Ο κύκλος των απρόσμενων ηδονών (μέρος 4ο)

Δημοσιεύθηκε από gg36
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.55 (11 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Ο κύκλος των απρόσμενων ηδονών (μέρος 3ο)

Η Έλενα φορούσε ένα σατέν νυχτικό με τιραντάκια, μαύρου χρώματος. Καθόταν σταυροπόδι δίπλα μου, πίνοντας ένα ποτήρι λευκό κρασί, αλλά το μάτι μου έπεσε στις ερεθισμένες της ρώγες. Δεν έβγαζαν «μάτι» αλλά διαγράφονταν έτσι όπως το ύφασμα έπεφτε πάνω, στο όχι μεγάλο, στήθος της. Η εικόνα ήταν ένα μήνυμα για το τι σκέφτεται και αισθάνεται.

-    Δε σε ικανοποίησε αρκετά ο Φίλιππος;

-    Πως σου ήρθε αυτό Γιαννάκη;

-    Αυτό που βλέπω, λέει πολλά.

-    Δεν είναι του παρόντος αυτό…

-    Οκ, κατάλαβα…

-    Όχι, δεν έχεις καταλάβει τίποτα.

-    Δηλαδή;

-    Μην επιμένεις, σε παρακαλώ…. ικανοποιήθηκα, αγόρι μου… αλλά θα καταλάβεις ίσως κάποια στιγμή.

Το ύφος ήταν κοφτό αλλά δεν ήταν εκνευρισμένη, ευτυχώς. Η απάντηση της περισσότερο με μπέρδεψε. Την έχω μπροστά μου, καυλωμένη, ενώ είχε κάνει σεξ 1 ώρα πριν. Αναρωτιόμουν αν της άρεσα τόσο πολύ από το θέαμα που είδε αλλά δεν άργησα να πάρω την απάντηση μου.

-    Να σου πω κάτι Γιαννάκη, μιας και τώρα είμαστε μόνοι.

-    Ότι θέλεις.

-    Το θέαμα που μας προσφέρατε ήταν πολύ…

-    Ιδιαίτερο;

-    Χμ, δεν θα χρησιμοποιούσα αυτή την λέξη. Θα έλεγα ότι ήταν «ότι πρέπει»!

-    Φάνηκε αυτό από το τι ακολούθησε αμέσως μετά μεταξύ σας.

-    Ναι, ναι! Αλλά σκεφτόμουν εσάς τους δυο όσο το κάναμε με τον άντρα μου.

-    Και τους δύο;

Ήταν η ώρα να κάνω την κίνηση μου και εκείνη χαμογέλασε.

-    Περισσότερο σε σένα.

-    Αυτό που είδες τελικά, ήταν αυτό που είχες στο μυαλό σου;

-    Τι εννοείς μικρέ;

-    Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ. Έμαθες με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε χθες το βράδυ και υποθέτω ότι είχες την περιέργεια να επιβεβαιώσεις το μέγεθος.

-    Η φαντασία μιας γυναίκας οργιάζει, όταν πρόκειται για τέτοια θέματα. Περίμενα κάτι μεγαλύτερο, αλλά και αυτό που είδα ήταν ικανοποιητικό.

Δεν ήξερα αν έπρεπε να το πάρω κυριολεκτικά και να είμαι χαλαρός απέναντι της ή να προσβληθώ. Μόνο κολακευτικά σχόλια είχα ακούσει για τα προσόντα μου. Όχι κάτι φοβερό αλλά όλες ήταν ικανοποιημένες, ίσως περισσότερο λόγω του πάχους του. Την κοίταξα αρκετά έντονα και εκεί μου απάντησε με ένα χαμόγελο αυταρέσκειας. Το εγκεφαλικό παιχνίδι είχε ξαναρχίσει χωρίς να το καταλάβω μάλλον. Είχα την αίσθηση ότι η Έλενα προσπαθούσε να ανακτήσει τον έλεγχο της κατάστασης. Ήμουν σίγουρος ότι θα γίνει σεξ μεταξύ μας, αλλά δεν είχα την παραμικρή ιδέα πως θα μπορούσε να γίνει αυτό με το σύζυγο της στο σπίτι. Σενάρια πολλά τριγυρνούσαν στο μυαλό μου αλλά η πραγματικότητα κάποιες φορές ξεπερνάει την φαντασία. Η παρατεταμένη σιωπή έπρεπε να σπάσει.

