Έτσι ξεκίνησαν όλα

Δημοσιεύθηκε από axortagos54
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.21 (7 Votes)
Με λένε Τάσο. Ο φίλος μου ο Αρίστος είναι παντρεμένος με μία κοπέλα, τη Μαρία που από τότε που την γνώρισα μου άρεσε πολύ. Δεν είχα κάνει καμία κίνηση ποτέ για να της δείξω ότι δε μου ήταν αδιάφορη σα γυναίκα. Σεβόμενος το φίλο μου ποτέ δεν έδειξα τα συναισθήματα μου. Παντρεύτηκα κι εγώ τη Γεωργία και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα, εκδρομές, βόλτες κλπ. Τότε άρχισα να μιλάω πικάντικα στην αρχή, μετά με υπονοούμενα όλα με κατάληξη το σεξ. Η Μαρία ανταποκρινόταν στα αστεία μου με την ίδια τακτική. Σε μία εκδρομή τους έδειξα έναν δονητή που είχα πάρει με την γυναίκα μου κι εκείνη εντυπωσιάστηκε. Από τότε όποτε βρισκόμασταν μόνοι μας ανταλλάσαμε πληροφορίες  για το σεξ, τι μας άρεσε πώς το κάναμε κλπ. Δεν πέρασε πολύς καιρός και σε μία επίσκεψη στο σπίτι της μου είπε:

-    Ήθελα να στο πω από καιρό αλλά ντρεπόμουν. Ξέρεις θα ήθελα να μου πάρεις ένα δονητή σαν αυτό που πήρες εσύ.

Εξεπλάγην και την ρώτησα:

-    Υπάρχει πρόβλημα με τον άντρα σου ή το θέλετε για περισσότερη καύλα στο γαμήσι σας.

-    Υπάρχει πρόβλημα δεν του σηκώνεται όσο πριν και τελειώνει κάποιες φορές πιο γρήγορα. Μένω ανικανοποίητη γιατί όταν χύνω μία φορά μετά θέλω κι άλλο αλλά δε μπορεί έτσι μετά τρίβω το μουνί μου για να τελειώσω αφού έχει κοιμηθεί.

Συμφώνησα αμέσως και της είπα ότι θα της δανείσω ένα δικό μας γιατί είχαμε πάρει ακόμα έναν λίγο πιο μικρό από τον πρώτο που είχε δει. Συμφώνησε αμέσως . Σε δύο ημέρες της έδωσα το μικρό δονητή να τον δοκιμάσει. Την επόμενη ημέρα πήγα και ήταν ενθουσιασμένη από τη δοκιμή. Αμέσως παρήγγειλα το δονητή και σε τρείς μέρες τον παρέλαβα και συνεννοηθήκαμε να με ειδοποιήσει πότε θα ήταν μόνη να της τον πάω. Μετά από δύο μέρες πήρα το μήνυμα και το πήγα στο σπίτι της. Της το έδειξα και της εξήγησα την λειτουργία του. Τον κοίταξε με γουρλωμένα μάτια γεμάτα προσμονή. Της λέω:

-    Κρίμα που δεν θα είμαι εδώ να σε δω να το δοκιμάζεις.

Με κοίταξε με βλέμμα λυπημένο και δε μίλησε, μου χαμογέλασε με το χαμόγελο που είχε όταν είχαν έρθει με τον άντρα της στο σπίτι μας για επίσκεψη και αυτός της μίλησε πολύ άσχημα και προσβλητικά. Δε θα ξεχάσω αυτό το χαμόγελο ποτέ.

-    Θέλω να μου πεις τις εντυπώσεις σου μετά την πρώτη φορά.

Εντάξει μου λέει.  Έφυγα με ανάμεικτα συναισθήματα. Χαρά που με είχε εμπιστευθεί και λύπη γιατί δεν θα ήμουν δίπλα της  να την καθοδηγούσα και ίσως να τη βοήθαγα. Περιττό να πω ότι μετά ήμουν συνέχεια καυλωμένος και το βράδυ τον έπαιξα. Μετά από δυο μέρες πήγα να πιώ καφέ. Τη ρώτησα αν της άρεσε και με ένα χαμόγελο μου λέει:

-    Δε μπορώ να στο περιγράψω, αλλά τρελάθηκα. Πολύ ωραίο… έχυσα δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές. Αλλά μικρό όμως.

-    Δεν πειράζει… της λέω, σιγά-σιγά θα πάμε και σε μεγαλύτερα.

Πέρασαν δύο μέρες τρείς, δε θυμάμαι και πήγα να την ρωτήσω πώς πάει με το δονητή.

-    Τρομερό… μου λέει, του έχω αλλάξει τα φώτα. Αφού να σκεφτείς το χρησιμοποίησα όταν ο άντρας μου ήταν μέσα κι έβλεπε τηλεόραση. Είναι μεγάλη καύλα να το δουλεύεις όταν ξέρεις ότι μπορεί να σε πιάσουν.

-    Εσύ, μου λέει, δε συμφωνείς;

-    Ναι, της λέω, συμφωνώ. Αλλά ρε θηρίο δεν κώλωσες; Αν ερχόταν μέσα τί θα έκανες; Μπα μισοκοιμόταν, χαμπάρι δεν πήρε.

