Η καλοπέραση της μαμάς και του γιού

Δημοσιεύθηκε από PanosTr
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.27 (11 Votes)
Γεια σας, είμαι ο Παναγιώτης. Τώρα είμαι 27 χρονών, γεροδεμένος. Τότε ήμουν 19, μόλις είχα τελειώσει το σχολείο και ήμουν πρωτοετής σε μια σχολή και ακόμα παρθένος. Η μάνα μου λέγεται Δανάη, είναι ξανθιά, περίπου 1.71 ύψος και 70 κιλά. Έχει κορμί μοντέλου και τότε ήταν 38 χρονών, με πλούσια κωλάρα και μέτριο μέγεθος στήθος.

Όλα ξεκίνησαν Παρασκευή μεσημέρι λίγο πριν πάω στη σχολή μου. Αποχαιρέτησα τον πατέρα μου γιατί θα πήγαινε για μια εβδομάδα επαγγελματικό ταξίδι στη Γερμανία και με ρώτησε αν θέλω να με πάει μέχρι την σχολή μιας και έφευγε. Του είπα όχι γιατί έχω κανονίσει με κάτι παιδιά. Έφυγα και λίγο πριν φτάσω στο σημείο συνάντησης, συνειδητοποίησα ότι ξέχασα να πάρω τα κλειδιά του κολλητού μου του Κώστα που είχε ξεχάσει στο σπίτι μου. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα για το σπίτι πάλι. Όταν έφτασα, μπήκα από την πόρτα της κουζίνας μιας και ήταν στο δρόμο μου και ήταν και πιο κοντά στο δωμάτιο μου.

Όπως μπαίνω δεν κάνω φασαρία. Λίγο πριν φτάσω στο δωμάτιο, ακούω ομιλία και θόρυβο από το σαλόνι και πάω σιγά-σιγά να δω τι γίνεται. Λίγο πριν φτάσω κατάλαβα ότι η ομιλία δεν ήταν στα ελληνικά. Πλησιάζω και βλέπω ένα μαύρο (Αμπντούλ με περίπου 22εκ. καυλί και χοντρό), ένα Πακιστανό (Αμάρ με περίπου 17εκ. καυλί και μέτριο πάχος) και τη μάνα μου γυμνή να τους παίρνει πίπα.

Εκείνη την ώρα νευρίασα πολύ αλλά συνειδητοποίησα ότι είχα καυλώσει γιατί το θέαμα ήταν πολύ ωραίο, κακά τα ψέματα. Σκέφτηκα πόσο πουτάνα μάνα έχω που γαμιέται με 2 ταυτόχρονα. Έβγαλα έξω το καυλί μου έξω και το έπαιζα.

Ξαφνικά της λέει ο μαύρος με σπαστά ελληνικά να κάτσει στα τέσσερα και κάθεται. Χωρίς να τη σαλιώσει, μόνο με τα υγρά της μπήκε όλος μέσα και ο Πακιστανός την είχε μπουκώσει για να μη φωνάζει. Αυτό δεν κράτησε πολύ ώρα και λέει ο μαύρος στον Πακιστανό:

- Αμάρ… έλα και εσύ εδώ!

- Έρχομαι.

Η μάνα μου τους λέει:

- Όχι όχι σας παρακαλώ όχι από τον κώλο, πονάει πολύ, 3 φορές μόνο με έχουν πάρει από εκεί!

- Σκάσε…

της είπε ο μαύρος και εκείνη την ώρα τη σηκώνει, την ξαπλώνει πάνω του και ξανά μπαίνει μέσα της. Ταυτόχρονα μπήκε και ο Πακιστανός σιγά-σιγά στην κωλάρα της. Η μάνα μου ούρλιαζε από πόνο και καύλα. Μετά από κάνα πεντάλεπτο, άρχισε να το ευχαριστιέται. Αυτό συνεχίζεται για αρκετή ώρα μέχρι που ο μαύρος της είπε:

- Θα χύσω μέσα σου!

- Όχι, αποκλείεται… όπου αλλού θες εκτός από εκεί.

- Όχι… δεν κατάλαβες. Δε σε ρώτησα… της απάντησε.

- Σε παρακαλώ Αμάρ...

Κάποια στιγμή ο Πακιστανός έχυσε μέσα στο κωλαράκι της και μετά βγήκε και πήγε να τον καθαρίσει, ενώ τα χύσια έτρεχαν απ’ το πλέον ανοιχτό κωλαράκι της. Η μάνα μου άρχισε να τον καθαρίζει και εκείνη τη στιγμή ο μαύρος βρήκε την ευκαιρία να χύσει μέσα της αφού δε μπορούσε πλέον να αντιδράσει.

Εγώ έχυσα για τρίτη φορά και γρήγορα-γρήγορα έφυγα μην με δει κανείς. Όλη μέρα το σκεφτόμουν και καύλωνα. Όταν γύρισα σπίτι βρήκα τη μάνα μου μόνο με ένα νυχτικό, κοντό και σχεδόν διάφανο και μου λέει:

- Δε μαγείρεψα τίποτα, παράγγειλε αν θες.

(Που να προλάβεις… σκεφτόμουν) .

- Οκ, μαμά σιγά δεν πειράζει.

- Σε αγαπάω μωρό μου…

μου λέει, με παίρνει μια δυνατή αγκαλιά και με κάνει τούρμπο. Πήγα στο μπάνιο να χύσω.Copyright protected OW ref: 144119