Στο πάρκο

Δημοσιεύθηκε από panosili21
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.93 (7 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Στην Ακαδημίας

Μετά το σκίσιμο στην Ακαδημίας, με την Α, είχαμε βρεθεί ελάχιστα. Είχε βρει γκόμενο ο οποίος ερχόταν και την έπαιρνε από τη σχολή, οπότε ήταν πολύ δύσκολο.

Μια μέρα στη σχολή ήμουν όλη μέρα πολύ καυλωμένος και ήθελα να χύσω επειγόντως. Έτσι λοιπόν στο διάλειμμα είπα στην Α να έρθει να κάτσει μαζί μου. Εκείνη χαμογέλασε και ήρθε μαζί μου. Το μάθημα ξεκίνησε και προς καλή μου τύχη είχε παρουσίαση. Που σημαίνει σβηστά φώτα. Η παρουσίαση ξεκινάει και ψιθυρίζω στην Α:

- Μου έλειψες!

- Και;… απαντάει.

Της πιάνω το χέρι και το βάζω πάνω στο παντελόνι μου που προεξείχε ο καυλωμένος μου πούτσος. Εκείνη γελάει και μου τον σφίγγει. Αρχίζει να τον χαϊδεύει πάνω από το παντελόνι. Έχω καυλώσει όσο δεν πάει. Γελάει πονηρά, βάζει το άλλο της χέρι κάτω από τη φούστα της και αρχίζει να χαϊδεύεται. Εγώ να καυλώνω περισσότερο. Μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και τον βγάζει έξω.

Έχουμε κολλήσει και οι 2 τις καρέκλες μας στο θρανίο για να μη φαινόμαστε. Αρχίζει να μου τον παίζει απαλά. Όταν άρχισα να στάζω, μου τον τέντωσε και άρχισε να χαϊδεύει το κεφάλι του απαλά, πότε με τα δάχτυλά της και πότε με τα νύχια της. Το άλλο της χέρι συνέχιζε να χαϊδεύει τη μουνάρα της. Δεν άντεχα άλλο, ήθελα να χύσω. Το κατάλαβε και σταμάτησε.

- Όχι εσύ…

μου λέει και συνεχίζει να χαϊδεύει τη μουνάρα της πιο δυνατά. Είχα μείνει άναυδος και παράλληλα πολύ καυλωμένος με αυτό το θέαμα. Σε κάποια στιγμή γυρίζει, με κοιτάει έντονα και μου ψιθυρίζει:

- Χύνω…

και άρχισε να σπαρταράει πάνω στην καρέκλα. Έβγαλε το χέρι της και μου έπιασε τον πούτσο με τα χύσια της.

- Κάνουμε κοπάνα; Μου λέει.

- Εξαρτάται.

- Δε θα χάσεις…

απαντά. Χτυπάει το κουδούνι! Μαζεύουμε τα πράγματά μας και φεύγουμε.

- Που πάμε;

- Στο παρκάκι. Σε μισή ώρα θα έρθει ο δικός μου και δε θέλω να υποψιαστεί τίποτα…

μου λέει. Είχε πέσει ήδη σκοτάδι όταν φτάσαμε στο παρκάκι. Τα φώτα ελάχιστα κι εμείς καθίσαμε σε ένα απόμερο παγκάκι όπου τα δέντρα τριγύρω κάλυπταν τα πάντα.

Κάθομαι και αρχίζει να με ξεκουμπώνει. Δε μου είχε πέσει ούτε δευτερόλεπτο. Τον βγάζει έξω και αφού τον παίζει μερικές φορές ανεβαίνει πάνω του. Ήταν πολύ υγρή και έσταζε συνέχεια! Καθόταν με δύναμη πάνω μου και τον έβαζε όλον μέσα της. Ο θόρυβος του υγρού μουνιού της με καύλωνε κι άλλο. Είχε κολλήσει το στόμα της στο αυτί μου για να ακούω τις ανάσες της. Συνέχισε να σκίζεται πάνω μου.

- Χύνω…

της λέω. Δεν την ένοιαζε. Άρχισα να χύνω μέσα της κι εκείνη να μη σταματάει. Ήταν αχόρταγη. Τα αρχίδια μου ήταν μούσκεμα από τα χύσια μας. Συνέχιζε να χοροπηδάει πάνω μου. Κάθε της κίνηση με ανατρίχιαζε.

- Χύνω…

της λέω πάλι κι εκείνη τον καρφώνει βαθιά μέσα της. Με κοιτούσε στα μάτια με μεγάλη ευχαρίστηση. Πριν απολαύσω την στιγμή σηκώνεται και κάθεται με τον κώλο πάνω του. Αρχίζει να γαμιέται με την ίδια ένταση. Παράλληλα έπαιζε τη μουνάρα της που έσταζε τα χύσια μας.

Οι κινήσεις της ήταν ηδονικές. Ο πούτσος μου κάγκελο κι εκείνη ορεξάτη. Ξαφνικά της ψιθυρίζω:

- Χύνω!

Σηκώνεται και με αφήσει να χύσω πάνω μου, στο παγκάκι, στο έδαφος. Μόλις τελείωσα μου τον καθάρισε με τη γλώσσα της και κάναμε μισό τσιγάρο. Με φίλησε στο στόμα.

- Ευχαριστώ! Καληνύχτα…

μου είπε και χάθηκε πάλι στο σκοτάδι.Copyright protected OW ref: 146265