Ιστορίες της Άννας: Συνδικαλιστής σε διάσταση

Δημοσιεύθηκε από thanos72
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (9 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Ιστορίες της Άννας: Ο μηχανικός και το κέρατο του

Φθινοπώριασε και η μελαγχολία που αφήνει το καλοκαίρι που έφυγε, δύσκολα πολεμιέται. Η βραδινή διασκέδαση με καλή παρέα, ένας τρόπος για να προετοιμαστείς για το χειμώνα που έρχεται. Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην περάσει μια βραδιά του σαββατοκύριακου στο γνωστό μας πια μπαρ-κλαμπ των βορίων προαστίων. Τελικά εκεί γινόταν και εξακολουθεί να γίνεται παιχνίδι μεταξύ ενηλίκων.

Σάββατο βράδυ, χωρίς τη Βάσω, που το κράταγε μανιάτικο για το Λουτράκι, αλλά με την πάντα εύκαιρη Γεωργία, ανηφόρισε για το στέκι της. Είχε καλή διάθεση και ένα προαίσθημα ότι κάτι θα της τύχει σήμερα. Και καταλαβαίνετε, όταν λέμε να της τύχει κάτι τι εννοούμε. Έκανε λίγο ψύχρα και είπαν να πάνε στο μέσα μπαρ να καθίσουν. Το ίδιο είχαν σκεφτεί και πολλοί άλλοι. Κόσμος πολύς συνωστίστηκε γύρο από το μπαρ.

Κάθονταν σε σκαμπό στο κέντρο του μπαρ απέναντι από το φίλο του. Μελαχρινός, με αντρικό κούρεμα, 1.75 περίπου ύψος, τετράγωνοι ώμοι, αρσενικό με τα όλα του. Ηλικία μεταξύ σαράντα πέντε και πενήντα. Τα διαπεραστικά του μαύρα μάτια την κάρφωσαν από μακριά και συντονίστηκαν με το βλέμμα της, που έψαχνε κάποια κενή θέση.

Μόλις ένοιωσε το συντονισμό σηκώθηκε από το σκαμπό, σκούντησε το φίλο του να σηκωθεί και αυτός και λες και την ήξερε καιρό, της δείχνει τις ελεύθερες θέσεις και τις κάνει νόημα να πάει. Μαγνητισμένη τραβάει την φίλη της και κατευθύνονται προς το μέρος τους.

- Καλώς τα κορίτσια,

τις καλωσορίζει κοιτώντας αποκλειστικά την Άννα.

- Καθίστε.

- Μα να σας σηκώσουμε τώρα…

λέει η Άννα καθώς βολεύονται, θέλοντας να δείξει από ευγένεια λίγη διστακτικότητα.

- Τα πάντα όλα για τα όμορφα κορίτσια…

συνεχίζοντας να έχει καρφωμένα τα μάτια πάνω της.

- Γιάννης και Θοδωρής…

αν και για το όνομα του φίλου του, δεν παίρνω όρκο γιατί μετά από τις συστάσεις γνωριμίας δεν ξαναμίλησε μαζί του.

- Άννα και Γεωργία.

Κέρασε τα ποτά και άρχισε μια διερευνητική κουβέντα γνωριμίας, για τις δουλειές τους και την ζωή τους γενικά. Των δύο τους. Μην παραλείποντας πάντα να ρίχνει και κανένα κομπλιμέντο, δείχνοντας το ενδιαφέρον του και την προτίμηση του. Της άρεσε όλο το πακέτο που είχε. Η προηγούμενη εμπειρία της με το μηχανικό, την έκανε να είναι τώρα αρκετά διστακτική. Κύλησε έτσι η βραδιά, διασκεδάζοντας, γιατί εκτός των άλλων ήταν και ευχάριστος τύπος του κεφιού και της παρέας. Φεύγοντας ανταλλάξανε τηλέφωνα. Είχε μια διαίσθηση ότι θα τον ξανάβλεπε σύντομα.

Το σαββατοκύριακο πέρασε και όπως κάθε καταραμένη Δευτέρα, η Άννα πήγε στη δουλειά της. Δεν ξέρω αν ατό ανάφερα είναι τραπεζικός υπάλληλος σε μεγάλη τράπεζα, που τότε υπηρετούσε σε υποκατάστημα του κέντρου της Αθήνας. Λίγο πριν το σχόλασμα κτυπά το κινητό της. Απαντά.

- Γεια σου ο Γιάννης είμαι. Τι κάνεις;

- Καλά είμαι, περιμένω να έλθει η ώρα να σχολάσω.

