Εγώ, η γυναίκα μου και ο κολλητός μου

Δημοσιεύθηκε από jimdeanskg
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.68 (22 Votes)
Είναι κάποιες φορές που ενώ θέλεις να γράψεις ή να πεις τόσα, δε βρίσκεις τις κατάλληλες λέξεις για να κάνεις την αρχή. Με την Κέλλυ έχουμε μια υπέροχη ερωτική ζωή, ταιριάζουμε απόλυτα. Βέβαια όπως όλα τα ζευγάρια, λόγω και των επαγγελματικών μας υποχρεώσεων, έχουμε πότε τα πάνω μας και πότε τα κάτω μας στο ερωτικό κομμάτι. Όσο πιο συχνά μπορούμε κάνουμε είτε έρωτα είτε σεξ, παθιασμένο, άγριο και με αρκετές φαντασιώσεις.

Όπως έχω αναφέρει, η μεγαλύτερη μου φαντασίωση, η οποία και έγινε πραγματικότητα, ήταν να την δω να πηδιέται με κάποιον άλλον. Πολλές φορές με ρωτάει γιατί. Θεωρώ ότι στο σεξ τα δίνει όλα, είναι πολύ καυλιάρα, και αφού της αρέσει η πούτσα, θέλω να τη βλέπω να το απολαμβάνει, σα θεατής. Αν και το θέλω τρελά να την βλέπω, ποτέ δεν την πίεσα να το κάνει άμεσα, αλλά όταν θα το θέλει αυτή.

Όταν πηδιόμαστε, κυριαρχεί συχνά, όμως, αυτή η φαντασίωση. Πάντα κυριαρχεί όταν τον παίζω. Να μην κουράζω με τα εισαγωγικά (για άλλη μια φορά), ας αρχίσω να εξιστορώ τα γεγονότα.

Με την Κέλλυ έχουμε αποφασίσει να πηγαίνουμε μια φορά τον χρόνο τουλάχιστον ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό. Αρχές του χρόνου, μου λέει:

- Νίκο, η εταιρεία που άρχισα να συνεργάζομαι από την Αγγλία και στα πλαίσια της αρχής της συνεργασίας, μας καλεί να πάμε στα γραφεία τους, για να τους γνωρίσουμε από κοντά.

- Να πάμε αγάπη μου, της απαντώ. Πότε είναι;

- Το Μάϊο… μου λέει.

- Ωραία, να ψάξουμε για εισιτήρια και που θα μείνουμε, να μείνουμε μερικές μέρες παραπάνω. Να πω και στο Γιώργο να έρθει και αυτός;…

της λέω. Να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι ο κολλητός μου.

- Ναι, πες του. Απλά θα πάμε μία μέρα στα γραφεία τους.

Δε χάνω ευκαιρία και παίρνω τηλέφωνο τον Γιώργο.

- Έλα ρε μαλάκα, του λέω. Ψήνεσαι να έρθεις τον Μάϊο Λονδίνο;

- Κλείσε εισιτήρια, μου απαντάει. Και κανόνισε, μια μέρα θα ανέβουμε Λίβερπουλ, να πάμε στο ναό.

- Εννοείται ρε, αρχίδι, του απαντώ και το κλείνουμε.

Μπαίνω και αρχίζω να ψάχνω για εισιτήρια φθηνά από Θεσσαλονίκη. Έρχεται και η Κέλλυ και μου είπε ότι της στείλανε απάντηση ότι μας περιμένουν και με ρωτάει:

- Νίκο, είναι μακριά του Γουίγκαν από τον Λονδίνο;

Γουρλώνω τα μάτια, χαμογελάω και παίρνω τηλέφωνο το Γιώργο. Το σηκώνει και του λέω:

- Έλα αρχίδι, έγινε καλύτερο ακόμα.

Η Κέλλυ με κοιτάζει με απορία στα μάτια.

- Λίβερπουλ θα μείνουμε τελικά…

του λέω και το κλείνω, αφού πανηγυρίζαμε σαν τα χαζά. Η Κέλλυ δεν είχε καταλάβει ακόμα, μέχρι που της εξήγησα ότι το Γουίγκαν απέχει περίπου μία ώρα από το Λίβερπουλ. Ενθουσιασμένος, κλείνω εισιτήρια, κλείνω ένα υπέροχο κλασσικό Αγγλικό σπίτι, κάνω κράτηση και για αυτοκίνητο και περιμένω να περάσουν οι μέρες. Βλέπετε, οι πτήσεις βόλευαν να μείνουμε μία ολόκληρη εβδομάδα.

