Παιχνίδια με τον Άρη

Δημοσιεύθηκε από κοριτσάκι
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (9 Votes)
Με τον Άρη πάντα διαφωνούσαμε σε θέματα πάσης φύσεως. Οι διαφορετικές απόψεις έφταναν την ένταση στο ζενίθ. Τον είχα βρίσει χοντρά πολλές φορές, όπως και εκείνος. Πάντα όμως κατέληγε να γίνεται το δικό μου, τον εξόργιζε η τόση επιμονή που διέθετα και έδινε τόπο στην οργή. Ήμουν η κυρίαρχη του παιχνιδιού, κανείς δεν μπορούσε να το διαψεύσει.

Ο Άρης έτυχε να μπει την ίδια ώρα στο chat με εμένα και έτσι μιλήσαμε για πρώτη φορά. Η σύνδεση ήταν εμφανής από την αρχή. Όχι όμως οι τσακωμοί. Κάποια κινητήρια δύναμη με ωθούσε στην τετ α τετ συνάντηση, παρότι τη φοβόμουν ταυτόχρονα. Με δική μου πρόταση κανονίσαμε ώρα και μέρος όπου συναντηθήκαμε την επόμενη εβδομάδα.

Ήταν φθινόπωρο και τα φύλλα είχαν εγκατασταθεί στο έδαφος. Ο καιρός ελαφρά ψυχρός όμως ο ήλιος ακόμη ζεστός. Είχε αρκετές μέρες να βρέξει. Φόρεσα τη μαύρη δερμάτινη φούστα μου, ένα τιραντάκι στο ίδιο χρώμα και τα μπορντό αρβυλάκια μου. Εκείνος φορούσε ένα σκισμένο μπλε τζιν, μια μαύρη μπλούζα και μαύρα all star όταν τον αντίκρισα, ενώ μια εξίσου μαύρη ζακέτα κύκλωνε τη μέση του.

Συστηθήκαμε και του χαμογέλασα στραβά, πονηρά. Σήκωσε το ένα φρύδι και με κοίταξε εξεταστικά. Περπατήσαμε από το κέντρο προς τη λίμνη μιλώντας για ουδέτερα θέματα. Όταν φτάσαμε σταθήκαμε για λίγο αμίλητοι κοιτώντας το τοπίο. Ο κόσμος γύρω σχεδόν ανύπαρκτος. Γνωρίζοντας τους μηχανισμούς μου, σαν την παλάμη του χεριού του, άρχισε να με πειράζει για τα θέματα που διαφωνούσαμε. Τόσο που κατάφερε να με εκνευρίσει όσο ποτέ άλλοτε.

Τον έπιασα από το λαιμό και με μια ματιά του δήλωσα την κυριαρχία μου. Ο Άρης όμως, γούσταρε τη δική του κυριαρχία. Με τράβηξε από τα μαλλιά τείνοντας το κεφάλι μου πίσω. Πλησίασε τα χείλη του εκατοστά μακριά από τα δικά μου. Με κοίταξε βαθιά και το στόμα του έπεσε αγριεμένα πάνω στο δικό μου. Η γλώσσα του παραβίαζε τη γλώσσα μου, σχεδόν την πονούσε. Με δάγκωνε στο λαιμό και με κρατούσε σφιχτά στο σώμα του. Ο πούτσος του είχε γίνει τέρμα σκληρός και ακουμπούσε πάνω μου.

- Ακολούθησέ με, είπε και έσφιξε το χέρι μου στη γροθιά του.

Βρεθήκαμε στο κάστρο, η ώρα περίπου εννέα. Ο ήλιος είχε αφήσει τις πολύχρωμες ακτίνες του να εγκαταλείψουν τον ουρανό, γεμίζοντας τον σκούρους μπλε χρωματισμούς. Απομονωθήκαμε στη μία πλευρά και με έριξε στο γρασίδι τόσο δυνατά που παραλίγο να χάσω τις αισθήσεις μου. Ξεκούμπωσε το τζιν του και με πρόσταξε να σηκώσω τη φούστα. Είχα γίνει η μεγαλύτερη πουτάνα. Ο Άρης, ένας ουσιαστικά άγνωστος, με είχε χειραγωγήσει μόνο με το μυαλό του.

- Ξέρεις πόσες φορές ο πούτσος μου έγινε σκληρός για την πάρτη σου; Δε μπορούσα να ηρεμήσω.

Παράλληλα με τα λόγια του είχε ήδη γλιστρήσει την καύλα του μέσα μου. Μου έκλεισε το στόμα και με γαμούσε με μανία. Ο Άρης ήταν το πιο μεθυστικό ποτό που είχα δοκιμάσει. Με κατεύθυνε στα τέσσερα και τον κάρφωσε αναπάντεχα. Έσταζα για τον πούτσο του. Με έπιασε από τους ώμους και τον έβαλε ανέλπιστα βαθιά. Ένα ηχηρό βογκητό ξέφυγε από τα χείλη μου και η παλάμη του σκαμπίλισε δυνατά τον κώλο μου.

- Μωρό μου, σου έδωσα την άδεια να φωνάξεις;

Προφανώς και δεν περίμενε απάντηση.

- Στάσου τώρα όρθια. Ποιος σου είπε ότι μπορείς να με πιάνεις από το λαιμό;

Τύλιξε τα ζεστά του δάχτυλα γύρω από το στέρνο μου και με κόλλησε στον τοίχο.

- Βάλε τα πόδια σου γύρω μου.

Ανταποκρίθηκα στις προσταγές του και μπήκε μέσα στο μουνάκι μου βίαια. Κατέβασε το μπλουζάκι που φορούσα και πιπίλησε με μαεστρία τις ρώγες μου. Η κλειτορίδα μου δεν έπαυε να τρίβεται πάνω του και έχυσα με δυνατούς σπασμούς. Ένα μουγκρητό ξέφυγε από τα χείλη του και βγαίνοντας τελευταία στιγμή… τελείωσε πάνω μου.Copyright protected OW ref: 140609