Πέρναγε έτσι ο χρόνος, ώσπου ένα βράδυ ξεφύγαμε με τα μηνύματα και μόνο που δεν κάναμε σεξ. Ξεκίνησε αθώα και όταν της είπα ότι μου έχει φθάσει μέχρι τον αφαλό όταν μου είπε ότι έκανε έρωτα με τον άντρα της και το πόσο το ευχαριστήθηκε, άρχισε να μού λέει:

-    Σοβαρά;… έχεις ερεθιστεί;

-    Ναι, της λέω, γιατί η γυναίκα μου με τα προβλήματα που έχει δε μπορεί να κάνει τίποτα.

-    Πήγαινε στην τουαλέτα και παιξ' τον μου λέει.

-    Ποιά τουαλέτα, της λέω, θα τον παίξω εδώ και τώρα.

-    Παιξ' τον  για να ξαλαφρώσεις.

-    Τον παίζω και θα χύσω σε λίγο.

-    Χύσε… χύσε, μου γράφει.

-    Χύνω… χύνω για πάρτη σου της γράφω.

Από τότε δεν έγινε ξανά ένα τέτοιο σκηνικό γιατί πάντα άλλαζε συζήτηση όταν επιχειρούσα να την φέρω ξανά σε διάθεση. Έτσι πέρναγαν οι μέρες με τακτικές επισκέψεις στο σπίτι της πάντα πρωί όταν έλειπε ο άντρας της. Μια μέρα μου λέει:

-    Εσύ δεν έχεις βάιμπερ;

-    Τί είναι αυτό;… της λέω.

-    Να στέλνεις μηνύματα δωρεάν, μου λέει.

-    Πρέπει να έχω της λέω.

Έριξα μία ματιά στο τηλέφωνο και της λέω έχω.

-    Ωραία μου λέει να μιλάμε με μηνύματα.

Τέλος πάντων, με τα μηνύματα και τα αυτοκόλλητα στο βάιμπερ πότε εκείνη πότε εγώ στέλναμε "σε αγαπάω, καρδούλες και διάφορα υπονοούμενα". Όπως μού έγραψε τελευταία όταν της έδωσα λουλούδια από τον κήπο  και ήταν αδιάθετη, τη ρώτησα αν ήταν καλά μου γράφει "βλέπω τα λουλούδια σου και έγινα καλά" και αφού της έγραψα ότι θα βγουν σε λίγο τα τριαντάφυλλα μου γράφει  "σε αγαπώ και δεν το ξέρεις".

Πέρασαν μέρες και  ήρθε επιτέλους η ώρα που περίμενα  καιρό. Μου λέει να παραγγείλουμε τους νέους δονητές. Οι δονητές αυτοί ήταν 25 πόντους μήκος έμπαινε μέχρι τους 22,5 πόντους και διάμετρο 5 πόντους. Είχαν βεντούζα στη βάση τους και ένα κουμπί που ενεργοποιούσε τη δόνηση, ένα καλώδιο με χειριστήριο και ένα ρυθμιστή ταχύτητας που το ρύθμιζες εσύ πόσο δόνηση ήθελες. Ήταν μαλακοί εύκαμπτοι ρεαλιστικοί δηλαδή. Παραγγείλαμε λοιπόν τους μεγάλους δονητές και περιμέναμε με προσμονή να τους παραλάβουμε. Όταν έλαβα ειδοποίηση από την κούριερ ότι ήρθαν, της έστειλα μήνυμα. Όπως την άλλη φορά έτσι και τώρα περίμενα μήνυμα ότι θα είναι εντελώς μόνη για να της το πάω.

Εν τω μεταξύ, εγώ με τη γυναίκα μου αρχίσαμε να το δοκιμάζουμε. Είχε έρθει ο Μάιος και ήμασταν μόνοι στο σπίτι. Η κόρη ήταν στην Αγγλία γα μεταπτυχιακό. Έτσι… ένα βράδυ που είχαμε καύλες της το έδειξα και έμεινε άναυδη .

-    Πω, πω είναι τεράστιο, δεν πιστεύω να το πάρω όλο, είναι και χοντρό, θα με σκίσει μου λέει.

-    Θα το δοκιμάσουμε, της λέω και θα δούμε αν δεν μπορέσεις θα σταματήσουμε εκεί που θα μπορείς.

Αρχίσαμε με φιλάκια χαδάκια και σιγά-σιγά η ένταση ανέβαινε. Της έβαλα ένα δάχτυλο στο μουνάκι της και εκείνη άρχισε να βογκά δυνατά. Της έτριψα απαλά την κλειτορίδα και το μουνί της έγινε μούσκεμα. Τα υγρά άρχισαν να τρέχουν προς την πίσω τρυπούλα της. Σε λίγη ώρα μου λέει "φερ' το να μου το βάλεις". Πήρα το δονητή, του έβαλα αρκετό λιπαντικό έβαλα και στο μουνί της και άρχισα να σπρώχνω το δονητή μέσα της. Το κεφάλι του δονητή άρχισε να ανοίγει τα μουνόχειλα της Γεωργίας και να μπαίνει σιγά-σιγά. Η Γεωργία άρχισε να βογκάει και να ανασαίνει βαριά. Συνέχισα να σπρώχνω, μέχρι που το κεφάλι του μπήκε στο μουνί της. Ενεργοποίησα τη δόνηση και συνέχισα να σπρώχνω. Η Γεωργία άρχισε να βογκά πιο δυνατά και να κουνάει την λεκάνη της από την καύλα. Όταν μπήκε μέχρι τη μέση άρχισε να μορφάζει και μου λέει…

-    μέχρι εκεί μην προχωράς άλλο.

