Τελευταίο δρομολόγιο του ΚΤΕΛ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (6 Votes)
Τη χαρά της επιστροφής μας με τη Μαίρη από τους δικούς της, μία Δευτέρα πρωί, χάλασε ένα τηλεφώνημα από τη δουλειά μου, μόλις το μεσημέρι της Κυριακής. Και θα γυρίζαμε μαζί Δευτέρα, διότι είχαμε κανονίσει να πάρουμε από τη δουλειά μας μία μέρα ρεπό. Ωστόσο, οι ανάγκες της δικής μου έβγαλαν κάτι έκτακτο και δεν θα τα κατάφερνα. Έτσι, έπρεπε να γυρίσω το συντομότερο δυνατό.

Η Μαίρη με παρότρυνε να πάρω το αυτοκίνητο και να επιστρέψω, μιας και εκείνη μπορούσε να γυρίσει με το τελευταίο νυχτερινό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ, στις 10:30 το βράδυ. Το λεγόμενο ως "Express", το οποίο έκανε ελάχιστες, έως καθόλου στάσεις, ως τελευταίο. Επιπλέον, είχε να κοιτάξει με τη μητέρα της κάποια πράγματα που χρειαζόταν, από τα οποία έπρεπε να διαλέξει για να της τα στείλει με ΚΤΕΛ μία από τις επόμενες μέρες.

Το ταξίδι της επιστροφής ήταν ήρεμο. Έφτασα στο σπίτι, ξεφόρτωσα ότι μου έδωσαν για να πάρω μαζί, έκανα μπάνιο, έφαγα και άραξα για να φυλάξω δυνάμεις για μία δύσκολη Δευτέρα. Η Μαίρη μου τηλεφώνησε μόλις μπήκε στο λεωφορείο. Ένα μεγάλο, με υπερυψωμένα καθίσματα και με αριθμό επιβατών που δεν ξεπερνούσαν τους 10(!). Ανάμεσά τους και ένας νέγρος, ο οποίος καθόταν στη μία άκρη της γαλαρίας. Η Μαίρη κάθισε στην άλλη. Ο φωτισμός αρκετά χαμηλός, σχεδόν σκοτεινός. Πιάσαμε την κουβέντα και λίγα λεπτά μετά το λεωφορείο ξεκίνησε. Μιλούσαμε για κάμποση ώρα. Μου είπε πως καθόταν μόνη της στη μία πλευρά της γαλαρίας. Είχε βγάλει τα παπούτσια της και είχε απλώσει τα πόδια της στο διπλανό κάθισμα για να νιώθει πιο άνετα. Φορούσε μία μακριά και φαρδιά μαύρη φούστα και από πάνω επίσης μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα με ανοιχτό λαιμό. Προτίμησε να μη βάλει εσώρουχα, μιας και θα ταξίδευε νύχτα και τίποτα δε θα φαινόταν.

Πιάσαμε λοιπόν την κουβέντα και αφού μου είπε τα υπόλοιπα καθέκαστα, αρχίσαμε να μιλάμε λίγο πιο... ερωτικά. Η φωνή της χαμηλωμένη για να μην ακούγεται, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες, γέροι οι περισσότεροι, κάθονταν σε αρκετά μπροστινά καθίσματα. Μόνο ένας νεαρός καθόταν κάπου στη μέση, αλλά είχε γείρει το κεφάλι του και φαινόταν να κοιμάται. Από την άλλη μεριά, ο νέγρος είχε αφοσιωθεί προσπαθώντας να διαβάσει ένα βιβλίο, φυσικά ξέροντας πως απέναντί του καθόταν μόνη της μία γυναίκα.

Είχε περάσει περίπου μισή ώρα που μιλούσαμε και τα τηλέφωνά μας είχαν αρχίσει να παίρνουν φωτιά. Η Μαίρη προσπάθησε να καθίσει λίγο πιο αναπαυτικά, όση ώρα μου περιέγραφε μία φαντασίωσή της σε "παράνομο" σεξ. Ενώ καθόταν σχεδόν ξαπλωμένη, σήκωσε το επάνω της πόδι και το λύγισε για να περάσει το χέρι της και να αρχίσει να τρίβεται. Τη φούστα την κρατούσε κατεβασμένη, ώστε να μη δείχνει το μπούτι της. Ο νέγρος είχε ψιλοπάρει χαμπάρι τις κινήσεις της, το ίδιο και εκείνη που κρυφοκοιτούσε τις δικές του, καθώς φαινόταν να προσπαθεί διακριτικά να βολέψει το όργανό του.

