Η γυναίκα που με έβαλε στον κόσμο της ηδονής

Δημοσιεύθηκε από sirios45
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.31 (8 Votes)
Είχα την τύχη αρκετά χρόνια πριν σχεδόν όταν ξεκινούσα σε ηλικία 22-23, στον πραγματικό, και όχι στον πληρωμένο, όμορφο κόσμο του ερώτα και του σεξ να γνωρίσω μια γυναίκα που με στιγμάτισε και με οδήγησε σε ένα κόσμο ηδονής που αργότερα μπόρεσα να προσφέρω ακόμα και στη γυναίκα που παντρεύτηκα αλλά και σε όποια άλλη θα ερχόταν στον δρόμο μου για να περάσουμε λίγες ή πολλές στιγμές ηδονής, ευχαρίστησης σωμάτων και ότι άλλο μπορούσε να δώσει ευχαρίστηση στα σώματα μας και στο μυαλό μας!

Ήταν η γιορτή ενός φίλου κάπου στα μέσα Μαΐου, είχε ζεστή ασυνήθιστη για εκείνη της εποχή στην Αθήνα βραδάκι μαζευτήκαμε να του ευχηθούμε στο σπίτι του κάπου στην Αργυρούπολη. Μετά τις συνήθεις ευχές, αστεία και λοιπές συστάσεις με... καρφώνει η Όλγα. Μια μικροκαμωμένη Ελληνίδα, όμορφη, ελκυστική με ωραία χαρακτηριστικά και σωματάκι που δεν πέρναγε απαρατήρητο ακόμα και μέσα από το... συντηρητικό, αλλά σέξι ντύσιμο της. Παντρεμένη όπως μου είπε αργότερα με αλλοδαπό που έλειπε τον περισσότερο καιρό και ήταν μόνη της σαν άλλη… Πηνελόπη. Μετά τις συστάσεις η συζήτηση και η παρέα της έγινε αποκλειστικά μαζί μου και είχε πολύ ενδιαφέρον, αφού ήταν εν δυνάμει επιστήμων. Η ώρα περνούσε όμορφα με το φαγητό και το κρασάκι να μας οδηγεί σε πιο χαλαρές καταστάσεις και μας έφερε ακόμα πιο κοντά ώστε να κάθεται στα πόδια μου και να χαριεντιζόμαστε χωρίς να δίνουμε και πολλά δικαιώματα. Στη συνέχεια η μουσική μας οδήγησε να θέλουμε να χορέψουμε και δε χάσαμε την ευκαιρία. Ήταν άλλωστε και δική της επιθυμία. Τα σώματα μας ήρθαν κοντά κολλητά σχεδόν βοηθούσης και της μουσικής οπότε μου ψιθυρίζει ότι αισθάνεται όμορφα με αυτό που καταλαβαίνει ότι συμβαίνει.

- Εσύ είσαι η αιτία και δεν σου κρύβω ότι με έχεις αναστατώσει πολύ!

Ένα γλυκό φιλάκι στο λαιμό μου είναι η απάντηση της και φέρνει ακόμα περισσότερο το σωματάκι της εκεί που πρέπει. Ήταν η καύλα της στιγμής, ήταν το πρωτόγνωρο αίσθημα, ήταν το παράνομο για εκείνη; Της ψιθυρίζω…

- θα τελειώσω εδώ, αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο.

- Μη σταματάς θέλω να το αισθανθώ έστω και έτσι. Θα πω στο φίλο μας ότι δεν αισθάνομαι καλά και θέλω να με πας μέχρι το σπίτι.

Πράγματι σε χρόνο dt με τέλειωσε με ένα σφίξιμο που ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για μένα και ευτυχώς τα ρούχα σκούρα και δεν έγινα ρεζίλι. Δε χάσαμε χρόνο, έγινε όπως το σκέφτηκε και πήραμε το δρόμο για το σπίτι της. Βεβαία στο αυτοκίνητο με δυσκολία οδηγούσε (εγώ ακόμα αυτοκίνητο δεν είχα) αλλά το χέρι της ήταν στην πούτσα μου για να την διατηρεί σε διέγερση αλλά και εγώ στο μουνάκι της που με διευκόλυνε με όποιο τρόπο έβρισκε πρόσφορο. Φτάσαμε σώοι και δεν προλάβαμε να μπούμε στο σπίτι. Είχαν φύγει τα ρούχα μας με την Όλγα να έχει την πρωτοβουλία σε όλα! Εγώ απολάμβανα όπως με είχε παρακαλέσει. Ήταν η επιθυμία της αυτή! Δε θα της χάλαγα την στιγμή και το απήλαυσα.

