Η φίλη της μητέρας μου

Δημοσιεύθηκε από giorgospass
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (15 Votes)
Με λένε Γιώργο και είμαι 25 χρονών. Πάντα ένιωθα μία έλξη προς τις ώριμες γυναίκες αλλά δεν είχα καταφέρει να πραγματοποιήσω ποτέ τη φαντασίωσή μου. Μια μέρα μετακόμισε στη δίπλα οικοδομή μία φίλη της μητέρας μου, η κυρία Ελένη την οποία είχα μόνο ακουστά. Τη συνάντησα πρώτη φορά από κοντά όταν λίγες μέρες μετά τη μετακόμιση ήρθε στο σπίτι μας για επίσκεψη. Είναι μία γυναίκα με εμφανή τα σημάδια του χρόνου πάνω της, όμως αρκετά περιποιημένη, οπότε για πολλούς είναι ελκυστική. Ωστόσο εγώ δεν την είδα έτσι στην πρώτη μας συνάντηση, ίσως γιατί ήταν και η μητέρα μου εκεί και δεν ένιωθα άνετα.

Συζητούσαμε οι τρεις μας στο σαλόνι με εμένα να συμμετέχω στη συζήτηση μόνο όταν η κ. Ελένη με ρωτούσε κάτι. Η διάθεσή της να με κάνει να νιώσω άνετα ήταν φανερή. Κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο και η μητέρα μου πήγε στο δίπλα δωμάτιο να μιλήσει. Μόλις μείναμε μόνοι η κ. Ελένη με ρώτησε αν είμαι γενικά ντροπαλός ή αν εκείνη με κάνει να νιώθω έτσι. Της είπα ότι πάντα όταν γνωρίζω κάποιον πρώτη φορά είμαι μαζεμένος και μου είπε ότι τώρα που είμαστε μία πόρτα θα γνωριστούμε καλά. Ότι το σπίτι της θα είναι πάντα ανοιχτό ακόμη και για έναν καφέ και να μην διστάσω να χτυπήσω την πόρτα της για ότι χρειαστώ. Εκείνη ήταν η πρώτη στιγμή που τη σκέφτηκα ερωτικά.

Για την υπόλοιπη ώρα την κοιτούσα επίμονα προσπαθώντας να καταλάβω αν έχει κάτι άλλο στο μυαλό της ή αν απλά θέλει να με κάνει να νιώσω άνετα. Αργότερα στη συζήτηση έμαθα ότι μένει μόνη, είναι χωρισμένη και τα παιδιά της δουλεύουν σε άλλη πόλη, οπότε η πρόσκληση για καφέ στο σπίτι της απέκτησε αμέσως στο μυαλό μου άλλη σημασία.

Είχα αρχίσει να προσέχω το σώμα της, τις καμπύλες της, τα χαρακτηριστικά της και η φαντασία μου είχε αρχίσει να δουλεύει. Όπως ήταν αναμενόμενο αφαιρέθηκα και μετά από ώρα που είχα καρφωμένο το βλέμμα μου στα πόδια της, σήκωσα τα μάτια μου και την είδα να με κοιτάει. Φοβήθηκα ότι θα πει κάτι, άλλα γύρισε το βλέμμα της στη μητέρα μου και μετά αμέσως πίσω σ' εμένα και μου χαμογέλασε. Με εκείνο το χαμόγελο άρχισα να σκληραίνω. Κουνιόμουν νευρικά προσπαθώντας να το κρύψω αλλά αυτή μου έριχνε όλο και πιο συχνές ματιές. Μετά από ώρα η μητέρα μου πήγε στην κουζίνα και όση ώρα έλειπε, η κ. Ελένη κοιτούσε εναλλάξ την πόρτα της κουζίνας και εμένα. Η συμπεριφορά της απ' την προηγούμενη φορά που ήμασταν μόνοι μας είχε αλλάξει και εμένα η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή απ' το άγχος. Την επόμενη μέρα πήρε τηλέφωνο στο σπίτι και ζήτησε αν μπορούμε να της πάμε τη σκάλα. Προθυμοποιήθηκα αμέσως. Πήρα μαζί μου μερικά προφυλακτικά, τη σκάλα, και πήγα στο σπίτι της. Το άγχος ήταν χειρότερο από πριν. Σκεφτόμουν αν πρέπει να κάνω κάποια κίνηση ή αν πρέπει να περιμένω να μου δώσει κάποιο σημάδι. Φοβόμουν μήπως την έχω παρεξηγήσει και κάνω τα πράγματα μεταξύ μας πολύ αμήχανα.

