Πονηρές Περιπέτειες (5ο μέρος): Ελεύθερο Κάμπινγκ 3

Δημοσιεύθηκε από Christina25
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.90 (10 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Πονηρές Περιπέτειες (5ο μέρος): Ελεύθερο Κάμπινγκ 2

Είχαμε μείνει εκεί που είχα κάνει τον πρώτο έρωτα με το αγόρι μου. Πιαστήκαμε χέρι-χέρι, με βοήθησε σαν ιππότης να περάσω πάνω απ’ τα βράχια και περπατήσαμε στην αμμουδιά, πλέον νύχτα, προς τα παιδιά. Το φεγγάρι και τα άπειρα αστέρια από πάνω μας έλαμπαν σαν χιλιάδες λάμπες που φώτιζαν την παραλία. Φτάνοντας στα παιδιά που κάθονταν σε μια φωτιά γύρω-γύρω είπε η Μαριάνθη:

-    Κάντε χώρο παιδιά να κάτσει και το ζευγαράκι μας.

-    Επιτέλους μας θυμηθήκατε...

λέει πονηρά η Ιωάννα. Και χαζογελάει. Μας έκαναν χώρο και ο Μιχάλης φώναξε το δικό μου να πάει να κάτσει κοντά του να συζητήσουν κάτι και έτσι έγινε. Άλλαξαν λίγο οι θέσεις κι εγώ έκατσα ανάμεσα στον Άγγελο και τον Κώστα σταυροπόδι όπως μου έκαναν νόημα. Στην παρέα είχαν πιάσει όλοι κουβέντα για διάφορα περί ανέμων και υδάτων. Ένα χέρι τότε άρχισε να με χαϊδεύει στην πλάτη τρίβοντας με απαλά. Δεν έδωσα σημασία. Αφέθηκα ενώ μιλούσα με την Μαριάνθη για τις διακοπές μας φέτος. Ένιωθα υπέροχα λόγω παρέας και δε με ένοιαζε τόσο. Τα χάδια του όμως έγιναν ποιο τολμηρά και δεν είχα ιδέα ποιος ήταν και οι δύο μιλούσαν χαλαρά και γελούσαν. Δεν έμεινε στην πλάτη μου αλλά κατέβηκε πιο χαμηλά βάζοντας τα δάχτυλα του πέρα από το λάστιχο του μαγιό χαϊδεύοντας την χαράδρα του κώλου μου. Συνέχισε να με χαϊδεύει και να τρίβει με τα δάχτυλα του τα κωλομέρια μου. Όταν το ένα χέρι έγιναν δύο. Τώρα δεν είχε σημασία ποιος ξεκίνησε πρώτος. Και οι δύο είχαν από ένα χέρι στον κώλο μου. Προσπάθησα λίγο να τους σκουντήξω αλλά δε σταματούσαν. Έτσι αφέθηκα και περίμενα πότε θα σταματήσουν. Και οι δύο είχαν καυλώσει. Τα σκληρά τους όργανα μέσα από τα μαγιό φάνταζαν τεράστια έτοιμα πάλι για μάχη. Οι άλλες δεν καταλάβαιναν κάτι αλλά εγώ που ήμουν τόσο κοντά τα είχα δει όλα πάλι. Ο Κώστας τότε μου ψιθύρισε:

-    Γαμώτο Χριστίνα, θέλω να χωρίσεις τον δικό σου και να έρχεσαι όποτε δε γαμάω την δικιά μου να σε σκίζω…

και τα δάχτυλα του γλίστρησαν μέσα στο μουνί μου. Άρχισε να μου βάζει δάχτυλο κάνοντας το πιο δύσκολο να κρατηθώ. Τότε ο Άγγελος έσκυψε πίσω μου και είπε στον Κώστα:

-    Τι συμβαίνει Κώστα? Σε καύλωσε το Χριστινάκι μας;

-    Τι λες ρε μαλάκα;…

απάντησε ο Κώστας ενώ τράβηξε το χέρι του από το μαγιό μου προσπαθώντας να κρύψει τι μου είχε κάνει νωρίτερα από τον Άγγελο. Ο Κώστας με ήθελε δικιά του, να με κάνει ότι θέλει. Αλλά δε θα του έδινα ποτέ την ευχαρίστηση.