Οι μέρες περνούσαν, η καθημερινότητα και η ρουτίνα στα κλασσικά και οι τρεις μας να περιμένουμε να έρθει ο καιρός. Ένα μεσημέρι προς απόγευμα, έχω γυρίσει από τη δουλειά, έχω ξαπλώσει στον καναπέ και απολαμβάνω έναν υπνάκο, έχοντας απίστευτες καύλες. Ξαφνικά, κάποια στιγμή πετάγομαι και στο μυαλό με έχει μείνει μία τρελή φαντασίωση. Να δω την Κέλλυ να πηδιέται στην Αγγλία με το Γιώργο και να την παίρνουμε παρέα, όσες μέρες θα είμαστε εκεί. Προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω και να καταλάβω τι ιδέα, τι φαντασίωση με μπήκε στο μυαλό, αλλά και πως θα το φέρω στην Κέλλυ, εφόσον το αποφασίσω ότι το θέλω.

Ένα απόγευμα το παίρνω απόφαση. Στέλνω sms στην Κέλλυ και τη ρωτάω: "Θα δούμε τα άστρα σήμερα". Μου απαντάει "Είμαι κουρασμένη". Της στέλνω αν θέλει να με δει να τον παίζω και μου απαντάει θετικά. Της στέλνω πίσω ότι έχω μια νέα φαντασίωση. Το βράδυ γυρίζει σπίτι και μπαίνει για ντουζάκι. Βγαίνει και με ρωτάει εάν είμαι έτοιμος. Αφού μπήκα για ντους κι εγώ, βγήκα γυμνός και της λέω "έτοιμος".

Κάθομαι στον καναπέ, αυτή δίπλα και αρχίζω να τον παίζω. Με ρωτάει για την φαντασίωση και αρχίζω σιγά-σιγά να της λέω για την φαντασίωση. Όταν της ανέφερα ότι θέλω να τη δω να πηδιέται με τον Γιώργο άρχισε να γελάει και να θυμώνει. Το αφήσαμε εκεί και για μερικές μέρες δεν το αναφέραμε. Δεν την πλησίαζα ερωτικά, διότι με ενόχλησε ο τρόπος που το αντιμετώπισε. Ένα βράδυ, ήρθε γυμνή, μου κατέβασε το παντελόνι και άρχισε να με τσιμπουκώνει. Κάποια στιγμή με ρωτάει:

- Γιατί θες να με δεις με το Γιώργο;

- Είναι το ταξίδι, είναι ότι θα μείνουμε μαζί για μια εβδομάδα περίπου, είχα καύλες και μου κόλλησε στο μυαλό. Απλά ήθελα να στο πω, της απαντάω.

- Το σκέφτηκα και θέλω, μου λέει. Αλλά θα με πηδήξετε και μαζί.

Μόλις το άκουσα άρχισα να χύνω σαν τρελός. Κατάλαβε ότι το γούσταρα και ότι μου άρεσε.

- Δε θα του αναφέρεις κάτι, μου λέει. Θα το κάνουμε εκεί. Σκέφτηκα και πως. Θα στο πω τότε, όμως.

Εγώ συμφώνησα. Οι μέρες πέρασαν, ώσπου έφτασε η μέρα της αναχώρησης μας. Φτάσαμε στην Αγγλία, μπήκαμε στο αμάξι που νοικιάσαμε και ξεκινήσαμε για το σπίτι. Φτάσαμε, τακτοποιηθήκαμε και πήγαμε σε ένα κοντινό super market να ψωνίσουμε για να φάμε. Η πρώτη μέρα μας ήταν κουραστική και κύλησε ήρεμα. Την επόμενη το πρωί, μου λέει η Κέλλυ:

- Θέλεις να γίνει σήμερα;

- Πουτανάκι, δεν κρατιέσαι, ε;… της απαντάω.

- Όχι.

- Πώς θα γίνει; την ρωτάω.

- Κάτι έχω στο μυαλό μου, απαντάει. Άσε λίγο να το επεξεργαστώ και θα σου πω.

Μόλις το λέει αυτό, μου πιάνει τον πούτσο. Εγώ φυσικά είχα καυλώσει. Το αφήσαμε εκεί. Οι ώρες περνούσαν και εγώ όσο το σκεφτόμουν καύλωνα. Κάποια στιγμή, προς το μεσημέρι μου λέει:

- Όταν γυρίσουμε, θα κάτσουμε να πιούμε μπίρα. Εγώ θα ανέβω για μπάνιο. Μετά από λίγο θα έρθεις να αλλάξεις και θα του πεις να κάνει το ίδιο. Όταν θα αλλάζει, θα μπω μέσα με το στρινγκάκι μου και μετά άστο πάνω μου. Απλά εσύ ανέβα να βλέπεις.