- Είμαι κοντά στη δουλειά σου, να περάσω να σε πάρω να πάμε για φαγητό;

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα σιωπής που προκάλεσε ο αιφνιδιασμός της πρότασης, δέχεται με χαρά. Είχε ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις. Θυμόταν που δούλευε και τα κανόνισε έτσι ώστε να ξανακερδίσει μια δεύτερη ευκαιρία μαζί της. Πήγαν σε ένα μεζεδοπωλείο στου Ψειρή. Σε χαλαρή ατμόσφαιρα, άρχισε την πολιορκία σε ένα κάστρο έτοιμο να παραδοθεί. Καθότι συνδικαλιστής, είχε το χάρισμα του λόγου. Ήξερε πως να γοητεύει το συνομιλητή του. Έτσι με λίγη προσπάθεια, με ένα δυο εύστοχα κομπλιμέντα, όπως η απορία και η έκπληξη του, πως μια τόσο όμορφη γυναίκα ήταν μόνη της, κατάφερε να μπει στην καρδιά και στο μυαλό της. Η σιγουριά του άντρα που εξέπεμπε, την έκανε να παραδοθεί άνευ όρων.

Μόλις το κατάλαβε, της έπιασε απαλά το χέρι και έσκυψε και την φίλησε. Δεν αντιστάθηκε, απεναντίας το περίμενε. Συνέχισαν να τρώνε, να πίνουν και ενδιάμεσα να φιλιούνται και δειλά- δειλά να της βάζει κάτω από το τραπέζι και λίγο χέρι στα ξεσκέπαστα μπουτάκια της. Το μόνο που την κράταγε και δεν αφήνονταν πλήρως στα χέρια του, ήταν η δήλωση του ότι ήταν σε διάσταση με την γυναίκα του. Γνώριζε ότι στην Αθήνα, αυτό στις περισσότερες των περιπτώσεων σημαίνει, παντρεμένος που απατά την γυναίκα του.

Δε δόθηκε περαιτέρω συνέχεια, δεν επέμεινε άλλωστε κι αυτός κι έφυγε ο καθένας για το σπίτι του με την υπόσχεση να ξανασυναντηθούν σύντομα. Της τηλεφώνησε Τετάρτη πρωί και της πρότεινε να βρεθούν το βραδάκι , νωρίς για καφέ ή ποτό. Αν και ήταν πολύ προβληματισμένη από το γεγονός της διάστασης με τη γυναίκα του, αν και είχε την υποψία ότι το μόνο που ήθελε ήταν να την πηδήξει και τίποτε παραπάνω, η έλξη που ασκούσε πάνω της την έκανε να μη μπορέσει να αρνηθεί την πρόταση του.

Ήταν σίγουρη όταν πέρασε από το σπίτι της για να την πάρει να πάνε σε μια καφετέρια στην περιοχή των Ιλισίων, ότι δε θα επέστρεφε στο σπίτι της αγάμητη. Είχε άλλωστε προετοιμαστεί για αυτό. Σέξι εσώρουχα, μίνι φούστα πουκάμισο από πάνω και προφυλακτικά στην τσάντα της.

Η καφετέρια δεν είχε πολύ κόσμο. Πιάσανε μια γωνιά μέσα, είχε αρχίσει να κάνει ψύχρα, κάπως απόμερη. Ο Γιάννης, σίγουρος για τον εαυτό του, ήξερε τι ήθελε και το κυριότερο πως να το πάρει. Την είχε υπό τον πλήρη έλεγχο του. Μετά τα δυο ποτά, έγινε ακόμη πιο τολμηρός. Κολλημένος δίπλα της , με το στόμα του πότε να εφάπτεται στο αυτί της και να της ψιθυρίζει γλυκόλογα και ποτά να είναι σε απόσταση χιλιοστών από τα δικά της χείλη. Το χέρι του ακόμη πιο τολμηρό χάιδευε τα μπουτάκια της.

Δεν την ένοιαζε τίποτε. Ούτε τα σχόλια των θαμώνων, ούτε αν τους δει κανένας γνωστός, ούτε αν ήταν παντρεμένος ή σε διάσταση. Κρεμόταν από τα χείλη του. Τα μάτια της προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τα δικά του και να τους πουν ότι τον θέλει εδώ και τώρα. Μόλις κατάλαβε ότι ήταν έτοιμη, τη σήκωσε να φύγουν. Με ανακούφιση δέχθηκε την απόφαση του. Δεν άντεχε άλλο.