Σταμάτησα και άρχισα να το βγάζω έξω μέχρι το κεφάλι του και μετά ξανά μέσα μέχρι τη μέση. Σιγά-σιγά στην αρχή και μετά σταδιακά αύξανα ταχύτητα. Η γυναίκα μου άρχισε να μουγκρίζει και να τρέμει από την καύλα. Τότε έσπρωξα τον δονητή πέρα από το μισό σταμάτησα να σπρώχνω και άρχισα πάλι το μέσα έξω . Η γυναίκα τρελάθηκε από την καύλα. Τη ρωτάω να της το βάλω πιο βαθιά μα δεν μου απαντάει. Αυτό ήταν και το παράπονό μου όλα τα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι. Ποτέ δε με καθοδηγούσε λέγοντας τί της αρέσει και πώς το θέλει. Έτσι μάντευα εγώ από τις αντιδράσεις της. Όταν σιγουρεύτηκα ότι είχε καυλώσει πάρα πολύ άρχισα να αυξάνω ταχύτητα και ταυτοχρόνως να το βάζω πιο βαθιά. Η γυναίκα μου ξέφυγε τελείως άρχισε να βγάζει δυνατές κραυγές  χωρίς νόημα και να χτυπιέται στο κρεβάτι. Κατάλαβα ότι έφθανε στον οργασμό και τότε με ένα βίαιο σπρώξιμο τερμάτισα το δονητή στο μουνί της. Άνοιξε τα μάτια με κοίταξε με ένα απλανές βλέμμα γούρλωσε τα μάτια και άρχισε να φωνάζει…

-    χύνω,  χύνω η πουτάνα, χύνω ρε πούστη μου, τον έχω όλον μέσα μου η πουτάνα, σπρωχ' τον πιο βαθιά, έτσι, όλο μέσα.

Το σώμα της χτυπιόταν ανεξέλεγκτα το κεφάλι της πήγαινε δεξιά αριστερά. Τα μάτια της συνέχισαν να είναι γουρλωμένα. Τα χέρια της χτύπαγαν το κρεβάτι και το μουνί της για πρώτη φορά πέταγε υγρά, εκτόξευε καλύτερα, όπως ένας σωλήνας που έχεις κλείσει το στόμιο του με το δάχτυλο και πετάει το νερό από τα πλαϊνά. Συνέχισα να δουλεύω το δονητή και αύξησα την δόνηση στο τέρμα. Πάνω που είχε αρχίσει ο οργασμός της να καταλαγιάζει και να ηρεμεί το σώμα της, ένα νέο κύμα οργασμού τη χτύπησε.

-    Χύσε πουτανάκι μου, της φώναξα, που φοβόσουν ότι δε θα το πάρεις όλο. Χύσε καύλα μου, έτσι, να χτυπιέσαι χύσε.

-    Χύνω  πάλι, χύνω, τι καύλα είναι αυτή;… χύνω…

φώναξε και το κορμί της άρχισε τους σπασμούς. Αμέσως πήρα από δίπλα μου το δονητή που είχαμε και χρησιμοποιούσαμε μέχρι τώρα, τον άνοιξα και έβαλα τη δόνηση στο τέρμα. Έβαλα την άκρη του, που είναι το πιο ισχυρό σημείο δόνησης, στην κλειτορίδα της και έγινε πανικός. Τρελάθηκε στην κυριολεξία. Δεν την είχα δει ποτέ έτσι. Δεν καταλάβαινε τι έλεγε και τί έκανε. Το σώμα της αντιδρούσε μόνο του χωρίς να μπορεί να το ελέγχει. Μουγκρητά έβγαιναν από το στόμα της σπασμοί σε όλο το κορμί της και ξαφνικά σα να έχασε τις αισθήσεις της. Το κορμί της συνέχισε να έχει σπασμούς αλλά τα μάτια της ήταν κλειστά και κραυγές δεν έβγαιναν από το στόμα της. Φοβήθηκα και σταμάτησα τη δόνηση στο μεγάλο και τράβηξα τον μικρό δονητή από την κλειτορίδα της.  Τράβηξα το μεγάλο από το μουνί της και είδα το μουνί της και την πίσω τρυπούλα της να συσπώνται στον ίδιο ρυθμό. Υγρά έτρεχαν από το μουνί της. Έσκυψα την αγκάλιασα και την φίλησα απαλά στα χείλη. Της χάιδεψα τα μαλλιά και της ψιθύρισα στο αυτί:

-    Καύλα μου ήσουν υπέροχη!

Οι σπασμοί άρχισαν να αραιώνουν και το σώμα της ηρέμησε σιγά-σιγά. Άνοιξε τα μάτια της, με κοίταξε,  χαμογέλασε και μου είπε:

-    Σε ευχαριστώ. Ήταν υπέροχα… πρώτη φορά είχα τέσσερις συνεχόμενους οργασμούς, τον έναν πιο έντονο από το άλλο.

