεί την πρώτη μου εμπειρία με τη Σοφία. Όπως σας είχα πει, δεν θα μέναμε μόνο σε εκείνη τη φορά αλλά είχαμε συμφωνήσει να υπάρξουν κι άλλες. Υπήρχε όμως ένα πρόβλημα, ο αδερφός της δε με συμπαθούσε από όταν πηγαίναμε σχολείο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όταν αντιλήφθηκε ότι κάτι παίζει να προσπαθεί συνεχώς να μας το χαλάσει. Μια μέρα η Σοφία μου στέλνει μήνυμα για το τι θα κάνω το βράδυ. Της απαντάω πως δεν έχω κανονίσει κάτι και πως θα μου άρεσε πολύ να βρεθούμε. Χωρίς να χάσει λεπτό με προσκάλεσε την ίδια μέρα σπίτι της για ένα ποτό (μένει μόνη της). Εγώ δέχθηκα και αμέσως άρχισα να ετοιμάζομαι.

Όταν έφτασα χτύπησα το κουδούνι και ανέβηκα, εκείνη με υποδέχθηκε φορώντας ένα απλό φορεματάκι που κάλυπτε ίσα-ίσα τα απαραίτητα και δίνοντας μου ένα φιλί. Όταν κάτσαμε, βάλαμε από ένα ποτό και ξεκινήσαμε να μιλάμε. Μου είπε πως η πρώτη φορά της άρεσε πολύ και θα ήθελε να όλο αυτό να έχει μια διάρκεια, με όσα προβλήματα θα έφερνε αυτή η σχέση. Εγώ της είπα πως θα μπορούσαμε να το προσπαθήσουμε. Με το που το άκουσε αυτό, άφησε κάτω το ποτό και άρχισε να με φιλάει. Πρέπει να φιλιόμασταν για κάνα 15λεπτο όταν την έσπρωξα ελαφρά και της είπα πως δεν πάει άλλο, ο πούτσος μου κοντεύει να εκραγεί από την καύλα. Εκείνη, αμέσως "παίρνει" το μήνυμα και κατεβάζει το παντελόνι μου, ξεκινάει να μου παίρνει μια πολύ γρήγορη και βαθιά πίπα, ακόμα πιο παθιασμένη από την πρώτη, υγρή, γρήγορη, βαθιά και με απίστευτη τεχνική, έχει πραγματικά ταλέντο σε αυτό.

Μετά από λίγο της λέω να σταματήσει γιατί κόντευα να χύσω. Σταματάει, σηκώνει το φόρεμά της και κατεβάζει το εσώρουχό της. Πέφτω πάνω της, αρχίζω να τη φιλάω και χωρίς να χάσω ιδιαίτερο χρόνο, μπαίνω μέσα στο πολύ καυτό μουνάκι της. Στα πρώτα 5 λεπτά που την πήδαγα, χτυπάει το κινητό της. Εκείνη με απομακρύνει κάπως απότομα και τρέχει να το σηκώσει, σχεδόν αυθόρμητα τη ρωτάω τι έπαθε και μου είπε πως περίμενε τηλέφωνο από τον αδερφό της.

- Έλα Γιάννη, τι έγινε;

- Θα περάσω απ' το σπίτι σου σε κάνα μισάωρο να πάρω κάτι πράγματα που ξέχασα για τη δουλειά, να είσαι ξύπνια.

- Δε μπορείς να έρθεις αύριο το πρωί;… έλεγα να κοιμηθώ τώρα.

- Όχι, δε γίνεται είναι σημαντικό.

Κλείνει το τηλέφωνο και μου λέει για τη συζήτηση που είχε. Τότε την αρπάζω και της λέω πως θα μπορούσαμε να το μετατρέψουμε στο πιο δυνατό και παθιασμένο μισάωρο που θα μπορούσε να έχει, αυτή δείχνει να αντιλαμβάνεται το υπονοούμενό μου. Βγάζει το φόρεμά της και στήνεται στον καναπέ. Τότε ξεκινάω να μπαίνω μέσα της με όλη μου τη δύναμη και όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Εκείνη τη μέρα πρέπει να μας άκουσε όλο το τετράγωνο.

- Πήδα με, μη σταματήσεις μέχρι να έρθει.

- Ούτε όταν έρθει θα σταματήσω.

Μετά από λίγο, αλλάζω τρύπα και μπαίνω με δύναμη και στον κώλο της, εκείνη αντιδρά με μια κραυγή. Συνεχίζω να την γαμάω δυνατά, να της ρίχνω σφαλιάρες και να της τραβάω τα μαλλιά. Ενώ κοντεύαμε να τελειώσουμε, χτυπάει πάλι το τηλέφωνο, αυτή τη φορά δεν την αφήνω να φύγει απλά χαλαρώνω το ρυθμό και εκείνη απαντάει.

- Έλα είμαι από κάτω.

- Αχ... περίμενε λίγο σε 5 λεπτά έρχομαι.

Με το που το κλείνει βγαίνω γρήγορα και της λέω να γυρίσει, βγάζω ότι φύλαγα τόση ώρα στο πρόσωπό της που μέσα σε δευτερόλεπτα γέμισε με τα χύσια μου. Φεύγει γρήγορα και σκουπίζεται. Ήταν τόσο δυνατό το σεξ που δε μπορούσε να κλείσει τα πόδια της. Φοράει στα γρήγορα το φόρεμα και κατεβαίνει κάτω. Όταν γύρισε μου είπε πως είχαν τον παρακάτω διάλογο.

- Έλα που είσαι τόση ώρα; 5 λεπτά είπες και έχει περάσει ένα τέταρτο.

- Sorry μωρέ, δεν έβρισκα τα πράγματά σου.

- Δείχνεις σαν να έτρεχες και σαν να κουτσαίνεις, συνέβη κάτι;

- Όχι μωρέ, απλά έτρεχα για να κατέβω και χτύπησα λίγο το πόδι μου.

- Πάντως λίγο πριν κατέβεις κάποια φαινόταν να περνάει πολύ καλά.

- Ναι, την άκουγα και εγώ, φαίνεται πως όντως θα πέρασε πολύ καλά, σε αφήνω τώρα πάω την πέσω.

Όταν γύρισε πίσω, κάτσαμε μιλήσαμε λίγο και έπειτα κοιμηθήκαμε μαζί.
Copyright protected OW ref: 163913