Μπήκαν στο αυτοκίνητο κι αμέσως την αγκάλιασε και την φίλησε με πάθος. Συνέχισαν για μερικά λεπτά να φιλιούνται. Απαγκιστρώνεται για να βάλει μπρος το αυτοκίνητο. Οδηγάει με το ένα χέρι, ενώ το άλλο θωπεύει το μουνάκι της . Η φούστα έχει σηκωθεί και η πρόσβαση είναι εύκολη. Μπαίνει στην πανεπιστημιούπολη και παρκάρει σε μια απόμερη γωνιά, αθέατη από το δρόμο.

Της ξεκουμπώνει το πουκάμισο και της βγάζει τα βυζιά από το σουτιέν. Τα φιλά με πάθος. Ταυτόχρονα διαπιστώνει πόσο μούσκεμα έχει γίνει. Τον απωθεί στην καρέκλα του. Αιφνιδιάζεται προς στιγμή. Αλλά μόλις διαπιστώνει τις προθέσεις της χαλαρώνει. Του ξεκουμπώνει το παντελόνι, και ελευθερώνει το έτοιμο για δράση εργαλείο του. Το θαυμάζει για μερικά δευτερόλεπτα και αρχίζει να τον τσιμπουκώνει τρελά.

Σπαρταρά από την καύλα. Διώχνει το χέρι της από τον πούτσο του, και πλέον παλεύει μόνο με το στόμα της. Τη βοηθά κρατώντας της το κεφάλι και δίνοντας το ρυθμό. Λίγο πριν τελειώσει την σταματά.

- Έλα από πάνω γλύκα μου, να πηδήξω και το μουνάκι σου.

Ώσπου να βγάλει το κιλοτάκι της, έχει φορέσει το προφυλακτικό. Ανεβαίνει πάνω του, με πλάτη στο τιμόνι. Μπαίνει όλο μέσα της. Νιώθει τα αρχίδια του στα κωλομέρια της τα οποία έχει χουφτώσει ο Γιάννης που τη φιλά τρελά καυλωμένος στο στόμα, στο λαιμό, στο στήθος. Δυο κινήσεις μπρος πίσω και τελείωσε πρώτη μέσα σε κραυγές και βογκητά.

Τώρα την ανεβοκατεβάζει πάνω στον έτοιμο να εκραγεί πούτσο του, ενώ τα δάκτυλα του αγγίζουν και παίζουν με την πίσω τρυπούλα της. Χύνει με αλαλαγμούς. Καθώς νιώθει το προφυλακτικό να φουσκώνει από το πλούσιο σπέρμα του, τελειώνει κι αυτή για δεύτερη φορά.

Με ένα γλυκό φιλί στο στόμα την εναποθέτει στο κάθισμα του συνοδηγού. Σκουπίζονται και ανάβουν τσιγάρο.

- Ήσουν τέλεια μωρό μου, καιρό είχα να κάτω τόσο έντονο έρωτα.

- Κι εγώ, θυμήθηκα τα νιάτα μου…

προσπαθώντας να κρύψει την έκπληξη της για την λέξη του έρωτα που χρησιμοποίησε για να περιγράψει το σεξ που μόλις είχαν κάνει.

- Και σ' αυτό κιόλας το χώρο έχω αξέχαστες εμπειρίες.

- Θα είχες μεγαλουργήσει εδώ.

- Ε σα νέο κορίτσι είχα τις επιτυχίες μου.

- Σε φαντάζομαι και τρελαίνομαι.

Γυρίζει και τη φιλάει στο στόμα. Η ώρα όμως είχε περάσει, ήταν και καθημερινή και με βαριά καρδιά και οι δυο αποφάσισαν να φύγουν. Με ικετευτική φωνή ενώ οδηγάει της λέει:

- Θέλω να έχουμε και συνέχεια.

- Ναι εντάξει… απαντά διστακτικά.

- Τι σε φοβίζει και απαντάς έτσι. Μήπως δεν σ αρέσει να είσαι μαζί μου;

- Απεναντίας, το θέλω πολύ.

- Τότε;… γιατί κι εγώ την βρίσκω μαζί σου. Όχι μόνο στο σεξ που μόλις πριν κάναμε αλλά γενικά με την παρουσία σου. Κάθε φορά που συναντιόμαστε νοιώθω ότι επικοινωνώ μαζί σου.

- Κι εγώ περνάω ωραία μαζί σου αλλά τώρα τελευταία έχω πάθει κάτι στραπάτσα που με έχουν κάνει αρκετά επιφυλακτική σε κάθε δέσμευση.

Δεν τόλμησε να του πει ότι φοβάται ότι την κοροϊδεύει και δεν είναι χωρισμένος αλλά παντρεμένος κανονικά, που ψάχνει εξωσυζυγικές περιπέτειες.