-    Τι ώρα κοιμ…

-    Σ… μη μιλάς!

Χωρίς να πάρει τα μάτια της από τα δικά μου, άπλωσε το χέρι της και χάιδεψε τα μπράτσα μου. Το βλέμμα μου μετακινούταν μεταξύ των ματιών της, το στόματος της και των ρωγών της. Η Έλενα απολάμβανε το σφιχτό μου κορμί, μιας και ο Φίλιππος λόγω ηλικίας ήταν πολύ πιο πλαδαρός από μένα. Το χέρι της πέρασε από το λαιμό μου και κατέβηκε στο στήθος μου. Η στάση της μου υποδείκνυε ότι έπρεπε να μην κάνω τίποτα απολύτως. Εγώ έριξα τον κορμό μου στην πλάτη του καναπέ, για να της δώσω την άνεση που χρειαζόταν. Κάθε ήχος που ερχόταν από το σπίτι, όμως, με κρατούσε σε εγρήγορση. Τι θα συνέβαινε αν ο Φίλιππος μας έπιανε εξ απήνης; Ακόμη και για μένα, όλο αυτό ήταν από τολμηρό έως εξαιρετικά θρασύ.

-    Μην ανησυχείς για αυτόν… δε θα μας ενοχλήσει.

-    Μα πως;

Το δάχτυλο της μου έκλεισε τα χείλη και ένα χαμόγελο της με καθησύχασε. Εάν δεν είχε κάτι να φοβηθεί εκείνη, γιατί να αγχώνομαι εγώ; Χωρίς να χάσω την ευκαιρία, πήρα το δάχτυλο της στο στόμα μου και χωρίς να ξεκολλήσουν τα βλέμματα μας, άρχισα να το γλείφω, όσο πιο προκλητικά γινόταν. Εκείνη μου έκλεισε το μάτι και κατέβασε το άλλο της χέρι, από την κοιλιά μου στο πούτσο μου, πάνω από τη φόρμα. Τον βρήκε και άρχισε να τον περιεργάζεται, σφίγγοντας στην παλάμη της, στην οποία φαινόταν ότι δε χωρούσε έτσι ώστε να κλείσουν τα δάχτυλά της, γύρω του. Δάγκωσε τα χείλη της και με ξανακοίταξε. Ήταν απίστευτα καυλωμένη και αυτό φαινόταν. Είχαν κοκκινίσει τα μάγουλα της, ανάσαινε βαριά και οι φλέβες του χεριού της είχαν πρηστεί από το σφίξιμο. Όλες της οι κινήσεις ήταν αργές, αισθησιακές. Δε βιαζόταν. Ήθελε να απολαύσει κάθε στιγμή. Πέρασε το χέρι της μέσα από την φόρμα και τον ξανάκλεισε μέσα στην παλάμη της.

-    Εδώ είμαστε…

-    Ικανοποιημένη;

-    Σε μεγάλο βαθμό.

-    Τι άλλο μπορώ να κάνω για σένα;

-    Μπράβο Γιάνναρε… Τώρα μπαίνεις στο νόημα!

-    Ορίστε;

-    Να θυμάσαι ότι είσαι εδώ για να κάνεις πράγματα για μένα.

-    Δεν λειτουργώ έτσι…

-    Θα μάθεις είτε έτσι είτε αλλιώς…

Η αυτοπεποίθηση της με εξόργιζε χωρίς να το δείχνω. Όλο το παιχνίδι ήταν παιχνίδι ελέγχου. Ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Αλλά δε σκεφτόμουν καθαρά. Δε μπορούσα να έχω την αυτοκυριαρχία για να μπορέσω να το αντιληφθώ.

-    Μην αγχώνεσαι.

-    Δεν αγχώνομαι…. Σε θέλω τώρα!

