Πειρασμοί το 15Αύγουστο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (12 Votes)
Αύγουστος του 17. Καλοκαιρινές διακοπές. Με τη Μαίρη (τη γυναίκα μου) και το μικρό μας έχουμε ήδη μία εβδομάδα παραμονής μας στους δικούς της, εβδομάδα γεμάτη από θαλάσσια μπάνια. Μάλιστα, έχουμε προλάβει να μαυρίσουμε αρκετά.

Πρωινό της 15ης του μήνα. Η πιο μεγάλη μέρα και η πλέον εορτάσιμη του Καλοκαιριού. Και φυσικά, η μέρα και της δικής μου γιορτής. Ξυπνήσαμε κατά τις 8, σχετικά νωρίς για διακοπές, απολαμβάνοντας ένα αθόρυβο σεξ. Ή τουλάχιστον, έτσι νομίζαμε. Ενώ ο πεθερός μου ήταν ακόμη ξαπλωμένος και ο μικρός θα πρέπει να κοιμόταν, η πεθερά μου ήρθε στη χαραμάδα της πόρτας και φώναξε ψιθυριστά τη Μαίρη, ενώ ακόμη δεν είχαμε τελειώσει.

- Παιδιά, συγνώμη που διακόπτω. Μαιρούλα να σε ρωτήσω κάτι κορίτσι μου;

- Έλα μαμά, τι είναι; Έλα μέσα.

Η Μαίρη παρ' όλη τη διακοπή, με παρότρυνε να μη σταματήσω να κουνιέμαι.

- Μόλις τελειώσετε και πλυθείτε, θέλω να ετοιμάσεις και να κάνεις ένα γρήγορο πρωινό στο παιδί, για να το πάω στην εκκλησία να μεταλάβει και να τον πάω μία βολτούλα μετά.

- Εντάξει. Ο μπαμπάς τι θα κάνει;

- Ο μπαμπάς θα περιμένει τον Ινδό να έρθει να καθαρίσει την ψησταριά, για να είναι έτοιμη το μεσημέρι.

- Ωχ, θα θέλει πάλι σκουπίσματα έξω.

- Κορίτσι μου είτε εσύ θα το κάνεις, είτε εγώ. Μην αγχώνεσαι. Θα δούμε. Πολύ βρώμα δε θα βγάλει πάντως.

Μόλις τελειώσαμε, σηκωθήκαμε για ένα ντους. Όση ώρα έκανε εκείνη, σηκώθηκε και ο πεθερός μου. Οι πρώτες επίσημες "καλημέρες" μεταξύ μας και οι πρώτες ευχές για τη μέρα μέχρι να φορέσουμε κάτι πρόχειρο πάνω μας και να φτιάξουμε τον πρώτο καφέ της μέρας. Η Μαίρη χωρίς καν εσώρουχα, φόρεσε μία πρόχειρη άσπρη καλοκαιρινή πυτζαμούλα και μία παλιά μπλούζα σε ξεφτισμένο ροζ χρώμα. Με αρκετά φαρδιά μανίκια και λαιμό. Τόσο φαρδιά, που τα στήθια της διακρίνονταν σχεδόν ολόκληρα από το πλάι, ενώ το μόνο που τα συγκρατούσε στο λαιμό για να μην πεταχτούν έξω στην κυριολεξία, ήταν δύο κουμπάκια.

Η ώρα κόντευε 9 και μόλις σηκώθηκε και ο μικρός με τα χάδια και τα φιλιά της μαμάς, τον ετοίμασε γρήγορα και σε ένα τεταρτάκι ξεκίνησαν με τη γιαγιά του για την εκκλησία. Μετά από 10 λεπτά ήρθε και ο Ινδός, ντυμένος με πρόχειρη φόρμα, αλλά καθαρός και περιποιημένος. Χαιρετηθήκαμε και έπιασε να καθαρίζει την ψησταριά για να τελειώσει γρήγορα. Ο πεθερός μου έπιασε να περιποιηθεί τα φυτά του και να κόψει μερικά λαχανικά από το μικρό μποστανάκι που είχε φτιάξει.

Εκεί που οι άλλοι έκαναν δουλειά κι εμείς πίναμε καφέ, να πάλι το κουδούνι. Μας επισκέφτηκε η αγαπημένη μας θεία Μερόπη, αδερφή της πεθεράς μου. Μία φοβερά αθυρόστομη γυναίκα, αλλά πλέον την έχω συνηθίσει. Έχει δικό της παιδί, αλλά τη Μαίρη την αγαπούσε πάντα σαν κόρη της. Είχαμε να ειδωθούμε από το Πάσχα. Ήρθαν συνοδεία στη βεράντα, χαιρετηθήκαμε, μας ευχήθηκε κι εκείνη και η Μαίρη πήγε να της κάνει καφέ. Χαιρέτισε και ευχήθηκε και στον πεθερό μου. Κάθισε δίπλα μου και πιάσαμε να με ρωτήσει εν συντομία για τα δικά μας και τους δικούς μου γονείς. Σε 2 λεπτά ήρθε και η Μαίρη να καθίσει δίπλα και αντικριστά της και η θεία Μερόπη άρχισε τις παρατηρήσεις.

