Έπρεπε να μου σκίσει τον κώλο για να μου πει ότι με θέλει

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.14 (11 Votes)
Με τον Αλέξανδρο γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα πριν από 3χρόνια κι από το πρώτο κιόλας βράδυ κατέληξα στο κρεβάτι του. Ο Άλεξ, ήσυχο παιδί, 30χρονών, γύρω στα 2 μέτρα, μελαχρινός, με αρκετά γυμνασμένο σώμα και κάτι μάτια μπλε που κάθε φορά που με κοιτάνε χάνομαι. Εγώ από την άλλη, 22χρονών, μόλις 1.60, επίσης αρκετά γυμνασμένη (χορό από μικρή) με ένα κωλαράκι που από ότι μου έχουν πει κολάζει και άγιο. Δεν έδειξε ποτέ κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι όσες φορές προσπάθησα να αναπτύξω κάποια σχέση πέραν της σεξουαλικής, με απομάκρυνε. Έτσι ο καιρός περνούσε χωρίς να έχουμε κάτι συγκεκριμένο αλλά κάνοντας σεξ σε κάθε ευκαιρία χωρίς όμως να ανταλλάσσουμε ούτε κουβέντα πολλές φορές. Κάπως έτσι μέσα σε όλο αυτό το μυστήριο και τα πήγαινε-έλα, εγώ άρχισα να έχω συναισθήματα, όμως μη βλέποντας κάποια ανταπόκριση από αυτόν κι αφού όλες οι προσπάθειες μου απέτυχαν, αποφάσισα να σταματήσω τις επαφές μας. Πέρασαν αρκετές μέρες μέχρι να ξαναβρεθούμε τυχαία σε ένα στέκι μας στο κέντρο της Αθήνας. Λίγο το ποτό, λίγο η παρέα λοιπόν πήγε 4 κι ο Άλεξ προσφέρθηκε να με πάει σπίτι αφού εγώ δεν είχα πάρει το αυτοκίνητο μου. Την αμήχανη σιωπή στο δρόμο της επιστροφής έσπασε η ερώτηση του:

- Ούτε τα τηλέφωνα δε σηκώνεις, έγινε κάτι;

Δεν πίστευα στα αφτιά μου. Δε μου έδωσε ποτέ καμιά σημασία και μου ζητούσε τα ρέστα τώρα. Παρά τον εκνευρισμό μου απάντησα δήθεν αδιάφορα.

- Είμαι πνιγμένη στη δουλειά αυτό το διάστημα και βασικά νομίζω ότι είναι καλύτερα έτσι, δεν οδηγεί πουθενά έτσι κι αλλιώς.

Δε μου απάντησε και συνέχισε να οδηγάει. Μέχρι που πάρκαρε κάτω από το σπίτι του, που ήταν λίγα τετράγωνα πριν από το δικό μου.

- Πάμε πάνω να το συζητήσουμε λίγο…

μου είπε και βγήκε από το αμάξι πριν προλάβω να απαντήσω. Ανεβήκαμε σιωπηλοί πάνω και έβαλε ποτά. Με κάπως προστακτικό τόνο με ρώτησε τι είχα πάθει ξαφνικά και δεν ήθελα επαφές μαζί του. Δεν ξέρω αν έφταιγε το ποτό αλλά μου βγήκε παράπονο περισσότερο κι άρχισα να του φωνάζω και να του λέω πως δε μου αρέσει που αδιαφορεί για μένα κι ότι είναι μαλάκας που μου φέρεται έτσι και πως δεν θέλω σχέσεις με ανθρώπους που δε με εκτιμάνε. Με κοιτούσε πίνοντας το ποτό του, χωρίς να κάνει καμία κίνηση. Με νευρίαζε τόσο αυτή του η στάση που άρχισα να το χοντραίνω και να ψάχνω τρόπο να τον πληγώσω με τα λόγια μου. Μέχρι τη στιγμή που είπα όμως πως το σεξ μαζί του είναι μέτριο κι αυτός χλιαρός. Χωρίς να το περιμένω, εκείνη τη στιγμή, τινάζεται από τη θέση του και μου δίνει ένα χαστούκι που με έκανε να παγώσω στη θέση μου και να σταματήσω να μιλάω.