Με μία κίνηση την ξάπλωσα στον καναπέ και έπεσα πάνω της, κατέβασα λίγο τη φόρμα και οδήγησα το πούτσο μου ανάμεσα στα πόδια της. Ήθελα να τη γλωοσοφιλήσω τόσο πολύ, αλλά εκείνη εντελώς ψύχραιμη έφερε το δάχτυλο της και πάλι στα χείλη μου και το πίεσε μέσα, για να συνεχίσω το γλείψιμο που είχα ξεκινήσει πρωτύτερα. Το έκανα ενώ παράλληλα εκείνη πέρασε το ένα της πόδι γύρω από τη μέση μου. Παραμέρισα το κιλοτάκι της και έσπρωξα ελαφρώς το καβλί μου μέσα της, αλλά βρήκα αντίσταση. Στην αρχή νόμιζα ότι υπήρχε κάτι μέσα της αλλά γρήγορα συνειδητοποίησα ότι ήταν απλά πολύ στενή, πράγμα που δεν το φανταζόμουν με τίποτα. Όσο πίεζα, τόσο την διαπερνούσαν μικροί σπασμοί και την έκανα να τεντώνει την πλάτη της προς τα μένα.

-    Κι άλλο… χώσε τον πιο βαθιά!

Αφού πέρασε και το άλλο της πόδι γύρω μου, πράγμα που την έκανε να ανοίγει περισσότερο στη λεκάνη, άρχισα να σπρώχνω όλο και πιο έντονα, μέσα της. Τα μάτια της ήταν κλειστά και ήταν εμφανές ότι πονούσε, αλλά τίποτα δε μαρτυρούσε ότι δεν το απολάμβανε. Ήμουν μέσα της κάτι παραπάνω από μισός και άρχισε να δείχνει σημάδια άνεσης. Άνοιξε τα μάτια, μου χαμογέλασε και έβαλε και 2ο δάχτυλο στο στόμα μου. Χωρίς να το συνειδητοποιήσω, τις έκανα τσιμπούκι στα δάχτυλα και την κάρφωνα στα μάτια. Είχα καυλώσει τόσο πολύ, ήμουν τόσο πολύ θολωμένος, που δε σκέφτηκα καν πως φαινόταν όλο αυτό. Έβαλα το χέρι μου στο λαιμό της, σήκωσα τον κορμό μου και άρχισα να την σφυροκοπάω. Δυνατά, όσο με έπαιρνε. Σήκωσε το χέρι της και με χαστούκισε.

-    Τόσο μπορείς μόνο μαλακισμένο;

-    Μωρή γαμ… (μου ξανάδωσε ένα χαστούκι).

-    Αυτό μόνο μπορείς;

-    Τώρα θα δεις γαμιόλα…

Την έσφιξα στο λαιμό, όσο πιο δυνατά μπορούσα, και την γαμούσα με όλη μου τη δύναμη.  Ενώ περίμενα να χάσει και εκείνη τον έλεγχο, την έβλεπα να είναι το απολαμβάνει με απίστευτη χαλαρότητα. Είχε ανοίξει και είχε συνηθίσει το μήκος και το πάχος της ψωλής μου και ανέβαζε επίπεδα στη καύλα της. Είχε ανοίξει εντελώς τα πόδια της αλλά ταυτόχρονα μου έχωνε τα δάχτυλα της στο στόμα μου, ουσιαστικά το γαμούσε. Ο ιδρώτας έσταζε από το μέτωπο μου στο πρόσωπο της αλλά τίποτα δεν την ενοχλούσε. Προσπάθησα να της κατεβάσω το τιραντάκι από το νυχτικό για να δω το στήθος της αλλά με μία κοφτή κίνηση μου τράβηξε το χέρι. Δεν ήθελε να μου τα δώσει όλα, δεν καταλάβαινα γιατί. Αλλά η καύλα να γαμάω την ώριμη, πανέξυπνη και προκλητικά γοητευτική Έλενα, μέσα στο σπίτι της και ενώ σε κάποιο διπλανό δωμάτιο ο άντρας της ήταν αμέριμνος, με τρέλανε. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ήμουν έτοιμος να χύσω και η πουτάνα το είχε καταλάβει.

-    Όχι μέσα μου!

-    Οκ…

-    Βγάλ’ το και μαλακίσου πάνω στο μουνί μου.

