Μετά από το μασκέ πάρτι

Δημοσιεύθηκε από hombre
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.13 (8 Votes)

Την χρονιά 2012-2013 πρωτοήρθα Αθήνα για σπουδές, έχοντας σχέση με ένα κορίτσι τότε 2 χρόνια μικρότερη μου και είχαμε πει να δοκιμάσουμε τη σχέση από απόσταση και θα δούμε πως θα πάει.

Εγώ είχα ξεκινήσει κανονικά το πανεπιστήμιο και παράλληλα είχα ξεκινήσει και χορό (μιας και είναι το χόμπι μου από 7 χρονών) σε μια σχολή εδώ στην Αθήνα. Άρχισα να γνωρίζω άτομα σιγά-σιγά στη σχολή χορού και μέσα σε αυτά τα άτομα, αρκετές κοπέλες που οφείλω να ομολογήσω ότι αρκετές έδειχναν αρκετό ενδιαφέρον προς το άτομο μου.

Μέσα σε αυτές ήταν και μια κοπέλα, η Β η οποία ήταν τότε 32 χρονών (εγώ 20) η οποία είχε μόλις πάρει διαζύγιο (βρήκε τον άντρα της με άλλη) και είχε αλλάξει ριζικά τα πάντα και στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά και την εσωτερική της από ότι έμαθα μετά από άλλα άτομα στη σχολή που την ήξεραν καιρό. Η Β γύρω στο 1.60, με μικρό στητό στήθος, αλλά μια κωλάρα που σε κολάζει θες δε θες. Εγώ τότε 20, συνεχώς μέσα στην καύλα, να έχω σχέση και να προσπαθώ να παραμείνω πιστός στη κοπέλα μου στην πράξη. Τα βράδια όμως μετά από τα μαθήματα ήταν αμέτρητες οι φορές που κατέληγα σπίτι με τον πούτσο μου στο χέρι να μαλακίζομαι με το τη σκέψη να την πηδάω στα αποδυτήρια της σχολής.

Πέρασαν κάποιοι μήνες και εγώ ακόμη προσπαθούσα να είμαι μαζεμένος και να μην κάνω πράξη όλα αυτά που φαντασιωνόμουν τα βράδια. Ένα βράδυ ήμασταν καλεσμένοι όλοι από το χορό σε ένα μασκέ πάρτι στη πλάκα για χορό και ποτό μέχρι τις πρωινές ώρες. Εγώ δε θυμάμαι τι είχα ντυθεί αλλά θυμάμαι ακριβώς τι είχε βάλει αυτή.

Είχε ντυθεί μελισούλα αλλά τσουλίτσα μελισούλα. Έβαλε το μίνι της και ένα στράπλες χωρίς σουτιέν που όποτε έσκυβε τα έβλεπες όλα. Εκείνο το βράδυ αυτή φαινόταν αποφασισμένη για όλα. Να έρχεται να μου τρίβεται και μετά να φεύγει και να χορεύει με ότι παρέα έβρισκε εκείνη τη στιγμή και μετά ξανά το ίδιο. Με είχε καυλώσει απίστευτα πολύ και το είχε καταλάβει, το είχε νοιώσει. Μετά από πολύ ποτό και καθώς είχε σπάσει το πάρτι, αποφασίσαμε να φύγουμε και ξαφνικά η Β προθυμοποιήθηκε να με πάει σπίτι με το smart της. Εγώ μεθυσμένος που ήμουν δέχτηκα, κάνοντας όλες τι σκέψεις που φαντάζεστε.

Καθ' όλη τη διαδρομή λέγαμε για ότι άσχετο υπήρχε και καταλήξαμε κάτω από την πολυκατοικία μου. Εγώ είχα συνέλθει λίγο και είπα να συγκρατηθώ αλλά με το που σταμάτησε το αυτοκίνητο απλά έβγαλε τη ζώνη της και με καβάλησε.

Ότι αναστολές και αν είχα εξαφανίστηκαν αμέσως και την έσπρωξα πίσω στο κάθισμα της, τη γυρνάω ανάσκελα, της σηκώνω τη μίνι τουτού φούστα της, της σκίζω το μαύρο στρινγκ και χώνω τη μούρη μου στον κώλο που τόσες φορές έχω χύσει για αυτόν.

Την έγλειφα για τουλάχιστον 10 λεπτά μέχρι να τον χορτάσω. Με το που με νοιώθει να ελαττώνω γυρνάει και αρχίζει αμέσως να μου ανοίγει το παντελόνι. Βγάζει την πούτσα μου έξω και αρχίζει να τη ρουφάει με μανία. Τέτοια ένταση δεν είχα ξαναζήσει μέχρι τότε. Της λέω πως δεν αντέχω άλλο και αυτή με μια κίνηση καταλήγει καβάλα πάνω μου έχοντας τον πούτσο μου μέσα της.

Όσο την έβλεπα που έκανε σα λυσσασμένη τόσο δεν άντεχα. Ήθελα να χύσω και το καταλάβαινε. Τα ήθελε μέσα της χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Δευτερόλεπτα πριν χύσω, τη βάζω στα τέσσερα μέσα στο smart, της τη βάζω μέχρι τέρμα και έχυσα όλη μου την καύλα που κράταγα για τόσους μήνες.

Εκείνο το βράδυ θα μου μείνει αξέχαστο. Μια καύλα τόσων μηνών μαζεμένη σε μια βραδιά.

Copyright protected OW ref: 163889