Η γυναίκα μου φαντασιώνεται παρτούζες και κάνει στριπτίζ

Δημοσιεύθηκε από IOANNIS az
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.14 (7 Votes)
Χθες κάναμε από τα καλύτερα γαμήσια. Η ίδια η Καίτη έστησε ολόκληρο σκηνικό. Το έκανε το σπίτι μας στριπτιζάδικο και με περίμενε. Χαμηλό φωτισμό αλλά και ανοικτά στόρια,  φρόντισε ακόμα και μουσική να έχουμε.

Γενικά το στριπτίζ το έχει και είναι όπως λέει και η ίδια καλύτερη από τις επαγγελματίες, και με το αποδεικνύει αυτό κατά διαστήματα. Ήταν ντυμένη κανονικά χωρίς να δείχνει με το σοβαρό της εξωτερικό ντύσιμο κάτι πονηρό. Μια φούστα στο γόνατο αλλά με κουμπάκια στο πλάι, μπλούζα κολλητή όχι διάφανη, και φυσικά καλσόν κανονικά.

Με είπε να καθίσω στο σαλόνι και έφερε δύο ποτά και κάθισε δίπλα μου. Θέλει λέει να κουβεντιάσουμε.  Μόνο που έβλεπα τη διακόσμηση που υπήρχε είχα τρελαθεί. Είχε απλώσει κάποια κιλοτάκια της στον καναπέ, στην πολυθρόνα, στο τραπέζι, ακόμα και στην κουρτίνα κρέμασε και επάνω σε αυτά έγραψε τα ονόματα αντρών που κατά διαστήματα φανταζόμασταν ότι τη γαμούσαν. Είχε βγάλει και τους δονητές και τους είχε όρθιους. Τον ένα σε μια καρέκλα και τον άλλο στο μικρό το τραπεζάκι του σαλονιού που ήταν μπροστά στο παράθυρο.

Με είπε να σκεφτώ πως είμαι σε ένα στριπτιζάδικο μαζί με παρέα και ανάφερε δύο φίλους μας, το Νίκο και τον Τάκη που ξέρουμε πόσο πολύ τη θέλουν. Με ρώτησε αν θα με άρεσε να την έβλεπα ξαφνικά εκεί να δουλεύει σαν στριπτιζέζ. Βέβαια είπε πως μόνο εγώ θα την αναγνώριζα! Την είπα πως θα με ξετρέλανε κάτι τέτοιο.

-    Λοιπόν, λέει, Αυτό θα κάνουμε σήμερα.

Σηκώθηκε όρθια, με έδωσε ένα φιλί, έβαλε μουσική και πήγε για λίγο στο μπάνιο. Γύρισε έχοντας μαζεμένα τελείως τα μαλλιά της και φορώντας μια μάσκα. Ξεκίνησε από μπροστά μου, κάνοντας έναν καταπληκτικό χορό, ξεκουμπώνοντας τα κουμπάκια από τη φούστα της. Όταν έπεσε η φούστα, είδα πως το καλσόν δεν ήταν απλό, αλλά είχε από κάτω μια μεγάλη τρύπα από όπου φαινόταν το στρινγκάκι της που χώριζε στη μέση τα μουνόχειλα της. Συνεχίζοντας τον χορό με χάρη, έβγαλε και τη μπλούζα της και φάνηκε απέ μέσα το κορδονάκι που είχε για σουτιέν, αλλά το εντυπωσιακό ήταν τα φουντάκια που είχε κρεμασμένα στις ρώγες της.

