Τσιγγάνικο τέχνασμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.05 (11 Votes)
Γεια σας. Αποφάσισα να γράψω και εγώ την δική μου ιστορία. Το όνομά μου είναι Μελένια και είμαι 24 χρόνων. Είμαι παντρεμένη από τα  20 μου και μέχρι σήμερα έχω αποκτήσει δύο υπέροχες κόρες. Θα μου πει κάποιος "τόσο μικρή και παντρεμένη και με παιδιά"; Ε... εμείς οι τσιγγάνοι το έχουμε αυτό. Η καταγωγή μου λοιπόν είναι τσιγγάνικη.

Η ιστορία μου θα μας ταξιδέψει περίπου 12 χρόνια πίσω. Ζούσα με τους γονείς μου σε ένα τριάρι διαμέρισμα κάπου στην Αθήνα. Μικρό κοριτσάκι τότε, μοναχοκόρη και η μόνη μου ασχολία ήταν σπίτι - σχολείο, σχολείο - σπίτι. Όταν ήμουν σπίτι, τις περισσότερες ώρες της περνούσα μόνη μου στο δωμάτιο μου, να βλέπω τηλεόραση ή να παίζω με την καλύτερη μου φίλη την Κατερίνα, φυσικά στο δωμάτιο μου. Αυτή ήταν η καθημερινότητα μου μέχρι που ήρθε εκείνη η ημέρα που έμελλε να μου αλλάξει όλο τον εξωτερικό αλλά κυρίως όλο τον  εσωτερικό κόσμο μου. Η μέρα που μου ήρθε για πρώτη φορά περίοδος.

Στην αρχή τρόμαξα αλλά μετά η μητέρα μου μού εξήγησε ότι είναι φυσιολογικό και ότι αυτό σημαίνει ότι μεγάλωσα και ότι πλέον είμαι δεσποινίς.  Ένιωθα πολύ άσχημα. Κλείστηκα στο δωμάτιο μου και δεν έβγαινα σχεδόν καθόλου. Νόμιζα ότι τώρα πια έπρεπε να σταματήσω να παίζω με τα παιχνίδια μου και ότι δεν έπρεπε να κάνω παρέα με την Κατερίνα επειδή αυτή ακόμα δεν είχε περίοδο και συνεπώς ήταν μικρή. Το χειρότερο όμως ήταν ένα βράδυ που κοιμόμουν στο δωμάτιο μου. Ξαφνικά  ξύπνησα  μέσα στην νύχτα. Ένιωθα όλο μου το κορμάκι να καίει σα να είχα πυρετό. Ταυτόχρονα έτρεμα χωρίς να κρυώνω και ανάσαινα με λίγο δυσκολία. Μια πρωτόγνωρη υπέροχη αίσθηση κυρίευσε όλο μου το σώμα χωρίς να ξέρω τι είναι και τι πρέπει να κάνω. Το κορμί μου μόλις είχε  "ξυπνήσει" και μου έστελνε τα πρώτα κύματα καύλας. Νόμιζα ότι είχα αρρωστήσει και ότι είχα πυρετό. Σηκώθηκα να πάω στο δωμάτιο των γονιών μου για να το πω στη μαμά μου. Μόλις έφτασα στο έξω από το δωμάτιο τους άκουσα την μάνα μου να βογκάει και να λέει:

-    Σκίσε με την πουτάνα , σκίσε με!

Άνοιξα λίγο  την πόρτα αθόρυβα και είδα τη μητέρα μου στα τέσσερα και τον πατέρα μου να της καρφώνει το καυλί του στο ξυρισμένο μουνάκι της. Έκατσα ακόμα ένα δύο λεπτά και έφυγα στο δωμάτιο μου. Εκείνο το βράδυ κοιμήθηκα με πολύ δυσκολία.