Όσο μιλούσαμε, μου είπε ότι είχε ήδη αρχίσει να μουσκεύει λίγο. Τη ρώτησα εάν την είχε πάρει χαμπάρι ο τύπος απέναντί της και μου απάντησε πως μάλλον τον είχε "φτιάξει" λίγο. Την ξαναρώτησα εάν μπορούσε να κατεβάσει σιγά-σιγά και με τρόπο τη φούστα της για να φανεί η μπουτάρα της και με ρώτησε αν γούσταρα να πηδηχτεί με τον νέγρο μέσα στο λεωφορείο. Της είπα αν μπορεί και γουστάρει, ας το κάνει.

Κάποια στιγμή, εκεί που μιλούσαμε, τα βλέμματά τους διασταυρώθηκαν. Η Μαίρη δρόσισε λίγο τα χείλια της με τη γλώσσα της και ο νέγρος με φανερή κίνηση "τακτοποίησε" λίγο το καβλί του, βλέποντάς τη με το ένα πόδι σηκωμένο και λυγισμένο. Έβαλε την τσάντα της στο κεφάλι σαν μαξιλάρι και σήκωσε το ένα μπούτι της. Ο νέγρος τη χάζευε, ενώ πλέον χάιδευε το καβλί του πάνω από το παντελόνι του. Η Μαίρη μου είπε πως, αν ήταν να πηδηχτεί μαζί του, πράγμα που ήθελε, δε θα μπορούσε να κρατήσει το κινητό ανοιχτό. Θα τα λέγαμε στο σπίτι όταν θα γύριζε. Έτσι, κλείσαμε μέχρι να φτάσει και εγώ κράτησα τις κάβλες μου για την ώρα που θα ερχόταν. Αν είχε το κουράγιο να κάνει και μαζί μου σεξ και δεν πονούσε.

Άνοιξε τα μπούτια της και τα στήριξε στα καθίσματα. Έγλειψε δύο δάχτυλα και τα ακούμπησε στην κλειτορίδα της. Ο νέγρος έβγαλε το καβλί του και άρχισε να μαλακίζεται. Του έκανε νόημα να έρθει κοντά της. Κάθισε δίπλα της και έπιασαν λίγο την κουβέντα.

- Μιλάς Ελληνικά;

- Ναι, μιλάω.

- Από που είσαι;

- Από Νιγηρία.

- Είχες δουλειά εδώ;

- Ήρθα να δω αδερφό μου ένα μήνα. Αύριο πάω Νιγηρία.

- Παντρεμένος; Γυναίκα, παιδιά έχεις;

- Ναι, έχω 2 παιδιά. Εσύ;

- Παντρεμένη, ένα παιδάκι.

- Μιλούσες τηλέφωνο με παιδάκι;

- Όχι, με τον άντρα μου. Είναι στην Αθήνα και με περιμένει.

- Τυχερός άντρας. Έχει πολύ ωραία γυναίκα.

- Σου αρέσω;

- Ναι, πολύ.

- Θέλεις να γαμήσεις;

- Εσύ θέλεις;

- Θέλω. Για να δούμε τι μπορείς να κάνεις στο μουνί μου.

Άρχισαν να φιλιούνται αθόρυβα. Χωρίς καθυστέρηση, το χέρι της πήρε το μεγάλο καβλί του και άρχισε να το μαλακίζει. Το χέρι του πέρασε ανάμεσα στα μπούτια της και γρήγορα έφτασε στο ήδη υγρό μουνί της. Της έχωσε απαλά ένα δάχτυλο μέσα, κάνοντάς τη στιγμιαία να εγκαταλείψει το στόμα του και να μείνει με το στόμα ανοιχτό από την κάβλα. Έχωσε βαθιά το δάχτυλό του, κάνοντάς τη να κουνάει ελαφρά τη μέση της.

Δεν κρατήθηκε για πολύ. Του τράβηξε το χέρι και έσκυψε στο καβλί του. Δε μπορούσε παρά να πάρει στο στόμα της μέχρι ένα κομμάτι πιο κάτω από το κεφαλάκι. Αυτό όμως που κατάφερε να πάρει, το περιποιήθηκε όσο καλύτερα μπορούσε. Άφηνε τα σάλια της να τρέχουν πάνω του, καταπίνοντας όσο γινόταν λιγότερα.

Μετά από 2-3 λεπτά σηκώθηκε. Τον έβαλε να καθίσει στο κάθισμα δίπλα στο παράθυρο. Έξω απόλυτη σκοτεινιά. Ο δρόμος έρημος, με ελάχιστα πια αυτοκίνητα, παρά μόνο με κάποιες νταλίκες των οποίων ο διακοσμητικός φωτισμός τα έκανε να φαίνονται σα "λατέρνες".

Κάθισε πάνω του και κουνούσε απαλά και αργά τη λεκάνη της, ώσπου να υγρανθεί εντελώς. Τα χέρια του πέρασαν μέσα από τη μπλούζα της, χουφτώνοντας και χαϊδεύοντας τα στήθια της. Ξαφνικά τη ρωτάει αν έχει κανένα προφυλακτικό, γιατί ο ίδιος δεν είχε.

