Ο κύκλος των απρόσμενων ηδονών (μέρος 3ο)

Δημοσιεύθηκε από gg36
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.58 (12 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Ο κύκλος των απρόσμενων ηδονών (μέρος 2ο)

-    Και τι είδε σε μένα ο Φίλιππος;

-    Ότι είσαι ο μόνος άντρας συνάδελφος που έχει ανάγκη την λιγότερη ψυχολογική στήριξη.

-    Α μάλιστα… δηλαδή ο μόνος «έχων σώας τα φρένας δηλαδή»…

Και ξεσπάσαμε σε γέλια. Η μέρα ήταν υπέροχη. Ο ήλιος είχε ανατείλει και η παγωνιά της νύχτας έδινε την θέση στην τέλεια θερμοκρασία για να κάτσεις έξω και να απολαύσεις τον καφέ σου. Στο μυαλό μου στριφογύριζε όλη η χθεσινοβραδινή κατάσταση. Η παρέα στο μπαρ, ο τρόπος μου έστειλε η Έλενα στο δωμάτιο της Μαρίας, το σεξ, η πρωινή «τυχαία» συνάντηση με τον Φίλιππο και τώρα ο διαπεραστικό βλέμμα της Έλενας. Είχε εκείνο το βλέμμα που είναι συνάμα γεμάτο ικανοποίηση, αλλά και δείχνει ότι σκέφτεται το επόμενο βήμα. Με τσέκαρε ως προς τις κινήσεις μου, τη γλώσσα του σώματος, τις αντιδράσεις μου. Το ένιωθα αυτό λες και περνούσα από κάποιου είδους δοκιμασία. Αλλά, όπως σας είπα και πριν, αφήνω τις καταστάσεις να με παρασύρουν. Ήμουν στο επίκεντρο μια πλοκής που, μέχρι στιγμής, μου προσέφερε σεξ. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

-    Μου χρωστάς κάποιες εξηγήσεις, πιστεύω. Και εσύ και ο άντρας σου.

-    Και θα πάρεις τις απαντήσεις σου, εν ευθέτω χρόνο. Είτε με λόγια, είτε με πράξεις. Τι προτιμάς;

-    Αυτή τη στιγμή, στην κατάσταση που είμαι, μάλλον προτιμώ τα λόγια.

Αφού με τσέκαρε οπτικά από την κορυφή, κατεβάζοντας τα γυαλιά της με υφάκι και σταματώντας στιγμιαία στον καβάλο μου και στα μάτια μου, χαμογέλασε. Ήταν προφανές ότι κάθε της κίνηση ή κουβέντα, ήταν πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη και ήξερε να χειρίζεται καταστάσεις και ανθρώπους. Άλλωστε και η θέση της στην εταιρεία σε συνδυασμό με την επαγγελματική ιδιότητα του άντρα της, πρέπει να την είχα κάνει ειδικό, σε αυτό το θέμα.

-    Λοιπόν, Γιάνναρε! Από τον πρώτο καιρό που σε είδα στην εταιρεία, ξεχώρισες. Όχι λόγω εμφάνισης, που μια χαρά αγόρι είσαι, αλλά λόγω του χαρακτήρα σου. Δεν είσαι πολύ όμορφος, δεν είσαι πολύ σέξι, δεν είσαι πολύ κοινωνικός, δεν είσαι επιδεικτικός. Είσαι λίγο από όλα. Για αυτό το λόγο έγινες και το αντικείμενο κουτσομπολιού μεταξύ των γυναικών της εταιρείας.

-    Εγώ; Πίστευα ότι περνούσα σχετικά απαρατήρητος, σε σχέση με άλλους.

-    Ο λαός λέει «τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι». Οι έμπειρες γυναίκες λέμε «τα σιγανά ποταμάκια να τσεκάρεις».

-    Και ο Φίλιππος, πως εμπλέκετε σε όλη αυτή την κατάσταση;

-    Τι νόμιζες; Ότι δε συζητάω με τον άντρα μου το τι συμβαίνει στην εταιρεία;

-    Λειτουργεί ως προσωπικός μου σύμβουλος, χρόνια τώρα και με τεράστια επιτυχία.

-    Το καταλαβαίνω αυτό, αλλά τι σχέση έχω εγώ και το ποιος είμαι, με τη λειτουργία της εταιρείας;

-    Και ποιος σου είπε ότι οι συζητήσεις μας περιορίζονται μόνο στις επαγγελματικές εταιρικές σχέσεις;

-    Μάλιστα.

Ήταν η στιγμή της αναλαμπής. Εγώ, η Μαρία, η Έλενα και ο Φίλιππος. Κατέληξα να γαμάω, με παρέμβαση των δύο τελευταίων, τη Μαρία, χθες το βράδυ. Ένα πάζλ, με τέσσερα κομμάτια. Και κάπως ενώνονται. Και εντελώς ξαφνικά μου ήρθε μία λογική εξήγηση.

-    Ξέρεις τι σκέφτομαι;

-    Είμαι όλη αυτιά!

-    Ότι εδώ και καιρό, τα λες με την Μαρία και ξέρεις τα προβλήματα στη σχέση της. Αυτά τα προβλήματα είναι τόσο έντονα που τις πρότεινες να συμβουλευτεί το Φίλιππο. Έτσι, οι δυο σας, αποκτήσατε την πλήρη εικόνα και έλεγχο της Μαρίας. Όχι βέβαια με την κακή έννοια, αν και είναι αντιδεοντολογικό. Είναι προφανές, ότι έχει μεγάλο κόλλημα με το γκόμενο της και για αυτό δεν μπορεί να τον χωρίσει. Έτσι, εσείς οι δύο καταλήξατε ότι πρέπει να της δώσετε να καταλάβει τι χάνει τόσο καιρό μένοντας μαζί του. Ενδεχομένως, αυτό να την κάνει να πάει παραπέρα. Αυτό το ΣΚ ήταν η μεγάλη σας ευκαιρία. Είχες μιλήσει στο Φίλιππο για μένα και αφού πήρες το ΟΚ του, προχώρησες στο σχέδιο σας. Έχετε τον πλήρη έλεγχο της Μαρίας και είμαι σίγουρος ότι εδώ και καιρό της είχατε δημιουργήσει μία θετική εικόνα για μένα, σεξουαλικά. Και καταλήξαμε στο σήμερα.