Έκλεισε τα μάτια και την πήρε ο ύπνος. Κούρνιασα δίπλα της και διάφορες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου. Σκέφτηκα τη Μαρία και πόσο υπέροχα θα ήταν αν το δοκιμάζαμε μαζί να την έβλεπα να χτυπιέται έτσι όπως η γυναίκα μου και τί στον κόσμο. Ειλικρινά δεν ήθελα να αυτή την στιγμή να κάνω έρωτα με την Μαρία, αλλά να της δώσω απλόχερα την ηδονή που ίσως ο άντρας της να μην της έδινε λόγω του ότι δεν ήθελε δονητές και άλλα σεξουαλικά βοηθήματα . Έτσι αναγκαζόταν να το χρησιμοποιεί μόνη της. Μου  είχε σηκωθεί, ήταν κάγκελο και άρχισα να τον παίζω. Φαντασιωνόμουν τη Μαρία, να τη βοηθάω με τον δονητή και έχυσα σχεδόν αμέσως με την εικόνα της Μαρίας να χύνει με το μεγάλο δονητή στο μουνάκι της. Έχυσα σαν να είχα να χύσω ένα μήνα. Έπρεπε να κάνω κάτι για αυτό. Δεν άντεχα άλλο να το σκέφτομαι συνέχεια.

Μετά από 4 μέρες, χωρίς επικοινωνία με τη Μαρία, το κινητό μου ήχησε από το μήνυμα:

"Πού είσαι τώρα;". Ήταν η Μαρία.

"Κάνω δουλειά στο κήπο…" της απαντώ .

"Μπορείς να έρθεις το απόγευμα κατά τις 7;" ρωτάει.

"Μπορώ θα είσαι μόνη;"

"Ναι… ο  Αρίστος θα πάει σε μία συνάντηση με τους συναδέλφους από την δουλειά και τα παιδιά θα λείπουν όλο το βράδυ. Έχουμε πολύ χρόνο να το δοκιμάσουμε το καλό το εργαλείο" μου γράφει.

Παραλίγο να μου φύγει το τηλέφωνο από τα χέρια. Σκεφτόμουν τί να της απαντήσω. Τα έχασα, δεν το περίμενα. Πρέπει να πέρασαν 2 λεπτά χωρίς να της απαντήσω.

"Τί έγινε; Τί έπαθες; Δεν το περίμενες έτσι; Και όμως έπρεπε να το περιμένεις. Αρκετό καιρό περίμενες και δεν πρέπει να περιμένεις άλλο. Λοιπόν τί λες εντάξει για το απόγευμα;"

"Εντάξει…"

της απαντάω. Η ώρα ήταν 11 το πρωί. Πώς θα πέρναγε η ώρα μέχρι το απόγευμα; Έπρεπε να βρω και μία δικαιολογία για τη γυναίκα μου. Πώς θα έφευγα από το σπίτι που δεν είχα τέτοιες συνήθειες πριν; Τότε χτυπάει το τηλέφωνο στο σπίτι. Το σηκώνει η γυναίκα μου. Ήταν η Μαρία. Αφού είπαν τα τυπικά η γυναίκα μου λέει… "εντάξει Μαράκι θα σου τον στείλω να στη φτιάξει, μην ανησυχείς. Αφού έκλεισαν μου λέει:

-    Θα πάς στην Μαρία το απόγευμα να την βοηθήσεις να εγκαταστήσει το ρούτερ το καινούργιο και να ρυθμίσεις  το ίντερνετ;

-    Ναι εντάξει, αλλά πότε άλλαξαν εταιρεία;… ρώτησα με απορία.

-    Μία εβδομάδα τώρα, μου λέει, δεν είχαν καλό ίντερνετ με την άλλη μου λέει.

Μπήκα να κάνω ένα μπάνιο με τις σκέψεις μου μπερδεμένες. Κοίτα τι μπορεί να σκεφτεί μία γυναίκα αν θέλει, ολόκληρη ιστορία σκάρωσε, σκέφτηκα. Η ώρα πλησίαζε για το μεγάλο ραντεβού. Πήρα το αμάξι και 7 ακριβώς ήμουν έξω από το σπίτι της. Με χαιρέτισε ένας γείτονας, του ανταπέδωσα τον χαιρετισμό. Όλοι στη γειτονιά με ήξεραν γιατί με έβλεπαν συχνά στο σπίτι και δεν υπήρχε περίπτωση να υποψιάζονταν κάτι. Μπήκα μέσα στην αυλή και χτύπησα το κουδούνι. Μου άνοιξε η Μαρία.

-    Πέρασε… μου είπε. Το έφερες;

-    Εσύ τί λες;… της απαντώ. Είναι στην εργαλειοθήκη που κουβαλάω για να σου φτιάξω το ρούτερ… της λέω χαμογελώντας.

-    Ωραία μου λέει να σου φτιάξω καφέ; Κάτι μου λέει ότι θα τον χρειαστείς. Φτιάξε της λέω ένα νες μέτριο χωρίς γάλα.