-    Ε;

-    Ότι σου είπα! Παίξ’ τον και χύσε πάνω στο μουνί μου. Και μόλις τελειώσεις φτιάξε μου την κιλότα.

Δεν καταλάβαινα και δεν ήμουν σε φάση να προβληματιστώ, απλά ακολούθησα τις οδηγίες της. Τραβήχτηκα και κοιτάζοντας την άρχιζα να τον παίζω. Κοιταζόμασταν έντονα. Μου έλεγε κουβέντες για να με κάνει να τελειώσω αλλά αυτή η διακοπή, μάλλον μου έκοψε τη φόρα. Βαρούσα για περίπου ένα λεπτό, χωρίς να τα καταφέρνω όμως. Συμβαίνουν αυτά σε όλους μας ενίοτε. Μου έβαλε τα δύο δάχτυλα πάλι στο στόμα, μέχρι που βρήκε λαρύγγι. Και άρχισε να τα κουνάει μπρος πίσω. Τότε συνειδητοποίησα τι μου κάνει ενώ ταυτόχρονα ένιωσα να έχει φέρει τα δάχτυλα του ποδιού της στα κωλομέρια μου, χαϊδεύοντάς τα. Η εικόνα αυτή ήταν πρωτόγνωρη για μένα. Τα χάδια της πίσω μου σε συνδυασμό με τα δάχτυλα της στο στόμα μου, μου ανέβασε τη κάβλα στα ύψη. Άρχισα να χύνω και να χύνω και να χύνω. Δεν ξέρω και εγώ πόσο σπέρμα βγήκαν από τα αρχίδια μου. Το μόνο που κατάλαβα πέφτοντας δίπλα της, με κομμένη την ανάσα, ήταν ότι έφτιαχνε το κιλοτάκι της, σαν να την ένοιαζε μόνο αυτό εκείνη τη στιγμή. Έμεινε για λίγο εκεί μαζί μου, χαϊδεύοντας μου το κεφάλι και την πλάτη, περισσότερο στοργικά παρά ερωτικά.

-    Αγόρι μου είσαι εντάξει;

-    Ναι.. μια χαρά είμαι… (είπα ενώ μόλις είχα καταφέρει να βρω τις ανάσες μου).

-    Άσε με να σηκωθώ τότε.

-    Δεν θα μείνεις λίγο μαζί μου;

-    Σε παρακαλώ, άσε με να σηκωθώ.

Έκανα στο πλάι και εκείνη πετάχτηκε πάνω σαν να είχε θυμηθεί ότι κάτι άλλο είχε να κάνει.

-    Σου άρεσε;

-    Μια χαρά ήσουν.

-    Δε σε ρώτησα αυτό… Σου άρεσε;

-    Πήρα αυτό που ήθελα… καληνύχτα τώρα!

Το ύφος της έγινε απότομο, μιας και δεν της άρεσε η επιμονή μου, στην επιβεβαίωση που ήθελα. Ακαριαία όμως η στάση της άλλαξε, σαν να κατάλαβε ότι το ύφος της δεν ήταν το κατάλληλο. Επέστρεψε πάλι και έκατσε δίπλα μου ενώ εγώ ήμουν μπρούμυτα ξαπλωμένος. Μου χάιδεψε την πλάτη, πέρασε τα δάχτυλα της μέσα στα μαλλιά μου.

-    Ήσουν «ότι πρέπει». Στο είχα πει άλλωστε εξ αρχής.

-    Δεν ξεπέρασα τις προσδοκίες σου.

-    Να θυμάσαι ότι είναι το καλύτερο να δίνεις στην γυναίκα αυτό που θέλει σε σταθερή βάση. Αυτό θα την κρατήσει δίπλα σου. Να το θυμάσαι.

-    Πήρες αυτό που ήθελες παρόλο που δεν τελείωσες; Περίεργο!

-    Μη σε απασχολεί αυτό. Αν δεν ήμουν ικανοποιημένη, θα ήμουν ήδη στο κρεβάτι μου αυτή τη στιγμή. Να είσαι σίγουρος ότι δεν μασάω τα λόγια μου και τις πράξεις μου.