Όση ώρα έβγαζα τον λόγο μου, το βλέμμα της πήρε την μορφή της έκπληξης. Όλο αυτό το δίλεπτο, είχε ανασηκωθεί δύο φορές από την θέση της και είχε αλλάξει σταυροπόδι, δείγματα απώλειας του ελέγχου. Είχε έρθει σε δύσκολη θέση. Η γλώσσα του σώματος της, επιβεβαίωνε τα λεγόμενα μου.

-    Δε χρειάζεται να πεις κάτι. Φαίνεται ότι έχω πέσει μέσα. Κι εσύ, εδώ και καιρό, μου είχες τραβήξει την προσοχή Έλενα. Είσαι η μόνη που κρατάει τόσο χαμηλό προφίλ, όντας σε θέση με μεγάλη ευθύνη. Φαίνεται ότι είσαι έξυπνη, οξυδερκής και ότι χειρίζεσαι τους ανθρώπους όπως εσύ έχεις ανάγκη. Άλλωστε δε θα μπορούσαν πολλοί άνθρωποι να μεταπείσουν τον Ιωαννίδη και τον Λάσκαρη, ενώ είχαν δηλώσει παραίτηση. Αυτό λέει πολλά για σένα.

-    Με εντυπωσιάζεις Γιάννη. Δεν σε είχα για τόσο οξυδερκή. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια πάντως.

Είχε πάρει μία αμυντική στάση, προσπαθώντας να περιορίσει την έκθεση της απέναντι μου. Από εκεί που ένιωθε ότι είχε τον μερικό έλεγχο μου, αισθάνθηκε απειλή από μένα, μιας και η σωστή αντίληψη των καταστάσεων που απέκτησα, ήταν κάτι που δεν το περίμενε. Για καλή της τύχη, ο Φίλιππος επέστρεψε από τον περίπατο του, αν και δεν κράτησε τόσο πολύ όσο περίμενα. Αυτό μου έκανε εντύπωση, προς στιγμή, αλλά το παρέβλεψα. Ξεκίνησε ένας διάλογος μεταξύ τους, όπου η Έλενα του είπε ότι είχα καταλάβει. Ο Φίλιππος, απολύτως ψύχραιμος, τι είπε:

-    Δεν είχα χρόνο να σε προειδοποιήσω γλυκιά μου. Έχουμε να κάνουμε με ιδιαίτερα εύστροφο άνθρωπο. Αν και για να πω την αλήθεια δεν περίμενα να το καταλάβει τόσο σύντομα. Βεβαίως, δε νομίζω ότι έγινε κάτι κακό. Απλά, με τον τρόπο μας, βοηθάμε τη Μαρία να αφήσει πίσω της μία σχέση που της κάνει κακό, αποδεδειγμένα. Εσύ τι λες Γιάννη;

-    Με φέρνεις σε δύσκολή θέση. Από τη μία, νιώθω μία αίσθηση χειραγώγησης…

-    Δεν είναι χειραγώγηση η ψυχολογική υποστήριξη. Αν ήταν έτσι, θα πρέπει όλοι όσοι αλλάζουν, προς το καλύτερο, τη ζωή τους, να αισθάνονται χειραγωγημένοι. Απλά εμείς, μέσα και από την προσωπική σχέση της Έλενας με την Μαρία, τη βοηθήσαμε να απολαύσει μία νύχτα με έναν άνθρωπο, πνευματικά υγιή, χωρίς να κινδυνεύσει. Μόνο θετικά πήρε από την χθεσινή βραδιά η Μαρία.

-    Έτσι όπως το θέτεις δε μπορώ να διαφωνήσω. Άλλωστε και εγώ βγήκα ωφελημένος.

Ακολούθησαν στιγμές απόλυτης σιωπής. Εγώ έλαβα τις διαβεβαιώσεις που χρειαζόμουν και εκείνοι ανέκτησαν τον έλεγχο της κατάστασης. Όταν τα σκέφτηκα, κάποια στιγμή αργότερα, πολύ αργότερα, συνειδητοποίησα ότι εάν μαθευόταν κάτι τέτοιο ενδοεταιρικά, θα είχε μεγάλο αντίκτυπο στην επαγγελματική τους καριέρα, και των δύο.  Αλλά εκείνη τη στιγμή, δεν το σκέφτηκα και ούτε θέλησα να το σκεφτώ. Το σεξ με την Μαρία ήταν το καλύτερο που είχα, το τελευταίο διάστημα. Η εικόνα της όταν τελείωνε, σε συνδυασμό με την πουτανιά που έβγαζε όταν την γαμούσα, με έφτιαξε και πάλι. Αλλά δεν το άφησα να φανεί στους άλλους της πρωινής μας παρέας. Πάνω που σκέφτηκα ότι το πρωινό σεξ ήταν αυτό που ήθελα, εμφανίστηκε η Μαρία.

