Τυχαία συνάντηση της Μαίρης με τον Χάρη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.70 (5 Votes)
Λοιπόν, μας έτυχε και αυτό.

Νωρίς το απόγευμα μιας καθημερινής και η Μαίρη έχει σχολάσει από το λογιστήριο και περιμένει στη στάση το λεωφορείο για να γυρίσει. Εκεί που στέκεται ανάμεσα στον υπόλοιπο κόσμο, ακούει ξαφνικά μία αντρική φωνή να φωνάζει το όνομά της. Γυρίζει το κεφάλι και το βλέμμα της "πέφτει" σε ένα παρκαρισμένο αμάξι, στο απέναντι πεζοδρόμιο. Μόλις βλέπει ποιός είναι, παθαίνει ένα σοκ. Την καλεί να περάσει απέναντι. Πηγαίνει από την πλευρά του συνοδηγού και χωρίς να ανοίξει καν την πόρτα τον χαιρετάει.

Ο Χάρης είναι ο τελευταίος δεσμός που είχε η Μαίρη πριν γνωριστούμε, μείνουμε μαζί και παντρευτούμε. Ένας δεσμός που κράτησε κάτι λιγότερο από 1 χρόνο και όπως μου είχε εξηγήσει κάποτε η Μαίρη. Η σχέση τους "έσπασε" όταν εκείνος άρχισε να την πιέζει όλο και πιο πολύ για κάποια πράγματα μεταξύ τους. Κάτι το οποίο, από ένα σημείο και μετά η Μαίρη δεν άντεχε και αναγκάστηκε να τον χωρίσει για να μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Γυναικολόγος στο επάγγελμα, παντρεύτηκε και χώρισε μετά από κιόλας ένα χρόνο. Ούτε παιδί δεν πρόλαβε να κάνει και είχε πατήσει κι εκείνος τα 40. Με λίγα λόγια... ακόμη "ελεύθερο πουλάκι". Όμως, όπως κάποτε μου εκμυστηρεύτηκε η ίδια, ενώ δεν είχε κάνει πολλούς δεσμούς στη ζωή της, ήταν ο μόνος που κατάφερε να της πάρει την παρθενιά. Είχε τόσο ελαστικό υμένα, που δεν έσπαγε με τίποτα, αν και έκανε κανονικά σεξ. Ε, λοιπόν, ο Χάρης το κατάφερε.

Πάμε παρακάτω.

Εκείνο το απόγευμα, μόλις είχε αφήσει έναν φίλο του στο σταθμό του μετρό, πετάχτηκε να πάρει τσιγάρα από το περίπτερο και εκεί που ήταν έτοιμος να ξεκινήσει, το μάτι του "έπεσε" πάνω της. Την εξυπηρέτησε λοιπόν, γυρίζοντάς την με το αμάξι του ως την περιοχή που μένουμε, μιας και ήταν στο δρόμο του. Δεν πρόλαβαν να πούνε πολλά, αλλά έμαθε πως η Μαίρη έψαχνε απελπισμένα τον τελευταίο καιρό να κάνει μία γυναικολογική εξέταση, η οποία ήταν αρκετά "τσιμπημένη" σε κόστος... και εμείς οικονομικά αρκετά ζορισμένοι. Χωρίς να πούνε πολλά στη διαδρομή, συμφώνησαν να τηλεφωνηθούν κάποια στιγμή και να βρεθούν για καφεδάκι, λέγοντας τα νέα τους. Πρώτα όμως και χωρίς να αποδεχτεί άρνηση, δέχτηκε να της κάνει στο ιατρείο του την εξέταση που χρειαζόταν, εντελώς δωρεάν, ένα Σάββατο πρωί με αποκλειστικό ραντεβού για την ίδια, μιας και τα Σαββατοκύριακα δεν άνοιγε. Μάλιστα, δεν είχε κανένα πρόβλημα να τη συνοδέψω εγώ, για να γνωριστούμε και μεταξύ μας.

Έτσι λοιπόν, το επόμενο Σάββατο, εκεί γύρω στις 11, μας περίμενε στο ιατρείο του κάπου στα βόρεια προάστια. Μόλις άνοιξε την πόρτα, αντίκρισα ένα 40άρη καλοστεκούμενο, λίγο πιο κοντό από εμένα σε ύψος και πολύ προσεγμένο άνθρωπο. Μία καλή πρώτη εντύπωση και μία λίγα μόλις λεπτά αργότερα, όταν μου έκανε ακόμη καλύτερη με την εκπληκτική ομιλία του και τον ήρεμο και υπομονετικό τόνο στη φωνή του. Το τελευταίο, ως στοιχείο υπομονής, ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με όσα ήξερα για το λόγο που χώρισαν. Το τι συμπέρανα, ίσως πολλοί να το καταλαβαίνετε. Μάλλον είχε πάρει κάποια "μαθήματα".