- Τι να το κάνεις;…

του λέει, γυρίζοντας το κεφάλι της και κοιτώντας τον ερεθισμένη.

- Για να μην τελειώσω μέσα μουνί σου.

Του πιάνει το ένα χέρι και το ακουμπάει πάνω στο κωλομέρι της. Του χαμογελάει και του λέει κλείνοντας το μάτι… "δεν το χρειάζεσαι". Σηκώνεται ελαφρά, πιάνει το καβλί του και το γλιστρά απαλά μέσα της. Το βυθίζει σχεδόν όλο, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Ο νέγρος αρχίζει να αναστενάζει. Το μουνί της είναι υπέροχο. Κουνάει τη λεκάνη της αισθησιακά, γύρω-γύρω και πίσω-μπρος πάνω του. Δεν κουνιέται πάνω-κάτω για να μη δημιουργήσει υποψίες ακόμη και στον οδηγό, αν και είναι αφοσιωμένος στο δρόμο μπροστά του προσπερνώντας προσεκτικά και γρήγορα νταλίκες.

Το μεγάλο νέγρικο καβλί γεμίζει υπέροχα τον κόλπο της. Το νιώθει να τρίβεται σε κάθε εκατοστό της. Χαϊδεύει τα μπούτια και τον κώλο της πάνω στα πόδια του και τη λεκάνη του, και η αίσθηση της ζέστης ανάμεσα στις σάρκες τους την τρελαίνει. Τα μεγάλα χέρια του δε χορταίνουν το κορμί της. Τα μεγάλα της στήθια και οι ρώγες της τον έχουν ανάψει για τα καλά. Δεν κουράζεται. Της αρέσει. Θέλει να χύσει έτσι.

Μετά από μερικά λεπτά, ο νέγρος νιώθει το σπέρμα του να πλησιάζει. Το υγρό χάδι του μασάζ μέσα στον κόλπο της, τον κάνει να θέλει να τελειώσει μέσα της. Το καβλί του αρχίζει να γίνεται πιο σκληρό και η Μαίρη το νιώθει και αρχίζει να έρχεται και ο δικός της οργασμός.

- Θέλεις να χύσεις μέσα μου;…

γυρίζει και τον ρωτάει με ηδονισμένη φωνή και βλέμμα.

- Ναι, θέλω πολύ!

Τώρα η Μαίρη αρχίζει να κουνάει τη λεκάνη της απαλά πάνω-κάτω και γύρω-γύρω, ενώ το χέρι της χαϊδεύει την κλειτορίδα της για να χύσει. Ο νέγρος καβλώνει ακόμη πιο πολύ με το κούνημά της και δεν αργεί να χύσει κι εκείνος. Μόνο λίγα δευτερόλεπτα και ο πούτσος του σκληραίνει, καθώς το σπέρμα του τρέχει πια δαιμονισμένα, ψάχνοντας την έξοδο προς τη μήτρα της. Η σκληράδα του φέρνει πια σε οργασμό τη Μαίρη. Το σπέρμα του τινάζεται ξαφνικά μέσα της, με τόση δύναμη που ο δικός της οργασμός κάνει το κορμί της να τρέμει ολόκληρο. Ζαλίζεται από το ζενίθ του τελειώματος και σκύβει το κεφάλι της στο προσκέφαλο του μπροστινού καθίσματος, δαγκώνοντας τα χείλια της για να μην ουρλιάξει. Ο νέγρος έχει πολύ δυνατό σπέρμα. Αρκετά τινάγματα μέσα της και το σπέρμα αρχίζει γρήγορα να κυλάει μέσα από τα μουνόχειλα της, πάνω στο καβλί του και κάτω στο πάτωμα.

Έχουν χύσει και οι δύο, αλλά μέχρι να βρούν τις ανάσες τους και το καβλί του νέγρου να πέσει αρκετά ώστε να μην την πονέσει κατά την έξοδο, περιμένει λίγο ακόμη καθισμένη πάνω του για να γλιστρήσει μόνο του. Περνάνε 1-2 λεπτά και αφού έχουν ηρεμήσει, η Μαίρη βγάζει από την τσάντα της ένα πακέτο μωρομάντηλα, τα οποία πάντα κουβαλάει μαζί της, συνηθισμένη από τις ανάγκες του μικρού. Σηκώνεται από πάνω του και σκύβει προσεκτικά και αθόρυβα για να σκουπίσει το σπέρμα από το πάτωμα, όσο μπορεί να διακρίνει στο σκοτάδι. Αμέσως μετά σκουπίζεται και εκείνη και προσφέρει ένα και στον φίλο μας.

Σουλουπώνονται κάπως και οι δύο και μέχρι το λεωφορείο να φτάσει στην Αθήνα, κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο ικανοποιημένοι και η Μαίρη του χαϊδεύει το καβλί που τόσο πολύ χάρηκε μέσα της.Copyright protected OW ref: 144477