- Χαλάρωσε μωρό μου και θα σου εξαφανίσω κάθε φόβο που έχεις.

- Χαίρομαι γι αυτό.

Έφτασαν στο σπίτι της. Φιλί στα πεταχτά για καληνύχτα και υπόσχεση ότι θα ξαναβρεθούν. Ευχαριστημένη αλλά και ελαφρώς προβληματισμένη έπεσε για ύπνο. Η επομένη μέρα πέρασε χωρίς τίποτε το αξιοσημείωτο. Την παρασκευή χτυπά το τηλέφωνο . Ήταν ο Γιάννης. Θα θέλει να βγούμε σκέφτηκε. Αλλά έπεσε έξω. Είχε ένα εξοχικό στους Αγίους Θεοδώρους και θα πήγαινε το σαββατοκύριακο για κάτι δουλειές. Της πρότεινε να πάει μαζί του να περάσουν ένα υπέροχο όπως της είπε διήμερο. Απόλυτος ευχάριστος αιφνιδιασμός. Δεν μπορεί ναι είναι παντρεμένος και να θέλει να πάει μαζί του στο χωριό. Δεν μπορεί να είχε τόσο θράσος. Άσε που αισθανόταν μια περιέργως μεγάλη έλξη για αυτόν. Δέχθηκε με χαρά κι άρχισε να ετοιμάζει τα πράγματα της. Σέξι νυχτικό και ακόμη πιο σέξι εσώρουχα. Επιτέλους θα τον χαιρόταν σε ένα πραγματικό κρεβάτι.

Σάββατο πρωί πέρασε και την πήρε από το σπίτι. Κοντό φορεματάκι με ντεκολτέ, κορδέλα στα μαλλιά, λαμπερή και με αστείρευτη θηλυκότητα. Την υποδέχθηκε στο αυτοκίνητο με ένα θερμό φιλί και δυο ωραία λόγια. Ήταν φανερή η χαρά της, καθώς φαντασιωνόταν τα γαμήσια που θα ακολουθούσαν.

Μετά από μισής ώρας δρόμο, εγκαταλείπουν τον αυτοκινητόδρομο και παίρνουν την κάθετο για τους Αγίους Θεοδώρους. Στη διασταύρωση με την παλιά εθνική, σταματά σε ένα περίπτερο, να αγοράσει τσιγάρα και εμφιαλωμένα νερά. Έμεινε στο αυτοκίνητο να τον περιμένει.

Πλήρωνε όταν σταμάτησε κορνάροντας δυνατά, ένα μίνι Κούπερ μπροστά από το δικό τους. Βγήκε ένας ξερακιανός σαρανταπεντάρης. Αγκαλιάστηκε με το δικό της, γνωστός θα ήταν σκέφτηκε. Μετά από ολιγόλεπτη συνομιλία, ο Γιάννης επέστρεψε στο αυτοκίνητο. Ανακουφίστηκε προς το παρόν, αλλά προβληματίστηκε μόλις τον άκουσε να λέει.

- Μπλέξαμε λίγο. Ο Φάνης είναι φίλος και καλός συνάδελφος, πάει στην Παλιά Επίδαυρο που έχει σπίτι μαζί με τον αδελφό του. Θέλησε να δει το σπίτι μου, νεόκτιστο είναι και αναγκάστηκα να τον καλέσω για ένα καφέ. Συγνώμη μωρό μου.

- Έλα καλέ δεν πειράζει, πόσο θα καθίσει άλλωστε.

Παρ’ ότι την αναστάτωση και ότι για κάποια ώρα δε θα είχε την αποκλειστικότητα, χάρηκε ενδόμυχα. Με γνωρίζει στους φίλους του, μέσα στο σπίτι του. Άρχισε να πείθεται ότι η σύζυγος ήταν πια παρελθόν. Σε λίγο φτάσανε στον προορισμό τους. Όμορφη βιλίτσα με κήπο και θέα στη θάλασσα. Γίνονται οι συστάσεις και ακολουθεί η ξενάγηση στο σπίτι. Της δείχνει την κρεβατοκάμαρα τους , τακτοποιεί τα πράγματα της και κάθονται στον κήπο για τον καφέ τους. Σαν καλός οικοδεσπότης, φιλοτιμήθηκε και πήγε στην κουζίνα να ετοιμάσει τους καφέδες. Ο Φάνης λίγο αμήχανα τη ρώτησε:

- Είστε πολύ καιρό μαζί;

- Όχι… λίγο.

Την κουβεντούλα τους τη διέκοψε, ο Γιάννης που έντρομος ήλθε τρέχοντας από την κουζίνα. Το σπίτι πλησίαζε ένα κόκκινο ΙΧ με μεγάλη ταχύτητα. Ένα ωχ ακούστηκε από το Φάνη.