Στην αρχή επικρατούσε μία σχετική αμηχανία, αλλά δεν αναφέρθηκε το παραμικρό μπροστά της. Δεν υπήρχε λόγος να συμβεί κάτι τέτοιο και δε θα ήταν σωστό. Απογοητευμένος από το γεγονός ότι δε θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο δωμάτιο χωρίς να μας πάρει κάποιο μάτι για έναν ακόμη γύρο, αποφάσισα να πάω να βρω την αντρική παρέα των συναδέλφων που έπιναν τον καφέ τους στην άλλη πλευρά της πισίνας. Κάτι όμως με έτρωγε μέσα μου.

Έκατσα με τα παιδιά, σε μία θέση που να μπορώ μέσα από τα γυαλιά ηλίου, να παρακολουθώ τι συμβαίνει στο τραπέζι της Έλενας. Προσπαθούσα να συμμετέχω στον χαβαλέ των συναδέλφων, αλλά το μάτι μου έπαιζε στους απέναντι. Είδα το Φίλλιπο, μετά από λίγα λεπτά, να φεύγει και να αφήνει τις δυο τους, μόνες. Από τις κινήσεις τους και τον τρόπο που μιλούσαν, κατάλαβα ότι η Μαρία έλεγε τα πάντα στην Έλενα. Χαρτί και καλαμάρι. Ήταν τόσο ενθουσιασμένη. Και αυτό με γέμισε ικανοποίηση. Αφ’ ενός γιατί επιβεβαιώθηκα ως άντρας για άλλη μία φορά, αφ’ ετέρου γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα ξαναπηδούσα το Μαράκι, σύντομα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι κάποια στιγμή η συζήτηση τους σοβάρεψε και τον λόγο τον είχε μόνο η Έλενα. Η Μαρία κρατούσε αμυντική στάση αλλά στο τέλος τα πράγματα χαλάρωσαν και γελούσαν με έναν πονηρό τρόπο. Η Μαρία δε γύρισε ούτε στιγμή το βλέμμα της προς τα μένα, σε αντίθεση με την Έλενα που με τσέκαρε συνεχώς.

Δεν μπορούσα να είμαι άλλο στην τσίτα με αυτό το θέμα και αποφάσισα να αφοσιωθώ στην παρέα μου. Οι συζητήσεις κλασσικές. Ποδόσφαιρο, κουτσομπολιά, ιστορίες από επισκέψεις σε πελάτες και όλα τα σχετικά «αντρικά» θέματα, τα οποία απολάμβανα, υπό αυτές τις συνθήκες. Και έτσι πέρασαν οι ώρες.

Μετά το φαγητό και τη μεσημεριανή σιέστα δίπλα στην πισίνα και πάλι, ήρθε η ώρα να μαζέψουμε τα πράγματα μας και να επιστρέψουμε. Πηγαίνοντας στο δωμάτιο μου, συνάντησα, στο ασανσέρ, και πάλι την Κατερίνα (την 25χρονη ασκούμενη) που είχα συναντήσει το προηγούμενο βράδυ πριν μπω στο δωμάτιο της Έλενας και θυμήθηκα την τρομάρα που είχα πάρει, μήπως και με καταλάβει.

-    Πως περνάς Κατερίνα;

-    Πολύ καλά Γιάννη. Εσύ; Πως πέρασες χθες βράδυ;

-    Πολύ καλά και εγώ. Καλύτερα από ότι φανταζόμουν. Ωραία παρέα, πολύ γέλιο και χορός, όπως είδες και εσύ.

-    Εκεί τελείωσε το βράδυ για σένα;

-    Ορίστε;

Το ασανσέρ σταμάτησε και χωρίς να μου απαντήσει, μου χαμογέλασε και έφυγε με γρήγορο βηματισμό προς το δωμάτιο της. «Μας κατάλαβαν;» ή «πετάει άδεια για να πιάσει γεμάτα;» ήταν το δίλημμά μου. Η ωμή αλήθεια ήταν ότι καύλωσα στη σκέψη ότι ίσως να μαθευόταν στην εταιρεία ότι γάμησα την Μαρία. Ότι θα το μάθαιναν όλες και θα ήμουν το σεξουαλικό κλου του ΣΚ. Και ποιος ξέρει, ίσως να άνοιγαν και άλλες τις πόρτες των δωματίων τους.

Μέσα σε αυτή την διάθεση κάβλας, φόρτωσα τα πράγματα μου στο αυτοκίνητο και ήμουν έτοιμος να απολαύσω το ταξίδι της επιστροφής, ακούγοντας τις αγαπημένες μου ροκιές. Αλλά τζίφος. Το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπροστά. Και το κακό ήταν ότι οι περισσότεροι είχαν ήδη φύγει. Άνοιξα το καπό, αν και δεν ξέρω και πολλά από μηχανολογία ή ηλεκτρικά των αυτοκινήτων, και κοίταζα να δω μπας και βγάλω κάποια άκρη.

Ξαφνικά, βλέπω δίπλα μου τον Φίλιππο. Χάρηκα που τον είδα μιας και είχα την ελπίδα ότι θα μπορούσε, με κάποιο μαγικό τρόπο, να μου λύσει το πρόβλημα. Αλλά και εκείνος δεν είχε γνώση. Πάνω στην κουβέντα για το τι επιλογές έχω τώρα, αυτή που μου ακούστηκε πιο σωστή ήταν να με επιστρέψουν με το αυτοκίνητο τους εκείνοι και να αφήσω τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο και να καλέσω την οδική βοήθεια την επόμενη μέρα για να μου το φέρει στην Αθήνα. Το να καλούσα τώρα την οδική βοήθεια και να επέστρεφα, θα ήταν και κουραστικό αλλά και θα έφτανα σπίτι μου αργά τα ξημερώματα.