- Μαιρούλα αδυνάτισες. Το κορμάκι σου φαίνεται μέσα από τα ρούχα.

- Λες θεία;

- Ε, βέβαια κορίτσι μου. Η κοιλίτσα έχει πέσει. Από βυζιά βλέπω πας καλά. Δεν έχεις αλλάξει. Είναι μεγάλα και καλά και μεγάλες και οι ρώγες (εκεί τη χούφτωσε λίγο). Και το κωλαράκι σου λιγάκι πιο στητό. Από γαμήσι πως πάτε παιδιά;

Η ερώτηση ήταν και για τους δύο μας.

- Ότι μπορούμε κάνουμε θεία. Συχνά δεν γίνεται λόγω του παιδιού, αλλά όσο μπορούμε κάνουμε. Να,σήμερα το πρωί πριν σηκωθούμε, προλάβαμε να κάνουμε λίγο…

απαντάει η Μαίρη.

- Βάζει καπότα;

- Όχι, γυμνό.

- Και που χύνει καλέ;

- Μέσα μου.

Η θεία παθαίνει ένα ψιλοσόκ, αλλά το ξεπερνάει γρήγορα και πριν συνεχίσουμε την κουβέντα, ο Αλί ζητάει λίγο νερό ενώ έχει σχεδόν τελειώσει. Η Μαίρη του φέρνει και στέκεται μπροστά του μέχρι να το πιεί. Όσο καταπίνει, χαζεύει με τρόπο τα στήθια της. Η Μαίρη το καταλαβαίνει και βγάζει ένα αχνό χαμόγελο. Τον παρατηρεί και η θεία, η οποία είναι κέρβερος. Η Μαίρη πάει μέσα το ποτήρι, το ξαναγεμίζει και έρχεται πάλι έξω.

- Μαιρούλα είδες τον Ινδό πως σε "κάρφωσε"; Έχει καυλώσει η πούτσα του…

της λέει ψιθυριστά.

- Τον είδα θεία.

- Βρε κορίτσι μου, αν δεν τον πειράζει και τον άντρα σου, μήπως να βοηθήσεις λιγάκι και τη δική του πούτσα να ξεθυμάνει;

Απάντησα πως δεν με πείραζε, αφού δεν πειράζει την ίδια. Έτσι, μόλις τέλειωσε και εκείνος, ήπιε και το υπόλοιπο νερό του, πήγε να πλυθεί και η Μαίρη σηκώθηκε να πάει στο δωμάτιο για να τον περιμένει. Στο μεταξύ και ενώ όλα όσα περιέγραψα έγιναν μόνο μέσα σε 5-10 λεπτά, ο πεθερός μου κάθισε να τα πει λίγο με τη θεία και να πάει να ετοιμάσει το φαγητό για το μεσημέρι.

Με τη θεία, μείναμε να πίνουμε καφέ μόνοι μας για λίγο ακόμη, ενώ ο Αλί και η Μαίρη ακούγονταν ήδη από το ανοιχτό παράθυρο του δωματίου, να αναστενάζουν. Η θεία γνωρίζει καλά τον Ινδό και ξέρει πόσο καλό παιδί και έμπιστος είναι. Η θεία "τρωγόταν" να δει λίγο τη Μαίρη στο σεξ και με παρότρυνε να πλησιάσουμε το παράθυρο. Η Μαίρη είχε ανοίξει καλά τα μπούτια της, δίνοντας άνεση στον Αλί για να κουνιέται μέσα της, ενώ με τα χέρια της στην πλάτη του ακολουθούσε τον ρυθμό του για να τον βοηθήσει. Εκείνος είχε στηριχτεί στις παλάμες του και μπαινόβγαινε αργά μέσα της. Πότε τον κοιτούσε με μισάνοιχτα βλέφαρα, πότε τα έκλεινε, αφήνοντας αδιάκοπα αναστεναγμούς με ένα μικρό χαμογελάκι ικανοποίησης στα σαρκώδη χείλια της.

Η φάση αυτή, με τη Μαίρη να κάνει σεξ με άλλον, με καύλωνε πάντα. Είχα ήδη καυλώσει λίγο, όσο τους έβλεπα.

- Ανιψιέ, πως τους βλέπεις;

- Μου ψιθύρισε.

