Ιστορίες από το χωριό

Δημοσιεύθηκε από Lifros
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.39 (19 Votes)
Όλα ξεκίνησαν ένα καυτό καλοκαίρι που στην αρχή του ούτε που θα μπορούσα να φανταστώ τι θα συνέβαινε. Ήμουν 17 και το σεξ για μένα τότε ήταν ένα όνειρο μόνο. Το ίδιο και το γυναικείο σώμα. Όνειρα των οποίων οι εικόνες είχαν σχηματιστεί μέσα από περιοδικά και από την τηλεόραση. Εικόνες που ενισχύονταν από τη φαντασία μου και τις τρελές καύλες που όλοι περάσαμε σε αυτές τις ηλικίες. Μέχρι την προηγούμενη χρονιά τα καλοκαίρια μου τα περνούσα στην κατασκήνωση. Αυτή τη χρονιά δεν είχα δικαίωμα να πάω ως κατασκηνωτής και η αίτηση μου για ομαδάρχης δεν μετουσιώθηκε σε πρόσληψη. Έτσι μιας και η πόλη είχε αδειάσει και οι γονείς μου θέλησαν να πάνε εκείνοι διακοπές χωρίς να με αφήσουν μόνο στο σπίτι, με στείλανε πακέτο στο χωριό.

Το χωριό μικρό και τα σπίτια αραιά. Πολύ βαρετή καθημερινότητα και λίγα παιδιά στην ηλικία μου. Περνούσα τη μέρα μου με μια μπάλα του μπάσκετ και μια αυτοσχέδια μπασκέτα που είχα στήσει στην αυλή. Το μεσημέρι είχε υποχρεωτική ησυχία για να μην αναστατώνεται η γειτονιά. Μοναδική παρέα το Κατερινάκι που έμενε ακριβώς απέναντι από το σπίτι της γιαγιάς μου. Ήταν στην ηλικία μου αλλά πολύ πιο ώριμη από εμένα. Δεν φαινόταν για 17 με τίποτα. Την έκανες και 20. Μούναρος σωστός, αλλά που μυαλό για τέτοια τότε. Τα χρόνια ήταν πολύ διαφορετικά. Περνούσαμε τα βράδια μιλώντας για χαζομάρες. Ένα μεσημέρι μέσα στη βαρεμάρα μου κατέβηκα να εξερευνήσω το υπόγειο της γιαγιάς μου. Μέσα σε όλα τα άχρηστα που βρήκα, ξέθαψα και μια βαλίτσα με πράγματα του θείου μου. Ψάχνοντας λίγο πιο βαθιά, βρήκα και κάτι τσοντοπεριοδικά, αλλά και κάτι βιβλία πορνογραφικού περιεχομένου. Τα πήρα, τα έβαλα μέσα από τη μπλούζα μου και αφού συμμάζεψα πρόχειρα τα υπόλοιπα πήγα στο σπιτάκι του προπάππου μου που είχε πεθάνει προ πολλού, αλλά η γιαγιά διατηρούσε καθαρό και κατοικήσιμο κανονικά και είχε το κελάρι της και τους καταψύκτες της η γειτονιά. Όποτε χρειαζόταν κάποιος κάτι πήγαινε και το έπαιρνε από εκεί. Τέτοια ώρα το μεσημέρι όμως θα ήταν ήσυχα και δροσερά για να μελετήσω τα ευρήματά μου.

Ξάπλωσα στο κρεβάτι και ξεκίνησα να ξεφυλλίζω τα περιοδικά. Τρελές καύλες με κυριεύσανε και ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει. Δε χωρούσε πλέον στο βρακί μου και ασφυκτιούσε εκεί μέσα. Δεν άργησα να τον απελευθερώσω και να τον παίζω έντονα. Σε κάποια φάση πήρα ένα βιβλίο και άφησα τα περιοδικά στην άκρη. Ξεκίνησα να διαβάζω και διαπίστωσα πως είναι πολύ πιο καυλωτικό από τα περιοδικά. Αυτές οι γαργαλιστικές λεπτομέρειες της γραφής μου δημιουργούσαν απίστευτη καύλα και κλείνοντας τα μάτια μέσα σε ένα παραλήρημα έπαιζα τον πούτσο μου με μανία. Μια φωνή όμως μου έκοψε την ανάσα και τα ήπατα.