Άρχισε να φτιάχνει τον καφέ και εγώ την κοίταγα. Ήταν ντυμένη με ένα κολλάν, όχι ιδιαίτερα κολλητό, που άφηνε όμως το ίχνος από το σλιπάκι που φορούσε να διαγράφεται ευκρινώς. Μία μπλούζα κοντομάνικη φαρδιά χωρίς να φαίνεται τίποτα από μέσα. Γενικώς ήταν ελαφριά, αλλά σοβαρά ντυμένη. Το σώμα της ήταν λίγο γεμάτο, με λίγα παραπανήσια κιλά, κατανεμημένα όμως αρμονικά στο σύνολο. Ήταν όμως σφιχτά τα πάντα πάνω της, λόγω του γυμναστηρίου. Το κωλαράκι της, τα μπούτια της και τα χέρια της. Το στήθος της ήταν κάπως χαλαρό, όχι όμως πλαδαρό όπως της γυναίκας μου. Μέσα από το σουτιέν δε διέκρινα τίποτα άλλο.

-    Έτοιμος ο καφές μου λέει. Θα μου το δείξεις;

-    Τί να σου δείξω;… τη ρωτάω. Το εργαλείο;

-    Ναι… μου λέει, δειξ' το μου. Έλα… σε παρακαλώ, θέλω να το δω.

-    Καλά, πώς κάνεις έτσι;…

της λέω. Ανοίγω την εργαλειοθήκη και βγάζω τη συσκευασία. Την ανοίγω και μόλις το βλέπει μου λέει:

-    Ρε είναι τεράστιο αποκλείεται να μπει έστω το κεφάλι του μέσα.

-    Και η φιλενάδα σου έτσι είπε όταν το είδε αλλά στην πράξη αποδείχθηκε το αντίθετο. Αν την έβλεπες πώς έχυνε ασταμάτητα θα πάθαινες πλάκα, της είπα.

-    Είναι έτοιμο;… μου λέει.

-    Θέλει συναρμολόγηση πρώτα, να βάλω τη βάση, τις μπαταρίες και θα είναι έτοιμο.

-    Εντάξει… ετοίμασε το και έρχομαι…

μου λέει και μπαίνει μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Άρχισα να το ετοιμάζω με ανυπομονησία για το τί ετοιμάζει η γυναίκα πάλι. Μόλις το τελείωσα, άρχισα να απλώνω το λιπαντικό που είχε μέσα στην συσκευασία.

-    Έτοιμο της φώναξα.

-    Έμπα μέσα και φερ' το μαζί…

μου φώναξε. Άνοιξα την πόρτα κα έμεινα με το στόμα ανοικτό. Ήταν όρθια και φορούσε ένα διάφανο νυχτικό, δαντελωτό, μέχρι το γόνατο μακρύ, με σκίσιμο στο πλάι και ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ που φαίνονταν τα στήθη της ελαφρά γερμένα προς τα κάτω με τις ρώγες να εξέχουν από δύο μικρές τρυπούλες που είχε το νυχτικό. Γυρίζει και μου δείχνει το πίσω μέρος. Σού αρέσει μου λέει. Φορούσε ένα στρίνγκ με χονδρό κορδόνι που έκανε τα κωλομέρια της να χωρίζονται όμορφα και να τονίζουν τα κωλομάγουλα της. Το αγόρασα για τη δοκιμή του μηχανήματος. Αμέσως μετά ξαπλώνει και βγάζει σιγά-σιγά το στρινγκάκι. Αρχίζει να χαϊδεύει το στήθος της και μου λέει:

-    Δε θα βοηθήσεις την φίλη σου να το πάρει;

Πλησίασα και άρχισα να χαϊδεύω το στήθος της. Έσκυψα και πήρα μία ρώγα στο στόμα μου και άκουσα το πρώτο βογκητό. Συνέχισα να γλείφω και να ρουφάω ελαφριά τη ρώγα της. Αναστέναξε "γλείφεις ωραία"… μου λέει. Αμέσως δάγκωσα ελαφριά τη ρώγα και ανατρίχιασε. Ένα ελαφρύ τρέμουλο διαπέρασε το κορμί της. Σκέτο ηφαίστειο σκέφτηκα και τότε άλλαξα τακτική. Σηκώθηκα και πήρα ένα τριαντάφυλλο που είχε στο βάζο στο καθιστικό. Μόλις είχε αρχίσει να ανοίγει και τα αγκάθια του ήταν βέβαια κομμένα, αλλά μόνο η μύτη τους. Η Μαρία έμεινε ακίνητη στο κρεβάτι προσπαθώντας να καταλάβει τι κάνω. Μόλις με είδε με το λουλούδι στο χέρι απόρησε.

-    Τί κάνεις;… μου λέει.

-    Μη μιλάς, της λέω, χαλάρωσε να το απολαύσεις.

Πλησιάζω και συνέχισα να πιπιλάω την άλλη της ρώγα. Ταυτόχρονα άρχισα να περνάω το λουλούδι από το άλλο της στήθος και να παίζω με τη ρώγα της. Πότε-πότε, σε ακανόνιστα διαστήματα, έβαζα τα αγκάθια να ακουμπάνε απαλά το δέρμα της. Άρχισε να βογκάει δυνατά και μου λέει…

-    Που τα έμαθες εσύ αυτά; Είναι υπέροχα… συνέχισε έτσι και σιγά-σιγά πήγαινε προς τα κάτω.

