Ο άγνωστος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (8 Votes)
Τα μάτια της είχαν κλείσει. Τα είχε δέσει με ένα μαντίλι που της είχα πετάξει μέσα στο σκοτάδι. Άφησε τα υφάσματα που φορούσε να κυλήσουν πάνω στα πλακάκια. Στεκόταν γυμνή, δίπλα από το παράθυρο, με το φως του φεγγαριού να λούζει το τριάντα ενός ετών γυμνό κορμί της. Ακόμα δε με είχε δει και μου έδειχνε εμπιστοσύνη.

Γνωριστήκαμε εικονικά στον κόσμο της φαντασίας και του ονείρου. Τα ενδιαφέροντα μας συνέκλιναν με αποτέλεσμα να μιλάμε κάθε μέρα. Εύκολη έξοδος από την χαοτική-αγχοτική καθημερινότητα που σιγά-σιγά εξελίχτηκε σε κάτι άλλο. Και τώρα στεκόταν μπροστά μου, γυμνή εξωτερικά και εσωτερικά χωρίς ντροπή. Ακόμα δεν είχε δει ούτε φωτογραφία μου. Εμπιστοσύνη στην απόλυτη μορφή της

Σιγουρεύτηκα ότι δε βλέπει και την πλησίασα. Με ένα δεύτερο μαντίλι έδεσα τα χέρια της μπροστά και στάθηκα πίσω της. Άφησα τα δικά μου να κυλήσουν απαλά πάνω στο δέρμα της πλάτης της φθάνοντας ως τους γλουτούς της και ανατρίχιασε. Το φως του φεγγαριού την έκανε να λάμπει και αυτή φαινόταν ευτυχισμένη

Το γυμνό της σώμα ακουμπούσε το δικό μου. Τα δόντια μου δάγκωναν τον λαιμό της. Τα χέρια μου είχαν τυλιχτεί γύρω από την μέση της κάτω από τα δικά της. Η έξαψη με είχε ερεθίσει υπερβολικά όπως είχε ερεθίσει κι αυτή. Μικρά βογκητά κυκλοφορούσαν στην ατμόσφαιρα.

Ένα δάχτυλο μπήκε στο κέντρο του κόσμου της και η εξερεύνηση είχε ξεκινήσει. Το σώμα της τεντώθηκε εφαρμόζοντας περισσότερο με το δικό μου. Το κεφάλι της έγειρε απαλά στο πλάι δίνοντας μου μεγαλύτερο χώρο για υγρά φιλιά. Το άλλο μου χέρι ακουμπούσε τις θηλές της κάνοντας κύκλους γύρω τους. Τα χέρια της προσπαθούσαν να έρθουν προς τα πίσω αλλά κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον. Και ο ρυθμός εισόδου, βάζοντας και δεύτερο δάχτυλο, αυξήθηκε.

Οι γλουτοί της τριβόντουσαν πάνω στον ερεθισμό μου με μανία. Τα κορμιά μας είχαν ιδρώσει από την ένταση. Τελείωσε εκεί, όρθια δίπλα από το παράθυρο, με τα μάτια δεμένα, κάτω από το φως του φεγγαριού και έδειχνε υπέροχη! Αφαίρεσα το δάχτυλο από μέσα της και το έγλειψα.

-    Μην σταματάς... την άκουσα να λέει.

-    Ακόμα δεν αρχίσαμε…

ψιθύρισα στο αυτί της και ήταν η πρώτη φορά που άκουσε την φωνή μου. "Μ…" ήταν ο μόνος ήχος που βγήκε από το στόμα της. Τα χέρια της λύθηκαν, έπιασαν τα δικά μου και την οδήγησα προς τα μέσα. Φτάσαμε στο κρεβάτι προσεκτικά όπου και την ξάπλωσα απαλά πάνω σε αυτό. Έδεσα τα χέρια της στα κολονάκια. Της άνοιξα τα πόδια και σκαρφάλωσα πάνω της.

Με ένα φιλί στο στόμα μπήκα μέσα της απαλά. Το φιλί σταμάτησε. Ώθηση μπροστά και πετούσε. Με αποδεχόταν πλήρως. Ήταν τελείως μούσκεμα. Αισθησιακός ηλεκτρισμός έβγαινε από τα σώματα μας. Της έκανα έρωτα όσο πιο απαλά μπορούσα με βογγητά να είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα, χωρίς προφυλακτικό και η έξαψη ακουμπούσε τα ουράνια.

-    Τι είσαι;…

ψιθύρισε με αγωνία.

-    Σ… μη μιλάς…

απάντησα και επιτάχυνα. Οι ερωτήσεις ήταν απαγορευμένες. Μόλις που πρόλαβα να βγω από μέσα της. Λευκές γραμμές έβαψαν τις μικρές τριχούλες της και τα δάχτυλα μου ξεκίνησαν να τις απλώνουν δημιουργώντας ερωτικό χορό με το δέρμα της. Αυτή το απολάμβανε προσπαθώντας να ηρεμήσει τις ανάσες της. Τα χέρια και τα μάτια της ήταν ακόμα δεμένα. Δεν είχα σκοπό να τα λύσω μέχρι να τελειώσουμε. Με το άλλο μου χέρι χάιδευα τα πλούσια ξανθά μαλλιά της.

