Η φοιτήτρια Εύα με τρείς

Δημοσιεύθηκε από dpapad22
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.27 (15 Votes)
Όλα ξεκίνησαν στο 1ο έτος, όταν εγώ και ο κολλητός μου είχαμε περάσει σε σχολές κοντινών μεταξύ τους πόλεων και είχα την ευκαιρία να τον επισκέπτομαι συχνά. Στο 2ο έτος λοιπόν πέρασε και η αδερφή του σε σχολή της ίδιας πόλης και ξεκίνησαν να συγκατοικούν για οικονομικούς λόγους. Την έλεγαν Εύα και ήταν ένα κορίτσι πολύ χαμηλών τόνων, μελαχρινή, γύρω στο 1.78 και με ελάχιστα παραπανίσια κιλάκια. Εγώ και ο κολλητός μου συνηθίζαμε σε κάθε επίσκεψη μου να πηγαίναμε για μπάσκετ, όπως και εκείνο το μεσημέρι Παρασκευής, αφήνοντας την πρωτοετή Εύα σπίτι. Εκείνη την φορά, δε μείναμε αρκετή ώρα, καθώς ο κολλητός μου ήθελε να κάνει μια εργασία στο σπίτι ενός συμφοιτητή του. Έτσι λοιπόν μου έδωσε τα κλειδιά για να επιστρέψω και να μη χάσουμε χρόνο για την νυχτερινή έξοδο.

Γυρνώντας σπίτι και φτάνοντας στην πόρτα, αρχίζω να ακούω φωνές και βογγητά. Δεν πήγε το μυαλό μου στο πονηρό γιατί ποτέ δεν είχα την Εύα στο μυαλό μου με αυτόν τον τρόπο και θεώρησα πως ίσως απλά να κάνουν βλακείες με τις φίλες της. Ανοίγω την πόρτα λοιπόν και μένω άναυδος. Η Εύα στημένη τέλεια στα τέσσερα, ανάμεσα σε έναν κύριο μεγάλης ηλικίας και δύο νεαρών, ηλικίας γύρω στα 15-16. Υπέθεσα ότι ίσως ήταν κάποιοι που γνώρισε σε μπαρ και έμεινα αμίλητος στην ίδια θέση. Ο κύριος πίσω της την ξέσκιζε με τρομερή δύναμη και ακούγονταν τόσο τέλεια ο ήχος της εισχώρησης στο μουνί της. Από την άλλη μεριά, τα δυο παιδιά μοίραζαν πίπες στην Εύα, η οποία δε μπορούσε καν να τους γλείψει από το ξέσκισμα του κυρίου.

Δεν κατάλαβαν καν ότι μπήκα και συνέχιζαν ακάθεκτοι. Σε κάποια φάση και ενώ ο μεγάλος κύριος την ξεσκίζει, φωνάζει στα παιδιά…

-    έτσι ξεσκίστε την πουτάνα να μην ξαναργήσει τα κοινόχρηστα.

Ένιωσα τόση καύλα όταν κατάλαβα πως πρόκειται για το διαχειριστή και τα δύο του παιδιά. Ο διαχειριστής λοιπόν φτάνει στην κορύφωση, κρατώντας με τα δύο του χέρια την Εύα από τη μέση ενώ τη γαμούσε στα τέσσερα, βγαίνει και αρχίζει να τη χύνει στο πρόσωπο. Τα παιδιά τότε τη γυρνάνε, ώστε να έχουν την Εύα μπροστά τους με ανοιχτά πόδια. Είχαν και οι δύο αυτές τις πρησμένες πούτσες από τις καύλες που έχουν όλοι τους στο γυμνάσιο. Ο διαχειριστής εξουθενωμένος, κάθεται στον καναπέ και συνεχίζει να τον παίζει. Τα δύο αδέρφια ξεκίνησαν να την βάζουν τις πούτσες τους, ο καθένας από 5 φορές και μετά έπαιρνε θέση ο άλλος αδερφός, μέχρι να φτάσουν στην κορύφωση.

Την ξέσκιζαν με απίστευτη ταχύτητα, κάνοντας την Εύα να τρέμει και να ουρλιάζει από την καύλα. Μετά από λίγα λεπτά, βγαίνουν από το μουνί της Εύας, τη βάζουν να γονατίσει, τη βάζουν να κρατήσει το χαρτί των κοινοχρήστων κοντά στο πρόσωπο και αρχίζουν να τη χύνουν και οι τρεις τους.Copyright protected OW ref: 121296