Ακολούθησα την επιθυμία της και δεν άντεξα να μην κάνω νοερά σύγκριση με τη γυναίκα μου που μιλιά δεν έχει όταν κάνουμε έρωτα. Τουλάχιστον με καθοδηγούσε σε ότι της άρεσε. Άρχισα να πηγαίνω προς τον αφαλό της αρχίζοντας να περιφέρω τη γλώσσα μου με κυκλικές κινήσεις και το λουλούδι να έρχεται μετά να συμπληρώνει το σκηνικό. Σιγά-σιγά έφθασα στο μουνάκι της που ήταν ξυρισμένο. Τα αρώματα που αναδύονταν ήταν τόσο έντονα και μεθυστικά. Είχε αρχίσει να σχηματίζεται υγρασία στην υπέροχη σχισμή της και τα χείλια άρχισαν να ανοίγουν σαν ροδοπέταλα. Πέρασα τη γλώσσα μου κατά μήκος της σχισμής της και ένοιωσα το σώμα της να τρέμει.

-    Ώ… είναι υπέροχο αυτό, συνέχισε… μου λέει.

Βρήκα την κλειτορίδα της και πέρασα το λουλούδι πάνω της. Τα υγρά που άρχισαν να βγαίνουν από την τρυπούλα της απλώθηκαν μέχρι την κλειτορίδα της και κύματα ηδονής την κατέκλυσαν.

-    Έτσι καύλα μου… άρχισε να φωνάζει και να κουνάει το κεφάλι της πέρα δώθε. Τί καύλα είναι αυτή; αν συνεχίσεις έτσι θα χύσω σε λίγο.

Σταμάτησα να ακουμπώ τη γλώσσα μου και τη ρώτησα συνεχίζοντας να παίζω το λουλούδι στο μουνάκι της.

-    Είσαι έτοιμη για το μεγάλο;

-    Ναι… μου λέει, βαλ' το μου, ξέσκισε με μην αργείς.

Πήρα το εργαλείο και ανοίγοντας την δόνηση το ακούμπησα στο μουνάκι της που άνοιξε από τον ερεθισμό . Άρχισα να σπρώχνω και το κεφάλι του μπήκε στον καυλωμένο κόλπο της. Σταμάτησα μόλις μπήκε το κεφάλι μέσα της, αφήνοντας τη δόνηση να δουλεύει. Σε λίγο οι μύες του κόλπου της χαλάρωσαν και άρχισε να μουγκρίζει και να μου λέει "βαλ' τον μέσα… πιο βαθιά". Συνέχισα να τον βάζω πιο βαθιά, μέχρι που άρχισε να τρέμει όλο της ο σώμα. Το λουλούδι εξακολουθούσε να ερεθίζει την κλειτορίδα της και ο δονητής έμπαινε όλο και πιο βαθιά, όταν ξαφνικά το σώμα της σα να πάγωσε έμεινε ακίνητο για 2 – 3  δευτερόλεπτα και μετά άρχισαν οι σπασμοί. Πρώτα στο υπέροχο μουνάκι της και μετά σε όλο το σώμα της. Άνοιξε το στόμα της, πήρε μια βαθιά ανάσα και άρχισε να ουρλιάζει πως χύνει, με το σώμα της να κινείται ανεξέλεγκτα και τη λεκάνη της να προσπαθεί να σπρώξει το παλλόμενο μουνάκι της και να πάρει όλο τον δονητή μέσα της. Με μια κίνηση τον έχωσα όλο μέσα μέχρι τα αρχίδια του να  ακουμπήσουν στον κώλο της. Συνέχισε να χτυπιέται  και να φωνάζει:

-    Έτσι… βαλ' τον όλο, ξέσκισε με, είμαι η πουτάνα σου, γάμησε με την τσούλα, θέλω κι άλλο, συνέχισε να με γαμάς, θα χύσω πάλι, θεέ μου χύνω, με ξέσκισες την πουτάνα.

Ταυτοχρόνως βλέπω πάνω στο κομοδίνο τον δικό της μικρό δονητή. Αφήνω το λουλούδι και τον παίρνω στο χέρι μου συνεχίζοντας όμως να κρατώ το μεγάλο στο άλλο  χέρι μου. Γύρισα το διακόπτη και ο δονητής ζωντάνεψε. Άρχισα να τον ακουμπάω στο πλημυρισμένο με υγρά μουνί της για να τον λιπάνω φυσικά. Μόλις  το ετοίμασα χωρίς προειδοποίηση και πάνω που άρχισε να συνέρχεται από τους οργασμούς  της το χώνω στον κώλο της, σιγά στην αρχή.

-    Θα με γαμήσεις διπλά;… μου λέει, έτσι το θέλεις ρε γαμιά;… θες να με σκίσεις ρε πούστη μου έτσι;… βαλ' τον μου στο κώλο, άνοιξε με, κάνε με να χύσω… με σκίζεις, με ανοίγεις.