- Οκ, αγάπη μου, της απάντησα.

Οι ώρες πέρασαν, γυρίσαμε σπίτι και είπαμε να αράξουμε σαλόνι, να χαζέψουμε κάνα Αγγλικό κανάλι στην τηλεόραση και να πιούμε μπίρα. Κάποια στιγμή λέει η Κέλλυ:

- Αγόρια, πάω να κάνω ένα ντους.

Περίμενα να περάσει λίγη ώρα και ανέβηκα να αλλάξω. Όταν επέστρεψα, πρότεινα και στο Γιώργο να πάει να αλλάξει και εγώ θα έβγαζα κι άλλη μπίρα. Του φώναξα για να καταλάβει η Κέλλυ και μετά από λίγο ανέβηκα και εγώ. Τότε είδα την Κέλλυ, μόνο με το στρινγκ να μπαίνει στο δωμάτιο, αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή τόσο όσο για να βλέπω. Ο Γιώργος ήταν με το μποξεράκι. Μόλις είδε την Κέλλυ πάγωσε, αλλά φάνηκε και να καυλώνει. Τότε η Κέλλυ του είπε:

- Συγνώμη, Γιώργο, δεν κατάλαβα ότι ήσουν εδώ.

Φυσικά δεν έκανε κίνηση να καλυφθεί.

- Δεν πειράζει, ψέλλισε ο Γιώργος.

- Μη ντρέπεσαι, του είπε η Κέλλυ, δεν έγινε κάτι. Μόνο που με στεναχωριέμαι για κάτι, και κίνησε προς το μέρος του.

- Για ποιο πράγμα, αποκρίθηκε ο Γιώργος.

- Που σε καύλωσα, άθελα μου. Πρέπει να επανορθώσω…

είπε η Κέλλυ και του έπιασε τον πούτσο. Οι λέξεις δεν έβγαιναν από το στόμα του Γιώργου. Η Κέλλυ του έβγαλε τον πούτσο και άρχισε να του τον παίζει.

- Μην αγχώνεσαι. Ο Νίκος ξέρει και θέλει. Είναι από έξω και βλέπει. Να τον φωνάξω;…

του είπε, και έπεσε στα γόνατα αρχίζοντας να τον παίρνει τσιμπούκι.

- Αχ, ναι…

είπε ο Γιώργος. Τότε μπήκα μέσα και έκατσα σε μια γωνία να βλέπω. Η Κέλλυ έγλειφε με περίσσια μαεστρία, έγλειφε σαν την καλύτερη πουτάνα. Εμένα ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει. Δεν άντεχα και τον έβγαλα να τον παίζω. Τότε ο Γιώργος την έβαλε να ξαπλώσει. Της έβγαλε το στρινγκ και άρχισε να τις γλείφει το μουνάκι. Η Κέλλυ με έβλεπε και έλεγε:

- Σ’ αρέσει που σου πηδάνε την γυναίκα;

- Μ... ναι… απάντησα.

- Σ’ αρέσει που γίνομαι πουτάνα για σένα; Χύνω, Γιώργο γαμιά μου. Χύνω η πουτάνα...

και άρχισε να χύνει ασταμάτητα. Πριν προλάβει να καταλάβει τι έγινε, παρακαλούσε το Γιώργο να της τον βάλει βαθιά στην μουνάρα της.

- Θέλω να μου τον καρφώσεις βαθιά μέσα, γαμιά μου. Θέλω να με ξεσκίσεις. Να μου ανοίξεις την μουνάρα μου. Θέλω την πούτσα σου μέσα μου…

μονολογούσε σαν να ήταν σε έκσταση. Να πω σε αυτό το σημείο, ότι η πούτσα του Γιώργου είναι κοντά στους 19 πόντους και αρκετά χοντρή θα έλεγα. Ο Γιώργος τον έπαιξε λίγο, φόρεσε ένα προφυλακτικό (πάντα κουβαλούσε), την ξάπλωσε και της σήκωσε τα πόδια. Ανέβηκε πάνω της και άρχισε να τρίβει την πούτσα του στο μουνάκι της.

- Νίκο, να στην ξεσκίσω την πουτάνα; Με ρώτησε.

- Εννοείται, απάντησα και άρχισα να χύνω.

Γύρισε στην Κέλλυ, και άρχισε σιγά-σιγά να χώνει τον πούτσο του στο μουνάκι της. Η Κέλλυ άρχισε να βογκάει από ηδονή και πόνο.