Μεταφέροντας τα πράγματα μου στο αυτοκίνητο τους, είδα ότι και η Μαρία ήταν στο πίσω κάθισμα. Γνώριζα ότι είχε έρθει με μία άλλη συνάδελφο. Μπήκα στο αυτοκίνητο και τους ευχαρίστησα για τη βοήθεια τους. Το πρόσωπο της Μαρίας έλαμπε και δε σταματούσε να χαμογελάει και να είναι γλυκιά, ενώ αυτό, την Έλενας, ήταν απολύτως ήρεμο.

-    Εσύ τι κάνεις εδώ; Δεν ήρθες με την Βάσω;

-    Ναι αλλά έπρεπε να φύγει νωρίτερα με τον άντρα της για να πάρουν νωρίς τα παιδιά τους και η Έλενα μου πρότεινε να γυρίσω μαζί τους. Είδες σύμπτωση;

-    Ναι, ναι… πράγματι… μεγάλη σύμπτωση.

Είδα τον Φίλιππο να με τσεκάρει από τον καθρέφτη, στιγμιαία. Κάτι δεν μου καθόταν καλά σε όλο αυτό το σκηνικό αλλά δεν έδωσα και πολύ μεγάλη σημασία. Τι να μου συνέβαινε δηλαδή; Να απειληθεί η ζωή μου; Αν και με όλο αυτό που είχε προηγηθεί, υπήρχε μια συγκράτηση από την πλευρά μου, μην μου ξεφύγει κάτι και φέρω τη Μαρία σε δύσκολη θέση. Το ταξίδι ήταν διάρκειας περίπου 2,5 ωρών. Οι κουβέντες που ανοίξαμε ήταν γενικού περιεχομένου αλλά δε μπορώ να πω ότι περνούσα βαρετά.

Η Έλενα είχε προμηθευτεί 2 μπουκάλια κρασί και πίναμε, όλοι εκτός από το Φίλιππο που οδηγούσε. Όσο περνούσε η ώρα χαλαρώναμε. Αυτή που ήταν όμως πιο διαχυτική και φαίνεται να την «χτύπησε» το κρασί, ήταν το Μαράκι. Είχε πέσει στην αγκαλιά μου, αλλά με ένα εντελώς αθώο στυλάκι. Αυτό το ανάλαφρο, χαζοχαρούμενο στυλ που δεν μπορούσες να το παρεξηγήσεις. Ξαφνικά η Έλενα είχε αρχίσει να δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την παρέα, γυρνώντας το πρόσωπο της προς τα πίσω, προς εμάς δηλαδή. Σα να απολάμβανε το θέαμα. Τα μάτια της και οι καλυμμένες μπηχτές της, ήταν σαν μιλούσαν στη Μαρία. Το θέμα είχε πάει στην χθεσινή βραδιά και πόσο καλά περάσαμε όλοι. Είχε αφήσει να εννοηθεί ότι λόγω των φωνών μας, το άλλο ζευγάρι πέρασε εξ ίσου καλά, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες. Είχε γίνει αρκετά «πικάντικη» η συζήτηση και αυτό μάλλον μας είχε καβλώσει όλους, παρόλο που δεν το δείχναμε. Είχα την αίσθηση ότι όλο αυτό ήταν και πάλι στημένο αλλά δεν είχα την διάθεση να το σκεφτώ εκείνη τη στιγμή.

Το σκηνικό, τέσσερεις άνθρωποι, να μιλάνε, έστω και με υπονοούμενα, για σεξ που έγινε το προηγούμενο βράδυ, είναι κάτι που συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια. Η κουβέντα των δύο τους στην πισίνα, η βλάβη, η Μαρία που επιστρέφει μαζί τους, το κρασί, δε μπορούσε να ήταν σύμπτωση όλο αυτό. Δεν με απασχολούσε όμως. Θα το άφηνα να δω που θα καταλήξει. Ώσπου ξαφνικά, η Μαρία άρχισε να μου τρίβει τον καβάλο, διακριτικά μεν αλλά δεν γινόταν να μην το δει κάποιος από τους άλλους. Είχα κομπλάρει αλλά το άφησα να δω που θα πάει η κατάσταση. Η Έλενα είχε γυρίσει το κεφάλι της μπροστά, σα να μας άφηναν στην ησυχία μας. Δεν μιλούσε κανείς. Μόνο η Έλενα μου τον έτριβε πάνω από το παντελόνι και με φιλούσε στο λαιμό.

-    Γ: Είσαι σίγουρη για αυτό που πας να κάνεις;

-    M: Απόλυτα!

-    Γ: Εδώ και τώρα;

-    M: Γιατί όχι;

-    Γ: Γιατί…

-    Φ: Μην αγχώνεσαι Γιάννη. Ακολούθησε αυτό που κάνεις πάντα, άστο και όπου σε βγάλει.

Η κάβλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο απότομα. Δεν ξέρω τι είχαν στο μυαλό τους, αλλά σίγουρα ήταν πέρα από τα συνηθισμένα. Και πήρα την απόφαση να τους δώσω αυτό που ήθελαν. Βολεύτηκα προς την μέση του πίσω καθίσματος και έφερα το κεφάλι της Μαρίας πάνω στην κοιλιά μου. Άνοιξα τα κουμπιά του παντελονιού μου και άφησα τα υπόλοιπα στη Μαρία. Δε μιλούσε κανείς και θαρρείς ότι αν δεν ταξιδεύαμε εκείνη τη στιγμή και είχε την φασαρία του δρόμου, θα άκουγες τις βαριές ανάσες και των τεσσάρων μας. Ανάσες γεμάτες αγωνία για το τι πρόκειται να συμβεί, γεμάτες κάβλα.