Μόλις ξεπέρασα το πρώτο σοκ σηκώθηκα κι έκανα να φύγω βρίζοντας. Με έπιασε δυνατά από το λαιμό με κόλλησε στον τοίχο και μου έδωσε άλλα δύο χαστούκια. Τα έχασα! Πάγωσα εκεί… κολλημένη στον τοίχο, να τον κοιτάζω με βουρκωμένα μάτια. Αυτός ψύχραιμος αλλά με τα μπλε του μάτια του εμφανώς θολωμένα σκύβει και μου δίνει ένα τόσο έντονο φιλί που σχεδόν μου έκοψε την ανάσα. Άφησε το λαιμό μου και το χέρι του προσγειώθηκε με δύναμη στον κώλο μου. Τότε ξύπνησα. Δε θα του καθόμουν του καργιόλη. Όχι αυτή τη φορά.

- Άσε με να φύγω ρε μαλάκα, απαίτησα με υπεροπτικό ύφος αλλά αυτός με άρπαξε από τα μαλλιά αυτή τη φορά και με πήγε στο κρεβάτι. Με πέταξε με δύναμη και έπεσε επάνω μου έτσι ώστε να μη μπορώ να ξεφύγω.

- Τώρα θα σου μάθω να μιλάς ψωλίτσα…

ψιθύρισε ενώ μου έδενε τα χέρια στο σίδερα του κρεβατιού. Εγώ έβριζα και χτυπιόμουν προσπαθώντας να ξεφύγω αλλά ήταν πιο δυνατός. Όταν κατάφερε να μου δέσει τα χέρια ανασηκώθηκε λίγο, ελευθέρωσε την πούτσα του και την έφερε στο πρόσωπο μου. Ηταν μεγάλη και χοντρή, το ήξερα, αλλά τόσο καυλωμένο δεν τον είχα ποτέ.

- Παρ’ τη στο στόμα σου… με πρόσταξε.

- Να πας να γαμηθείς…

του είπα κοιτώντας τον με το ίδιο υπεροπτικό βλέμμα παρά τη δύσκολη θέση μου. Δυο νέα χαστούκια, πιο δυνατά από πριν έπεσαν στα μάγουλά μου κι έβαλα τα κλάματα. Κλαψούρισα λίγο κι άνοιξα το στόμα μου, έτσι βρήκε ευκαιρία να μου καρφώσει το καυλωμένο παλούκι του βαθιά στο λαρύγγι. Μπαινόβγαινε με δύναμη στο στόμα μου και με έπνιγε αλλά δεν τον ένοιαζε ούτε αυτό, ούτε το ότι έκλαιγα. Τον έβλεπα να μου γαμάει το στόμα με κλειστά μάτια και να το απολαμβάνει, ενώ εγώ πάλευα να πάρω ανάσα. Έτσι όπως ήταν καθισμένος στο στήθος μου, με την πούτσα του να γαμάει λυσσασμένα το στόμα μου, νιώθω το χέρι του να μου χαϊδεύει την κοιλιά και να σταματάει στο κουμπί του παντελονιού μου. Αμέσως σφίγγω τα πόδια μου ώστε να μη μπορέσει να φτάσει στο μουνάκι μου κι αυτός με μια κίνηση καρφώνεται βαθιά στο λαιμό μου και μένει μπλοκάροντας την αναπνοή μου. Ένας φόβος με κυρίευσε. Δε μπορούσα ούτε να αναπνεύσω ούτε να κουνηθώ!

- Όσο αντιστέκεσαι, τόσο χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα για σένα…

μου λέει και με αφήνει να πάρω μια ανάσα βήχοντας.

- Ας ξεχάσουμε ότι έγινε, άσε με να φύγω… τον παρακάλεσα με δάκρυα στα μάτια.

- Δεν έχεις να πας πουθενά! Για να μάθεις να λες ότι είναι μέτριο το σεξ μαζί μου…

είπε και έχωσε δυνατά δυο δάχτυλα στο μουνάκι μου που δεν είχα καταλάβει μέχρι τότε ότι έσταζε.

- Παλιοπουτάνα, μούσκεμα είναι το μουνί σου!