- Ξέσκισε με ρε πούστη, άνοιξε μου την μουνάρα ρε καριόλη. Αχ, ναι, έτσι!

- Σ’ αρέσει να γαμιέσαι με άλλους μωρή πουτάνα; Ρωτούσε ο Γιώργος.

- Ναι, μ’ αρέσει η πουτάνα.

- Σ’ αρέσει να σε πηδάνε μπροστά στον άντρα σου, μωρή πουτάνα; Ρώτησε ο Γιώργος.

- Ναι, μ’ αρέσει γιατί είμαι πουτάνα μεγάλη απάντησε.

- Τώρα που ξέρω τι είσαι, θα σε γλεντάω συνέχεια, παλιό πουτάνα, είπε ο Γιώργος.

- Αχ… ναι, θα είσαι ο γαμιάς μου, αποκρίθηκε.

Ο Γιώργος σιγά-σιγά αύξανε τον ρυθμό που την πηδούσε. Κάποια στιγμή, βγήκε και την έστησε στα τέσσερα.

- Τώρα θα σε ξεσκίσω άσχημα πουτάνα, της είπε ο Γιώργος.

- Ξέσκισε με, απάντησε η Κέλλυ.

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να πάρει μια ανάσα, ο Γιώργος της κάρφωνε τον πούτσο στη μουνάρα της. Την πηδούσε με δύναμη πολύ και σε γρήγορο ρυθμό. Εγώ απολάμβανα τη γυναίκα μου να ξεσκίζεται με τον κολλητό μου και γούσταρα. Άρχισα να τον παίζω ξανά. Ο Γιώργος σφυροκοπούσε και την έβριζε ανελέητα.

- Τεράστια πουτάνα η Κέλλυ, μου έλεγε. Γαμιέται απίστευτα. Θέλω να την πηδάω συνέχεια.

Ξαφνικά, βγαίνει από μέσα της, την στήνει στα γόνατα. Βγάζει το προφυλακτικό και την προστάζει να ανοίξει το στόμα. Τον έπαιζε πάνω την γλώσσα της, ώσπου άρχισε να φωνάζει:

- Χύνω, μωρή πουτάνα, χύνω…

και άρχισε να χύνει παντού πάνω της. Αρκετά πήγαν μέσα στο στόμα. Η Κέλλυ χωρίς δεύτερη σκέψη, άρχισε να τα καταπίνει και έγλειφε ότι έμεινε. Έκανε να ξαπλώσει, αλλά ο Γιώργος είχε άλλα σχέδια.

- Είπαμε σήμερα θα σε ξεσκίσω, είσαι το πουτανάκι μου, της είπε. Πάρε μου τσιμπούκι να μου γίνει πέτρα να σε ξεσκίσω. Και αυτή την φορά θα παίξει και ο Νίκος μαζί μας.

Υπάκουσε αμέσως και τον έβαλε στο στόμα της. Άρχισε να τον γλείφει, με τον απίστευτο τρόπο της. Δεν άργησε να του γίνει ο πούτσος πάλι πέτρα. Τότε, τον έβαλε ανάμεσα στις βυζάρες και την άρχισε της τα γαμάει. Αφού της τα γάμησε για κάποια λεπτά, έβαλε προφυλακτικό, την έστησε όρθια και τον κάρφωσε στην ξεσκισμένη μουνάρα της. Γύρισε προς το μέρος μου και είπε:

- Νίκο, ετοιμάσου.

Την ξαναέβαλε στα τέσσερα και άρχισε πάλι να την πηδάει. Μου έκανε νόημα να πάω από μπροστά για να μου πάρει τσιμπούκι.

- Εγώ θα της ξεσκίζω το μουνάκι και εσένα θα σε τσιμπουκώνει, μου είπε.

Η Κέλλυ τρελάθηκε. Την παίρναμε παρτούζα και ένιωθε η μεγαλύτερη πουτάνα.

- Θέλω να με ξεσκίσετε, την πουτάνα. Να με χύσετε παντού, έτσι...

Εγώ δεν άντεξα και πολύ. Άρχισα να της χύνω στο στόμα και η Κέλλυ να τα ρουφάει όλα και να τα καταπίνει. Αφού έχυσα, πήγα πάλι στην γωνιά μου και άραξα να απολαμβάνω. Ο Γιώργος βγήκε και ξάπλωσε. Έφερε το μουνάκι της στο πρόσωπο του και άρχισε να την γλείφει. Όταν γεύτηκε αρκετά το μουνάκι της, την έβαλε να κάτσει πάνω στον σηκωμένο πούτσο του.

