Στο μάθημα

Δημοσιεύθηκε από panosili21
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (13 Votes)
Γεια σας, η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη κατά τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων.

Στην σχολή ήμασταν μια παρέα 6 ατόμων (3 αγόρια και 3 κορίτσια) ελεύθεροι όλοι τότε, που απλά περνούσαμε καλά. Στην αρχή!

Εγώ είχα έρθει πολύ κοντά με την Α, μια κοπέλα που δε σε τραβούσε η ομορφιά της αλλά η γλύκα της. Κοντούλα, 1.60, 45 κιλά, μελαχρινή με μεγάλα καστανά μάτια. Ποτέ δε μου είχε δώσει δικαίωμα για κάτι και συχνά καθόμασταν μαζί στο θρανίο.

Μια χειμωνιάτικη μέρα είχα πολλές καύλες. Καθόμασταν μαζί. Όσο η καθηγήτρια έκανε μάθημα, άρχισα να της χαϊδεύω το γόνατο και τα μπούτια πάνω από το φόρεμά της. Δεν αντέδρασε! Συνέχισα.

Άρχισα να παίρνω θάρρος και έβαλα το χέρι μου κάτω από το φόρεμα χαϊδεύοντας το μπούτι της απαλά με τα δάχτυλά μου. Το περνούσα δίπλα από το μουνάκι της για να την καυλώσω κι άλλο. Χτύπησε κουδούνι για διάλειμμα. Μαζεύω το χέρι μου και βγαίνουμε έξω σα να μη συνέβη τίποτα. Μετά από 5 λεπτά μπαίνουμε πάλι μέσα, όμως αυτή τη φορά είχε κάτσει με τα πόδια μισάνοιχτα και διαγώνια προς το μέρος μου. Το μάθημα αρχίζει κι το χέρι μου χαϊδεύει απαλά τα μπούτια της και πλέον ακουμπάω απαλά το μουνάκι της.

Εκείνη δαγκώνεται. Θέλει να ουρλιάξει. Πού και που αφήνει ανάσες καύλας!

Ενώ χαϊδεύω το μουνί της πάνω από το βρακάκι της, της γράφω στο τετράδιο: «βγαλ’ το». Προσεχτικά για μην μας καταλάβουν, το κατεβάζει, ρίχνω το στυλό στο πάτωμα, παίρνω το μουσκεμένο βρακί της και το βάζω μέσα από το παντελόνι μου. Έσταζε ο πούτσος μου πάνω του. Αυτή κοκκίνισε αλλά δεν είπε τίποτα. Βάζω το χέρι μου στο μουνί της και αρχίζω να το χαϊδεύω σιγά-σιγά. Είχε πλημμυρίσει. Η καρέκλα, τα μπούτια της και το χέρι μου ήταν μούσκεμα. Προσπαθούσε να κρατηθεί, να μην ουρλιάξει. Μου γράφει στο τετράδιο «χύνω» και πλημμυρίζει τα πάντα! Ο πούτσος μου θέλει να εκραγεί. Το βλέπει... ξέρει ότι θέλω να τη χύσω.

Συνεχίζω να παίζω με τη μουνάρα της. Της βάλω 1 δάχτυλο στο μουνάκι της και της ξεφεύγει μια κραυγή! «Όλα εντάξει εκεί πίσω;» λέει η καθηγήτρια. «Ναι κυρία, απλά γρατζούνισα το πόδι μου στο θρανίο» λέει η Α αναψοκοκκινισμένη. Όσο μιλούσε στη δασκάλα το δάχτυλο μου ήταν μέσα της. Της έβαλα και δεύτερο δάχτυλο. Μισοέκλεισε τα μάτια της και απολάμβανε την κάθε μου κίνηση. Το μουνί της ήθελε να χύνει συνέχεια κι εγώ παρόλο που μόνο το ένιωθα, ήθελα να το ξεσκίσω. Να το γαμάω συνέχεια.

Ξαφνικά ξάπλωσε πάνω στην καρέκλα και άνοιξε λίγο περισσότερο τα πόδια της. Βάζω πιο μέσα το χέρι μου και τη χαϊδεύω από το μουνί μέχρι τον κώλο της, πασαλείβοντας τη με τα χύσια της. Σιγά-σιγά βάζω την άκρη του δαχτύλου μου στον κώλο της. Το πήρε όλο μέσα του. Της γράφω στο τετράδιο «Έχυσα». Ήταν αλήθεια! Χωρίς καν να με αγγίξει είχα γεμίσει το βρακάκι της που είχα βάλει στην πούτσα μου με καυτά χύσια. Ένιωθα υπέροχα. Ήθελα όμως κι άλλο!

Μου γράφει «Ήθελα να τα νιώσω στον κώλο μου» και της βάζω και δεύτερο δάχτυλο. Αυτή έχει χαθεί. Η καθηγήτρια μας κοιτάει επίμονα αλλά δε μας έχει κάνει παρατήρηση, γούσταρε νομίζω.

Χτυπάει κουδούνι! Μαζευόμαστε και οι 2 και κάνουμε πως φτιάχνουμε τις τσάντες μας. Αφού αδειάζει η τάξη της δίνω το χυμένο βρακί της. Το φοράει. Έχω καυλώσει πάρα πολύ. Δεν ανταλλάξαμε ούτε λέξη. Σκάσαμε ένα χαμόγελο και πήραμε το δρόμο για τα σπίτια μας. Όλα αυτά ήταν μόνο η αρχή.Copyright protected OW ref: 141793