- Έρχεται η γυναίκα μου λέει ασθμαίνοντας. Είστε ζευγάρι και θα καθίσετε το βράδυ εδώ. Σε παρακαλώ κάνε αυτό που λέω, απευθύνεται στην Άννα. Είναι πολύ άγρια και νευρασθενικιά. Θα έχουμε άσχημες εξελίξεις άμα καταλάβει ότι την κερατώνω μαζί σου.

- Έχει δίκιο, είναι άρρωστη η γυναίκα, συνηγόρησε ο Φάνης και της έπιασε το χέρι, καθώς πήγε να σηκωθεί.

- Είσαι μεγάλος μαλάκας.

- Ότι και να πεις έχει δίκαιο, παίξε σε παρακαλώ τώρα το ρόλο σου γιατί την έχουμε βαμμένη και οι δυο.

Ήταν τα τελευταία του λόγια. Το αυτοκίνητο είχε φτάσει και έτρεξε να προϋπαντήσει τη σύζυγο του. Ήταν εξαγριωμένη και το γεγονός που δεν μπορούσε να κάνει τίποτε τη θύμωνε ακόμη πιο πολύ. Ήθελε να τον φτύσει τον ξεφτίλα, αλλά η σοβαρή περίπτωση να την ξεμαλλιάσει η γυναίκα του, την έκανε να καταπιεί την οργή της.

Η γυναίκα του φαινόταν από μακριά εντυπωσιακή. Την άρπαξε από τα μούτρα μόλις βγήκε από το αμάξι. Οι φωνές του ακουγόταν μέχρι αυτούς. Τελικά ήταν πολύ καραγκιόζης ο τύπος.

- Τι γυρεύεις εδώ, οι πρώτες του κουβέντες.

- Γιατί με ξεφτιλίζεις στους φίλους μου πάλι, άμα ήθελες να έλθεις ας το έλεγες.

- Γιατί δεν απαντάς ρε σου είπα εγώ να μην έλθεις;

Σίγουρος ότι ο φίλος του κι η γκόμενα του δεν θα τον προδώσουν.

- Κάνε πέρα ρε, να δω ποιοι είναι πάνω.

Τον παραμέρισε και κατευθύνθηκε προς το τραπεζάκι στον κήπο που καθόταν οι άλλοι.

- Καλημέρα Φάνη, απευθύνθηκε στο φίλο του που μάλλον γνώριζε.

- Η κυρία;… τον ρωτά εμφανώς αγριεμένη.

- Είναι η φίλη μου η Άννα…

απαντά αυτός όσο πιο φυσικά μπορούσε. Ευτυχώς που θυμόταν το όνομα της.

- Ζωή, η σύζυγος του Γιάννη… και της απλώνει το χέρι για χειραψία.

- Χαίρομαι για τη γνωριμία, καταφέρνει να ψελλίσει.

- Και… Φάνη όταν λες φίλη σου τι εννοείς;…

συνεχίζει την ανάκριση δείχνοντας ότι δεν το έφαγε με την πρώτη.

- Γίνεσαι αδιάκριτη, επεμβαίνει ο Γιάννης.

- Σταμάτα εσύ, λοιπόν Φάνη για πες μου.

- Εδώ και λίγο καιρό είμαστε ζευγάρι, απαντά δείχνοντας την δυσαρέσκεια του.

- Πήραμε άδεια την Δευτέρα από τις δουλειές μας και είπαμε να πάμε να της δείξω το σπίτι μου στην Παλιά Επίδαυρο. Ο Γιάννης με παρακάλεσε να περάσουμε από δω για να δω την ηλεκτρολογική εγκατάσταση, που έχει κάποιο πρόβλημα και να μείνουμε το βράδυ εδώ.

- Αλλά βλέπω ότι δημιουργήθηκε πρόβλημα και φεύγουμε τώρα. Πήγαινε γλυκιά μου να φέρεις τα πράγματα μας, φεύγουμε.

Για όσκαρ ηθοποιίας ο τύπος.

- Συγνώμη χίλιες φορές συγνώμη…

και κάθεται σε μια άδεια καρέκλα.

- Δε θα πάτε πουθενά…

λέει στην Άννα που σηκωνόταν για να πάει να φέρει τα πράγματα της από την κρεβατοκάμαρα.

- Θα μείνετε να σας περιποιηθώ για να σας αποζημιώσω για την άκομψη συμπεριφορά μου. Δε θα το συγχωρέσω στο εαυτό μου αν σας αφήσω να φύγετε.

