Καλοκαιρινές κάυλες

Δημοσιεύθηκε από panosili21
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.60 (10 Votes)
Με την Ειρήνη ήμασταν μαζί 6 μήνες και όπως μου έχει πει αργότερα, ήμουν η σεξουαλική της απελευθέρωση. Τότε ήμασταν 18 χρονών. Η Ειρήνη, κοντούλα στο 1.60 με όμορφα, στρογγυλά, μεγάλα στήθη και πεταχτή κωλάρα. Ήταν γενικότερα ντροπαλό κορίτσι και δεν είχε πολλές εμπειρίες. Τα φτιάξαμε αφού βγήκε από μια σχέση 2 ετών όπου ζούσαν βαρετά και σαν παντρεμένοι.

Ήταν καλοκαιράκι, είχε χτυπήσει 40 βαθμούς στην Αθήνα και με την Ειρήνη πήγαμε για μπάνιο στη Βάρκιζα. Ήταν καθημερινή και δεν είχε πολύ κόσμο. Πήγαμε προς το τέλος της παραλίας και κάτσαμε. Ήπιαμε το καφεδάκι μας και πήγαμε να βουτήξουμε. Εγώ την πείραζα συνέχεια χουφτώνοντας πότε τα στήθη και πότε τον κώλο της. Εκείνη συνέχεια αντιδρούσε. Είχα καυλώσει! Την πιάνω και την τραβάω αγκαλιά μου. Πέρασε τα πόδια της γύρω από τη μέση μου και ένιωσε τον πούτσο μου πάνω στο μουνί της. Κοκκίνισε αλλά δεν είπε τίποτα! Με αργές κινήσεις κουνούσα τη λεκάνη μου για να τρίβετε πάνω της. Με είχε αγκαλιάσει και το απολάμβανε.

- Σε θέλω… της λέω.

- Πάμε έξω να ηρεμήσεις.

Βγήκαμε και πήγε στο μπαρ να φέρει νερά. Όταν γύρισε έκατσε ανάμεσα στα πόδια μου.

- Ακόμα έτσι είσαι;… μου λέει.

Αρχίζω να της φιλάω το λαιμό και να χαϊδεύω τη μουνάρα της.

- Περίμενε να γυρίσουμε σπίτι… μου λέει.

- Σε θέλω πολύ… της λέω. Πάμε τώρα σπίτι…

της λέω και με κοιτούσε με απορία. Ντυνόμαστε παίρνουμε ταξί και σε 10 λεπτά είμαστε σπίτι μου. Με το που κλείνω την πόρτα πίσω μου ορμάω πάνω της. Άρχισα να της φιλάω το λαιμό, τους ώμους, της έλυσα το μαγιό και πιπιλούσα τις ρώγες της, ενώ παράλληλα χάιδευα τον πανέμορφο κώλο της.

Κατέβηκα στην κοιλιά της και της έβγαλα το κάτω μέρος του μαγιό. Είχε ακουμπήσει στην πόρτα και το απολάμβανε. Την ξάπλωσα στο πάτωμα και άρχισα να γλείφω το τριχωτό μουνί της. Ήταν πολύ υγρό και έχυνε συνέχεια. Εκείνη τεντωνόταν συνέχεια από την καύλα ενώ τα χέρια μου έπαιζαν με τα στήθη της. Την έγλειφα αρκετή ώρα μέχρι που τη σήκωσα και της ζήτησα να μου τον γλείψει. Γούρλωσε τα μάτια και κοκκίνισε, όμως άνοιξε πρόθυμα το στόμα της και άρχισε να μου παίρνει μια υπέροχη πίπα. Δεν άργησα πολύ. Της πίεσα δυνατά το κεφάλι στην πούτσα μου και άρχισα να χύνω. Τα χύσια μου έσταζαν πάνω της.

Την ξαπλώνω στο πάτωμα και αρχίζω να τρίβω τον πούτσο μου στο μουνάκι της. Έσταζε. Βάζω το κεφάλι του μέσα και νιώθω ένα όμορφο στενό μουνάκι. Μια κραυγή της ακολούθησε την είσοδό αυτή.

- Με καυλώνει που είναι στενό… της λέω.

- Σιγά σιγά μωρό μου!

Πριν τελειώσει την πρόταση της τον έχω καρφώσει όλο μέσα της και αρχίζω να τη γαμάω με δύναμη. Οι φωνές της δυνατές, όμως εγώ είχα καυλώσει από το χτύπημα των αρχιδιών μου στον κώλο της. και συνέχιζα πιο δυνατά.

- Είσαι μεγάλη καύλα! Με τρελαίνεις... της λέω.

- Ναι μωρό μου!

Είμαι έτοιμος να χύσω. Τότε νιώθω τα νύχια της να καρφώνονται στην πλάτη μου και μια μακρόσυρτη κραυγή να ξεσηκώνει τη γειτονιά. Σκύβω στο αυτί της και της ψιθυρίζω:

- Χύνω μουνάρα μου, χύνω!

- Ναι…

μου λέει και χύνω μέσα της. Βγαίνοντας, τα χύσια μου έσταζαν στο τριχωτό μουνάκι της.

- Είσαι μεγάλη καύλα! Θέλω να σε χύνω συνέχεια…

της λέω. Κοκκίνισε και γύρισε μπρούμυτα.
Copyright protected OW ref: 156527