H "εκδίκηση" της μαμάς Ζωής για τα μπινελίκια μου

Δημοσιεύθηκε από gigian
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.11 (18 Votes)
Τελείωνα το τρίτο έτος στο πανεπιστήμιο και τα είχα φτιάξει με μια συνομήλικη γειτόνισσα. Λέγοντας τα είχα φτιάξει δεν εννοώ τίποτα περισσότερο από μερικά φιλιά και αγκαλιές. Εγώ έμενα μόνος σε μια γκαρσονιέρα και αυτή με την οικογένειά της στο διπλανό διαμέρισμα. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που την είδα. Όμορφη, έδειχνε μαζεμένη κοπέλα, μελαχρινή, με μακρύ μαλλί, ωραίο στητό στήθος, όχι πολύ μεγάλο, όπως ακριβώς μου άρεσε εμένα, γυμνασμένο σώμα. Έτσι, δεν έχανα ευκαιρία όποτε μπορούσα να τη βλέπω, να προσπαθώ να ανοίξω κουβέντα μαζί της. Αυτή ευγενική, έδειχνε να με συμπαθεί, αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να πούμε πολλές κουβέντες.

Είχα φάει κόλλημα μαζί της. Στεκόμουν πίσω από την πόρτα του σπιτιού μου και όταν άκουγα τη διπλανή πόρτα να ανοίγει, έβγαινα για να συναντηθούμε δήθεν τυχαία και να πούμε δύο κουβέντες. Για να μην πολυλογώ, κάποια από της φορές αυτές της μίλησα ανοιχτά στο ασανσέρ και αυτή απάντησε ότι κι εγώ της άρεσα.

Αρχίσαμε να βγαίνουμε, μόνο απογεύματα, γιατί ο πατέρας της ήταν πολύ αυστηρός και δεν την άφηνε να βγαίνει αργά. Έτσι, με χίλια ζόρια και πολλές προφυλάξεις κατάφερε 2-3 φορές να έρθει στο σπίτι, αλλά με άφηνε μόνο να τη φιλήσω και να της πιάνω τα βυζιά και τον κώλο. Αυτή επίσης με χούφτωνε. Έτριβε τον πούτσο μου πάνω από τα ρούχα και με έκανε μία φορά να χύσω. Δε με άφηνε ούτε το παντελόνι να ξεκουμπώσω. Βέβαια, πάντα έλπιζα στο παραπάνω, αφού δεν ήταν πάνω από 3 μήνες που τα είχαμε φτιάξει. Πάντα όμως ερχόταν βιαστικά και για λίγο. Φοβόταν πολύ τον πατέρα της, όπως έλεγε.

Σε μια από τις σύντομες επισκέψεις της ξέχασε φεύγοντας το κινητό της. Προφανώς δε μπορούσε να βγει από το σπίτι να το πάρει, οπότε μου στέλνει μήνυμα να της το δώσω από το μπαλκόνι. Εν τω μεταξύ, εγώ το είχα δει. Και είχα δει ότι είχε κλήσεις από τον «Ξάδερφο». Περίεργος όπως ήμουν άρχισα να κοιτάζω τα μηνύματα. Αμέσως κατάλαβα ότι δεν ήταν ξάδερφος, αλλά γκόμενος, που τα είχαν και βλέπονταν καθημερινά τα πρωινά στο σπίτι του. Του μιλούσε μάλιστα πρόστυχα για αυτά που έκαναν και που θα έκαναν, ενώ σε εμένα το έπαιζε μυξοπαρθένα. Βγήκα στο μπαλκόνι ζαλισμένος και της έδωσα το κινητό, χωρίς να της πω τίποτα. "Ευχαριστώ μωρό μου", μου λέει, θα τα πούμε αύριο.

Δεν είπα τίποτα. Μπήκα σπίτι και άρχισα να πίνω. Δεν ξέρω πόσο ήπια, δεν ξέρω τι ακριβώς έκανα. Ξέρω μόνο ότι φώναζα και έβριζα. "Είναι καριόλα. Μας το παίζει και σεμνή η πουτάνα" και άλλα τέτοια… ώσπου μεθυσμένος με πήρε ο ύπνος τα ξημερώματα. Το πρωί, κατά τις 11 χτυπάει η πόρτα. Ξύπνησα με πονοκέφαλο, και όπως ήμουν με το μποξεράκι πηγαίνω να ανοίξω. Ήταν η μητέρα της!

- Δεν ξύπνησες ακόμα;… με ρωτάει.

Τότε άρχισα να θυμάμαι τι είχε γίνει και να συνειδητοποιώ την κατάσταση.

- Όχι, της λέω. Το κουδούνι με ξύπνησε. Έχω πονοκέφαλο.