-    Αυτό το έχω καταλάβει αλλά…

-    Δεν υπάρχει αλλά. Ξεκουράσου, δες λίγο τηλεόραση και μετά πήγαινε στο δωμάτιο σου. Πέρνα όμως και από την κρεβατοκάμαρα μου για μια καληνύχτα.

Κοιταχτήκαμε. Εγώ με απορία και εκείνη με ένα σαρδόνιο χαμόγελο. Την έβλεπα να φεύγει από το δωμάτιο και αναρωτιόμουν. Γιατί να περάσω για καληνύχτα; Τι άλλο με περιμένει; Που ήταν ο Φίλιππος τόση ώρα; Τι είδους γαμήσι ήταν αυτό που κάναμε; Δεν με τσιμπούκωσε, δεν την έγλειψα, δε φιληθήκαμε, δε μου έδειξε το στήθος της. Τελείωσα πάνω της αλλά ζήτησε επίμονα να τέλειωσα εκεί και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τακτοποιήσει το κιλοτάκι της. Πως αφέθηκα να μου γαμάει το στόμα και να την βλέπω να το απολαμβάνει; Γιατί το χάδι στα κωλομέρια μου, με έκανε να χύσω τόσο δυνατά και τόσο έντονα; Μα πάνω από όλα μου έκανε εντύπωση ότι ήταν τόσο πολύ στενή στην αρχή ενώ δε θα έπρεπε. Ήταν τόσο στενή, που νομίζω ότι είχε να μπει κάτι μέσα της πάνω από 2 μήνες. Δύο μήνες αγαμία η Έλενα; Και τι έκαναν χθες το βράδυ και σήμερα, πίσω από τις τουαλέτες, όση ώρα γαμούσα την Μαρία; Τα βογγητά τους ήταν ξεκάθαρα. Κάτι δε μου καθόταν καλά. Αλλά όπως σας ανέφερα και στην αρχή, δεν παρεμβαίνω συχνά. Αφήνω την κατάσταση να με οδηγήσει από μόνη της.

Είχε περάσει ένα τέταρτο και είχα απορροφηθεί ανάμεσα στις σκέψεις μου και σε μία ταινία που έπαιζε στην τηλεόραση. Ήμουν κουρασμένος, όχι εξαντλημένος. Οι σκέψεις μου πλέον ήταν στην Μαρία και στην Έλενα και, για έναν περίεργο λόγο, στην Κατερίνα. Μάλλον είχε καταλάβει ότι κάτι είχε παίξει με μένα κάποια, απλά δεν ήμουν σίγουρος αν κατάλαβε με ποια. Έχοντας πάρει την Μαρία και την Έλενα, ήταν φυσιολογικό ως άντρας, να βάζω στην φαντασία μου ότι μπορώ να γαμήσω οποιαδήποτε. Η Κατερίνα είχε το στυλάκι της γραμματέως, μιας και φορούσε τα χαρακτηριστικό μεγάλο μαύρο γυαλί. Αυτό το στυλ μου βγάζει κάτι έκφυλο και σκεφτόμουν πως θα μπορούσε να είναι στο κρεβάτι. Από την άλλη, αναρωτιόμουν πόσο τυχερός ήμουν που είχα πάρει ήδη δύο γυναίκες μέσα σε 24ώρες. Συνειδητοποίησα ότι κάτι τέτοιο δεν το είχα ξαναπετύχει. Κάυλωνα μέσα μου με όλες αυτές τις σκέψεις, αλλά περισσότερο καύλωνα με τον εαυτό μου που ικανοποιήθηκα αλλά και τις ικανοποίησα απόλυτα. Πότε θα είχα πάλι την ευκαιρία να τις γαμήσω; Πόσο σύντομα; Που; Πως θα γαμούσα τον κώλο της Μαρίας; Πως θα καταφέρω να δώσω πίπα στην Έλενα; Τώρα καταλάβαινα ότι το γαμήσι με την Έλενα ήταν περίεργο. Ελλιπές, σε σχέση με ότι είχα συνηθίσει, αλλά και ολοκληρωμένο μιας και οι δυο ήμασταν ικανοποιημένοι. Είχα καβλώσει με τις σκέψεις μου και ψιλοχαιδευόμουν πάλι, πάνω από τη φόρμα. Άκουσα ένα βήξιμο, γύρισα το κεφάλι και είδα τον Φίλιππο.