Η γυναίκα ή ήταν πολύ γάτα ή ήταν πολύ χάπατο. Στιγμιαία κοιτάχθηκαν οι τρεις συνωμότες στα μάτια. Κατάλαβαν ότι ήταν αδύνατο να γίνει κάτι διαφορετικό και αποφάσισαν το ζευγάρι να μείνει. Η μέρα πέρασε αρκετά περίεργα. Οι άνδρες κοιτούσαν τα ηλεκτρολογικά που δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα. Σύζυγος και ερωμένη προσπάθησαν να μαγειρέψουν, αλλά οι προμήθειες επαρκούσαν για κάτι μεζεδάκια για ουζάκι. Αποφάσισαν έτσι να τσιμπήσουν αυτά το μεσημέρι και το βραδάκι να πάνε στο χωριό να φάνε.

Η μία προσπαθούσε να ψαρέψει την άλλη. Τελικά ο τύπος κατά τα λεγόμενα της γυναίκας του, ήταν μεγάλος μπερμπάντης. Της τα φόραγε κανονικά εδώ και πολύ καιρό. Δεν τον έπιασε βέβαια στα πράσα, αλλά είχε σοβαρές ενδείξεις. Η Άννα της είπε μήπως τον ζηλεύει πολύ και όλα αυτά είναι δημιουργήματα της παθολογικής της ζήλιας. Έπαιζε με τη φωτιά γιατί αν καταλάβαινε το δούλεμα που της έριχνε, αλλοίμονο της. Για το πως γνώρισε το Φάνη, που τη ρώτησε, περιέγραψε περίπου την γνωριμία της με το Γιάννη, ο οποίος , διασταυρωμένο κι από τον φίλο του, κατείχε καλά το άθλημα του κερατώματος της γυναίκας του. Δεν ήταν ούτε η πρώτη του εξωσυζυγική σχέση, ούτε και η μοναδική.

Είχε μπλέξει και δε μπορούσε να ξεφύγει. Με τα πολλά ο ήλιος έδυσε, οι ώρες στο ταβερνάκι πέρασαν όσο γίνεται πιο χαλαρά και προς ανακούφιση όλων έφτασε η ώρα να πάνε για ύπνο στις κρεβατοκάμαρες τους, οι οποίες ήταν η μία δίπλα στην άλλη. Έκλεισε η πόρτα και βρέθηκε στο ίδιο δωμάτιο με έναν ουσιαστικά ξένο άνδρα, με τον οποίο θα έπρεπε να κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι. Τη σιωπή αμηχανίας έσπασε ο Φάνης.

Όπως βλέπεις δεν έχω τίποτε μαζί μου για τον ύπνο. Αναγκαστικά θα κοιμηθώ μόνο με το σλιπάκι.

- Έτσι πως γίναμε τώρα αυτό θα με πειράξει;

Άρχισαν να ξεντύνονται. Αν και ήξερε ότι δεν ήταν σωστό, τα μάτια δεν έφευγαν από ημίγυμνο σώμα της και κάτι φούσκωνε στο εσώρουχο του, στο οποίο η άλλη, δεν έδωσε καμιά απολύτως σημασία εκείνη τη στιγμή. Το διάφανο νυχτικό της και το μικρό αποκαλυπτικό κιλοτάκι της ελάχιστα έκρυβαν . Σουτιέν δε φόραγε ποτέ στον ύπνο. Βλέπετε είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για μια θερμή νύχτα με τον εραστή της. Και τώρα θα κοιμόταν με το φίλο του. Δεν ήταν άσχημος, αλλά δεν είχε καμιά απολύτως διάθεση για τίποτε εκείνη τη στιγμή. Διάλεξε την μεριά προς την πόρτα και ξαπλώσανε, πλάτη- πλάτη στο κρεβάτι για να κοιμηθούν.

Ήθελε να τελειώνει αυτή η νύχτα μαζί και το μαρτύριο που περνούσε , όσο γινόταν πιο σύντομα. Αλλά άλλες οι βουλές της μοίρας. Τη νεκρική ησυχία που επικράτησε, διέκοψαν μετά από λίγο τα βογκητά της Ζωής από το διπλανό δωμάτιο. Δεν την έπνιγε, την πηδούσε. Σε λίγο τα βογκητά έγιναν φωνές. Η κουφάλα ήθελε να δείξει σε όλους και όλες, πόσο καλά τη γαμούσε ο άντρας της.