Κατέβηκε, έφερε το πρόσωπο του ανάμεσα στα πόδια μου και συνέχισε να με γαμάει κοιτάζοντας το μουνί μου να ανοίγει σιγά-σιγά από τα τεράστια δάχτυλά του. Εγώ κλαψούριζα και του ζητούσα να σταματήσει, αλλά ένιωθα παράλληλα τέτοια καύλα που δεν άργησα να τελειώσω με τα υγρά μου να τρέχουν στο χέρι του και το μουνάκι μου να συσπάται σαν τρελό. Μόλις τελείωσα, πήρε το χέρι του κι έφερε τα δάχτυλα του στο στόμα μου να τα γλείψω. Αρνήθηκα γυρνώντας το κεφάλι μου από την άλλη. Πριν το καταλάβω ένιωσα τα ίδια δάχτυλα, λουσμένα με τα υγρά μου να μπαίνουν στη σουφρίτσα μου που ναι μεν ήταν δουλεμένη, αλλά είχα καιρό να το κάνω από εκεί κι ήταν τόσο μεγάλα τα δάχτυλά του, που με έκαναν να τιναχτώ και να φωνάξω από τον πόνο.

- Σου είπα πως όσο αντιστέκεσαι τόσο το χειρότερο…

ξαναείπε με ένα αυτάρεσκο χαμόγελο.

- Σε παρακαλώ, άσε με, ας ξεχάσουμε ότι έγινε, δε θα πω τίποτα, δε θα με ξαναδείς. Πονάω ήδη πολύ, μη συνεχίζεις!

Τον παρακαλούσα αλλά δεν έδινε σημασία. Έβλεπε πόσο καυλωμένη ήμουν και δεν πτοούνταν. Συνέχιζε να σκίζει με τα δάχτυλα του τον κώλο μου που είχε χαλαρώσει πια και μπαινόβγαιναν με ευκολία. Για δεύτερη φορά ένιωσα έναν οργασμό να έρχεται αλλά κρατιόμουν για να μην του δώσω την ικανοποίηση. Το κατάλαβε και μου έδωσε ένα χαστούκι ακόμα.

- Κρατιέσαι παλιοβρώμα!

Σηκώθηκε, έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του και ήρθε επάνω μου. Έσκυψε και φίλησε τόσο βαθιά και τρυφερά χαϊδεύοντας μου τα μαλλιά, που σχεδόν ξέχασα τι γινόταν. Με φιλούσε έντονα και με πάθος. Με έκανε να νιώσω μοναδική με αυτό το φιλί για όσο κράτησε. Με έκανε να χαλαρώσω και να αφεθώ. Εκείνη τη στιγμή, χωρίς προειδοποίηση πιάνει την πούτσα του, την οδηγεί στον κώλο μου, βυθίζεται όλος με τη μία μέσα μου και με σκίζει κανονικά. Νομίζω πως πετάχτηκαν τα μάτια μου έξω από τον πόνο και την έκπληξη. Έτσι όπως ήταν επάνω μου και με είχε ακινητοποιήσει, δε μπορούσα να ελέγχω το πόσο βαθιά θα μπαίνει με αποτέλεσμα να καρφώνει μέχρι τη ρίζα την πούτσα του στο στενό μου κωλαράκι. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να τον κοιτάζω στα μάτια με δάκρυα να τρέχουν από τα δικά μου.

- Ξεσκισμένη καργιολίτσα, έχασες το υπεροπτικό σου υφάκι τώρα ε; Μια πούτσα ήθελες στον κώλο για να πάψεις να το παίζεις ντίβα. Σου υπόσχομαι να μη μπορείς να κάτσεις έτσι που θα στον κάνω. Τόσο καιρό σε βλέπω με τον έναν και τον άλλον και έρχεσαι και μου λες ότι εγώ είμαι μαλάκας που αδιαφορώ; Σου έσκισε ποτέ άλλος τον κώλο τόσο; Θα σε ξεσκίσω καλά, να έχεις λόγο να με λες μαλάκα…

ψιθύριζε ενώ έμπαινε με βία στην ξεχαρβαλωμένη πλέον σουφρίτσα μου και τα ταυτόχρονα μου σκούπιζε τρυφερά τα δάκρυα. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ, δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Μου είχε σπάσει τελείως τον τσαμπουκά, έπαιζε με το μυαλό μου. Μου έδειχνε το ενδιαφέρον που ήθελα, ενώ μου έλεγε τα χειρότερα λόγια.