-    Έχει μισή ώρα που βάζεις δάχτυλο στο κωλαράκι της ρε Μαλάκα Κώστα.

-    Τι λες ρε μαλάκα να το κάνω εγώ αυτό στην κοπέλα του φίλου μας; Ποτέ.

-    Σιγά ρε δεν έγινε και τίποτα Κώστα. Την βλέπεις να διαμαρτύρεται; Το θέλεις Χριστινάκι έτσι δεν είναι;…

με ρώτησε ενώ μου γράπωνε το κωλομέρι μου. Εγώ τα έχασα του είπα ένα ξερό:

-    Όχι… δε θέλω, αλλά αυτό δε σας σταμάτησε.

-    Ναι… και που να δεις το βίντεο που τραβήξαμε νωρίτερα Χριστίνα.

Ποιο βίντεο αναρωτήθηκα, Δεν κουβαλούσαν κινητά μαζί τους. Τότε είδα... Είδα και τους τέσσερις προτού γίνει τίποτα όταν έκανα ηλιοθεραπεία να βαράνε μαλακία με τα καυλιά τους από πάνω μου. Και ο Γιάννης μεταξύ τους. Έπρεπε να το περιμένω. Το αγνόησα τελείως. Ο Κώστας έβαλε δάχτυλο πάλι στο μουνάκι μου, το οποίο ήταν μούσκεμα.

-    Τι λες Άγγελε; Κρίμα δεν είναι να μην την κάνουμε προσωπική μας πουτάνα με τέτοια χωντροκωλάρα έτσι;

-    Ρε άστα αυτά και πιάσε να δεις τι σφικτό ωραίο πεταχτό χοντροκωλαράκι που έχει το Χριστινάκι μας…

και λέγοντας τα αυτά μου κατέβασε το μαγιό από πίσω λίγο, άρπαξε το αριστερό μου κωλομέρι και το τράβηξε για να φανεί η κωλοτρυπίδα μου.

-    Έχει φοβερή κωλάρα ρε φίλε. Την πήρα νωρίτερα στα βράχια…

είπε ο Κώστας. Ο Άγγελος κατάλαβε πως πλέον με έχουν πάρει όλοι εκτός από το Γιάννη. Ο Άγγελος έπιασε τον αναπτήρα και μου τον έβαλε μέσα στον κώλο και άρχισε να τον σπρώχνει μέσα, έξω, μέσα έξω.

-    Κώστα που λες, χτες όταν ανέβαινα να πάρω τα πράγματα ποια νομίζεις είδα στα γόνατα να τσιμπουκώνει και να καταπίνει τα κάτουρα του Κύριου Στέλιου, του μπαμπά του φίλου μας;

-    Επομένως έλεγε αλήθεια η πουτάνα με ποιους γαμιόταν. Όταν την απείλησα ότι θα της δώσω το μουνί στο χέρι μου είπε ότι την γάμησαν μπαμπάς, θείος, παππούς, γείτονας και ο κύριος Στέλιος.

Σηκώθηκα και ζήτησα να με συγχωρέσουν γιατί δεν ένιωθα καλά. Έφυγα για την σκηνή μου. Φτάνοντας στη σκηνή με έπιασε κατούρημα. Έφυγα πάνω στο δάσος. Ο Κώστας που δεν ήξερε ότι πήγα στο δάσος νομίζοντας ότι πήγα στην σκηνή με αγνόησε και μαζί με τον Άγγελο και τον Δημήτρη ανέβηκαν στο δάσος για να μαζέψουν κι άλλα ξύλα. Τα κορίτσια έπιασαν κουβέντα στον δικό μου ψαρώνοντας τον για να τους πει λεπτομέρειες τι συνέβη. Ο Γιάννης τον έπεισε τελικά να του πει και πήγαν λίγο πιο πέρα. Τα κορίτσια χαζολογούσαν μόνες τους.