Δεν αργήσαμε να ξεκινήσουμε την εξέταση, αλλά ρώτησε εντελώς τυπικά εάν είχαμε το οποιοδήποτε πρόβλημα σε κάποιες ερωτήσεις που θα της έκανε, ή αν ο τρόπος με τον οποίο θα την εξέταζε θα ενοχλούσε εμένα. Αν για κάποιο λόγο δεν ήθελα να δω μερικές κινήσεις του, μπορούσα κάλλιστα να περιμένω στο σαλόνι. Η Μαίρη του απάντησε πως δεν είχα τέτοια θέματα, αρκεί που ήξερα πως η εξέταση έπρεπε να γίνει. Ξεκινώντας τη δημιουργία του "ιστορικού του ασθενούς", κάποιες από τις τελευταίες ερωτήσεις ήταν πολύ προσωπικού χαρακτήρα. Ωστόσο και ο ίδιος ήταν αρκετά ψύχραιμος και σίγουρος πάνω στον τρόπο της δουλειάς του και η Μαίρη απαντούσε χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Μάλιστα, κάποιες φορές ψιλο-συμπλήρωνα κι εγώ για επιβεβαίωση.

Μόλις τελειώσαμε τα τυπικά, ο Χάρης ζήτησε από τη Μαίρη να γδυθεί εντελώς και να πάρει θέση στο ειδικό κάθισμα, με τα στηρίγματα για τα γυναικεία πόδια. Την παρατηρούσαμε και οι δύο όση ώρα γδυνόταν, περισσότερο εκείνος. Φαινόταν ξεκάθαρα πως εκείνο το κορμί του είχε προσφέρει αρκετές συγκινήσεις. Μόλις η Μαίρη ξάπλωσε και τοποθέτησε τα πόδια της, ήταν κι εκείνος έτοιμος και την πλησίασε. Άρχισε να πασπατεύει τα στήθια της. Η Μαίρη έβαλε τα χέρια της πάνω από το κεφάλι της για να του αφήσει χώρο να την εξετάσει. Σχολίασε πως κρατιόταν πολύ καλά για την ηλικία της, ενώ συνέχισαν να τα λένε λίγο μεταξύ τους.

Τα αγγίγματά του πάνω στα στήθια της και το κορμί της, ήταν σταθερά και πολύ απαλά. Οι ρώγες της είχαν σκληρύνει λίγο από τα ελαφριά τσιμπήματα και τα χουφτώματα. Δε μπορώ να ξέρω εάν ήταν αυτός ο τρόπος εξέτασης, ή αν το έκανε επίτηδες για να την"ανάψει". Δεν ήθελε όμως και επιστημονικό μυαλό, για να καταλάβει κάποιος πως θα γούσταρε να την πηδήξει και πάλι επιτόπου. Έτσι... για να θυμηθούν κάτι από τα παλιά. Και ίσως, πιο πολύ για να ικανοποιήσει για άλλη μία φορά και ο ίδιος, το πάθος του για το κορμί αυτής της γυναίκας. Να τελειώσει για άλλη μία φορά, εκεί που η ίδια τον άφηνε να τελειώσει.

Όταν τέλειωσε με το στήθος της, έφερε κοντά το καρεκλάκι του και το τοποθέτησε ανάμεσα στα πόδια της, για να πάρει θέση μπροστά στα "ιδιαίτερά" της. Της ζήτησε να κατέβει λίγο χαμηλότερα, ώστε να τραβήξει τα στηρίγματα λίγο πιο πίσω, με σκοπό να σηκώσει λίγο πιο πάνω και πίσω τα πόδια της. "Ας πούμε πως είναι μέσα στον τρόπο εξέτασης", σκέφτηκα ο αδαής(;). Αλλά, ακόμη και αν ήθελε να προχωρήσει σε κάτι πρόστυχο, η Μαίρη που κατά στιγμές με παρατηρούσε, μου έγνεφε αν όλα ήταν εντάξει. Της απαντούσα με ένα κλείσιμο του ματιού μου.

Όταν άρχισε να της εξετάζει διεξοδικά την κλειτορίδα και να ετοιμάζεται να βάλει ειδικό εργαλείο μέσα στον κόλπο της, η Μαίρη από μόνη της άγγιξε διακριτικά τα μουνόχειλα της, ανοίγοντάς τα ανεπαίσθητα. Ο Χάρης έκανε κάποιες στιγμές να καθίσει λίγο πιο άνετα, αγγίζοντας με τρόπο το δικό του "εργαλείο". Τον κατάλαβε πως είχε καυλώσει. Το κεφάλι της ήταν πιο χαμηλά και εκείνος αρκετά χωμένος και συγκεντρωμένος μπροστά στο μουνί της, ώστε δε μπορούσε να παρατηρήσει τα νοήματα που μου έκανε η Μαίρη.