Οι μέρες περνούσαν και το κορμί μου άρχισε να διαμορφώνεται. Τα βυζάκια μου μεγάλωναν, το μουνάκι μου γέμισε τριχούλες και γενικά άλλαζα. Πλέον δεν έκανα παρέα με την Κατερίνα αλλά με μεγαλύτερες κοπέλες. Οι τσιγγάνοι όπως ξέρετε έχουν πολλά έθιμα. Ένα από αυτά (το πιο σημαντικό) είναι η παρθενιά  της νύφης. Η κοπέλα όταν παντρεύεται πρέπει να είναι παρθένα αλλιώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Σε αυτό τον περιβάλλον μεγάλωσα. Όσο περνούσε ο καιρός όμως τόσο μεγάλωνε και η καύλα μου. Η εικόνα της πούτσας του πατέρα μου δεν έφευγε από το μυαλό μου. Τα βράδια που καύλωνα πολύ, τσιμπούσα τις ρωγίτσες μου, χάιδευα το μουνάκι μου και τρελαινόμουν. Ήθελα επείγοντος πούτσα. Φοβόμουν να βάλω δάχτυλο μέσα μου μην τυχόν και ξεπαρθενιαστώ. Οπότε δεν μπορούσα να ξεκαυλώσω με αποτέλεσμα να αυξάνεται η καύλα και εγώ να χάνω το μυαλό μου. Άρχισα να πηγαίνω έξω από το δωμάτιο των γονιών μου μήπως τους πετύχω να γαμιούνται. Ένα βράδυ τους πέτυχα . Έπεσα στην κλειδαρότρυπα και είδα τη μάνα μου να έχει ανέβει επάνω στην πούτσα του πατέρα μου και να χοροπηδάει.  Αμέσως έβαλα το χέρι μου μέσα από το βρακάκι μου και χάιδευα τα μουνόχειλα μου. Μετά αυτή κατέβηκε και τον πήρε στο στόμα της. Του έκανε τσιμπούκι για κάνα δίλεπτο και έπειτα του ζήτησε να τη γαμήσει από τον κώλο. Στήθηκε στα τέσσερα και είπε… "έλα πουτσαρά μου, άνοιξε μου την κωλοτρυπίδα." Εκεί τα έχασα. Δεν ήξερα ότι και η πίσω τρύπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γαμήσι. Της έφτυσε την κωλοτρυπίδα ακούμπησε το καυλί του στην τρύπα της και ξεκίνησε ένα ανελέητο σφυροκόπημα που δεν είχε σταματημό. Την έκανε να σφαδάζει, να βογκάει και να παρακαλάει να μη σταματήσει. Έβλεπα στο πρόσωπο της την καύλα που ένιωθε. Μετά από κάνα πεντάλεπτο την έχυσε στο πρόσωπο. Έτρεξα και πήγα στο δωμάτιο μου.

Την άλλη μέρα έμαθα από μία φίλη ότι δε μπορείς να ξεπαρθενιαστείς από τον κώλο. Το μεσημέρι αποφάσισα να κάνω ένα μπανάκι. Γδύθηκα και μπήκα κάτω από το ντους. Το καυτό νερό σε συνδυασμό με τις χθεσινές εικόνες που μου ήρθαν στο μυαλό έκανε το μουνάκι μου να κοκκινίσει και να με παρακαλάει να του χώσω μέσα μία τεράστια και χοντρή πούτσα. Άρχισα να χαϊδεύω τα βυζιά μου. Έβαλα το τηλέφωνο του μπάνιου επάνω στο μουνί και γούστα τρέλα.  Αποφάσισα να δοκιμάσω να παίξω με την κωλοτρυπίδα μου. Άρχισα να την χαϊδεύω κυκλικά. Επί τρία περίπου λεπτά της έκανα κυκλικό μασάζ. Μ' άρεσε η αίσθηση. Έπειτα προσπάθησα να βάλω μέσα το δάχτυλο μου αλλά δε μπόρεσα επειδή δε γλίστραγε. Θυμήθηκα. Έφτυσα στα δάχτυλα μου και ξανά ακούμπησα την τρύπα μου. Πίεσα λίγο και το μισό δάχτυλο χάθηκε μέσα μου. Με έτσουξε λίγο και προς στιγμή σταμάτησα. Το καυτό νερό συνέχιζε να πέφτει στις πρησμένες ρώγες μου. Η καύλα τεράστια. Δάγκωσα τα χείλη μου και άρχισα σιγά-σιγά να βάζω και να βγάζω το δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα μου. Περίπου πέντε λεπτά μετά, έγινα πιο χαλαρή και μπαινοβγαίνει με ευκολία. Έβαλα και δεύτερο δάχτυλο. Εκεί τα είδα όλα. Με το ένα χέρι έβαλα το τηλέφωνο του μπάνιου επάνω στο μουνάκι μου και με το άλλο γαμούσα με μανία την κωλοτρυπίδα μου. Μέσα σε ένα λεπτό η κωλοτρυπίδα μου άρχισε να κάνει συσπάσεις γύρω από τα δάχτυλα μου και το μουνάκι μου ξερόχυνε όλη την καύλα που είχα όλο αυτό τον καιρό. Μόλις σταμάτησα να χύνω έπεσα μέσα στην μπανιέρα ξέπνοη με το νερό να πέφτει επάνω μου προσπαθώντας να με συνεφέρει. Ήταν ο πρώτος μου οργασμός.