Ανέβηκα πάνω σε κάτι δέντρα έχοντας από μακριά σε θέα τα παιδιά. Οι σκηνές τους ψιλοκρύβανε και δεν κατάλαβα ότι έφυγαν οι άλλοι τρεις. Πήγα λίγο πιο πέρα, κατέβασα το κοντό τζιν σορτσάκι που φορούσα και το κάτω μαγιό μου και πήρα την κατάλληλη στάση για να κατουρήσω. Ξαφνικά από μακριά άκουγα τα παιδιά που κουβέντιαζαν. Με έπιασε ένα άγχος μια ταχυπαλμία:

-    Πω ρε μαλάκα Κώστα ώστε έτσι ε; Εσύ τη γάμησες τόσο άγρια την Χριστίνα;

-    Κι εσύ μαλάκα Άγγελε… πολύ ήρεμος είσαι. Μαλάκα Κώστα να γαμήσουμε είπαμε όχι να την σκοτώσουμε την κοπέλα.

-    Δεν ξέρω για εσάς μαλάκες αλλά την βλέπω και ο πούτσος μου γίνεται κάγκελο. Θέλω να τη βιάζω ξανά και ξανά να της κάνω τα χειρότερα, να τη δέσω και να την ταΐζω σκατά.

-    Πω ρε μαλάκα Κώστα… εσύ το παράχεσες.

-    Ναι στην κυριολεξία…

απάντησε γελώντας. Πήγαιναν προς τα αμάξια πάνω, πέρασαν από κοντά μου, αλλά δε με πρόσεξαν. Το μαγιό μου ήταν κατεβασμένο εκθέτοντας τον κώλο μου. Χαλάρωσα και άρχισα πάλι να κατουράω. Έπειτα σηκώθηκα και φόρεσα πρόχειρα το μαγιό και το παντελόνι αφότου σκουπίστηκα με τα μωρομάντηλα που είχα πάρει μαζί μου. Τότε χτύπησε το κινητό μου ήταν το αγόρι μου που με έψαχνε. Προσπάθησα να το κλείσω γρήγορα να μην το ακούσουν οι άλλοι. Τα κατάφερα από το άγχος μου νευρικά και άρχισα να ψάχνω το δρομάκι για να κατέβω. Τότε δυο χέρια με άρπαξαν από τον κώλο κολλώντας με πάνω σε ένα δέντρο και γυρνώντας είδα τον Κώστα να με φιλά στα χείλη.

-    Τυχαία ανέβηκες να κατουρήσεις εδώ Χριστίνα και τυχαία άρχισε να χτυπά το κινητό σου. Καλά κατάλαβα εγώ ότι θες ζεστό πούτσο να σε σκίζει συνέχεια.

-    Σε παρακαλώ Κώστα μην το κάνεις.

-    Άστη ρε μαλάκα κι εσυ να φύγει. Δεν την βλέπεις;… τρέμει ολόκληρη από το φόβο της…

είπε ο Μιχάλης. Αλλά ο Κώστας μου κατέβασε το μαγιό και το σορτσάκι και τα πέταξε στον Άγγελο.

-    Να σε δω πουτανάκι να κατεβαίνεις ξεβράκωτη να δω τι θα πεις στον κερατά σου μετά βλαμμένη Χριστίνα.

-    Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Μιχάλης, αλλά εγώ θα σε γαμήσω. Σ’ έχουμε καταλάβει τι πουτάνα είσαι…

είπε ο Άγγελος ενώ έβγαλε τον πούτσο του και τον τύλιξε με το τζινάκι και το μαγιό και άρχισε να τον παίζει. Ο Μιχάλης δεν ήθελε και δίσταζε.

-    Ρε μαλάκες ξεκολλάτε, πηγαίνετε γαμήστε τις δικές σας που κερατώνετε.

-    Θίξαμε τον αθώο; Αφού βλέπεις ρε μαλάκα ότι το θέλει. Από ευχαρίστηση τρέμει. Τόση ώρα μιλάμε γι’ αυτήν και την βλέπεις να τρέχει; Κιχ δεν έβγαλε.

