Με τη MILF από τη Βουλγαρία

Δημοσιεύθηκε από Yannis-Petros
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.53 (16 Votes)
Ζούσε ο πατέρας μου και έπρεπε να υπάρχει κάποια γυναίκα για να τον περιποιείται. Βρήκα λοιπόν κάποια κυρία από τη Βουλγαρία για να κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Ο πατέρας μου τα είχε τετρακόσια εκείνη την εποχή και δεν είχε πολλές και σημαντικές ανάγκες. Πηγαίναμε όλοι μαζί στο super market για τα ψώνια της βδομάδας και του έκανα παρέα όποτε η κοπέλα ήθελε να πάρει τα ρεπό της. Τότε ήμουν 29 και εργαζόμουν, καστανός, 1.85m, 78 κιλά και αρκετά γυμνασμένος. Η κοπέλα για τον πατέρα μου ήταν 47 χρονών, 1.67m, με ωραία γαλανά μάτια, σχετικά καλοδιατηρημένη και με λίγα κιλάκια παραπάνω.

Κάποια μέρα μου ζήτησε ρεπό και έπρεπε να πάω επειγόντως στο σπίτι του πατέρα μου. Ο πατέρας μου είπε ανήσυχος ότι κάτι τρέχει με την κοπέλα και έπρεπε να φύγει για τη Βουλγαρία. Φυσικά ανησύχησα κι εγώ, και όταν γύρισε τη ρώτησα τι συμβαίνει. Δε μου απάντησε εκείνη τη στιγμή.

-    Θα σας πω κύριε Γιάννη, μου απάντησε.

Πέρασε η ώρα και εγώ έμεινα στο σπίτι του πατέρα μου. Ετοιμάστηκε και πήγε να κοιμηθεί ενώ εγώ βγήκα στο μπαλκόνι του διαμερίσματος να πιώ το ποτάκι μου. Σε λίγο ήρθε και η Άννια. Κάθισε δίπλα μου και μου εκμυστηρεύτηκε ότι στη Βουλγαρία, ο άντρας της (τέως αξιωματικός του στρατού), έκανε αίτηση διαζυγίου και πηγαίνει να παντρευτεί μια φίλη της από τη ίδια πόλη. Η κοπέλα ήταν χάλια. Από τη μεριά μου δεν ήξερα πως να φερθώ. Η κοπέλα ήταν αξιοπρεπής και σοβαρή, ποτέ δεν έδωσε την παραμικρή αφορμή. Την είχα στο σπίτι του πατέρα μου δυο χρόνια και ήταν πάντα άψογη τόσο με τον πατέρα μου όσο και με εμένα. Εκείνο το βράδυ μου είπε πολλά. Ήξερε ότι ο άντρας της την απατούσε, αλλά τι μπορούσε να κάνει; Ήξερε και με ποιά την κεράτωνε, αλλά έπρεπε να δουλέψει γιατί είχαν παιδιά και έπρεπε να συνεχίσουν τις σπουδές τους στα Πανεπιστήμια που σπούδαζαν. Έκλαιγε σα μικρό παιδί. Δεν άντεξα και την αγκάλιασα. Της χάιδεψα την πλάτη και της είπα λόγια παρηγοριάς. Της έβαλα και ένα ποτό να πίνουμε μαζί. Με το ποτό λύθηκε η γλώσσα της. Πρέπει να πω πως ήταν μια γυναίκα συμπαθητική. Δεν θα την έλεγα όμορφη αλλά τι σημασία είχε; Δεν την είχα δει ποτέ σαν γυναίκα που θα μπορούσα να κάνω κάτι μαζί της.

Όπως είπα με το ποτό άρχισε να μιλάει πιο ανοιχτά.

-    Εγώ, κύριε Γιάννη, τόσο καιρό στην Ελλάδα, δε γύρισα να κοιτάξω κάποιον άλλο. Γιατί δηλαδή, εγώ δεν έχω ψυχή, δεν έχω ανάγκες; Μόνο αυτός έχει ανάγκες και πρέπει να το κάνει με κάποια άλλη. Άλλωστε τόσες φορές πήγα στη Βουλγαρία, ας μου έλεγε να καθίσω μερικές μέρες ακόμα. Αλλά αυτός με έδιωχνε για να είναι με τη γκόμενα. Κι εγώ, η χαζή, εδώ να είμαι και να δουλεύω και να μην κοιτάω να κάνω και εγώ τη ζωή μου.

-    Καλά ρε Άννια, και πως περνάς; Πόσους μήνες είσαι εδώ και δεν έχεις δει τον άντρα σου.

-    Δεκαπέντε μήνες έχω κλείσει χωρίς να πάω στη Βουλγαρία. Δε με άφηνε να πάω Βουλγαρία, έλεγε ότι έχουμε ανάγκες και να μείνω να δουλέψω.