Είχα βρει επιτέλους έναν τρόπο να σβήνω την καύλα μου χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να χάσω ότι πιο πολύτιμο μπορεί να έχει μία τσιγγάνα. Την παρθενιά της. Οι μήνες περνούσαν και το δάχτυλο το είχα πια συνηθίσει. Δε μπορούσα τώρα να χύνω με ένα η δύο δάχτυλα στον κώλο μου. Χρειαζόμουν κάτι μεγαλύτερο και πιο χοντρό. Χρειαζόμουν μία πούτσα. Οι δύσκολες μέρες επέστρεψαν και οι νύχτες γίνονταν ακόμα δυσκολότερες. Δε μπορούσα να κοιμηθώ. Οι τρύπες μου ήθελαν γαμήσι . Στη γειτονιά υπήρχε ένα sexshop που οπότε περνούσα μ' άρεσε να παρατηρώ τις πλαστικές πούτσες που είχε στην βιτρίνα. Μια μέρα αποφάσισα να το επισκεφθώ. Στην αρχή ήμουν διστακτική μη με δει κανείς, αλλά στην πορεία το ξεπέρασα. Μόλις μπήκα μέσα ο ιδιοκτήτης , έναν  πενηντάρης με έδιωξε κακήν κακώς λέγοντας μου ότι το μέρος δεν είναι για κοριτσάκια της ηλικίας μου. Έκανα κι άλλες προσπάθειες αλλά όλες έπεφταν στο κενό. Έτσι μία μέρα το πήρα απόφαση . Πήγα και του είπα:

-    Σε παρακαλώ μη με διώξεις. Θέλω να αγοράσω ένα τέτοιο (( του έδειξα ενα δονητή). Έχω λεφτά.

-    Γιατί τι θα το κάνεις εσύ στην ηλικία σου;

-    Να εγώ το θέλω…

-    Ναι;…

-    Ε.... για μένα.

Τότε αυτός άρχισε να μαλακώνει.

-    Για σένα;

-    Ναι.

-    Από τώρα ψάχνεις για τέτοια αντί να κοιτάς τα μαθήματά σου;

-    Ναι.

-    Και γιατί δεν βρίσκεις ένα αγόρι;

-    Εγώ θέλω μόνο για την πίσω τρύπα επειδή δεν θέλω να χάσω την παρθενιά μου. Χωρίς να δώσω δικαιώματα σε κανέναν.

Αυτός μόλις το άκουσε αυτό δεν πίστευε στα αυτιά του. Με πλησίασε και άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά λέγοντας μου.

-    Θέλεις αντί για κάποιο αγόρι ή αντί ενός δονητή να σε γαμάω εγώ; Εδώ πίσω έχω το δωμάτιο μου. Έχω και κρεβάτι. Και δεν πρόκειται να το μάθει ποτέ κανένας.

