Ένας ωραίος αποχωρισμός

Δημοσιεύθηκε από XarisK89
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (8 Votes)
Στα 21 μου είχα μια σχέση με μια όμορφη, 18χρονη τότε, φοιτήτρια. Κι εγώ φοιτητής την περίοδο εκείνη. Σπούδαζα στην Αθήνα και εκείνη στα Γιάννενα. Η σχέση αυτή, αν και άντεξε μόνο ένα χρόνο, ήταν έντονη και με πολύ καλές ερωτικές περιπέτειες. Η Ειρήνη λοιπόν ήταν μια κοπέλα στο 1.65, με ωραίο στητό στήθος, με ελάχιστα κιλά παραπάνω, έναν απίστευτο κώλο και το δυνατό της σημείο ήταν το πρόσωπό της και τα υπέροχα πράσινα μάτια της. Αυτή η αθωότητα που έβγαζε το πρόσωπό της ήταν καυλωτική, όταν μάλιστα ένιωθες την αλλαγή στο κρεβάτι. Εγώ είμαι γύρω στο 1.84, με νορμάλ αναλογίες. Οι ιστορίες μας πολλές και έντονες κάθε στιγμή. Θα περιγράψω εκείνη τη φορά που για μένα ήταν από τις καλύτερες μας.

Είχα επισκεφτεί τα Γιάννενα όπου σπούδαζε και είχαμε περάσει μια εβδομάδα ατελείωτου σεξ. Γενικά η μέρα ξεκινούσε με έρωτα, μετά με βόλτα στην πόλη για καφέ και φαγητό, σπίτι για σεξ απογευματινό, ποτό χαλαρά το βραδάκι με παρέα και το βράδυ με άγριο σεξ. Η τελευταία βραδιά έφτασε καθώς την επόμενη νωρίς το πρωί θα έφευγα για την Αθήνα. Κλασικά το βράδυ κάναμε το καθιερωμένο μας σεξ. Και πέσαμε να κοιμηθούμε αγκαλιά. Είχα βάλει ξυπνητήρι στο κινητό μου νωρίτερα από το καθιερωμένο ώστε να κάνω ένα ντουζάκι πριν φύγω. Κοιμηθήκαμε αλλά κάποια στιγμή μες τη νύχτα ξύπνησα. Δεν είχα ύπνο καθώς θα έφευγα μακριά της και δε μου άρεσε αυτό. Την κοίταξα που κοιμόταν φορώντας μόνο ένα μαύρο δαντελωτό εσώρουχο. Τη χάιδεψα απαλά στο κωλαράκι της αλλά δεν κινήθηκε. Κοιμόταν βαριά και το ήξερα.

Με τα ακροδάχτυλά μου χάιδευα την επιδερμίδα της. Αν και μια εβδομάδα συνεχόμενου σεξ οι καύλες ήταν ακόμη πολλές. Ήθελα ξανά μια τελευταία φορά πριν φύγω να την κάνω δική μου. Στο μυαλό μου ήταν έντονη η επιθυμία να της κάνω έρωτα. Αργά κινήθηκα προς τα κάτω. Κι από τις γάμπες της άρχισα να φιλάω απαλά το δέρμα της ανεβαίνοντας προς τα πάνω. Σίγουρα ένιωθε καυτή την ανάσα μου πάνω στο δέρμα της. Αργά φιλούσα κάθε σπιθαμή από τις γάμπες της μέχρι το ωραίο τουρλωτό κωλαράκι της. Συνέχισα να ανεβαίνω φιλώντας της στη ραχοκοκαλιά της. Έφτασα μέχρι το λαιμό της. Εκεί σταμάτησα με ένα πιο υγρό φιλί. Ακολούθησα ξανά την ίδια διαδρομή μέχρι χαμηλά στις γάμπες της. Δεν κουνήθηκε καθόλου. Περισσότερο έδειχνε να κοιμάται ακόμη. Ίσως να νόμιζε πως ήταν όνειρο. Έβγαλα το μποξεράκι που φορούσα και αυτή τη φορά άρχισα πάλι τη διαδρομή προς το λαιμό της γλείφοντας το δέρμα της. Όταν έφτασα κοντά στο κωλαράκι της αισθάνθηκα αυτή τη φορά το μουνάκι της να καίει. Είχε ξυπνήσει αλλά με άφηνε να κάνω ότι θέλω.

Συνέχισα να γλείφω στο κορμάκι της μέχρι που έφτασα στο λαιμό της όπου ασχολήθηκα πιο πολύ με την περιοχή. Τα πρώτα βογκητά της ξέφυγαν ενώ ένιωσε τον σκληρό μου πούτσο να ακουμπά το ευαίσθητο δέρμα της. Ήθελα να με παρακαλέσει όχι με λόγια αλλά με κινήσεις. Κατέβηκα ξανά προς τα κάτω αλλά αυτή τη φορά της τράβηξα το εσώρουχο της και το έβγαλα. Άρχισα να γλείφω κάθε σπιθαμή από το ωραίο της κωλαράκι και αργά να γλείφω το εσωτερικό των ποδιών της κατευθυνόμενος προς το μουνάκι της. Έκαιγε και τα υγρά της πολλά. Με το που ακούμπησα τη γλώσσα μου πάνω στο μουνάκι της ένα δυνατό βογκητό βγήκε. Κρατούσε το μαξιλάρι αγκαλιασμένο κάτω από το κεφάλι της και δάγκωνε τα χείλη της. Άρχισα να της γλείφω αργά το μουνάκι και με τα χέρια μου πίεζα το κωλαράκι της. Την έγλειφα για πολύ ώρα. Τα υγρά της τόσα πολλά που μούσκεψαν το σεντόνι. Φαινόταν πως δεν άντεχε και ήθελε τον πούτσο μου μέσα της. Άρχισε να κουνάει το κωλαράκι και της παρακαλώντας με να μπω μέσα της. Αποφάσισα πως ήταν η ώρα να σταματήσω να μας βασανίζω και ανέβηκα αργά προς τα πάνω. Αργά έβαλα τον πούτσο μου βαθιά μέσα στο καυτό μουνάκι της που με τα τόσα υγρά δε βρήκε καμία αντίσταση.

Η αίσθηση του γυμνού δέρματός με την καυτή υγρή τρυπούλα της μας απογείωσε. Αργά κάναμε έρωτα ενώ τη φιλούσα στο λαιμό και στα χείλη. Είχε ανοίξει τα μάτια της και με κοιτούσε με πάθος. Οι γλώσσες μας χόρευαν ενώ τα κορμιά μας έτρεμαν από την καύλα. Συνεχίσαμε για ώρα αργά να κάνουμε έρωτα ενώ έβγαινα αργά όλος από μέσα της και αργά έμπαινα ξανά βαθιά μέσα της. Έφτασε η στιγμή που δεν άντεχα και της ψιθύρισα ότι τελειώνω στο αυτί της. Αυτή μου απάντησε "κι εγώ τελειώνω μωρό μου… σε παρακαλώ μαζί. Τέλειωσε μέσα μου". Τελειώσαμε και οι δύο δυνατά. Ένιωσα τα υγρά της να καίνε τον πούτσο μου και άδειασα μέσα της όπως ποτέ ξανά. Τρέμαμε από την ένταση και χωρίς να κουνηθούμε προσπαθούσαμε να βρούμε τις ανάσες μας.

Ήταν από τα πιο δυνατά ερωτικά βράδια με την Ειρήνη. Όπου κι αν είναι την ευχαριστώ για όλα.
Copyright protected OW ref: 158197