Πήρε την καρέκλα που ήταν ο δονητής επάνω και την έβαλα δίπλα στην κολόνα που έχουμε στο σαλόνι μας, έβαλε επάνω το ένα της το πόδι και άρχισε σιγά-σιγά να κατεβάζει το καλσόν. Σταμάτησε για λίγο και με καυλιάρικη φωνή με ρώτησε αν μέχρι εκείνη την ώρα θα καταλάβαιναν οι φίλοι μας ποια είναι. Την είπα πως αποκλείεται αλλά σίγουρα ο γείτονας θα την κατάλαβε. Γέλασε και συνέχισε κατεβάζοντας και από το άλλο πόδι το καλσόν της που το έβγαλε και έμεινε με το βρακάκι και τις φουντίτσες στις ρώγες της. Έκανε ένα χορό έτσι, προσποιούμενη πως θα καθίσει στην καρέκλα και επάνω στο δονητή. Τον έφτανε απ' έξω από το μουνί της και απομακρυνόταν. Μετά έπιασε την κολόνα και κόλλησε επάνω της θαρρείς και η κολόνα ήθελε να τη γαμήσει. Έβγαλε το στρινγκάκι και με το πέταξε επάνω μου, το ίδιο έκανε και με το κορδονάκι του σουτιέν. Αφού χόρεψε πολύ ώρα, κάθισε απέναντι μου στην πολυθρόνα, βάζοντας τα πόδια της στα μπράτσα της πολυθρόνας και δείχνοντας μου το μουνάκι της, που μόνο τότε πρόσεξα πως είχε επάνω ένα στρασάκι!

Εγώ είχα ξεντυθεί και σηκώθηκα για να τη γαμήσω. Δεν με άφησε όμως και με είπε να καθίσω εκεί που είμαι, να την βλέπω και να παίζω με τον πούτσο μου. Άρχισε πλέον να μιλάει πιο πολύ. Με ρωτούσε αν θα με άρεσε να βλέπουμε το μουνί της μαζί με τους φίλους μου και αν ήθελα να την γαμήσουν. Τρελαινόμουν με αυτά που άκουγα και έβλεπα. Σηκώθηκε και από την πολυθρόνα και ήλθε επάνω μου. Έκανε πως θα καθίσει στον πούτσο μου, αλλά έφυγε και πήγε στο τραπεζάκι με το δεύτερο δονητή που ήταν στο παράθυρο. Σκέφτηκα πως τώρα ίσως την βλέπουν και απ' έξω, αλλά αυτό με καύλωνε πιο πολύ και έχυνα. Άνοιξε τα πόδια της πάνω από το τραπεζάκι, σάλιωσε τον δονητή και άρχισε να κάθετε σιγά-σιγά επάνω του. Δεν τον έβαζε όλο μέσα της και με ρωτούσε αν ήθελα να δω κάποιον από τους φίλους μου να την γαμάνε έτσι. Σηκώθηκε πάλι όρθια και με ξαναρώτησε αν θέλω να βγάλει τη μάσκα για να την γνωρίσουν. Την είπα να την κρατήσει ακόμα λίγο και τότε  ήλθε πάλι σε μένα στον καναπέ, κάθισε και με είπε να τη γλείψω το μουνί.

Τέτοια τεράστια καύλα είχα πολύ καιρό να νιώσω. Ήταν τόσο γλυκό με τα χύσια του και τόσο όμορφο στολισμένο με το στρασάκι που δεν το χόρταινα. Δεν άντεξα άλλο, σηκώθηκα την έπιασα από τα χέρια δυνατά και την ξάπλωσα στον καναπέ. Αν και τραβιόταν και είχε αντιρρήσεις, σχεδόν με το ζόρι, την άνοιξα τα πόδια και την έβαλα μέσα τον πούτσο μου, όσο πιο δυνατά γινόταν. Την είπα πως είναι μεγάλη πουτάνα πως είναι για πολλές ψωλές.

Την είπα να βγάλει την μάσκα για να δουν τα φιλαράκια μου ποια είναι και τη ρώτησα αν θα ήθελε να την γαμήσουμε μαζί. Το ήθελε πολύ και την έβαλα να το επαναλάβει πολλές φορές. Πήρα τους δονητές και άρχισα να παίζω με τις τρύπες της. Γλιστρούσαν άνετα μέσα της, ακόμα και στο κωλαράκι της έμπαινε ο μικρός δονητής. Έχυσα πολλές φορές και την πασάλειψα, αλλά η Καίτη δε σταματούσε. Συνέχισε να παίζει με τους δονητές και να με κάνει περιγραφές για παρτούζες που ήθελε.Copyright protected OW ref: 155917