-    Τα θέλει ο κώλος της, πορνίδιο είναι η Χριστίνα μας Μιχάλη…

επέμεναν τα παιδιά ενώ ο Κώστας με κρατούσε σφικτά πάνω του και γλείφοντας όποτε μπορούσε το λαιμό και τα μάγουλα μου. Με έπιασε απ’ τα μαλλιά και με τράβηξε μέχρι το αμάξι ξεβράκωτη, Αμάξια περνούσαν που και που και με είδαν έτσι γυμνή. Άνοιξε την πίσω πόρτα ενός αυτοκινήτου και με πέταξε μέσα. Ήρθε ο Άγγελος και με τράβηξε απ’ τα πόδια πάλι έξω με πήγε κοντά στον δρόμο, με γονάτισε και άρχισε να τρίβει με πίεση την καυλωμένη του πούτσα στο πρόσωπο μου.

-    Άρχισε να γλύφεις εδώ, που περνάνε τα αμάξια, να δουν όλοι και ο Μιχαλάκης μας πόσο πουτάνα είσαι και δεν σε πειράζει ότι και να σου κάνουμε.

Κατέβασε το μαγιό του, έβγαλε τον πούτσο του δίχως να με ρωτήσει, μου τον κάρφωσε στο λαρύγγι και τραβήχτηκε λίγο πιο πίσω. Για να μην πέσω πιάστηκα από τον κώλο του με τα χέρια μου. Μου γαμούσε το στόμα άγρια και τα αμάξια που περνούσαν κόρναραν και φώναζαν μέσα από μέσα… «Έτσι την πουτάνα σκίσε την», «Ξεκωλιάρα πόρνη»...

και άλλα τέτοια. Έγλειφα το χοντρό καυλί του με το ζόρι πνιγόμουν αλλά δεν τον ένοιαζε. Είχα γίνει κατακόκκινη από ντροπή. Το πρόσωπο μου δε φαινόταν αλλά λόγω της στάσης του σώματος μου όποιος περνούσε από εκεί έβλεπε το μουνί μου γυμνό σε κοινή θέα. Με τράβηξε λίγο αργότερα στο αμάξι κοντά να μην φαινόμαστε. Με έσυρε και με πέταξε στο χώμα. Τότε γονάτισαν και οι τρεις γύρω μου. Εγώ ανασηκώθηκα και εκείνοι άρχισαν να με μπουκώνουν κοφτά ο καθένας με τις πούτσες τους. Έμπαινε ένας στο στόμα μου, το έβγαζε και ένας άλλος έπαιρνε σειρά.  Ο Μιχάλης ξάπλωσε στο χώμα ανάσκελα και με έβαλε να κάτσω στο καυλωμένο του καυλί. Με έπιασε απ’ την μέση και άρχισε να με ανεβοκατεβάζει με ταχύτητα πάνω στη πούτσα του.

-    Έτσι… παρ’ τον πόρνη. Αφού αυτό θες, αυτό θα έχεις. Έτσι σ’ αρέσει να ξεφτιλίζεσαι ε;

Δεξιά μου στάθηκε ο Κώστας και αριστερά ο Άγγελος που προσπαθούσαν και οι δύο να μου βάλουν τα καυλιά του στο στόμα μου ταυτόχρονα. Όταν έχυσε ο Μιχάλης μέσα μου δε σταμάτησε να με γαμάει. Ο Άγγελος ήρθε πίσω μου και με μια σπρωξιά μπήκε όλος μέσα μου. Ο Κώστας ήρθε μπροστά μου και μου την έχωνε στο στόμα ενώ γελούσαν και μου λέγανε πόσο καλά θα περάσουν μαζί μου τις επόμενες μέρες. Ο Άγγελος έχυσε ουρλιάζοντας μέσα μου.

-    Η σειρά σου Τώρα Κώστα…

είπε στον Κώστα και σηκώθηκε μαζί με το Μιχάλη. Ο Κώστας με έπιασε αγκαλιά και με πέταξε με την πλάτη στο χώμα. Και μου είπε:

-    Θέλω να σε γαμήσω σαν πουτάνα…

και γονάτισε μπροστά στα ανοιχτά μου πόδια. Άρχισε να τα φιλάει και να γλείφει τα δάχτυλα των ποδιών. Με έπιασε απ’ τα πολύχρωμα βραχιόλια που είχα στα πόδια και τα σήκωσε  στους ώμους του. Πήρε το καυλί του και το οδήγησε στην ήδη ξεσκισμένη τρυπούλα μου. Μπήκε μέσα μου χωρίς κόπο. Την έβαζε όλη μέσα με τη μια και την έβγαζε έξω με γρήγορες, κοφτές και απότομες κινήσεις. Ο Άγγελος και ο Μιχάλης ήρθαν μπροστά μου και τις έπαιζαν στο στόμα μου. Όταν πλησίαζε να χύσει, άρχισε να με σφυροκοπά γρήγορα και να μου τη χώνει όλη μέχρι που έχυσε με μεγάλη ανακούφιση. Με άφησαν εκεί… γυμνή, ξαπλωμένη στο οργωμένο έδαφος, μην πιστεύοντας τι έγινε πάλι. Σιγά-σιγά σηκώθηκα.

Ένα αμάξι σταμάτησε ποιο δίπλα και με είδε. Πλησίασε ο οδηγός ένας χοντρούλης πενηντάρης με κοιλάρα και καραφλίτσα να με βοηθήσει:

-    Καλή μου είσαι καλά; Σε είδα όταν πέρασα πριν λίγο με το αμάξι. Μα καλά εσύ αιμορραγείς τι σου έκαναν οι καργιόληδες;

είπε και μάζεψε το κάτω μαγιό και το σορτσάκι μου και μου τα έδωσε.

-    Σας ευχαριστώ…

είπα και σκούπιζα τα δάκρυα μου με το λίγο σπέρμα που είχα στο πρόσωπο μου.

-    Να πάμε σε κάποιο νοσοκομείο, να σε πάω πουθενά, θέλεις;

-    Όχι, όχι σας ευχαριστώ, καλά είμαι.

-    Μα αυτοί σε βιάσανε, πρέπει να το καταγγείλω.

-    Όχι... Όχι δεν με βιάσανε σας παρακαλώ μην πείτε τίποτα. Εγώ το ήθελα αυτοί απλά μου δώσανε αυτό που ήθελα.

Ο άνθρωπος έμεινε άναυδος. Μου είπε να έρθω να κάτσω στο αμάξι του λίγο να ηρεμήσω.

-    Μα εσύ τρέμεις. Ψέματα λες δεν γίνεται να σ’ άρεσε αυτό. Ξέρω από θύματα βιασμού, γενικά προσπαθούν να καλύψουν τον πόνο τους λέγοντας ψέματα πολλές φορές ακόμα και στον εαυτό τους.

Πήγα έκατσα λίγο στο αμάξι του, στο καπό να ηρεμήσω. Ακόμα δεν είχα βάλει καν το μαγιό. Πονούσα ολόκληρη. Μου έφερε μωρομάντηλα. Μου είπε:

-    Είσαι βρωμιάρα.

-    Τι είπατε;

-    Λέω είσαι βρώμικη. Σε είχαν κάτω στα χώματα και έχεις γίνει χάλια από πίσω.

Έσκυψε με γύρισε και πήρε το μαγιό μου να μου το βάλει. Το ανέβασε και με μωρομάντηλα που είχα μαζί μου άρχισε να μου καθαρίζει τον πισινό απαλά.

-    Πως σε λένε καλό μου κορίτσι;

-    Χριστίνα κύριε.

-    Κύριος Σάκης Χριστίνα μου…

και συνέχιζε να μου καθαρίζει τον πισινό με τα μωρομάντηλα, μετά από λίγο λέει:

-    Να σε πω κάτι Χριστίνα μου;

-    Ναι κύριε Σάκη.

-    Μήπως τους καύλωσες και γι’ αυτό σε γάμησαν;…

λέει και αρχίζει να τρίβει τον κώλο μου πιο πολύ και τη χαράδρα μου και το χέρι του χάνεται εκεί μέσα.

-    Σας παρακαλώ μη.

-    Μήπως τους καύλωσες όπως καύλωσες και εμένα Χριστίνα; Και έχω να γαμήσω δέκα χρόνια περίπου. Βλέπεις καμία δεν μου κάθεται έτσι όπως είμαι. Σε είδα στο δρόμο νωρίτερα όταν περνούσα και σκέφτηκα εδώ είμαστε.

-    Σας παρακαλώ, όχι… όπως είπατε είναι… με βιάσανε.

-    Δε σε πιστεύω τώρα Χριστίνα.