-    Και τι έκανες τόσους μήνες μόνη; Δε βρήκες κάποιο Βούλγαρο εδώ να κάνεις κάτι. Πάντα μόνη σου;

-    Ναι κύριε Γιάννη. Άλλα κορίτσια από Βουλγαρία πηγαίνουν μέχρι και με άντρες που τους πλήρωναν. Μια φίλη μου πηγαίνει με ένα άντρα και όποτε πάει τον πληρώνει. Σαν πουτάνα, κατάλαβες. Κι εγώ... χαζή είμαι, χαζή…

είπε με στεναχώρια. Οι βότκες με τα παγάκια κύλαγαν στο στόμα της και δρόσιζαν τον ουρανίσκο της, φυσικά και το δικό μου.

-    Θα ήθελες να πας με κάποιον που θα τον πλήρωνες;

-    Ναι, ρε γαμώτο, θα ήθελα. Θα ήθελα να του βάλω εγώ τα κέρατα και όχι να με κερατώσει αυτός.

-    Ρε συ Άννια, καλύτερα να πας με κάποιον άλλο, όχι από ένα πείσμα, αλλά επειδή το θέλεις. Επειδή το επιθυμείς.

Με κοίταξε στα μάτια και μου είπε δακρύζοντας…

-    τον αγαπάω ακόμα, κύριε Γιάννη. Δε θα ήθελα να πάω με κάποιον άλλο. Αυτόν θέλω.

Την καθησύχασα και πήγα προς την πόρτα. Μου έπιασε το μπράτσο και μου ζήτησε να μη φύγω ακόμα. Παραξενεύτηκα και ξανακάθισα στην καρέκλα μου στο μπαλκόνι. Έφερε κι άλλα παγάκια και το δεύτερο μπουκάλι βότκα. Δε θα πάω σπίτι μου σήμερα, σκέφτηκα.

-    Με τόσο ποτό καλύτερα να μείνω εδώ, της είπα.

-    Θα στρώσω μέσα να κοιμηθείτε όμορφα.

Το ποτό λειτούργησε και συνεχίσαμε με πιο προσωπικές κουβέντες.

-    Αλήθεια ρε Άννια, θέλω να μου πεις πως το βλέπεις, θα πήγαινες με κάποιο άντρα που θα τον πλήρωνες για να κάνετε sex;

-    Δεν ξέρω κύριε Γιάννη, δεν το έχω σκεφτεί. Αυτή η φίλη μου, που σας είπα, το κάνει πάντα με το ίδιο παιδί. Τηλεφωνάει σε ένα γραφείο, της δίνουν ραντεβού, τον βρίσκει στο ξενοδοχείο και τον πληρώνει κανονικά, κάθε φορά. Λέει ότι της αρέσει γιατί δεν έχει καμία δέσμευση και νιώθει ικανοποιημένη. Εγώ δεν κάνω τίποτα.

-    Τίποτα;… αλήθεια λες;

-    Ναι! Μια φορά μόνο γνώρισα σε ένα ρεπό μου ένα Βούλγαρο και πήγαμε στο ξενοδοχείο του. Αφήστε, χάλια. Γουρούνι σας λέω. Στο τέλος μου φέρθηκε σαν πουτάνα, καταλαβαίνετε τι θέλω να πω.

-    Οπότε τι συζητάμε, δεν ευχαριστήθηκες καθόλου.

-    Ξέρετε είμαι μόνη πολλούς μήνες και το ήθελα πολύ. Δε χρειάστηκε πολλά χάδια, ήμουν υγρή και μπήκε μέσα μου σχεδόν αμέσως. Στην αρχή μου άρεσε η επαφή με το ανδρικό κορμί και όταν μπήκε μέσα μου ανατρίχιασα, αλλά μετά τελείωσε γρήγορα και ουσιαστικά με έδιωξε. Τίποτα, τίποτα χάλια σας λέω.

-    Εσύ θες τις αγκαλίτσες σου, τα χαδάκια σου, τα φιλάκια σου.

-    Ναι, να νιώσω άνθρωπος. Όχι ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσαμε. Και είμαι και δύσκολη, θέλω και τα δικά μου, τα περίεργα.

-    Για πες, τι σου αρέσει Άννια.

-    Όλα μου αρέσουν στην ώρα τους. Και τα χαδάκια και οι αγριάδες και τα λόγια τα πρόστυχα και άλλα που ντρέπομαι να πω.

-    Έλα ρε συ, πες μου τι θα σου άρεσε πριν να μπει μέσα σου; Τι σου έκανε ο δικός σου; Τι σου άρεσε;

-    Μου άρεσε πολύ να με χαϊδεύει με τις ώρες και να με γλείφει παντού. Τελείωνα εύκολα και του άρεσε πολύ να με νιώθει που με έκανε να τελειώνω.