Ανέβηκα ξανά επάνω της. Το ύψος της ήταν ίδιο με το δικό μου, 1.83 μου είχε πει και την περνούσα δύο πόντους. Απολάμβανα τα χαρακτηριστικά του τέλειου γλυκού προσώπου της φιλώντας το και τριβόμουν ελαφρά πάνω στο γυμνασμένο κορμί της. Η επαφή ήταν αρκετή για να μας καυλώσει ξανά. Χώθηκα μέσα της με ορμή αυτή τη φορά. Πηδούσα με δύναμη το μουνάκι της και αναστέναζε από κάτω μου. Τα χέρια της ήταν ακόμα δεμένα. Έκλειναν και άνοιγαν κρατώντας τα κάγκελα του κρεβατιού. Το όργανο μου κολυμπούσε μέσα στα υγρά της. Ένιωθα έτοιμος να τελειώσω αλλά ήταν πολύ νωρίς.

Βγήκα από μέσα της και της το έδωσα στο στόμα. Το έγλειφε με μανία παίρνοντας μια γεύση από τον εαυτό της και ανοίγοντας το στόμα της το καταβρόχθισε πλήρως. Άρχισα να κινούμαι με μανία και μη νιώθοντας αυτό που έκανα άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο. Τελείωσα μέσα στο στόμα της και ήταν υπέροχο!

Δεν την έλυσα. Δεν τη βοήθησα να το ξεφορτωθεί. Την άφησα να καταπιεί με το ζόρι όσα είχαν μείνει εκεί όσο και αν παρακαλούσε. Το όργανο μου ήταν ακόμα εκεί, έξω από τα χείλη της σε ελεύθερη πτώση να χαϊδεύει το πρόσωπο της. Στο τέλος γελούσε με το στήθος της να ταλαντεύεται από κάτω μου. Το απολάμβανα!

-    Είσαι καύλα μωρό μου…

έλεγε γελώντας

-    Πες μου κάτι που δεν ξέρω…

είπα αυτάρεσκα στον ίδιο τόνο

-    Θα με λύσεις τώρα;

-    Όχι!

-    Γιατί;

-    Έχουμε δρόμο ακόμα…

απάντησα και η γλώσσα μου επιτέθηκε στην κλειτορίδα της έχοντας κατέβει από πάνω της.

-    Σίγουρα δεν είσαι άνθρωπος…

δήλωσε ξεψυχισμένα.

-    Ίσως... Αλλά ποτέ δε θα μάθεις.

Το πρόσωπο της έδειχνε σοκαρισμένο. Έσκυψα πάλι προς τα κάτω και συνέχισα την επίθεση στο κέντρο του σύμπαντος. Τα χειλάκια της χώριζαν απαλά με την γλώσσα μου να περνάει από μέσα τους. Το σοκ μετατράπηκε σε φόβο και ο φόβος την έκανα να συσπάται. Η κλειτορίδα της σφιγγόταν. Τα πόδια της προσπαθούσαν να κλείσουν. Τα ακινητοποίησα ανοίγοντας τα και συνέχιζα το γλείψιμο. Ούρλιαζε!

-    Με φοβάσαι;…

τη ρώτησα κάποια στιγμή.

-    Ναι… απάντησε.

-    Μ… μου αρέσει…

και σε συνδυασμό με την αντίσταση που έφερνε ένιωσα πρωτόγνωρη έξαψη. Βρέθηκα ανάμεσα στα πόδια της και εισχώρησα μέσα της. Φοβόταν αλλά της άρεσε! Φώναζε καθώς την πηδούσα σε πλήρη στύση. "Πιο γρήγορα... Ναι... Ναι... Εκεί! " ήταν μερικά από αυτά που έλεγε σε παραλήρημα.

-    Σου αρέσει που σε πηδάει ένας άγνωστος;… τη ρώτησα.

-    Αχ θεέ μου! Ναι! μου αρέσει πάρα πολύ... συνέχισε…

και αμέσως ένιωσα να χύνει πάνω μου. Οι σπασμοί της ήταν απίστευτοι. Συνέχιζα την έντονη διείσδυση.

-    Θεέ μου έρχεται και άλλο… φώναζε.

-    Τελείωσε για μένα μωρό μου…

είπα με κομμένη την ανάσα.

-    Ναι! Ναι… για σένα αγάπη μου…

συμπλήρωσε και τελείωσε για δεύτερη φορά συνεχόμενα. Συνέχιζα να μπαίνω μέσα της, πάνω στο κρεβάτι, με τα χέρια και τα μάτια της δεμένα. Άφησα το καυλί μου να αδειάσει όλο το φορτίο του μέσα της και ένα μακρόσυρτο "μ…" βγήκε από το στόμα της. Έπεσα εξουθενωμένος πάνω της και λύνοντας της τα χέρια κοιμηθήκαμε. Την άλλη μέρα τα μάτια της ήταν ακόμα δεμένα. Είχε σεβαστεί τη μυστικότητα που είχα επιβάλει. Τη βοήθησα να ντυθεί μετά από ένα ικανοποιητικό πρωινό και έφυγε. Το μαντίλι το κράτησε σαν ανάμνηση όπως είπε. Ξενοίκιασα το δωμάτιο του ξενοδοχείου και έφυγα. Το σχέδιο έλεγε ότι αυτή θα ήταν η πρώτη και μοναδική νύχτα μας.Copyright protected OW ref: 122772