Άρχισε να με γλείφει το αυτί και να με αηδιάζει, ενώ έβγαλε τον μισοσηκωμένο του πούτσο και τον έχωσε μέσα στον κώλο μου. Άρχισε να με γαμάει. Δεν τον είχε τόσο μεγάλο όσοι οι άλλοι και δεν τον ένιωθα τόσο. Αλλά με γέμιζε αηδία αυτός ο αηδιαστικός άντρας να με έχει ξεγελάσει τόσο εύκολα.

-    Αχ… ναι! Παρ’ τον πορνίδιο. Δε σε πληρώνω τζάμπα χαζοπούτανο. Έτσι… παρ’ τον γαμώ το σπίτι σου καργιόλα.

Σύντομα έχυσε μέσα μου. Έβγαλε ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ  και το έχωσε ανάμεσα στα κωλομέρια μου. Έπεσα στα γόνατα και άρχισα να κλαίω. Ήρθε και με κατούρησε στο πρόσωπο μου κόλλησε ένα χαρτονόμισμα των 10 ευρώ ακόμη και έφυγε με το αμάξι του. Γύρισα πίσω αφότου σκουπίστηκα και πλύθηκα.

Τα παιδιά και ο δικός μου ήταν όλοι γύρω απ’ τη φωτιά και μιλούσαν για διάφορα. Επαγγελματικά, γυναίκες, ποδόσφαιρο. Μιλούσαν μεταξύ τους όπως και προηγουμένως λες και δεν είχε γίνει κάτι. Πήγα και ξάπλωσα μόνη μου στη σκηνή. Αργότερα ήρθε και ο δικός μου και ξάπλωσε δίπλα μου φιλώντας με στο μέτωπο. Μας πήρε ο ύπνος. Κάποια φάση ένιωσα τα χάδια του στους ώμους μου, στο στήθος μου απαλά, στην πλάτη μου και ύστερα στον κώλο μου. Έλεγα από μέσα μου πως σίγουρα καύλωσε πάλι. Εδώ δε μπορούν οι φίλοι του να αντισταθούν σε εμένα θα μπορούσε εκείνος; Τότε άκουσα τη φωνή:

-    Σ… μην κάνεις φασαρία Χριστινάκι, θα σε γαμήσω τώρα όπως σε γάμησε και ο δικός σου.

Γύρισα απότομα ανοίγοντας τα μάτια μου. Μπροστά μου ξάπλωνε πλάγια ο δικός μου ενώ πίσω μου ήταν ο Γιάννης και κωλοτριβόταν.

-    Γιάννη… τι κάνεις εκεί; Σταμάτα αμέσως!

-    Δε μπορώ Χριστίνα. Η δικιά μου έχει περίοδο. Ο δικός σου μου είπε τι σου έκανε και μετά έμαθα τι σου έκαναν και τα παιδιά. Έχυσα τρεις φορές με τις ιστορίες. Αλλά δεν αντέχω άλλο.

Μπήκε μέσα μου και με γαμούσε μέχρι τα ξημερώματα. Δεν έλεγε τίποτα απλά με γαμούσε από πίσω επί ώρα και τελικά έχυσε και έφυγε. Το πρωί ήρθε ο Άγγελος και μου τον έχωσε με ένα σπρώξιμο γεμίζοντας την τρυπούλα μου. Άνοιξα τα μάτια μου και μου ψιθύρισε:

-    Σ… πρωινές Καύλες πουτανάκι.

Τη μέρα ακολούθησαν και άλλα τέτοια. Όποτε έβρισκε ευκαιρία ο καθένας τους μου ζητούσε, είτε να τους πιπώσω, είτε να με γαμήσουν κρυφά από το δικό μου και τις κοπέλες τους. Η δεύτερη μέρα πέρασε έτσι. Τη δεύτερη νύχτα ήταν όλοι τυπικοί. Ο Κώστας γύρισε και μου είπε κάποια φάση:

-    Τρελαίνομαι από την καύλα που πριν μερικές ώρες σε χύναμε παντού Χριστινάκι και τώρα είμαστε χαλαροί σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Μετά τις 00:00 πήγαν τα κορίτσια για ύπνο. Ο δικός μου έφερε ένα τραπεζάκι, το ανοίξαμε και κάτσαμε από κάτω στο χώμα σταυροπόδι. Βγάλαμε χαρτιά και παίζαμε. Στις πέντε ήττες έπρεπε να σου βγάλουν παρατσούκλι. Ο Κώστας και ο Άγγελος με χούφτωναν κάτω από το τραπέζι και έλεγαν πόσο ωραίες πίπες κάνω. Ο Μιχάλης με πήρε μετά από λίγο όταν είδε ότι έχασα και με πήγε πιο πέρα να είναι σίγουρος ότι δεν κρυφακούω που ψάχνουν παρατσούκλι, με γονάτισε  μπροστά του, με πίπωσε εκεί και με έχυσε μέσα στο στόμα. Μου κράτησε το κεφάλι δυνατά όταν έχυνε και με ανάγκασε να τα καταπιώ όλα.

Το ίδιο έκανε ο καθένας τους. Προσπαθούσαν να με κάνουν να χάσω και με πίπωναν πίσω απ’ τις σκηνές και ο δικός μου δεν έπαιρνε χαμπάρι. Άσε που όταν προσπαθούσα να τους πω όχι, έτρωγα από χαστούκια μέχρι μπουνιές και κλωτσιές. Την επόμενη μέρα βγήκαμε όλοι και αράξαμε να καούμε στον ήλιο. Τρίτη μέρα στο κάμπινγκ. Σε λίγο πήγε ο Άγγελος προς το αμάξι του και μου είπε να τον ακολουθήσω να τον βοηθήσω με κάτι πράγματα. Έφυγα κι εγώ διακριτικά για τουαλέτα. Φτάνοντας πάνω στα δέντρα ήταν εκεί και με περίμενε παίζοντας την πούτσα του. Με πήγε κοντά στον μικρό γκρεμό να βλέπει και με τον κίνδυνο κάποιος να γυρίσει πίσω απ’ την παρέα και να μας δει και με γονάτισε μπροστά του.

-    Δε θέλω Άγγελε σας παρακαλώ, πότε θα σταματήσετε αυτό το μαρτύριο;

Με έπιασε από τα μαλλιά, μου έριξε μια γονατιά στο στήθος μου τον έχωσε στο λαρύγγι μου βαθιά.

-    Πουτάνα… δεν καταλαβαίνεις, πως δε σκοπεύουμε να σταματήσουμε ποτέ; Πουτάνα μας θέλουμε να σε κάνουμε βρωμιάρα πόρνη.

Αργότερα τα κορίτσια πήγαν πάλι βόλτα και ο Άγγελος έπιασε κουβέντα στο δικό μου για τα αθλητικά και οι άλλοι τρεις φίλοι όποτε έβρισκαν χρόνο με χούφτωναν. Έπαιζαν τις πούτσες τους κάτω από το τραπεζάκι και όταν ήταν να χύσουν μου τα έδωσαν στο στόμα. Ο δικός μου δεν πήρε χαμπάρι τίποτα. Την τρίτη νύχτα δε με πλησίασε κανένας. Όλοι γαμούσαν τις δικές τους γκόμενες και ο δικός μου κοιμόταν του καλού καιρού. Εγώ καθόμουν έξω και έκανα τσιγάρο. Κάποια φάση βγήκε ο Μιχάλης και με πλησίασε λέγοντας μου:

-    Πάρε το καυλί μου… είναι γεμάτο χύσια απ’ το μουνί της γυναίκας μου.

Δεν ήθελα, αλλά με ανάγκασε πάλι. Τα ήπια όλα. Την επόμενη μέρα σηκωθήκαμε και είπαμε για αλλαγή να μαζέψουμε τα πράγματα για να μην μας τα κλέψουν και να πάμε όλοι μαζί στο κοντινότερο χωριό απ' την άλλη μεριά του χωριού μου σε μια ταβέρνα να φάμε. Ήταν η τέταρτη μέρα και η τελευταία για τα παιδιά. Μετά την ταβέρνα θα επιστρέφαμε στην απομονωμένη παραλία μόνο εγώ και το αγόρι μου για μια νύχτα ακόμη και μετά θα γυρνούσαμε στην πόλη.Copyright protected OW ref: 123282