-    Σου αρέσει να σε παίρνει από πίσω;

-    Να σας πω, στην αρχή, τις πρώτες φορές, δε μου άρεσε καθόλου, αλλά μετά βρήκαμε ένα λιπαντικό που όταν έμπαινε γλιστρούσε γλυκά μέσα μου χωρίς να με πονάει. Και το καλύτερο ήταν όταν τραβιόταν προς τα έξω. Με έκανε να λιώνω. Τον ήθελα πάλι μέσα μου. Έλιωνα σαν παγωτάκι σας λέω. Και μετά θέλω να μου μιλάει λίγο βρώμικα. Τρελαίνομαι όταν μου λέει βρομόλογα.

-    Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Με κάνει να γελάω όταν λέμε στο γαμήσι βρωμόλογα. Δε με καυλώνει καθόλου.

-    Α! πρέπει να πω ότι μου αρέσει να μου δίνει και κανένα χαστουκάκι στο κωλάκι μου. Χα, χα… και μερικές φορές κάναμε και βρωμιάρικα πράματα.

-    Δηλαδή;

-    Μη με πιέζετε.

-    Έλα ρε συ, τόσα είπαμε. Λέγε μην σταματάς.

-    Να, όταν πηγαίναμε στο ντους τον έπλενα και του έκανα πάντα μια ωραία πίπα, τα έχυνε όλα στα μούτρα μου και μετά... να...

-    Λέγε ρε συ.

-    Με κατούραγε για να με καθαρίσει από τα χύματα του.

-    Και σου άρεσε;

-    Ναι, με τρέλαινε όταν μου μίλαγε βρώμικα και με γέμιζε με τη χρυσή βροχή του. Ελάτε όμως τώρα αφήστε τα αυτά. Πάνε πια, τελείωσαν, τον έχασα και τέλος.

-    Ποτέ δεν ξέρεις. Πάντα υπάρχει κάποιος που μπορεί να ενδιαφερθεί για σένα. Άλλωστε είσαι και όμορφη και καυλιάρα…

έσκυψα και της είπα στο αφτί της. Και συνέχισα…

-    και με την κουβέντα μας πιστεύω ότι το καυλιάρικο μουνάκι σου είναι τώρα μεσ' τα ζουμάκια.

-    Ναι. Είναι αλήθεια. Έχω ερεθιστεί πολύ.

-    Το ξέρω, σε βλέπω, εννοώ οι ρώγες σου είναι τούμπανο. Αλλά πρέπει να σου πω ότι κι εγώ δεν πάω πίσω. Κοντεύω να σκίσω το παντελόνι μου.

Όσο τα έλεγα αυτά ένιωσα να μου χαϊδεύει τον πούτσο μου. Γύρισα και την είδα στα μάτια. Τα είχε κλειστά και συνέχιζε να με χαϊδεύει. Εδώ πρέπει να πω ότι όταν είσαι στο μπαλκόνι του σπιτιού μου δε σε βλέπει κανένας. Απέναντι είναι ένας πευκώνας και δεν υπάρχουν σπίτια. Οπότε και γυμνός να είσαι δεν υπάρχει "κίνδυνος". Σηκώθηκε και γονάτισε ανάμεσα στα πόδια μου. Μου κατέβασε το φερμουάρ του παντελονιού μου και έλυσε τη ζώνη. Φορούσα σωβρακάκι και αφού μου τον έβγαλε έξω, τον ξεσκούφωσε, τον μύρισε, τον έτριψε στο μάγουλό της και τον πήρε λαίμαργα στο στόμα της. Ακούστηκαν κάτι ασθενικοί λαρυγγισμοί και στη συνέχεια ο γνωστός ήχος του πουτσορουφήγματος. Σιγά στην αρχή και όσο προχωρούσε η πίπα, τόσο πιο γρήγορα με ρουφούσε. Κάποια στιγμή σταμάτησε, σηκώθηκε και έβγαλε το βρακάκι της. Ξαναγονάτισε και την είδα που ενώ μπουκωνόταν πάλι με τον πούτσο μου έβαζε το χέρι της στο μουνί της να το μαλακίσει.