Το Μαράκι έβαλε το χέρι της ανάμεσα από τα κουμπιά και το οδήγησε στο καβλί μου. Ήμουν πέτρα, όσο δεν πάει. Τον έσφιξε δυνατά και άρχισε να μου τον παίζει, όσο τις επέτρεπε ο χώρος μέσα από το παντελόνι μου. Ο Φίλιππος, μέσα από το καθρέφτη, μας κοίταζε με μεγάλη ένταση. Η Έλενα, σαν άγαλμα, κοίταζε μπροστά της. Ήταν προφανές ότι οτιδήποτε και αν είχαν σχεδιάσει, δεν ήταν έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Η αμηχανία και των δύο μαρτυρούσε ότι δεν περίμεναν να εξελιχθεί έτσι το πλάνο τους.

Μου τον τράβηξε έξω από το παντελόνι και η αλήθεια είναι ότι ζορίστηκε μέχρι να τα καταφέρει, επειδή ήμουν τόσο καυλωμένος και η ακαμψία της πούτσας μου δεν έδινε περιθώρια στο χέρι της να τον οδηγήσει έξω. «Επιτέλους» είπε και αναστέναξε, μόλις κατάφερε να μου τον βγάλει έξω. Το πρόσωπο της Έλενας γύρισε προς τα εμάς, ακαριαία. Σαν να μην μπορούσε να αντισταθεί άλλο στην περιέργεια της. Σίγουρα η Μαρία είχε πει λεπτομέρειες από την προηγούμενη βραδιά και ανάμεσα σε αυτές και την μορφή και το μέγεθος του καυλιού μου. Έπρεπε να τον δει, τώρα που είχε την ευκαιρία.

Το καβλί μου είχε ήδη μπει στο στόμα της Μαρίας και το πρόσωπο της Έλενας είχε γεμίσει από κάβλα, ζήλια, περιέργεια και έξαψη, σαν να έβλεπε για πρώτη φορά live sex show. Όποιοι από εσάς έχουν πάει σε strip tease show κάποια γυναίκα για πρώτη φορά, ξέρουν τι ακριβώς εννοώ. Τα μάτια της ανεβοκατέβαιναν, από την μία στο πρόσωπο μου και από την άλλη στο γεμάτο στόμα της Μαρίας με την ψωλή μου. Η Μαρία ήταν στον κόσμο της. Λες και ήμασταν στο δωμάτιο της, μόνοι μας. Μου ροφούσε τον πούτσο λες και δεν υπήρχε άλλος δίπλα μας. Η άνεση της, η χαλαρότητα της, πρέπει να ήταν συνδυασμός του κρασιού, της κάβλας της και πραγμάτων που τριγυρνούσαν στο μυαλό της μετά από την κουβέντας της με την Έλενα. Δεν μπορούσα να το εξηγήσω διαφορετικά. Ήταν γυρισμένη στο πλάι, με το ένα πόδι λυγισμένο και όρθιο και το φόρεμα της είχε σηκωθεί μέχρι την μέση της αλλά κάλυπτε την λεκάνη της. Πέρασα το χέρι μου πίσω της και το οδήγησα, πίσω από τα κωλομέρια της, στο μουνί της. Άρχισα να το χαϊδεύω και να το τρίβω απαλά. Ήταν τόσο υγρή ήδη, που δεν είχε την ανάγκη να το πιέσω, απλά να το χαϊδεύω αρκούσε.

Όσο ήμασταν σε αυτή τη στάση, είδα τον Φίλιππο να γυρίζει τον κεντρικό καθρέφτη έτσι ώστε να μπορεί να μας βλέπει, όσο γινόταν. Το πρόσωπο της Έλενας είχε πραγματικά κοκκινίσει κοιτάζοντας μας. Είχε χαθεί η αμηχανία από το βλέμμα της και είχε δώσει την θέση της στην ηδονή. Καταβρόχθιζε το θέαμα  που τις δίναμε και το μουνί της πρέπει να ήταν μούσκεμα. Της χαμογέλασα, έκλεισα το μάτι και κούνησα το κεφάλι μου προς τα κάτω, σαν να τις έλεγα «έλα, έχει χώρο και για σένα». Ο Φίλιππος έπιασε αυτή την κίνηση και άπλωσε το χέρι του πιάνοντας το χέρι της Έλενας σφιχτά, σαν να προσπαθούσε να την επαναφέρει στην τάξη. Εκείνη τον κοίταξε, έπιασε το μήνυμα και γύρισε το κεφάλι της μπροστά.

Δύο δάχτυλα μου είχαν χωθεί στο μουνί της Μαρίας και τα βογκητά της, κάθε φορά που τα τερμάτιζα μέσα της, πνίγονταν από το μπούκωμα της ψωλής μου. Σε λίγα δευτερόλεπτα, και ενώ είχε ήδη νυχτώσει, ο Φίλιππος βρήκε ένα σημείο που έχει τουαλέτες στην Εθνική οδό, σταμάτησε και έκανε νόημα στην Έλενα να βγει έξω. «Πάμε» της είπε και εκείνη πετάχτηκε από το κάθισμα της. Η Μαρία σταμάτησε το τσιμπούκι και είχε την ίδια περιέργεια με μένα. Τους είδαμε να στέκονται πίσω από τις τουαλέτες, τον Φίλιππο να ξεκουμπώνει το παντελόνι του και την Έλενα να σκύβει. Σίγουρα του έπαιρνε πίπα, αν και το λιγοστό φως δεν μας επέτρεπε να δούμε λεπτομέρειες.