Με αυτές τις σκέψεις έφτασα στην πόρτα της. Φορούσε ένα λεπτό φόρεμα μέχρι το γόνατο. Μου φαινόταν η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο. Με καλωσόρισε φιλώντας με σταυρωτά και με ευχαρίστησε για τη σκάλα. Μου είπε ότι μόλις τελειώσει και με τη διακόσμηση θα μου πει να πάω να πάρω τη σκάλα και θα πιούμε καφέ. Γύρισα σπίτι απογοητευμένος αλλά και ανακουφισμένος που δεν έκανα κάποια λάθος κίνηση.

Την επόμενη μέρα το πρωί και ενώ η μητέρα μου ήταν στη δουλειά πήρε η κ. Ελένη στο σπίτι και μου είπε όποτε θέλω να περάσω για τη σκάλα και για τον καφέ που είχαμε συμφωνήσει. Πήρα και πάλι προφυλακτικά μαζί μου για να είμαι ήσυχος σε περίπτωση που γίνει το θαύμα και πήγα. Αυτή τη φορά με περίμενε με ένα κοντό φόρεμα, αρκετά ανοιχτό από πάνω που αναδείκνυε το μπούστο της. Καθίσαμε στον καναπέ και κάναμε μία τυπική συζήτηση όμως ο τρόπος που καθόταν άφηνε ακάλυπτο το πόδι της και το στήθος της. Προσπαθούσα να την κοιτάω στα μάτια όμως είχα ήδη σκληρύνει και το βλέμμα μου έπαιζε όλο και περισσότερο. Κάποια στιγμή που κοίταξα στο στήθος της λίγο παραπάνω, κοίταξε και αυτή εκεί και μου είπε:

- Σε πειράζει; Να βάλω κάτι πιο κλειστό;

- Όχι συγνώμη, αφαιρέθηκα.

- Οι άντρες συνέχεια εκεί αφαιρείστε, μου είπε χαμογελώντας.

- Δε φταίμε εμείς, είναι στη φύση μας.

- Έχει κι άλλα ωραία σημεία το γυναικείο σώμα.

- Και εκεί θα είχα αφαιρεθεί αν δεν έκανα προσπάθεια να κρατηθώ.

- Πού δηλαδή;…

με ρώτησε. Κοίταξα στο μπούτι της που ήταν ακάλυπτο. Αυτή έπιασε τότε και ανέβασε κι άλλο το φόρεμα σχεδόν μέχρι το εσώρουχο. Ορίστε, μου είπε, αφαιρέσου, απλά να μου το λες για να μη μιλάω μόνη μου. Έμεινα να κοιτάω το πόδι της και δειλά-δειλά άπλωσα το χέρι μου και την άγγιξα εκεί. Το ανέβασα και αυτή άνοιξε τα πόδια της δίνοντάς μου την άδεια να συνεχίσω. Έβαλα το χέρι μου κάτω απ' το φόρεμα και το πήγα ανάμεσα στα πόδια της. Αυτή έβγαλε έναν αναστεναγμό και άρχισε να δαγκώνει τα χείλια της. Παραμέρισα το εσώρουχο και την χάιδεψα. Ήταν ήδη μούσκεμα. Της έβαλα δάχτυλο. Αυτή μου έπιασε το χέρι και το πίεσε μέσα. Μετά το έβγαλε, το πήγε στο στόμα της και το έγλειψε. Η κυρία ήταν σκέτη καύλα.

Με έβαλε να κάτσω πίσω στον καναπέ και μου ξεκούμπωσε το παντελόνι. Τον κρατούσε στα χέρια της, όρθιο και σκληρό, αυτή ανέβηκε στον καναπέ, κάθισε στα τέσσερα με το κεφάλι στον πούτσο μου και μου έκανε μία υπέροχη πίπα ενώ είχε τον κώλο της τεντωμένο πίσω. Η πίπα ήταν υγρή και αργή και με το ένα χέρι έπαιζε με τις μπάλες μου. Στη συνέχεια σηκώθηκε και ξάπλωσε ανάσκελα στον καναπέ, έφτυσε στο χέρι της και χάιδεψε το μουνί της. Έβαλα το προφυλακτικό και πήγα μπροστά της. Η κ. Ελένη δεν έλεγε τίποτα, με κοιτούσε με το πιο καυλωτικό βλέμμα που είχα δει ποτέ μου και χαϊδευόταν.