Την ένιωσα και περισσότερο την άκουσα να δαχτυλογαμιέται. Είχε αρχίσει να τρέμει ολόκληρη. Έσκυψα και της είπα…

-    θα χύσεις πουτανίτσα;…

και μου απάντησε σταματώντας την πίπα…

-    Ναι, Γιάννη μου…

και συνέχισε τη δουλειά της. Πρώτη φορά τόση οικειότητα. Κάποια στιγμή σταμάτησε να πάρει ανάσα, μάλλον έχυνε και ήθελε αέρα. Είχα ξαπλώσει στη chaise longue, το κεφάλι μου γερμένο πίσω και τα μάτια κλειστά. Ήμουν έτοιμος να τελειώσω όταν σταμάτησε να με πιπώνει. Σήκωσα το κεφάλι να καταλάβω γιατί σταμάτησε και την είδα να με καβαλάει και να χώνει το καυλί μου στο υγρό μουνί της. Γλίστρησα μέσα της και άρχισε να χορεύει με την πούτσα μου στη μούνα της. Κάποια στιγμή σταμάτησε το πάνω κάτω και άρχισε να κουνάει τον κώλο της μπρος πίσω σέρνοντας την κλειτορίδα της στο σώμα μου. Έγειρε λίγο το κορμί της και πίεσε την κλειτορίδα της στο εφηβαίο μου. Ακούστηκε ένα παρατεταμένο «α…» και έπεσε επάνω στο σώμα μου με έντονους τους σπασμούς της ηδονής στο κορμί της. Με μερικές ακόμα κινήσεις της λεκάνης της έχυσα και εγώ γεμίζοντας τον κόλπο της με τους χυμούς μου. Σταματήσαμε να πάρουμε ανάσα. Με αγκάλιασε και μου έδωσε ένα φιλί. Σηκώθηκε και αφού φίλησε το καυλί μου έφυγε για το μπάνιο. Όταν γύρισε κάθισε δίπλα μου γέμισε τα ποτηράκια με βότκα και την ήπιαμε μονορούφι.

-    Θέλεις να στρώσω το κρεβάτι σου;

-    Ναι, θέλω…

και την αγκάλιασα δυνατά. Δεν ήταν σφιγμένη, έτσι τουλάχιστον μου φάνηκε.

-    Ευχαριστώ κύριε Γιάννη, μου είπε και έτρεξε να ετοιμάσει το κρεβάτι μου.

Ξάπλωσα και ήμουν έτοιμος να κοιμηθώ όταν την ένιωσα να είναι δίπλα μου όρθια στο σκοτάδι.

-    Να ξαπλώσω μαζί σου;… για λίγο μόνο.

-    Ναι έλα.

Έγειρε δίπλα μου και κατάλαβα ότι ήταν τελείως γυμνή. Της χάιδεψα το στήθος και της πίεσα λίγο τη ρώγα. Σφίχτηκε στο σώμα μου και έφερε το ένα της μπούτι πάνω στο κορμί μου. Της είπα να με καβαλήσει και το έκανε. Ήμουν χαλαρός και έτριψε το μουνάκι της στο χαλαρό καυλί μου. Άρχισα να παίρνω μπροστά. Το ένιωθα και το ένιωθε ότι μου σηκωνόταν και έτριβε το μουνί της στον πούτσο μου με τέχνη. Φαίνεται ότι αργούσα να σκληρύνω και σηκώθηκε και με ξαναπήρε στο στόμα της. Καύλωσα αμέσως. Ξάπλωσε μπρούμυτα επάνω στο κορμί μου, άνοιξε τα μπούτια της και με το χέρι της έφερε την ψώλα μου να ακουμπήσει στο υγρό καυλωμένο και με ανοιχτά μουνόχειλα μουνί της. Ήταν μαγικό αυτό που έκανε. Με τις κινήσεις της λεκάνης της, έσερνε τον κορμό της σκληρής ψωλής μου σε όλο το μήκος του ανοιχτού μουνιού της. Όταν δε γλιστρούσε ικανοποιητικά έχωνε το πουτσοκέφαλο στην υγρή μουνάρα της και συνέχιζε να λιπαίνει την περιοχή. Με είχε τρελάνει. Της ψιθύρισα:

-    Πιο γρήγορα πουτάνα, τρίψε την μούνα σου στην ψωλή μου παλιοπούτανο!

Υπάκουσε αμέσως. Συνέχισε με πιο γρήγορο ρυθμό και κάποια στιγμή, μέσα σε μικρά βογκητά μου είπε ότι χύνει.

-    Πάρε με παλιοπούτανο!

Έκανε μια κίνηση με την λεκάνη της και με ρούφηξε όλο μέσα στον κόλπο της. Άρχισε να κινεί τη λεκάνη της πάνω κάτω με ένταση και με τελείωσε. Όταν ηρέμησα εκείνη έτρεμε σαν το φύλο. Την αγκάλιασα και τη φίλησα στο μάγουλο. Γύρισε και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο με τρελή ένταση.

Συνεχίσαμε να γαμιόμαστε μέχρι που έφυγε από την Ελλάδα.Copyright protected OW ref: 121786