Όταν  ο μικρός δονητής τερμάτισε μέσα της, γύρισα το διακόπτη στο φουλ. Τότε η Μαρία σα να τρελάθηκε. Φωνάζοντας δυνατά και μετά με ανεξέλεγκτες κινήσεις σαν σε επιληψία και χωρίς να καταλαβαίνω τί λέει, παραδόθηκε στον πιο έντονο οργασμό που είχα δει ποτέ μου. Το μουνί της και η κωλοτρυπίδα της συσπώνται   σαν σε χορό με ρυθμό. Ξαφνικά σταμάτησε να φωνάζει μόνο κάτι βογκητά ακούγονταν και τα μάτια της ήταν κλειστά. Είχε χάσει τις αισθήσεις της ή είχε πέσει σε κώμα ή ήταν σε ημιλυπόθυμη κατάσταση. Φοβήθηκα και σταμάτησα την δόνηση και στους δύο δονητές και απαλά άρχισα να τους βγάζω πρώτα τον μεγάλο και μετά τον μικρό. Όταν βγήκαν και οι δύο το σώμα της συνέχισε τους σπασμούς. Σιγά-σιγά όμως έπεφτε η ένταση και η συχνότητά τους. Όταν το σώμα της ηρέμησε, παρέμεινε με τα μάτια κλειστά και το πρόσωπό της είχε μία ηρεμία και ένα αχνό χαμόγελο εμφανίστηκε δίνοντας στο πρόσωπο μία γαλήνη και μία ευχαρίστηση που δεν είχα ξαναδεί ποτέ.

Έκατσα και την παρατηρούσα. Θεέ μου, ήταν πανέμορφη και γαλήνια, μα τόσο γαλήνια. Έσκυψα και ακούμπησα τα χείλη μου στα δικά της και της έδωσα ένα απαλό φιλί. Όταν άνοιξε επιτέλους τα μάτια της με κοίταξε και μου είπε…

-    σε ευχαριστώ πολύ ήταν ανεπανάληπτο. Τί μπορώ να κάνω τώρα για σένα;

Δεν ήξερα τί να απαντήσω, κόλλησα για λίγα δευτερόλεπτα. Πάλευαν μέσα μου δύο συναισθήματα. Πρώτο ότι ήθελα σαν τρελός να κάνω έρωτα μαζί της ΕΡΩΤΑ, όχι απλώς να τη γαμήσω. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της ή τουλάχιστον έτσι πίστευα. Και το δεύτερο ότι ήταν η γυναίκα του φίλου μου που είχαμε μεγαλώσει στην ίδια γειτονιά και τη φιλία την είχα σαν το ιερότερο πράγμα μετά τη θρησκεία.  Όμως δεν συμφωνούσα με ορισμένες συμπεριφορές του Αρίστου απέναντι της και πραγματικά ήταν πολλές οι φορές που τον είχα μαλώσει, αλλά δε μπορούσα να επέμβω και πολύ γιατί ήταν η γυναίκα του και αν τα ανεχόταν, εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Αποφάσισα να κρατήσω μια στάση αναμονής, αν δεν έκανε αυτή την πρώτη κίνηση, εγώ δε θα προχωρούσα, θα σταμάταγα εκεί.

Εκείνη σαν να κατάλαβε τον δισταγμό μου και μου λέει:

-    Άκου Τάσο. Ξέρω από καιρό τώρα ότι είσαι ερωτευμένος μαζί μου. Αλλιώς πώς ένας άντρας θα έκανε ότι έχεις κάνει για μένα… και δε μιλάω για το σημερινό, αλλά για όλα τα άλλα. Όπως ας πούμε, ποιός άλλος θα έπαιρνε δονητές για μια γυναίκα και δε θα το εκμεταλλευόταν για να ωφεληθεί από αυτό;  Όσο για το αν είσαι φίλος μου, είσαι και θα είσαι για πάντα, ότι και να έγινε πριν και ότι και να γίνει τώρα ή μετά από λίγο καιρό.

Με κοίταξε στα μάτια και με τράβηξε πάνω της. Τα χείλη μας άγγιξαν και ένα ρίγος πέρασε το σώμα μου. Οι γλώσσες μας άρχισαν να παίζουν ένα τρελό χορό. Άρχισα να χαϊδεύω το στήθος της, να παίζω με τις ρώγες της και εκείνη άρχισε να βγάζει μικρούς αναστεναγμούς και να μου ψιθυρίζει στο αυτί…

- έτσι θέλω, το κάνεις υπέροχα.

Συνέχισα να παίζω με τις ρώγες της και ταυτόχρονα άπλωσα το χέρι στο κομοδίνο και πήρα το λουλούδι. Με το λουλούδι άρχισα να χαϊδεύω το άλλο στήθος της και να περνάω γύρω από τη ρώγα της που είχε αρχίσει να μεγαλώνει και να σκληραίνει. Κάθε λίγη ώρα πέρναγα και ακουμπούσα το λουλούδι στη ρώγα της και μετά ένα από τα αγκάθια του. Κάθε φορά πεταγόταν σαν να την πέρναγε ρεύμα και βογκούσε ελαφριά. Άλλαξα μετά στήθος και επανέλαβα το ίδιο, προκαλώντας πάλι βογκητά, αλλά δυνατότερα. Κατέβασα το χέρι μου προς τον αφαλό της και μετά από μία σύντομη παύση, έφτασα στο ξυρισμένο ζεστό και γεμάτο υγρά μουνάκι της. Άρχισα να παίζω με την κλειτορίδα της και να βάζω το δάχτυλο μέσα στη γλυκιά τρυπούλα της. Θεέ μου πόσο την είχα λαχταρίσει αυτή την στιγμή. Ήταν σαν να έμπαινα στην είσοδο του παραδείσου. Η Μαρία άρχισε να βογκάει δυνατά και να μου λέει:

-    Έτσι αγόρι μου… έτσι, παίξε με το μουνί μου, νοιώθεις τα υγρά μου; Καυλιάρη θα με πεθάνεις μέχρι να μου το βάλεις.