- Με πονάς, δεν αντέχω άλλο…

του είπα κάποια στιγμή αλλά στην πραγματικότητα ο πόνος είχε περάσει. Εκεί πάλι άλλαξε κι έγινε τρυφερός. Σταμάτησε για λίγο να με καρφώνει τόσο βίαια, με φίλησε κι άρχισε να μπαινοβγαίνει ήρεμα μέσα μου.

- Έλα μωράκι μου ηρέμησε, το έχουμε ξανακάνει, μπορείς, το ξέρω ότι μπορείς…

έλεγε και με φιλούσε στο λαιμό. Είχα γίνει έρμαιο του. Δε μπορούσα να σκεφτώ. Το μόνο που ένιωθα ήταν καύλα. Σταμάτησε, μου έλυσε τα χέρια, με έστησε στα 4 κι άρχισε να χαϊδεύει και να βάζει όσα δάχτυλα μπορεί στην ξεχειλωμένη μου τρυπούλα. Πήρε το χέρι μου και με έβαλε να αγγίξω την κωλοτρυπίδα μου.

- Δες πόσο πολύ άνοιξε το κωλαράκι σου μωρό μου. Σε λίγο θα χωράει όλο το χέρι μέσα. Και είναι κατακόκκινο σαν τριανταφυλλάκι.

Πράγματι! Δε μπορούσα να δω το χρώμα αλλά όταν πέρασα τα δαχτυλάκια μου από πάνω, την ένιωσα να χάσκει ορθάνοιχτη και να περιμένει να γεμίσει. Μου έδωσε κάνα δυο σφαλιάρες στον κώλο και ξαναμπήκε βιαστικά μέσα μου. Αυτή την φορά δεν υπήρχε καμιά αντίσταση, το απολάμβανα και το ήξερε! Συνέχισε να μου χτυπάει τον κώλο και να με γαμάει.

- Θέλω να πονάς καργιόλα, αφού ξεχείλωσε η κωλοτρυπίδα σου θα σε δέρνω για να σε βλέπω να κλαις.

Σταμάτησε, έπιασε τη ζώνη από το παντελόνι του και την κατέβασε με δύναμη στα κωλομέρια μου. Έβγαλα μια κραυγή, έπεσα μπρούμυτα στο κρεβάτι από το σοκ κι έκανα να χαϊδέψω τον κώλο μου να ηρεμήσω το τσούξιμο. Τότε πήρε τα χέρια μου και τα έδεσε πάλι στα κάγκελα με εμένα μπρούμυτα αυτή τη φορά.

- Δε σου έδωσα την άδεια να το κάνεις αυτό…

είπε και ξαναέριξε πιο δυνατά τη ζώνη στα κωλομέρια μου.

- Μέτρα τώρα σαν καλό πουτανάκι πόσες θα φας.

Ξεκίνησε να με χτυπάει όλο και πιο γρήγορα κι εγώ να μετράω. Στην έκτη, άρχισα να κλαίω πάλι και στη δέκατη σταμάτησε και θαύμασε το έργο του.

- Έτσι μου αρέσει ο κώλος σου, ξεχειλωμένος και κόκκινος!

Με αυτά τα λόγια καρφώθηκε πάλι μέσα μου και άρχισε να με γαμάει πιο άγρια από πριν. Με κρατούσε από τη μέση και με κάρφωνε με όλη του τη δύναμη μέχρι που τον ένιωσα να αδειάζει τα καυτά του χύσια στο έντερο μου. Έμεινε για λίγο μέσα μου μέχρι να στραγγίξει καλά μέχρι η πούτσα του γλίστρησε έξω μαζί με τα χύσια του. Χάιδεψε λίγο τα πρησμένα μου κωλομέρια και την τρυπούλα του κώλου μου που είχε ξεσκιστεί για τα καλά και μου έλυσε τα χέρια.

- Δε θέλω να πλυθείς, θέλω να κοιμηθείς με τα χύσια μου στον πάτο σου…

Είπε, με πήρε αγκαλιά και με φίλησε τρυφερά κοιτώντας με, με τα μπλε αυτά του ματιά.

- Συγνώμη για αυτό, νόμιζα ότι σε έχασα και θόλωσε το μυαλό μου.

Ακούγοντάς τον να τα λέει αυτά, έβαλα πάλι τα κλάματα. Με πήρε αγκαλιά να με ηρεμήσει και κοιμηθήκαμε έτσι. Κοιμόμαστε έτσι κάθε βράδυ.Copyright protected OW ref: 144916