-    Ενοχλώ;

-    Όχι, όχι, έλα κάθισε. Στέκεσαι ώρα εκεί;

-    Ναι, δεν ήθελα να διακόψω τις σκέψεις σου. Φαινόσουν χαμένος, μέσα τους.

-    Όχι ρε συ Φίλιππε… σιγά. Τη δουλειά σκεφτόμουν, αύριο. Δεν κόβεις τις μαλακίες μικρέ; Καυλώνεις με τις σκέψεις σου για την δουλειά;

-    Χμ… οκ, έχεις δίκιο…. (είπα αφού κοιτάχτηκα στον καβάλο και είδα ότι το φούσκωμα διαγραφόταν ακόμη).

-    Πέρασες πολύ καλά, πολύ έντονα και είναι φυσιολογικό να τα σκέφτεσαι. Δεν υπάρχει κάτι να ντρέπεσαι.

«Που να ήξερες τι έγινε πριν 20’» σκεφτόμουν και προσπαθούσα να συγκρατηθώ, μην μου φύγει κάποια κουβέντα που θα μας πρόδιδε. Ο Φίλιππος, αν και 5οάρης, κρατιόταν αρκετά καλά για την ηλικία του. Αρκετά ψηλός, έχει όλα του τα μαλλιά, με ωραίο γούστο όσον αφορά τα ρούχα του και την εμφάνισή του. Υποθέτω ότι θα είχε πολλά «τυχερά» μέσα από την εργασία του. Είναι γνωστό ότι οι ψυχολόγοι, μέσα από την διαδικασία των συνεδριών, μιας και έρχονται πολύ κοντά με τις ασθενείς, αποκτούν την πλήρη εμπιστοσύνη τους και κατέχοντας την τέχνη της χειραγώγησης, μπορούν να ρίξουν τις περισσότερες στο κρεβάτι. Και όμως πριν λίγο του γαμούσα τη γυναίκα!

-    Ξέρεις Γιάννη, σε παρατηρούσα.

-    Και;

-    Παίζεις το παιχνίδι πολύ καλά.

-    Τι εννοείς;

-    Δεν πιέζεις καταστάσεις και αφήνεσαι να «χειραγωγήσε» ενώ τελικά παίρνεις αυτό που θέλεις, αργά ή γρήγορα.

-    Αυτό μου ακούγετε κάπως. Αλλά για να το θέτεις έτσι, μάλλον το πρόσημο, στο τέλος, είναι θετικό.

-    Είναι! Δεν έχεις λόγο να το αμφισβητείς. Χθες το βράδυ με την Μαρία, σήμερα το απόγευμα με την Μαρία, πριν λίγο με την γυναίκα μου…

-    …

-    Μην κοροϊδευόμαστε!

-    Ξέρεις…

-    Πόσο μεγάλη σύμπτωση ήταν να έχετε όλο το χρόνο στην διάθεση σας χωρίς να σας διακόψω, έστω και «συμπωματικά»;

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Η άνεση με την οποία χειρίστηκε η Έλενα το θέμα «Φίλιππος» ήταν παραπάνω από μεγάλη. Θυμήθηκα τι μου είχε πει και τώρα κατάλαβα ότι και αυτό ήταν μέρος ενός σχεδίου. Η θέα της ψωλής μου στο αυτοκίνητο πρέπει να την ερέθισε τόσο πολύ, που μάλλον το συζήτησαν με το Φίλιππο και συμφώνησαν να με παρασύρουν σε ότι έγινε, τελικά. Ήθελε τον πούτσο μου και τον πήρε, βάζοντας στο παιχνίδι και τον άντρα της! Ξάφνου, όλα άρχισαν να παίρνουν μία διαφορετική τροπή στο μυαλό μου. Όλες οι ερωτήσεις που είχα, σχετικά με το τι έγινε και τι δεν έγινε σε σχέση με την Έλενα, απαντήθηκαν. Είχε σκοπό να μου τα δώσει σιγά-σιγά. Ίσως ένα τη φορά. Μόνο ένα πράγμα δε μπόρεσα να απαντήσω. Γιατί ήταν αγάμητη; Αυτό όμως δεν μπορούσα να το ρωτήσω στο Φίλιππο, παρόλο που πλέον η οικειότητα μεταξύ μας ήταν στον μέγιστο βαθμό.