Νευρίασε πολύ στην αρχή. Ο άχρηστος δεν είχε ούτε ιερό ,ούτε όσιο. Αλλά όσο συνέχισε να ακούει την καυλωμένη γυναίκα να τα δίνει όλα, άρχισε να ερεθίζεται κι αυτή. Στο μεταξύ, ο συγκάτοικος της στο κρεβάτι, γύρισε πλευρό, και πλέον την είχε σχεδόν στην αγκαλιά του.

Στο διπλανό δωμάτιο δήλωναν και οι δυο ότι τελείωναν, όταν ο κώλος ήταν εφαπτόμενος με τον σηκωμένο πούτσο του. Δεν τραβήχτηκε κανένας τους. Απεναντίας άρχισε να τρίβει το κωλαράκι της πάνω του. Πήρε θάρρος κι αυτός, πέρασε το ένα χέρι του κάτω από το σβέρκο της και της χούφτωσε το βυζί, ενώ με το άλλο έπαιζε με το υγρό μουνάκι της. Της έχει κατεβάσει το κιλοτάκι της κι έχει βγάλει το δικό του.

- Έλα, δωσ' το μου τώρα…

του λέει καθώς δεν αντέχει άλλο, τον θέλει μέσα της να της σβήσει την καύλα και του δίνει ένα προφυλακτικό να φορέσει. Ο σουβλερός του πούτσος σφηνώνεται μέσα της. Αρχίζει να φωνάζει, με όση δύναμη είχε. Στην αρχή για να την ακούσουν σίγουρα οι δίπλα, αλλά μετά καθώς φαντασιωνόταν ότι την πήδαγε ο Γιάννης, κραύγαζε από την ηδονή που ένοιωθε. Ο καημένος ο Φάνης δεν άντεξε στον γενετήσιο χορό της και τελείωσε πριν από αυτή. Αλλά προς μεγάλη ευχάριστη έκπληξη, τη βοήθησε παίζοντας με την κλειτορίδα της να τελειώσει κι αυτή.

- Είσαι πραγματικό ηφαίστειο, της λέει και την φιλά τρυφερά στο λαιμό.

- Ύπνο τώρα…

του λέει με σχεδόν αυστηρό ύφος, κατέβασε το νυχτικό της και γύρισε πλευρό να κοιμηθεί επιτέλους. Το βρακί της επειδή είχε πέσει κάτω από το κρεβάτι, βαρέθηκε να το μαζέψει και δεν το φόρεσε. Το ίδιο κάνει κι αυτός. Ευχαριστημένος από το αναπάντεχο πήδημα που του έλαχε, αφού σκουπίστηκε από τα υγρά του, γύρισε από την άλλη μεριά να κοιμηθεί, εντελώς γυμνός. Εξαντλημένος, αλλά σχεδόν ευτυχισμένος, κοιμήθηκε σχεδόν αμέσως. Η Άννα μην περιμένοντας τίποτε άλλο πια, τον ακολούθησε και σε λίγο αποκοιμήθηκε κι αυτή.

Θα είχε περάσει μια ώρα περίπου, από τότε που επικράτησε η απόλυτη ησυχία στο σπίτι, όταν κάποιος άρχισε να κινείται μέσα στο σκοτάδι. Η πόρτα του δωματίου της άνοιξε χωρίς να την πάρει χαμπάρι. Κοιμόταν και οι δυο τους βαριά. Ο Γιάννης γλίστρησε μέσα στο δωμάτιο σαν τη νυχτερίδα. Πήγε στην μία άκρη του κρεβατιού και σήκωσε το νυχτικό της προσέχοντας μην τη ξυπνήσει. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Το τουρλωτό κωλαράκι της, έλαμψε στο σκοτάδι. Προχώρησε προς τη μεριά της και γονάτισε στο πάτωμα. Το ένα από τα μακριά του χέρια, είχε χουφτώσει τον κώλο της και τα δάκτυλα του άρχισαν να παίζουν με τις τρυπούλες της. Πλησίασε στο αυτί της και έχοντας σε ετοιμότητα το δεύτερο χέρι, να βουλώσει το στόμα της αν τυχόν πήγαινε να φωνάξει, της ψιθυρίζει.

- Θα σου δείξω τώρα κουφαλίτσα τι θα πάθεις, που μου γαμήθηκες μέσα στο ίδιο μου το σπίτι.

Η Άννα νόμισε ότι ήταν σε όνειρο. Ότι επιτέλους έκανε έρωτα με το Γιάννη και καθώς συνέχιζε να παίζει με το μουνάκι της, άρχισε να καυλώνει τρελά. Σε λίγο σηκώνεται όρθιος πάλι, πηγαίνει εκεί που τερμάτιζαν τα πόδια της. Τα πιάνει από τους αστραγάλους και την τραβά προς τα κάτω. Την ανασηκώνει στα γόνατα και την τον καρφώνει στο μουνί της. Μονομιάς όλος μέσα.