- Μου αρέσει έτσι η Μαίρη…

της απάντησα. Έπιασα με τρόπο το καβλί μου και άρχισα να το χαιδεύω. Μόνο που πάνω στις κινήσεις μου, κατά λάθος ακούμπησα ανεπαίσθητα το πλευρό της θείας. Σταμάτησα ακαριαία. Η θεία το "ψιλιάστηκε" και ακούμπησε το χέρι της πάνω στο σηκωμένο καβλί μου. Κοιτούσαμε από το παράθυρο κι έτσι δεν φαινόταν καμία κίνηση από εμάς. Άρχισε να με χαϊδεύει στοργικά, μέχρι που το χέρι της πέρασε μέσα και μου το έπαιζε κανονικά.

- Δε σε πειράζει ε;…

μου ξαναψιθυρίζει.

- Όχι, καθόλου.

Ρίχνω μία ματιά στα γεματούτσικα κωλομέρια της. Η μακριά ανάλαφρη φούστα της δεν αφήνει πολλά περιθώρια για χούφτωμα, αν και από τη μέση και κάτω έχει σκίσιμο. Δε σταματά να μου παίζει μαλακία και μόλις κάνω την κίνηση να της χουφτώσω τον κώλο, με το άλλο της χέρι κάνει την δική της αναπάντεχη κίνηση. Σηκώνει εντελώς τη φούστα και κατεβάζει την κιλότα.

- Έλα με τρόπο από πίσω μου και βαλ' τον.

Η Μαίρη, πάνω στην ηδονή της, αντιλαμβάνεται την κίνησή μου αλλά δε σχολιάζει. Η θεία τουρλώνει ελαφρά τη λεκάνη της και ανοίγει τα πόδια. Ευτυχώς δεν είναι κοντή, οπότε δε με δυσκολεύει πολύ. Σκύβω λιγάκι και περνάω το κεφαλάκι μου ανάμεσα στα μουνόχειλα της. Της πιάνω απαλά τη μέση και χώνομαι μέσα της. Είναι ήδη αρκετά υγρή.

- Μαιρούλα, τι λέει η πούτσα του; Καλή;

- Υπέροχη θεία.

- Άνοιξε το μουνί σου λιγάκι. Βοήθα τον να μπει καλά μέσα.

- Όλη μέσα την έχει. Έχει μεγάλο κεφαλάκι και το νιώθω. Αυτό με τρελαίνει. Τι λες; Να τον αφήσω να χύσει μέσα; (εκείνη τη στιγμή τον κοίταξε χαμογελώντας).

- Άφησέ τον κορίτσι μου.

Κουνιέμαι σταθερά μέσα στον κόλπο της θείας Μερόπης. Είναι όμως τόσο γλυκός που και εγώ δεν θα αντέξω για πολύ με τα μικρά παιχνίδια που κάνει με τη μέση της. Ο Αλί από στιγμή σε στιγμή τέλειωνε. Η Μαίρη τον κατάλαβε από τη σκληράδα του καυλιού του. Ξαφνικά έκλεισε ερμητικά τα μάτια του και αφήνοντας μια μικρή κραυγή κόλλησε μέσα στη λεκάνη της. Η Μαίρη τον τράβηξε ολοκληρωτικά πάνω της, έκλεισε εντελώς τα μάτια της και αφήνοντας βαθύ αναστεναγμό ανακούφισης, ένιωσε τους δυνατούς σπασμούς του καυλιού του και το ζεστό του σπέρμα να τινάζεται και να κυλάει μέσα στον κόλπο της. Μόλις τους βλέπω έτσι, νιώθω και το δικό μου σπέρμα να τρέχει "σφεντόνα" προς τα πάνω. Θα τέλειωνα σε δευτερόλεπτα. Μετά από μισό λεπτό και αφού άρχισε να ξαναβρίσκει ο Αλί τις ανάσες του, της έδωσε ένα γλυκό φιλί στο λαιμό και σηκώθηκε για να ντυθεί. Ήρθε και η δική μου στιγμή. Τραβήχτηκα αμέσως και τίναξα το σπέρμα μου στον απέναντι τοίχο, όσο η θεία μάζεψε γρήγορα τα ρούχα της και γύρισε να σχολιάσει την ανιψιά της.

- Αχ, μπράβο βρε Μαιρούλα. Μπράβο βρε κορίτσι μου. Τι καλή ψυχή έχεις.

- Μάλλον καλό μουνί έχω θεία!

Κάναμε ένα τελευταίο τσιγάρο, ήπιαμε και τον υπόλοιπο καφέ, χαιρετήσαμε τη θεία και πήγαμε να δούμε μήπως ο πεθερός μου είχε τελειώσει, ή ήθελε βοήθεια.Copyright protected OW ref: 138368