Το Μαράκι, με μία απότομη κίνηση με καβάλησε και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα είχε καρφωθεί πάνω στον πούτσο μου. Έκατσε πάνω μου σιγά-σιγά, για να απολαύσει κάθε πόντο της ψωλής μου και τερμάτισε, έμεινε εκεί και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα. Οι γλώσσες μας έπαιζαν σαν τρελές και δεν έχασα την ευκαιρία να της χουφτώσω την κωλάρα και με τα δύο χέρια. Μόνη της τράβηξε το ένα της βυζί έξω από το σουτιέν και το φόρεμα και μου το έφερε στο στόμα. Άρχισα να την θηλάζω, να τις πιπιλάω τη ρώγα και να τη ρουφάω ενώ ταυτόχρονα μάλαζα τα κωλομέρια της με δύναμη. Άρχισα τα σκαμπίλια, γνωρίζοντας πόσο της αρέσουν. Από τα βογκητά της κατάλαβα πότε είχε φτάσει στα όρια και την έπιασα από εκεί και άρχισα να της δίνω ρυθμό, πάνω κάτω.

-    Έτσι μωρό μου, έτσι… γάμησε με.

-    Σ ‘αρέσει πουτανάκι;

-    Πολύ αγόρι μου… πολύ.

-    Είδες τι χάνεις τόσο καιρό που μένεις με τον μαλάκα;

-    Πόσο ηλίθια είμαι. Πόσο;… καλά μου τα έλεγε η Έλενα;

-    Μόνο η Έλενα;

-    Και ο Φίλιππος… σκάσε και γάμα με.

-    Αν θες να σε γαμήσω όπως χθες, θα μου τα πεις όλα… τώρα.

-    Τι θες;

-    Πως φτάσαμε εδώ; Τι έγινε;

-    Δεν κατάλαβες; Η βλάβη στο αυτοκίνητο σου… την προκάλεσε ο Φίλιππος κι εγώ είχα συνεννοηθεί με την Έλενα να γυρίσω μαζί τους.

-    …

-    Έτσι μωρό μου… γάμα με έτσι…. Σου είπα την αλήθεια και τρελάθηκες στην κάβλα;

-    Είναι μεγάλοι καριόληδες και οι δυο τους.

-    Δεν φαντάζεσαι πόσο.

-    Το να γαμηθούμε μέσα στο αμάξι, ήταν δικιά της ιδέα;

-    Όχι μωρό μου. Δική μου.

Έτσι εξηγούνταν όλα. Και το πώς βρεθήκαμε εδώ αλλά και η αμηχανία του ζεύγους όταν ξεκίνησε το σκηνικό της πίπας. Με το βυζί της Μαρίας και πάλι μέσα στο στόμα μου, χοροπηδούσε σαν τρελή πάνω μου. Μου γαμούσε το καβλί με όλο το βάρος του σώματος της. Αλλά δεν άντεχα πολύ, έπρεπε να χύσω και να χύσει και εκείνη. Οδήγησα το ένα μου χέρι ανάμεσα στα κωλομέρια της και έπαιξα με το κωλοδάχτυλο στη σούφρα της. Τα βογκητά της αυξάνονταν όσο ένιωθε το δάχτυλο μου να βυθίζεται μέσα της. Μουνί και κώλος γεμάτα, της τα γαμούσα και το βυζί στο στόμα. Πέρασα το άλλο μου χέρι ανάμεσα στα κορμιά μας και το πήγα στο μουνί της. Εκείνη ήδη έτριβε την κλειτορίδα της, μόλις ένιωσε και το δικό μου δάχτυλο εκεί, έλιωσε. Με αγκάλιασε σφιχτά με όλη της την δύναμη και άρχισε να χύνει με σπασμούς, γεμάτη από τον πούτσο μου και το δάχτυλο μου, σε μουνί και σούφρα. Φώναξε δυνατά «Ναι…», και είμαι σίγουρος ότι μας άκουσαν οι άλλοι.

Δεν πέρασαν είκοσι δευτερόλεπτα και το Μαράκι ξεκαβάλησε και σκύβοντας στα γόνατα άρχισε να μου τον παίζει και να με τσιμπουκώνει και πάλι. Έγλειφε τα χύσια της και τα υγρά μου και αυτό με καβλώνει απίστευτα, αν και δεν της το είχα πει. Δεν άργησα να χύσω μέσα στο στόμα της, κρατώντας το κεφάλι της και πιέζοντας το πάνω μου. Ένιωθα τα χύσια μου και το σάλια της να τρέχουν πάνω στον πούτσο μου και στη βάση στα αρχίδια μου. Επειδή δεν τα καταπίνει, τα άφησε να στάξουν έξω και έμεινε εκεί μέχρι να ξεκαυλώσω εντελώς. Για κάποια που δεν τα πίνει, ήταν μεγάλη ικανοποίηση να τη χύσω με αυτό τον τρόπο. Γλωσοφιληθήκαμε και κουμπωθήκαμε.

Εκείνη τη στιγμή ακούσαμε την Έλενα να φωνάζει «Δώστα μου, δώστα μου όλα». Είχε νυχτώσει εντελώς και δεν βλέπαμε απολύτως τίποτα. Χαμογελάσαμε, κάπως αμήχανα είναι η αλήθεια, επειδή το ξενέρωμα μας έδινε την δυνατότητα να σκεφτούμε πιο λογικά και να προσπαθήσουμε να αναλογιστούμε τι έγινε και τι πρόκειται να συμβεί. Η όλη κατάσταση ήταν εξαιρετικά σπάνια να συμβεί, ιδίως μεταξύ ανθρώπων χωρίς ιδιαίτερο παρελθόν μεταξύ τους. Η κίνηση της Μαρίας να προκαλέσει με αυτόν τον τρόπο όλους μας, είχε αλλάξει τα δεδομένα.