- Καύλωσα…

μου είπε κουνώντας τα χείλη της, χωρίς να μιλήσει. Της απάντησα κάνοντας νεύμα με το "δάχτυλο". Μου απάντησε κουνώντας μία φορά καταφατικά το κεφάλι. Όταν ο Χάρης έβαλε απαλά μέσα της ένα εργαλείο για να παρατηρήσει τον κόλπο της, η Μαίρη άφησε έναν αναστεναγμό.

- Πως σου φαίνεται ο κόλπος μου;…

τον ρώτησε.

- Μία χαρά είναι κορίτσι μου. Ωραιότατος.

- Το μουνί μου γενικά, είναι εντάξει;

- Το μουνάκι σου είναι υγιέστατο. Και μάλιστα, ήδη φαίνεσαι πως έχεις υγρανθεί. Βοηθάει και το εργαλείο που έχω τοποθετήσει, για να δω τι γίνεται μέσα.

- Έχει το σχήμα του καυλιού και μ' αρέσει.

- Αν θέλεις να ξεθυμάνεις λιγάκι, μπορείς να τριφτείς. Εξάλλου, θα το βγάλω. Τελείωσα και μ' αυτό.

Πριν προλάβει καλά-καλά να το βγάλει, η Μαίρη άγγιξε την κλειτορίδα της και άρχισε να τρίβεται και να αναστενάζει.

- Άφησέ το δίπλα και έλα να με γλύψεις λίγο.

Ο Χάρης δεν πίστεψε αυτό που άκουσε, ενώ γύρισε σαστισμένος και με κοίταξε, περιμένοντας τη δική αντίδραση. Του χαμογέλασα και του 'κλεισα το μάτι, κουνώντας καταφατικά το κεφάλι μου. Δεν πίστευε στην τύχη του. Ξανακάθισε στο καρεκλάκι και χωρίς καθυστέρηση έχωσε τη μούρη του μέσα στα μουνόχειλα της, γλείφοντάς τα από πάνω μέχρι κάτω και κάποιες φορές βυθίζοντας τη γλώσσα του στον κόλπο της. Άρχισε να τη ρουφάει και να την τρελαίνει.

Την κράτησε έτσι για 1-2 λεπτά ακόμη. Η Μαίρη σηκώθηκε και γονάτισε μπροστά του. Του κατέβασε το παντελόνι και το μποξεράκι, τον έβαλε να καθίσει σε πιο αναπαυτική καρέκλα και χώθηκε ανάμεσα στα πόδια του παίρνοντας το καβλί του στο στόμα της και χαρίζοντάς του μία βαθιά ρουφηχτή πίπα. Τον έστειλε "αδιάβαστο". Προφανώς ήταν κάτι που είχε πολύ καιρό να νιώσει και το ξανάνιωσε μαζί της, όπως εκείνον τον καλό καιρό. Της άγγιξε το κεφάλι και την τραβούσε απαλά πάνω στο καβλί του, ενώ με το άλλο χέρι του της χούφτωνε από κάτω τα στήθια που πάλλονταν. Τόσο ωραία, τόσο μεγάλα, τόσο τρυφερά. Εκείνη έκανε κάτι απίστευτα καυλωτικό. Στήριξε τα χέρια της στα μπράτσα της καρέκλας και έμεινε μόνο να ρουφάει το εργαλείο του με το στόμα της. Δίνοντάς στα χέρια του χώρο για να της χουφτώσει και τα δύο στήθια, απολαμβάνοντας την πίπα της.

Ο άνθρωπος είχε πλέον χάσει κάθε επαφή γύρω του, με αυτά που του έκανε. Όμως, μόνο για λίγο ακόμη. Ήρθε η στιγμή να τον βάλει μέσα της. Τον σήκωσε και τον έβαλε να ξαπλώσει πάνω στο άλλο κλασσικό ιατρικό ράντζο. Ανέβηκε πάνω του, στηρίχτηκε στα χέρια του και τον άφησε να οδηγήσει το καβλί του μέσα της. Είχε το πρόσωπό του "φάτσα", με το μουνί της να δέχεται τον πούτσο του μέσα της. Κοιτούσε τα ανοιχτά της μπούτια και τα μουνόχειλα της που τον δέχονταν με ευχαρίστηση. Κουνιόταν ελαφρά πάνω-κάτω για λίγο, μέχρι που κάθισε πάνω του κανονικά και συνέχισε να κουνιέται, κάνοντάς τον να παραμιλάει με τα στήθια της στο πρόσωπό του. Της χούφτωνε τα βυζιά και έχωνε τη γλώσσα του ανάμεσά τους, γλείφοντας κυριολεκτικά κάθε εκατοστό της επιδερμίδας τους, καταλήγοντας να της γλείφει και να της ρουφάει τις ρώγες.