Βγάζοντας και το σλιπάκι μου δοκίμασε τα χύσια μου που ακόμα δεν είχαν στεγνώσει, με κοίταξε με ένα βλέμμα όλο πάθος και ευχαρίστηση και μου λέει:

- Γευστικά γλυκέ μου... Θα μου δώσεις πολλά ακόμα;

- Εγώ θα δοκιμάσω τα δικά σου…

και παίρνω το βρακάκι της και διαπιστώνω ότι ήταν μούσκεμα με τα υγρά της. Ήταν μεθυστικό το άρωμα της και η γεύση τους. Με οδηγεί σε ένα μεγάλο μπάνιο και μπαίνουμε μέσα.

- Ένα μπανάκι γλυκέ μου θα μας τονώσει και θα σε οδηγήσω σε στιγμές που δε θα ξεχάσεις ποτέ. Εγώ θέλω να σε έχω για όσο αυτό θα είναι εφικτό από τις καταστάσεις.

- Καταλαβαίνω και θέλω να με κάνεις να κάνω έρωτα με όλο μου το είναι, αρχίζοντας από το μυαλό και μετά με το σώμα!

- Αυτό θα το έχεις από εμένα και όποτε θέλεις ακόμα και αν δεν είμαστε μαζί. Θα βρίσκουμε χρόνο και τόπο να ανανεώνουμε την ηδονή μας!

Στη μεγάλη μπανιέρα άρχισε μια ιεροτελεστία που πρώτη φορά ζούσα. Αφρόλουτρα, άλατα, αρώματα, όλα μαζί και εκείνη να έχει τον 1ο λόγο. Με είχε φέρει σε κατάσταση απόλυτης καύλας. Η πούτσα μου κάγκελο να είναι παιχνιδάκι στα χέρια της, στο στόμα της, στο μουνάκι της, στα βυζιά της. Μου ψιθυρίζει:

- Ο κωλαράκος μου αργότερα θα έχει και εκείνος τη δόκιμη του! Τώρα θα περιποιηθώ την περιοχή σου κι εσύ μετά την δική μου. Θα σου ξυρίσω τις τριχούλες κι εσύ θα κάνεις το ίδιο στο μουνί μου και στο κωλαράκι μου ,Θα τα κάνουμε "γουλί" γλυκέ μου.

Ήταν μια εμπειρία που ποτέ δεν ξέχασα και ποτέ δεν άφησα τον πούτσο μου και την περιοχή με τρίχα.

Σε όλη τη διάρκεια έγλειφε και έγλειφα με λατρεία το κέντρο της ηδονής σε διάφορες στάσεις και εντάσεις. Μέχρι που δοκιμάσαμε φρέσκους και γευστικούς χυμούς που μας οδήγησαν σε μια χαλάρωση μέσα στο νερό αγκαλιά και κολλημένους. Η αμοιβαία χαλάρωση και ηρεμία ελευθέρωσε και την αίσθηση να ουρήσω. Της το είπα για να την προετοιμάσω να σηκωθώ για την τουαλέτα.

- Δε θα πάς πουθενά… μου λέει. Εδώ… και εγώ μαζί σου…

και αισθάνομαι τα ζεστά υγρά της μαζί με τα δικά μου να τρέχουν ανάμεσα μας. Μια αίσθηση που δεν είχα ποτέ (πως άλλωστε;) αισθανθεί και ήταν η απόλυτη καύλα της στιγμής. Φιληθήκαμε με πάθος και δε σταματήσαμε παρά όταν ανοίξαμε το νερό να φύγουν τα αφρόλουτρα και τα άλατα από πάνω μας.

Η συνέχεια στο κρεβάτι ήταν ακόμα πιο ηδονική, ήταν ακόμα πιο σεξουαλική και ερωτική. Σε μια εποχή που τα ερωτικά βοηθήματα ήταν σπάνια, είχε τόσα πολλά που μου έκανε εντύπωση. Δεν τα χρησιμοποιήσαμε όλα, αλλά ο έρωτας και το σεξ που κάναμε ήταν ανεπανάληπτος. Ξημερώσαμε γυμνοί και έχοντας τα κεφάλια μας ανάμεσα στο κέντρο ηδονής. Ξυπνήσαμε με ένα 69 και αφού δεν αφήσαμε τίποτε να πάει χαμένο, σηκωθήκαμε για πρωινό γυμνοί και απόλυτα ευχαριστημένοι.

Ανανεώσαμε τη συνάντηση μας για το επερχόμενο Σαββατοκύριακο για το κωλαράκι της και όχι μόνο όπως μου είπε με νόημα και γλωσσόφιλο όλο πάθος και κλείσιμο ματιού.
Copyright protected OW ref: 159232