Το πάρτι γενεθλίων

Δημοσιεύθηκε από helium
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.19 (8 Votes)
Όπως έχω αναφέρει έχω μία σχέση με ένα παιδί κατά 5 χρόνια μεγαλύτερο μου, τον Αλέξη. Στα 20 μου πλέον, μένουμε μαζί στο σπίτι του και όλα πάνε υπέροχα, με πολύ σεξ στην καθημερινότητα μας. Ήταν λοιπόν τα γενέθλια μου και πάντα έκανε κάτι ξεχωριστό για αυτό. Έτσι αυτή τη φορά οργάνωσε ένα πάρτι στο σπίτι μας. Εγώ φορούσα ένα μαύρο κολλητό και αρκετά κοντό φόρεμα και ψηλά παπούτσια, εκείνος από την άλλη φορούσε ένα τζιν και πουκάμισο.

Η ατμόσφαιρα την ώρα του πάρτι ήταν χαλαρή, εγώ γυρνούσα με ένα ποτό στο χέρι και έπιανα κουβέντα με τους καλεσμένους, κυρίως στην κουζίνα γιατί έκανα και δουλειές παράλληλα. Ο Αλέξης, πολύ σοβαρός για τα 25 χρόνια του στεκόταν κάπου και μιλούσε με 2 φίλους για το χρηματιστήριο και τη δουλειά του σε μια μεγάλη πολυεθνική, ρίχνοντας μου βλέμματα που και που, σα να με ελέγχει.

Κάποια στιγμή ήρθε ο αδερφός του, ο Λουκάς και μου έπιασε κουβέντα. Δεν είχαμε ιδιαίτερη σχέση με το Λουκά κυρίως γιατί ούτε η σχέση του Αλέξη με τον Λουκά ήταν καλή. Καθόμασταν αρκετά κοντά και μιλούσαμε χαλαρά και ανέμελα με μια υποψία φλερτ. Εκείνος με άγγιζε που και που στο μπράτσο ή τη μέση και εγώ από την άλλη, λίγο το ποτό, λίγο η χαλαρότητα τον ακούμπησα στο στέρνο και κατάλαβα πως ήταν πολύ γυμνασμένος και του το είπα. Έπιασα το βλέμμα του Αλέξη βλοσυρό να μας κοιτάει και έπειτα μας πλησίασε. Χαιρέτησε ψυχρά στον αδελφό του και ζήτησε συγγνώμη που έπρεπε να με απασχολήσει λίγο.

Με έπιασε από το μπράτσο και με τράβηξε στο δωμάτιο μας. Με έσπρωξε μέσα και σχεδόν με πέταξε στον τοίχο.

-    Με πονάς, γκρίνιαξα, τι σε έχει πιάσει;…

τον ρώτησα τρίβοντας το πονεμένο μου μπράτσο.

-    Τι είναι αυτά που κάνεις;… σχεδόν φώναξε.

-    Μη φωνάζεις , του είπα, θα μας ακούσουν. Και τι κάνω τέλος πάντων;

Είχα παραξενευτεί με τη ζήλεια του, πρώτη φορά το έκανε αυτό.

-    Έλα που δεν ξέρεις τι κάνεις… ειρωνεύτηκε.

-    Δεν είσαι καλά Αλέξη…

του απάντησα και πήγα να φύγω όμως με τράβηξε από το μπράτσο πίσω και με κόλλησε στον τοίχο.

-    Με τον αδελφό μου μωρή πόρνη;

-    Πως τολμάς;

Θύμωσα με την έκφραση του, ποτέ δε με είχε πει έτσι. Πήγα να τον σπρώξω και να φύγω για να μην το συνεχίσω τώρα με τους καλεσμένους έξω, όμως με κόλλησε πάνω στον τοίχο και με κοίταξε αυστηρά. Όλη η ζήλεια του και ο κτητικός του τόνος είχαν αρχίσει να με ανάβουν. Και οι δύο μαζί πιαστήκαμε και χώναμε τη γλώσσα μας ο ένας στο στόμα του άλλου. Του ξεκούμπωσα άρον-άρον το παντελόνι και πήδηξα πάνω του. Εκείνος μου σήκωσε το φόρεμα, παραμέρισε το στρινγκάκι μου και χώθηκε μέσα μου άτσαλα. Μια κραυγή ηδονής έφυγε λίγο πιο δυνατή από το στόμα μου.

-    Ήσυχα μωρό μου…

είπε με το χαμόγελο σχηματισμένο στα χείλη του και άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου αργά. Επιτάχυνε και  τα αρχίδια του σκάγανε με μανία πάνω μου. Κατέβασα το χέρι μου και άρχιζα να τρίβω την κλειτορίδα μου όσο γρήγορα με έπαιρνε.

-    Χύνω…

σχεδόν φώναξα και ο Αλέξης μου έκλεισε το στόμα καθώς με άφηνε κάτω. Βρήκα την ανάσα μου και τον κοίταξα όπως ήταν με την τεράστια πούτσα του ορθωμένη μπροστά μου. Δε μπόρεσα να κρατηθώ μακριά του και έπεσα στα γόνατα και τον κοίταξα στα μάτια.

-    Μικρή, μην...

με ικέτεψε. Τον έχωσα στο στόμα μου σε όλο του το μήκος και τον ρούφαγα χωρίς σταματημό. Σταματούσα κάθε λίγο και του έπαιζα με τα αρχίδια, του τα έγλειφα και τα ρούφαγα, αλλά σταμάταγα κάθε φορά που ένιωθα ότι ήταν έτοιμος να χύσει.

Με σήκωσε απότομα από το πάτωμα, με γύρισε ώστε να κοιτώ τον τοίχο και με γρήγορες κινήσεις χώθηκε στον κώλο μου χωρίς προειδοποίηση. Ένιωθα να με σκίζει στα 2 όμως το γούσταρα. Άρχισε ένα γρήγορο σφυροκόπημα χωρίς έλεος. Τραβούσε πίσω τα μαλλιά μου και μου σφαλιάρωνε τον κώλο. Προσπαθούσα να μη φωνάξω. Με το ένα του χέρι τραβούσε τα μαλλιά μου ώστε να βάζει κόντρα και να με πηδάει πιο βίαια και με το άλλο μια έπαιζε την κλειτορίδα μου και μια έχωνε 2-3 δάχτυλα στο μουνάκι μου. Τον άκουσα να βογκάει ελαφριά την ώρα που έχυνα κι εγώ. Καρφώθηκε στον κώλο μου και  άδειασε τα αρχίδια του μέσα μου.

-    Έτσι θέλω να μείνεις καυλάκι μου μέχρι το τέλος του πάρτι, που θα σε γαμήσω πάλι.

-    Ότι θες εσύ μωρό μου…

του απάντησα και τον φίλησα. Μαζευτήκαμε και πριν βγω με τράβηξε πάλι πίσω και μου είπε:

-    Και μη δω πάλι να προσπαθείς να με κάνεις να ζηλέψω, γιατί δε θα μπορείς να περπατήσεις από το πολύ γαμήσι μετά.

-    Βάζε μου ιδέες…

του απάντησα πονηρά και βγήκα.

Αν σας άρεσε, αφήστε μου ένα σχόλιο και αν θέλετε να σας πω τη συνέχεια.Copyright protected OW ref: 122273