Λίγο ακόμη σε αυτή τη στάση και η Μαίρη τον ρώτησε αν ήθελε να την πάρει απ' τον κώλο. Άλλο που δεν ήθελε ο Χάρης. Η Μαίρη κάθισε στα τέσσερα και ο Χάρης χωρίς καθυστέρηση της έχυσε μία σταγόνα από ειδικό λάδι και μπήκε σιγά-σιγά στην τρύπα της. Η λεκάνη του χάθηκε στα κωλομέρια της και κάθε φορά που τερμάτιζε βαθιά μέσα της, τα κωλομέρια της πάλλονταν και τα βυζιά της ταλαντεύονταν. Την ξέρω αυτή την αίσθηση. Ήξερα τι αισθανόταν εκείνη τη στιγμή ο Χάρης. Είχα καβλώσει αρκετή ώρα πριν και ήδη τον έπαιζα. Ο Χάρης με κοίταξε.

- Τι καύλα είναι αυτή η γυναίκα;

- Το ξέρω. Όλη δική σου. Απόλαυσέ τη.

- Τι κωλάρα είναι αυτή που έχεις, μανάρα μου…

της είπε.

- Γουστάρεις αγόρι μου;…

του απάντησε, ενώ το βλέμμα της είχε γεμίσει ηδονή και απόλαυση, ενώ άφηνε αναστεναγμούς απόλυτης ευχαρίστησης. Τον άφησε για λίγα λεπτά ακόμη να ευχαριστηθεί την κωλάρα της και μετά του φιλούσε για έκπληξη το κορυφαίο.

- Έλα ξανά λίγο στο κάθισμα και χωσ' τον μου πάλι στο μουνί.

- Ότι θέλεις μωρό μου.

Ξάπλωσε, άνοιξε τα μπούτια της και τράβηξε μέσα της το καβλί του.

- Σου αρέσει που με βλέπεις έτσι;

- Με τρελαίνεις κορμάρα μου.

- Βλέπεις πόσο έχω ανοίξει τα μπούτια μου και με γαμάς;

- Ναι, τα βλέπω.

- Θέλω να χύσεις μέσα μου…

του είπε και τον τράβηξε να ξαπλώσει σχεδόν επάνω της, τυλίγοντας τα χέρια της γύρω από το σβέρκο του.

- Αχ, με τρελαίνεις μωρό μου. Κορμάρα μου εσύ. Θέλεις να χύσω μέσα σου;

- Τα θέλω μέσα. Γάμα το κορμί μου και χύσε μέσα στο μουνί μου.

- Με τρελαίνεις γυναικάρα μου.

Στήριξε τους αγκώνες του στα πλαϊνά της και της το έχωνε γλυκά μέσα-έξω. Κρατήθηκε για μόλις 2-3 λεπτά ακόμη και από στιγμή σε στιγμή θα έχυνε μέσα της.

- Σε χύνω. Αχ, γλυκιά μου μουνάρα, σε χύνω. Χύνω μέσα σου.

- Ναι αγόρι μου. Έτσι. Χύσε μέσα μου. Άδειασε τα όλα.

Αυτό ήταν. Ο Χάρης ένιωσε την απόλυτη ηδονή, χύνοντας μέσα της. Έκλεισε τα μάτια, έγειρε δίπλα της και άφησε το καβλί του να τινάξει ότι είχε και δεν είχε, μόνο για πάρτη της. Μόνο για εκείνη τη γυναικάρα που κάποτε πηδούσε σχεδόν για έναν χρόνο. Μόνο που τώρα, πέρα από το σπάσιμο της παρθενιάς της, του είχε κάνει το απόλυτο δώρο να τον αφήσει να τελειώσει μέσα της.

Όταν πια τέλειωσε και της έδωσε άφθονο χαρτί για να καθαριστεί από το σπέρμα που ήδη έσταζε στο πάτωμα, ήρθε η ώρα να τελειώσουμε με το ραντεβού. Τα αποτελέσματα θα ήταν έτοιμα από Δευτέρα, καθώς θα καθόταν με την ησυχία του να κοιτάξει μερικές μετρήσεις και κάποια δείγματα. Θα της τηλεφωνούσε για να περάσει να τα πάρει, ή να έδιναν κάποιο ραντεβού για να της τα δώσει ο ίδιος.

Ασφαλώς... όχι απλώς δεν πληρώσαμε τίποτα, αλλά η ανταμοιβή ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.Copyright protected OW ref: 143790