- Σαν καλή πουτάνα που είσαι, θα ξεσκίσεις μόνη σου το μουνάκι σου, της είπε.

Η Κέλλυ υπάκουσε χωρίς να διαμαρτυρηθεί. Άλλωστε είχε χαθεί σε ένα κόσμο καύλας, πούτσας και άγριου ξεσκίσματος. Είχε μαστουρώσει από το γαμήσι που έτρωγε. Ανέβηκε πάνω στον πούτσο του και άρχισε να χοροπηδάει και να φωνάζει από καύλα. Μερικές από τις λέξεις που κατάφερνα να αρθρώσει, ανάμεσα στα βογγητά ήταν… «Αχ, ναι. Την ξεσκίζω την μουνάρα μου η πουτάνα. Πω, τι πούτσος είναι αυτός που έχεις, γαμιά μου. Θέλω να με γαμάς συνέχεια»...

ώσπου άρχισε να χύνει ασταμάτητα. Ο Γιώργος σηκώθηκε και την έστησε στο παράθυρο, στα όρθια.

- Να δει όλο το Λίβερπουλ τι πουτάνα έχουμε εδώ…

της έλεγε και χωρίς να χάσει στιγμή άρχισε να της σφυροκοπάει από πίσω. Η Κέλλυ φώναζε και βογκούσε. Δεν ξέρω αν τους είδε κανείς. Το σίγουρο ήταν ότι όποιος περνούσε, θα απολάμβανε ένα τέλειο θέαμα, γιατί είχαμε φως ανοιχτό και την κουρτίνα τραβηγμένη. Θα απολάμβανε την γυναίκα μου να πηδιέται σαν την μεγαλύτερη πουτάνα της Ελλάδας και όχι από τον άντρα της, αλλά από τον κολλητό του.

Αφού την πήδηξε για ώρα, την ξανά έβαλε στα γόνατα και άρχισε να τη χύνει. Μόλις τέλειωσε, ξάπλωσε να βρει τις ανάσες του. Η Κέλλυ, όμως, ήθελα να φάει κι άλλο πούτσο. Παρακαλούσε. Με όσες δυνάμεις είχα, αλλά με απίστευτη καύλα, σηκώθηκα και την έστησα στα τέσσερα. Έπρεπε να την ξεφτιλίσω και εγώ. Άρχισα να την σφυροκοπάω ανελέητα. Ένιωθα την μουνάρα της ανοιγμένη, ξεσκισμένη. Νιώθω ότι θέλω να χύσω. Τη βάζω να γονατίσει και αρχίζω να την χύνω παντού.

Ο Γιώργος ήδη είχε ανακτήσει τις δυνάμεις του και ήδη τον έπαιζε. Ξάπλωσε στα πλάγια, την έβαλε μπροστά του και άρχισε να την γαμάει πάλι. Εγώ δεν άντεχα από την κούραση και πήγα να ξαπλώσω. Τους άφησα να πηδιούνται. Μέχρι να με πάρει ο Μορφέας μαζί του, τους άκουγα να γαμιούνται άγρια. Η αλήθεια είναι ότι δε με ένοιαζε, ήθελα να κοιμηθώ. Ξύπνησα κάποια στιγμή να πάω τουαλέτα και τους είδα να κοιμούνται αγκαλιά. Ξανά έπεσα για ύπνο. Όταν ξύπνησα, δεν άκουγα κάτι. Πήγα στο δωμάτιο και είδα την Κέλλυ να τον γλείφει.

- Καλημέρα, είπα.

- Καλημέρα, μωρό μου, είπε η Κέλλυ.

- Φτάνει ρε, Γιώργο, δεν τη χόρτασες την πουτανίτσα; Του Είπα.

- Όχι, μου απάντησε. Πολύ καιρό ήθελα να την πηδήξω. Θα την ξεσκίσω για τον τόσο καιρό που με καύλωνε και τον έπαιζα για πάρτη της.

Έφυγα και τους άφησα. Πήγα να κάνω καφέ να πιω και να ξυπνήσω. Τους άκουγα που γαμιόντουσαν, άγρια πάλι. Γενικά, όλο αυτό συνεχίστηκε για όλο το διάστημα που ήμασταν Αγγλία, για όλη την εβδομάδα. Την έβαζε να τον παίρνει τσιμπούκι ή την πηδούσε μπροστά μου, την παίρναμε παρτούζα. Χόρτασε πούτσο η Κέλλυ δηλαδή.Copyright protected OW ref: 144180