-    Γιατί το έκανες αυτό; Όχι ότι δεν το απόλαυσα, γιατί πραγματικά ήταν από τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει, αλλά γιατί «ξεστράτισες» από το πλάνο που είχατε, μάλλον καταστρώσει, με την Έλενα;

-    Νομίζεις ότι είμαι τόσο χαζή που δεν καταλαβαίνω ότι με κάνουν ότι θέλουν αυτοί οι δυο; Δε θα γαμιόμουν μαζί σου χθες αν δεν ήταν αυτοί οι δυο να με πείσουν. Και ήταν από τα καλύτερα που μου έχουν συμβεί. Αλήθεια στο λέω. Αλλά κάτι μέσα μου δε με άφηνε συνεχίσω να γίνομαι έρμαιο στα σχέδια τους. Ήθελα να φέρω τα πάνω κάτω. Για αυτό το έκανα. Δεν το περίμενες με τίποτα ε;

-    Με τίποτα όμως! Περίμενα να γίνει κάπως η φάση και να πάμε σπίτι μου και να συνεχίζαμε εκεί, αλλά σε καμιά περίπτωση να το κάνουμε εδώ, μπροστά τους.

-    Το ίδιο και αυτοί. Αυτό μου έλεγε η Έλενα. Κοίτα, η πρόθεση τους είναι να με κάνουν να σε καψουρευτώ για να ξεκολλήσω από το μαλάκα. Ίσως να μην έχουν άδικο, αλλά δεν είμαι έτοιμη να τον χωρίσω.

-    Ώπα, ώπα. Ούτε εγώ είμαι σε φάση να μπλέξω μαζί σου. Όχι επειδή δεν το αξίζεις, ίσα-ίσα είσαι και πολύ γλυκό και καλό κορίτσι και έχουμε πολύ καλή χημεία στο σεξ, αλλά δεν μπλέκω με γυναίκες που το μυαλό τους είναι αλλού. Με τίποτα.

-    Χαίρομαι που το ξεκαθαρίσαμε αυτό.

-    Δεν θα χαθούμε όμως, ε;

Με γεμάτο χαμόγελο ευτυχίας που προήρθε από την ηδονή που νιώσαμε ταυτόχρονα, μου είπε με παιχνιδιάρικο υφάκι «καλά, καλά, θα δούμε». Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό όταν το λέει μία γυναίκα, η οποία μόλις είχε καλογαμηθεί. Τελικά οι άνθρωποι που φαινομενικά είναι «περιορισμένων δυνατοτήτων», είναι ικανοί να μας εκπλήσσουν περισσότερο από τους υπόλοιπους. Κανείς δεν περίμενε, η καθοδηγούμενη Μαρία να κάνει μία τόσο ανατρεπτική κίνηση, προς όφελος όλων από ότι αποδεικνύετε τελικά.

Το ζευγάρι πλησίασε το αυτοκίνητο, ενώ κουμπώνονταν ακόμη, και αφού μπήκαν, χωρίς να ειπωθεί κάτι ιδιαίτερο, ξεκινήσαμε για την επιστροφή. Οι συζητήσεις μας περιείχαν κάποια υπονοούμενα, που προκάλεσαν το γέλιο και έσπασαν τον πάγο που είχε δημιουργηθεί προσωρινά από την αμηχανία. Τα υπονοούμενα έδιναν και έπαιρναν, από ένα σημείο και μετά, χωρίς να ξεφύγουμε από τα όρια του «καθώς πρέπει». Η Μαρία τους ζήτησε να την αφήσουν στο σπίτι και μετά να με αφήσουν και εμένα στο δικό μου, κάτι που προκάλεσε μία μικρή έκπληξη στο άλλο ζεύγος. Αφού την αφήσαμε, χωρίς φιλιά και ανάλογα παρελκόμενα, ξεκινήσαμε για το σπίτι μου.

-    Γ: Πως περάσατε οι δυο σας, στη φύση;

-    E: Αν και δεν είμαστε της φύσης, πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν κάτι το απρόσμενα πολύ καλό.

-    Φ: Ομολογώ ότι αυτή, την τόσο προκλητική, κίνηση της Μαρίας, δεν την περιμέναμε. Ήταν απροσδόκητα παρορμητική.

-    Γ: Ενώ, από τα όσα γνωρίζεις για την Μαρία, δεν είναι τέτοια προσωπικότητα, σωστά;

-    Φ: Αλήθεια είναι αυτό. Όπως θα έχεις καταλάβει, το πλάνο μας ήταν κάπως διαφορετικό και τελικά δεν εξελίχθηκε όπως το είχαμε σχεδιάσει. Ελπίζω να μας συγχωρήσεις, εάν σε κάναμε να νιώσεις κάτι σαν υποχείριο, αλλά δε νομίζω να μην ήταν τελικά όλο αυτό, προς όφελος σου.

-    Γ: Προφανώς και δεν κρατάω κακία σε κανέναν σας, μιας και είχατε πολύ καλές προθέσεις. Αλλά το να μας οδηγήσετε με αυτό τον τρόπο στον να κάνουμε σχέση, χωρίς να ερωτηθώ, ήταν κάτι που με ενόχλησε προσωρινά. Ποιος σας είπε ότι είχα διάθεση να μπλέξω με κάποια που το μυαλό της είναι σε άλλον;

(κοιτάχτηκαν μεταξύ τους)

-    Ε: Σε αυτό που λες, έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά θεωρήσαμε ότι λόγω της σεξουαλικής σας χημείας, η μεταστροφή της Μαρίας θα ήταν τάχιστη και δεν θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

-    Γ: Αυτά είναι υποθέσεις που η πραγματική ζωή συνήθως διαψεύδει.

-    Φ: Ήταν και είναι ένα ρίσκο, αυτό. Έχεις δίκιο και ζητάμε συγγνώμη.