- Θα σου φτιάξω έναν καφέ να συνέλθεις μου λέει…

και μπαίνει στο σπίτι χωρίς να ρωτήσει. Πηγαίνει στην κουζίνα και πράγματι αρχίζει να φτιάχνει τον καφέ. Άρχισα να ανησυχώ για το τι θα γίνει. Θυμόμουν πλέον κάποια από αυτά που φώναζα. Σίγουρα τα είχαν ακούσει και δίπλα. Είχα καθίσει σε έναν μικρό καναπέ που είχα και προσπαθούσα να σκεφτώ πως θα δικαιολογηθώ. Στα λίγα αυτά λεπτά, αναρωτιόμουν αν έπρεπε να ξεμπροστιάσω την κόρη της ή να βρω άλλη δικαιολογία. Δεν ήξερα καν αν φωνάζοντας, είχα αναφέρει ονόματα και λεπτομέρειες ή όχι. Τελικά είχα, όπως αποδείχθηκε. Η κυρία Ζωή ήρθε, έφερε τον καφέ και κάθισε δίπλα μου.

- Πιες να συνέλθεις, μου είπε.

Πίνω μια γουλιά. Ήταν πικρός, αλλά αυτό χρειαζόμουν. Δε μιλούσε, μόνο με κοίταζε από πάνω μέχρι κάτω. Χαμένος στις σκέψεις μου, συνειδητοποίησα ότι ήμουν σχεδόν γυμνός, μόνο με το μποξεράκι.

- Μισό λεπτό να φορέσω κάτι, της λέω. Συγνώμη για την αμφίεση.

- Κάτσε κάτω και πιες τον καφέ…

μου απάντησε με αυστηρή φωνή. Ήπια γουλιά-γουλιά τον καφέ, μέσα στη σιωπή που μεγάλωνε την αγωνία μου. Αποφάσισα ότι θα ξεμπρόστιαζα την κόρη της, αν είχε καταλάβει ότι τα είχα μαζί της, αλλιώς θα έλεγα την ιστορία χωρίς ονόματα. Με το που ήπια την τελευταία γουλιά, με μια απότομη κίνηση μου πιάνει σφικτά τα αρχίδια. Νοιώθω έναν πόνο και αδυναμία να αντιδράσω, αφού με το που έκανα να κινηθώ έσφιξε το χέρι της περισσότερο.

- Θα στα ξεριζώσω με το χέρι και θα σε βάλω να τα φας, είπε τραβώντας και προκαλώντας μου αφόρητο πόνο.

- Μα κυρία Ζωή… ξεκίνησα να λέω.

- Προτιμάω όμως να τα φάω εγώ εκεί που είναι, με διέκοψε.

Με πολύ γρήγορη κίνηση, έσκυψε, μου κατέβασε το μποξεράκι και ξαναέπιασε με το ένα χέρι τα αρχίδια και με το άλλο τον πούτσο μου από τη βάση, βάζοντας τον στο στόμα της. Νέο σοκ. Πάλι δεν ήξερα πού το πάει. Φοβήθηκα ότι θα μου τον έκοβε με τα δόντια. Όμως ένοιωσα ένα γλυκό ρούφηγμα. Ρυθμικό και έμπειρο. Εκεί που από τον πανικό η πούτσα μου είχε μαζέψει άρχισε να αναθαρρεί, χωρίς να πάρει την άδειά μου.

- Μα κυρία Ζωή…

ξεκίνησα να ξαναλέω. Βγάζει την πούτσα μου από το στόμα της και λέει:

- Σκάσε πριν το μετανιώσω…

και ταυτόχρονα σφίγγει τα αρχίδια μου, που δεν τα είχε αφήσει, προκαλώντας μου νέους πόνους. Αμέσως αρχίζει να ξαναρουφάει την πούτσα μου που άρχισε να μεγαλώνει στο στόμα της. Δεν αντέδρασα. Άρχισα να απολαμβάνω το πιο καλό τσιμπούκι που μου είχαν πάρει. Αφού είχε πλέον σκληρύνει η πούτσα μου, άρχισε να τη γλείφει με δυνατές κινήσεις της γλώσσας. Χαλάρωσε το σφίξιμο στα αρχίδια και άρχισε να τα γλείφει και να τα ρουφάει απαλά. Συνέχισε το γλείψιμο φτάνοντας μέχρι τον κώλο μου και μετά ξανανέβηκε σιγά-σιγά με τη γλώσσα διασχίζοντας όλο το πέος μου και φτάνοντας μέχρι την ουρήθρα. Έπαιξε λίγο με τη σχισμή και ξαναέβαλε τον πούτσο μου στο στόμα της, όλον, βαθιά, φτάνοντας στο λαρύγγι. Και πάλι έξω σφίγγοντας τα χείλη της. Άρχισε μεγάλες κινήσεις μέσα έξω. Ποτέ άλλοτε δεν μου είχαν πάρει τόσο βαθύ τσιμπούκι. Μετά από λίγο άρχισε μικρές γρήγορες κινήσεις στη βάλανο με πολύ σάλιο. Συνέχισε κάπως έτσι για κάνα πεντάλεπτο.

- Θα χύσω, της λέω.