Μισανοίγει τα μάτια της. Μπροστά της σχεδόν εξ επαφής, ο πούτσος του Φάνη, που έχει γυρίζει ανάσκελα και συνεχίζει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Πίσω της νοιώθει την καύλα να την πλημμυρίζει, καθώς το μουνάκι της επιτέλους έχει μέσα του αυτόν που ήθελε. Σε λίγο όμως βγαίνει από μέσα της.

- Έλα, συνέχισε του ψιθυρίζει.

- Έρχομαι, απαντά.

Ανοίγει τα κωλόμαγουλα της και ορμά να μπει, όχι στο μουνί της αλλά στο κωλαράκι της. Με λίγο ζόρι στην αρχή, μην υπολογίζοντας τον πόνο που της προκαλούσε, κατάφερε και τον έχωσε όλο μέσα. Σφάδαξε από τον πόνο στην αρχή. Δάγκωνε το σεντόνι για να μη φωνάξει. Και μετά ήρθε η ηδονή. Είχε και μπροστά της το όργανο του Φάνη, πόσο ήθελε να αρχίσει να το γλείφει ενώ ο άλλος ήταν μέσα της. Έχυσαν σχεδόν ταυτόχρονα. Καθώς τραβιόταν για να χαθεί πάλι μέσα στο σκοτάδι και ενώ σπαρταρούσε ακόμη από τη καύλα, δε μπόρεσε πια να αντισταθεί κι άρχισε να γλείφει και να ρουφά τον πούτσο του κοιμώμενου παλικαριού.

Όταν πήρε χαμπάρι τι του συνέβαινε, ήταν έτοιμος, στητός και καμαρωτός. Τον καβάλησε χωρίς δισταγμό και του χάρισε στιγμές ηδονής που ποτέ δεν είχε ξαναζήσει. Τα υγρά που κυλούσαν από το κωλαράκι της, θεώρησε ήταν χύσια από το μουνί της, το οποίο πραγματικά έχυνε ασύστολα. Ο Φάνης, όπως συνήθως, τελείωσε γρήγορα. Κοιμήθηκαν για λίγο, το πρωί ήταν κοντά και καθώς ήρθε, χωρίς δεύτερη κουβέντα, μετά από ένα σύντομο πρωινό, ευχαρίστησαν τους οικοδεσπότες και έφυγαν με προορισμό την Παλιά Επίδαυρο. Πριν φύγουν πρόλαβε να του ψιθυρίσει στα κρυφά, του Γιάννη, να μη τολμήσει να την ξαναενοχλήσει.

- Αν θέλεις έρχεσαι στο σπίτι μου, να το συνεχίσουμε.

- Κοίτα Φάνη, καλός χρυσός μπορεί να είσαι, αλλά εμένα δε μου κάνεις καθόλου κλικ για να συνεχίσουμε, έστω και για παρέα. Σου έλαχε αυτό το αναπάντεχο σεξ, εξαιτίας και για χάρη του μαλάκα του φίλου σου, όμως μέχρι εκεί. Ξέρω ότι θα με περνάς για μεγάλη πουτάνα, αλλά δε με νοιάζει. Πήγαινε με λοιπόν στη στάση του προαστιακού και τράβα στο καλό σου.

Το ύφος και η φωνή της δεν του άφηναν κανένα άλλο περιθώριο, εκτός από το να κάνει αυτό που του πρόσταξε. Στο τρένο για το γυρισμό στην Αθηνά σκεφτόταν, ότι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με αυτά που έκανε το προηγούμενο βράδυ. Τρεις φορές με δυο διαφορετικούς άντρες. Άρχισε να ξεφεύγει. Και της άρεσε, αλλά και την τρόμαζε. Αναρωτήθηκε μήπως θα έπρεπε να δει με διαφορετικό μάτι , ένα καλόπαιδο που την φλέρταρε.

Μόλις όμως ήλθε στο μυαλό της η ανείπωτη ηδονή που ένοιωσε στο σκοτεινό δωμάτιο των Αγίων Θεοδώρων, το Σαββατόβραδο , παραμέρισε κάθε άλλη σκέψη που θα μπορούσε να τη βγάλει από το δρόμο των ηδονών.

Θα παρακαλούσα τους καλούς φίλους που διαβάζουν τις ιστορίες της Άννας να μας πουν αν θέλουν να δημοσιεύσουμε και τις υπόλοιπες 4-5 ιστορίες της, ή να τις αναφέρω επιγραμματικά και να προχωρήσω στον επίλογο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Copyright protected OW ref: 143550