Ανασηκώθηκα και με το τριαντάφυλλο στο ένα χέρι και με το δάχτυλο του άλλου χεριού άρχισα να παίζω με το μουνάκι της εντατικότερα. Το τριαντάφυλλο πέρναγε απαλά από την κωλοτρυπίδα της και ανέβαινε προς την κλειτορίδα της, ακολουθούμενο από το δάχτυλό μου. Όταν το έκανα τέσσερις φορές έβαλα το τριαντάφυλλο στην άκρη έσκυψα και ακούμπησα την μύτη μου στην τρυπούλα της. Μύρισα όλα τα καυλωτικά αρώματα που έβγαζε και ακούμπησα την άκρη της γλώσσας μου στο κάτω μέρος της σχισμής της αρχίζοντας να γλείφω από κάτω προς τα πάνω και πάλι προς τα κάτω. Έβαλα το δάχτυλό μου μέσα στην τρυφερή τρυπούλα της και πίεσα ελαφρά προς τα κάτω, ενώ το γλείψιμο συγκεντρώθηκε στην κλειτορίδα της. Με μικρές απαλές κυκλικές κινήσεις και χωρίς να χάσω την επαφή με το κουμπάκι της, συνέχισα το γλείψιμο, κάνοντας τη Μαρία να αρχίσει να συστρέφει το κορμί της και να φωνάζει…

-    έτσι γαμιά μου, έτσι που με γλείφεις θα χύσω σε λίγο. Θέλω την πούτσα σου στο στόμα μου, ανέβα πάνω μου θέλω να χύσουμε μαζί.

Ανέβηκα και πήρα θέση για 69 χωρίς να χάσω την επαφή με το μουνάκι της που τώρα είχε ανοίξει τελείως και τα υγρά της ανάβλυσαν σαν σε πηγή. Τα κατάπινα και συνέχισα να γλείφω. Η Μαρία πήρε τον πούτσο μου και άρχισε να πιπιλάει το κεφάλι και περιοδικά να τον παίρνει όλο στο στόμα της μπουκώνονταν αλλά συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό. Δεν άντεξα για πολύ. Όταν έπιασε τα αρχίδια μου και τα ζούληξε ελαφριά άρχισα να αισθάνομαι το σπέρμα να κατευθύνεται προς την έξοδο. Το μουνί της άρχισε να πάλλεται και το σώμα της να χτυπιέται για ακόμα μία φορά ανεξέλεγκτα. Άρχισα να φωνάζω και να χύνω στο στόμα της. Άρχισε να καταπίνει τα χύσια μου συνεχίζοντας τους σπασμούς της που σιγά-σιγά σταματούσαν. Όταν ηρεμήσαμε μου λέει…

-    πόσο καιρό είχες να χύσεις;… με έπνιξες ρε καργιόλη.

-    Έχω πολύ καιρό που φαντασιωνόμουν τη στιγμή αυτή Μαράκι μου και όπως καταλαβαίνεις συνεχίζουμε αμέσως, γιατί δε μου πέφτει τώρα κι εσύ μου φαίνεσαι καυλωμένη πάλι.
-    Είσαι φανταστικός, μου λέει, τώρα έχυσες και μπορείς να συνεχίσεις; Μου το είχες πει αλλά δεν το πίστεψα.

Τότε ακούγετε το τηλέφωνο μου να χτυπάει. Το κοιτάω και ήταν η Γεωργία. Απαντάω και μου λέει:

-    Θα αργήσεις;… γιατί θα έχουμε επισκέψεις. Θα έρθουν τα παιδιά για καφέ.

Τα παιδιά είναι οικογενειακοί φίλοι, οπότε δε μπορούσα να μην πάω. Εξ άλλου είχαν περάσει δύο ώρες και δε μπορούσα να δικαιολογήσω την απουσία μου παραπάνω ώρα. Εντάξει της λέω θα έρθω κάποια άλλη μέρα να το τελειώσω. Έκλεισα το τηλέφωνο και κοίταξα τη Μαρία να με κοιτάει με λυπημένο ύφος.

-    Θα φύγεις τώρα που είμαι καυλωμένη;

-    Μωρό μου δε μπορώ να κάνω αλλιώς, αλλά μη νομίζεις ότι δε θα το συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε. Είναι κάτι το υπέροχο για μένα, πετάω στα σύννεφα. Ήταν κάτι που το ήθελα από τότε που σε γνώρισα.

Έσκυψα και τη φίλησα απαλά στα χείλη και άρχισα να ντύνομαι . Όταν ετοιμάστηκα, της έδωσα ένα τελευταίο φιλί και έφυγα, γνωρίζοντας ότι η Μαρία θα συνέχιζε με τον δονητή.Copyright protected OW ref: 123043