- Όχι ακόμα…

μου λέει και σταμάτησε το τσιμπούκι. Βγάζει τη μπλούζα της. Για πρώτη φορά συνειδητοποιώ τι φορούσε. Μια μπλούζα εφαρμοστή που άφηναν τα στήθη της να διαγράφονται από μέσα, αφού δε φορούσε σουτιέν. Και ένα σορτσάκι κοντό. Έχοντας βγάλει την πούτσα μου από το στόμα της άρχισε να γλείφει τον ομφαλό μου και να ανεβαίνει σιγά-σιγά. Φτάνει στο στήθος μου γλείφοντας τις ρόγες μου, ενώ το δικό της στήθος βρίσκεται στο πούτσο μου τρίβοντας τον ελαφρά. Τον βάζει ανάμεσα στα βυζιά της κάνοντας απαλές κινήσεις. Είχα καυλώσει πολύ από την αίσθηση και αρχίζω να χύνω. Δεν το περίμενε, ούτε κι εγώ άλλωστε.

- Γρήγορα τελείωσες, μου λέει, με απογοητεύεις και πάλι.

Δεν ήξερα τι να πω. Δεν ήξερα τι ήθελα. Ήμουν τόσο μπερδεμένος με όσα είχαν συμβεί, που κι εγώ απόρησα με την απάντησή μου:

- Μην ανησυχείτε… μπορώ να συνεχίσω αμέσως.

Πήρε την μπλούζα της και καθάρισε τα χύσια μου που είχαν πέσει πάνω της. Μετά συνέχισε από εκεί που είχε μείνει. Μόνο που ξανάρχισε να κατεβαίνει. Καθάρισε με το στόμα της το σπέρμα που είχε πέσει στην κοιλιά μου και μετά ότι είχε απομείνει στον πούτσο μου. Αυτός παρέμεινε σκληρός, χωρίς να με διαψεύσει. Έτσι άρχισε να ξανανεβαίνει γλείφοντας με. Μετά από μια σύντομη στάση στις ρώγες μου και το παίξιμο των βυζιών της με το πέος μου έφτασε στο λαιμό μου και μετά στο αυτί μου. Έγλειφε, έπαιζε με την αναπνοή της προκαλώντας μου ρίγη με το ζεστό αέρα στο κορμί μου. Και μετά αρχίζει ένα φιλί. Ατελείωτο, με τη γλώσσα της να κάνει παιχνίδια με τι δική μου.

Ο Πούτσος μου είχε αρχίσει να ζητάει να χωθεί. Για πρώτη φορά παίρνω κάποια πρωτοβουλία. Βάζω το χέρι μου στο μουνί της. Είναι υγρό, αλλά με μια απότομη κίνηση μου ρίχνει μια δυνατή σφαλιάρα!

- Απόψε θα κάνεις ότι θέλω εγώ! Λέει. Θα ξεπληρώσεις το βρισίδι που έριξες στην κόρη μου και στη μάνα της όλη νύχτα.

Τράβηξα αμέσως το χέρι μου και υπάκουσα. Ξανάρχισε το φιλί, ταυτόχρονα όμως άρχισε με το μουνί της να ακουμπά στον πούτσο μου. Έκανε κινήσεις απαλές, εκτοξεύοντας με. Και το ίδιο απαλά, χωρίς να σταματήσει το φιλί και με τα χέρια της στο κεφάλι μου, έβαλε τον πούτσο μου στο μουνί της. Απαλά, αργά, βαθιά! Σταμάτησε να κινείται για 1-2 λεπτά. Και μετά άρχισε το πανηγύρι. Άλλοτε γρήγορα, άλλοτε αργά. Άλλοτε με κυκλικές κινήσεις και άλλοτε με κινήσεις μπρος πίσω. Και κάποιες στιγμές βγάζοντας τον σχεδόν όλον έξω και μετά να κάθεται απότομα πάνω του παίρνοντάς τον βαθιά μέσα της.

- Θα χύσω…

είπα μετά από λίγο. Αργότερα συνειδητοποίησα ότι όλη αυτήν την ώρα που κράτησε η συνάντησή μας, είπα μόνο 6 φράσεις, από τις οποίες οι δύο ήταν "Μα, κυρία Ζωή" και οι δύο "θα χύσω". Αμέσως ξεκαβάλησε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Άρχισα να χύνω και αυτή να καταπίνει τα χύσια. Όταν τελείωσα, ρούφηξε κάθε στάλα, μου ξανασκέπασε τον πούτσο με το μποξεράκι μου, πήρε τη μπλούζα της και χωρίς να την φορέσει, έκανε να φύγει.

- Θα τα ξαναπούμε σύντομα, μου είπε.

Άνοιξε λίγο την πόρτα, κοίταξε αν είναι κανείς έξω ή αν κινείται στην πολυκατοικία και έφυγε. Τη συνέχεια με μαμά και κόρη, αν θέλετε θα τη συνεχίσω σε άλλη ιστορία.Copyright protected OW ref: 137106