-    Ε: Θα θέλαμε να επανορθώσουμε Γιάννη.

-    Γ: Με ποιόν τρόπο;

-    Ε: θα ήθελες να έρθεις σπίτι μας για ένα ποτό, να μείνεις μαζί μας και αύριο να πάμε μαζί στο γραφείο και ο Φίλιππος να κανονίσει τα διαδικαστικά για την επιστροφή και την επισκευή του αυτοκινήτου σου;

-    Γ: Αλήθεια ρε Φίλιππε, τι έκανες στο αυτοκίνητο μου;

-    Φ: Το σωληνάκι της βενζίνης ξεκούμπωσα, δεν έγινε κάποια ζημιά. Θα στο επιστρέψουμε όπως ακριβώς το άφησες. Μην ανησυχείς.

-    Γ: Μάλιστα. Δεκτό.  Ας πάμε να πιούμε τα ποτά μας τότε.

Δεν σας κρύβω ότι μυρίστηκα και πάλι κάποιο σχέδιο που είχε στρωθεί μεταξύ τους. Πολλά σενάρια περνούσαν από το μυαλό μου, κοιτάζοντας σιωπηλός έξω από το παράθυρο και τραβώντας μία τζούρα τσιγάρου. Οι δυο τους άνοιξαν μία κουβέντα για καθημερινές δουλειές που έχουν να κάνουν αύριο. Τίποτα το αξιοπρόσεκτο, δηλαδή.

Φτάσαμε την πολυτελή μονοκατοικία στα Β. Προάστια και αφού τακτοποιηθήκαμε, κάναμε τα ντουζάκια μας, φορέσαμε όλοι κάτι πιο άνετο, και αράξαμε στο καθιστικό. Η κουβέντα σιγά-σιγά έγινε πιο προσωπική και χαλαρή. Περιστρεφόταν γύρω από το χθεσινό σεξ με τη Μαρία, που προκάλεσε το ζευγάρι να γαμηθούν και αυτοί, έχοντας στήσει αυτί στο τι ακούγετε από το δωμάτιο μας. Τα σχόλια τους ήταν εξαιρετικά θετικά προς εμένα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το γαμήσι που της έκανα πρέπει να την άφησε απόλυτα ικανοποιημένη, κρίνοντας από την σημερινή κίνηση της Μαρίας να με τσιμπουκώσει χωρίς να σκεφτεί το παραμικρό για το που είναι και ποιοι τη βλέπουν. Από την άλλη, μου έκανε εντύπωση ότι παρά τις δικές μου προσπάθειες να μάθω τι έκαναν, και χθες και σήμερα, δεν τους πήρα κουβέντα. Το κρατούσαν για τον εαυτό τους, σαν να ήταν κάτι ιδιαίτερο.

Κάποια στιγμή, ο Φίλιππος μας άφησε μόνους, με την πρόφαση ότι πρέπει να μελετήσει κάποιες εργασίες που έχει για αύριο, αλλά τόνισε ότι δε θα αργούσε ιδιαίτερα. Η κουβέντα μας με την Έλενα ξεκίνησε μιλώντας για την Μαρία και την σχέση της. Αφού της ανέφερα την τελευταία συζήτηση που έκανα μαζί της, αναφέροντας ότι δεν έχουμε διάθεση να μπλέξουμε σε σχέση αλλά ίσως στο άμεσο μέλλον ξαναβρεθούμε για πήδημα, έμαθα τις λεπτομέρειες. Ο γκόμενος της, έχει ιδιαίτερα βίτσια στο σεξ. Ποδολαγνία, κάποιες τάσεις παθητικού BDSM, τάσεις υποτακτικότητας και στην καθημερινότητα τους, πράγματα που απωθούν το Μαράκι. Τελευταία, από ότι κατάλαβα, ο γκόμενος της ψάχνετε  να ικανοποιηθεί σεξουαλικά με άτομα που τους αρέσουν ανάλογες τάσεις και αυτό έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Κατά τα άλλα και της φέρεται μια χαρά… και καλή δουλειά έχει. Με λίγα λόγια, το σεξ είναι το μεγάλο τους πρόβλημα. Και για αυτό αποφάσισαν να βάλουν εμένα στο παιχνίδι για να δει επιτέλους η Μαρία ότι το «κανονικό» σεξ υπάρχει ακόμη και είναι πολύ απολαυστικό.

Αν η συζήτηση μας δεν τριγυρνούσε γύρω από την Μαρία και το σεξ, με την συνολική έννοια, δεν θα πήγαινε το μυαλό μου στο πονηρό. Αλλά η κουβέντα μας για τέτοια θέματα, με την Έλενα, σε συνδυασμό ότι για πρώτη φορά την έβλεπα να φοράει κάτι τόσο χαλαρό – πιασμένα τα μαλλιά της αλογοουρά, ένα νυχτικό χωρίς σουτιέν (που μου έκανε εντύπωση το μέγεθος του στήθους της γιατί το φανταζόμουν πολύ μικρότερο μάλλον επειδή δε φοράει ρούχα που το επιδεικνύουν και παντόφλες), καθισμένη σταυροπόδι δίπλα μου – με κρατούσε σε μία μυστηριώδη κατάσταση έξαψης. Σκέψεις περνούσαν από το μυαλό μου για το πώς θα ήταν στο κρεβάτι, αλλά δεν τολμούσα να κάνω κάποια κίνηση. Η γλώσσα του σώματος της έδειχνε ότι κάτι υπάρχει στην «ατμόσφαιρα».

Συνεχίζεται…

Με χαρά, θα ήθελα να μάθω τα σχόλια σας.Copyright protected OW ref: 131817