-    Τι κάνεις εδώ ρε;

Ήταν το Κατερινάκι. Αυτόματα πετάχτηκα πάνω και έχωσα τον πούτσο μου μέσα στο βρακί μου και προσπάθησα να κρύψω το βιβλίο και τα περιοδικά.

-    Είμαι ώρα εδώ βρε βλάκα...

είπε συνοδεύοντας τα λόγια της με ένα σαρδόνιο χαμόγελο. Κατάλαβα πως το κακό είχε γίνει και πως μάταια προσπαθούσα να κρυφτώ.

-    Μη με μαρτυρήσεις...

της είπα με τρεμάμενη φωνή.

-    Κι εγώ τι θα κερδίσω;…

είπε και άρχισε να κόβει βόλτα γύρω μου.

-    Ότι θες.

-    Ότι θέλω, ε; Ενδιαφέρον ακούγεται. Λοιπόν θα ξεκινήσουμε σήμερα αυτά που θέλω γιατί είναι πολλά και θα σου πω εγώ πότε θα έχεις ξεπληρώσει το χρέος σου... Εντάξει;

-    Εδώ που φτάσαμε... πρέπει να δεχτώ.

-    Μην ανησυχείς. Να δεις τι ωραία που θα περάσουμε...

λέει και σκάει ένα πονηρό χαμόγελο όλο νόημα  τραβώντας απότομα κάτω το σορτσάκι μου μαζί με το βρακί μου από πίσω μου με τον πούτσο μου να πάλλεται ολόρθος αφού δεν είχε προλάβει να ξεκαυλώσει.

-    Ξάπλωσε και παιξ' τον. Θέλω να τον δω να χύνει.

Κι ενώ εγώ πήγα να τον πιάσω εκείνη μου χτύπησε τα χέρια και έφτασε το πρόσωπο της χιλιοστά από το πουτσοκέφαλο μου, λέγοντας...

-    ώστε έτσι είναι από κοντά...

και ή ανάσα της αλλά κι αυτό που άκουσα με διαπέρασαν σαν ρίγος. Με έσπρωξε στο κρεβάτι και με διέταξε.

-    Μαλάκισε τον πούτσο σου, όπως πριν. Με μανία.

Τι τρελή καύλα μου προξενούσε το ότι άκουγα ένα κορίτσι σαν την Κατερίνα να μιλάει έτσι πρόστυχα. Σαν υπνωτισμένος τον έπιασα και άρχισα να βαράω μια μαλακία τόσο δυνατή που σε λίγα λεπτά ήμουν έτοιμος να σκορπίσω το σπέρμα μου παντού και γι' αυτό άρχισα να κόβω το ρυθμό. Η Κατερίνα όμως κατάλαβε τι γίνεται από τους σπασμούς που κυρίευσαν το σώμα μου και μου είπε.

-    Μην τολμήσεις να σταματήσεις. Συνέχισε όσο πιο γρήγορα μπορείς. Με μίσος.

Συνέχισα λοιπόν με τέρμα τη δύναμη και σε κάποια στιγμή ένιωσα τα αρχίδια μου να αδειάζουν και το σπέρμα μου να εκσφενδονίζεται προς κάθε κατεύθυνση στο δωμάτιο. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα την Κατερίνα να απέχει μόλις 20-30 εκατοστά από τον πούτσο μου και να έχει τα χύσια μου στα μάγουλα και στα μαλλιά της κοιτάζοντας με υπέρμετρο ενθουσιασμό τον πούτσο μου να ξεφουσκώνει και εμένα να προσπαθώ να βρω την ανάσα μου. Μόλις τα κατάφερα, μου είπε:

-    Σε ευχαριστώ πολύ. Σήκω τώρα να πας να πλυθείς και άσε να καθαρίσω εγώ εδώ. Τα έκανες χάλια όλα...

είπε και γέλασε.

-    Α, και μην ξεχνιόμαστε. Ραντεβού αύριο εδώ την ίδια ώρα. Μη νομίζεις ότι ξεμπέρδεψες. Δρόμο τώρα.

-    Τα περιοδικά;

-    Ασ' τα είπα... θα τα τακτοποιήσω εγώ. Φύγε!

Έτσι έκανα αφού πρώτα ντύθηκα.

Συνεχίζεται…Copyright protected OW ref: 134362