-    Μάλιστα. Και πάλι βρίσκομαι στη μέση ενός παιχνιδιού.

-    Και όλοι ξέρουμε τι στάση θα κρατήσεις. Αυτή που κρατάς πάντα. Και βγαίνεις κερδισμένος!

-    Δεν σε ενοχλεί;

-    Είναι πολλά που δεν ξέρεις. Κάποια θα τα μάθεις, κάποια όχι. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να λαμβάνεις τέτοιου είδους απαντήσεις, προφορικά. Σωστά;

-    (Χαμογέλασα) πολύ σωστά.

-    Σου είπε κάτι άλλο η γυναίκα μου;

-    Δε νομίζω, δεν θυμάμαι κάτι… α… ναι, μου είπε να περάσω από το δωμάτιο σας για καληνύχτα, πριν πάω για ύπνο.

-    Μην παρακούς ότι σου λέει η Έλενα…

μου είπε και μου έκλεισε το μάτι. Με χτύπησε στην πλάτη και έφυγε χωρίς να πει κουβέντα. Δεν είπε κουβέντα. Άρα, δεν είπαμε καληνύχτα. Άρα; Θα ήταν κι αυτός στο δωμάτιο. Παρτούζα! Ο πούτσος μου πέτρωσε ακαριαία. Ήμουν σίγουρος ότι θα παρτουζώναμε την καυλιάρα Έλενα. Ίσως για αυτό δεν τελείωσε. Κρατούσε τις κάβλες της για αργότερα. Αυτό δεν το περίμενα με τίποτα. Τι άλλο θα συνέβαινε; Με ποιους έχω μπλέξει;

Άφησα να περάσουν 5 λεπτά για να τους αφήσω να προετοιμαστούν, ενώ δεν σταμάτησα να τρίβομαι και να τον κρατάω πετρωμένο. Ήθελα, όταν θα μου ζητούσε να τις τον δείξω να είναι εντελώς καυλωμένος. Σηκώθηκα και με ελαφριά βήματα έφτασα μέχρι έξω από την πόρτα τους. Ήθελα να στήσω αυτί και να τους ακούσω εν δράσει. Η Έλενα μονολογούσε, ο Φίλιππος δεν ακουγόταν.

-    Έλα καβλιάρη μου, τα κράτησα για σένα. Ναι εκεί είναι, μουσκεμένο με τα χύσια του! Έτσι, έτσι, γλείψε με εκεί, ρούφα το κιλοτάκι, πιες τα. Μύρισε τα, μύρισε τα χύσια του ψωλαρά μας. Όλα μέσα… κατάπινε καργιόλη!

Είχα σοκαριστεί αλλά ήμουν περισσότερο καυλωμένος. Ο Φίλιππος έγλειφε το κιλοτάκι της και το μουνί της, τα οποία ήταν χυμένα. Πλημμυρισμένα από τα χύσια μου. Και ο Φίλιππος δεν έφερνε καμία αντίσταση. Η σιωπή του ήταν ύποπτη. Υπέθεσα ότι του άρεσε. Γιατί άλλωστε να καύλωνε η Έλενα; Δε φανταζόμουν ότι θα του μιλούσε έτσι ακόμη και σε συνθήκες σεξ. Δεν είχα κάνει ποτέ κάτι με άντρα, δεν είχα τάσεις και η σκέψη αυτή με απωθούσε. Αλλά, τελικά το παραδέχτηκε, είμαι ο ψωλαράς! Το άκουσα και επιβεβαιώθηκα και καύλωσα περισσότερο. Με περίμεναν. Και οι δυο τους. Δε σας κρύβω ότι κόλλησα και ήμουν έτοιμος να πάω στο δωμάτιο μου. Δεν ένιωθα έτοιμος να μπλεχτώ σε κάτι τέτοιο.

-    Που είναι το κωλόπαιδο τώρα που είμαι τόσο καυλωμένη;

Συνεχίζεται…

Θα ήθελα να μάθω τα σχόλια σας!Copyright protected OW ref: 132533