Μπήκα μέσα της αργά. Αυτή σήκωσε τα πόδια της, με έπιασε απ' τον κώλο και με πίεσε προς τα κάτω μπαίνοντας έτσι ο πούτσος μου βαθιά μέσα της. Άρχισα να τη γαμάω πιο γρήγορα και πιο δυνατά και έβλεπα το στήθος της να κουνιέται. Με έσπρωξε και σηκώθηκε και στήθηκε στα τέσσερα. Ξεκίνησα να την πηδάω δυνατά. Ο κώλος της χτυπούσε με δύναμη πάνω μου. Έφερε το χέρι της πίσω και έβαλε δάχτυλο στον κώλο της. Μου ήρθε αμέσως να χύσω. Σηκώθηκα, πήγα μπροστά της, έβγαλα το προφυλακτικό γρήγορα και την έχυσα στο πρόσωπο. Η κ. Ελένη πολύ πρόθυμα έβγαλε έξω τη γλώσσα της για να τη χύσω παντού. Τον έβαλε στο στόμα της και τον ρουφούσε για να μην χάσει ούτε σταγόνα. Σηκώθηκε, σκούπισε με το χέρι το πρόσωπό της και τα άπλωσε στο στήθος της. Με το άλλο χέρι χάιδευε το μουνί της που ήταν μούσκεμα. Μου είπε ότι δεν τελείωσε και ότι θέλει και συνέχεια.

Πήγα στο μπάνιο να κάνω ένα ντους και όταν γύρισα με περίμενε στο δωμάτιο πάνω στο κρεβάτι φορώντας μόνο ένα στρινγκ. Καθισμένη στο κρεβάτι άρχισε να μου τον ρουφάει. Δεν άργησα να ξανακαυλώσω. Κάθισε αμέσως στα τέσσερα. Άρχισα να την πηδάω αργά αλλά η κ. Ελένη κουνιόταν πιο έντονα, μου είπε "γάμησε με δυνατά, όπως μου αρμόζει" και ξαναέβαλε το δάχτυλο στον κώλο της. Πήγα το χέρι μου εκεί και μου έκανε χώρο για να πάρω τη θέση της. Της γαμούσα με τον πούτσο μου το μουνί και με το χέρι μου τον κώλο. Έφτυσα στην τρύπα της, έβγαλα τον πούτσο μου απ' το μουνί της και της το έβαλα πίσω. Η κ. Ελένη αναστέναξε και φώναξε "Ναι!". Ο κώλος της ήταν πολύ ανοιχτός, δε ζορίστηκα καθόλου να μπω. Την έπιασα απ' τη μέση και τη γαμούσα δυνατά και ανελέητα. Της έριχνα χαστούκια στον κώλο και αυτή τρελαινόταν. Βγήκα απ' τον κώλο της και έτσι όπως ήταν στα τέσσερα την έβαλα να καθαρίσει τον πούτσο μου χωρίς να βγάλω το προφυλακτικό.

Στην αρχή έκανε λίγο πίσω αλλά της έπιασα το κεφάλι, της τον έβαλα μέσα και δεν έφερε αντίρρηση. Πήγα πάλι πίσω της και συνέχισα να της σκίζω τον κώλο. Όταν μου ήρθε να χύσω έβγαλα το προφυλακτικό και την έχυσα πάνω στην τρύπα. Η κ. Ελένη έφερε πίσω το χέρι της και τα άπλωσε παντού. Σηκώθηκε και μου είπε "Το καλύτερο γαμήσι που είχα εδώ και καιρό". Όταν πλυθήκαμε και ντύθηκα να φύγω, με χαιρέτησε στην πόρτα φορώντας μόνο το στρινγκ και μου είπε "θα το ξανακάνουμε πολύ σύντομα αυτό". Εδώ και λίγες μέρες, από τότε που γάμησα την κ. Ελένη δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Μόνο πώς θα τη γαμήσω την επόμενη φορά που θα τη δω.Copyright protected OW ref: 135599