Άρχισε να μου χουφτώνει τον κώλο. Καύλωσα αμέσως. Χωρίς να απαντήσω, πήγε κλείδωσε την πόρτα του μαγαζιού, με πήρε από το χέρι και με οδήγησε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που είχε μία τηλεόραση ένα κρεβάτι και πολλά κουτάκια μπύρας. Κάτσαμε στο κρεβάτι. Με πλησίασε και με φίλησε άγρια και άξεστα στα χείλια χώνοντας τη γλώσσα του όσο πιο βαθιά στο στόμα μου μπορούσε. Με σήκωσε μπροστά του και μου έβγαλε τη μπλούζα. Άρχισε να γλείφει τα βυζάκια μου. Βόγκαγα σα μικρή γατούλα. Συνέχισε να κατεβαίνει  με την γλώσσα του στην κοιλίτσα μου. Με έγλειφε κάτω από τον αφαλό. Κατάλαβα ότι θέλει να μου γλείψει το μουνάκι και τον σταμάτησα.

-    Σε παρακαλώ… όχι το μουνί μου. Τη χρειάζομαι την παρθενιά μου για τον άντρα μου.

Αυτός τότε με γύρισε και με έριξε στο κρεβάτι μπρούμυτα. Έσκυψε, μου άνοιξε με τα χέρια του τα κωλομέρια μου και έχωσε την γλώσσα του μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. Με έκανε να λιώσω από την καύλα. Τούρλωσα των κώλο σαν την πιο έμπειρη πουτάνα κι έτρεμα. Με γύρισε μετά και με ανάγκασε να γονατίσω. Κατέβασε το παντελόνι και πέταξε μπροστά στα μούτρα μου τον πούτσο του. Μόλις τον είδα τρελάθηκα. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα ένα αληθινό ζωντανό καυλί σε τόσα κοντινή απόσταση. Μόλις έναν πόντο μακριά από τα χείλη μου. Ο κύριος Νίκος (έτσι τον έλεγαν) είχε έναν τεράστιο και χοντρό πούτσο και  ένα ζευγάρι μεγάλα τριχωτά αρχίδια να κρέμονται από κάτω. Μαγεύτηκα. Άπλωσα σαν υπνωτισμένη το χέρι μου και το τύλιξα μέσα στην παλάμη μου. Η παλάμη μου δεν έκλεινε από το πάχος της πούτσας. Άρχισα να τον τρομπάρω. Άνοιξα το στόμα μου και τον πήρα μέσα. Ήταν η πρώτη φορά που έβαζα μέσα στο στόμα μου πούτσα. Ένιωσα όλο μου το κεφάλι να ανατριχιάζει. Ξεκίνησα το πρώτο μου τσιμπούκι. Ήμουν λαίμαργη, ήθελα να τον φάω όλο. Δε χόρταινα. Μετά από κάνα δεκάλεπτο με έστησε στα τέσσερα.

-    Ήρθε η ώρα να σε ξεκωλιάσω μικρή, είπε.

Στήθηκα με τον κώλο  τουρλωμένο και έκλεισα τα μάτια μου. Ήρθε πίσω μου, πλησίασε και έβαλε το πουτσοκέφαλο επάνω στην κωλοτρυπίδα μου. Μόλις με άγγιξε με χτύπησε ένα ηλεκτρικό ρεύμα θέτοντας τις αισθήσεις μου σε πλήρη λειτουργία. Πίεσε λίγο και το κεφάλι χάθηκε μέσα. Ένας τεράστιος πόνος με κυρίευσε και έβγαλα μία μεγάλη τσιρίδα που τον φόβισε και σταμάτησε να σπρώχνει.

-    Είσαι καλά;… είπε.

-    Περίμενε… απάντησα.

Σταματήσαμε για λίγο σε αυτή τη στάση για να συνέλθω. Μόλις συνήλθα χωρίς να τον προειδοποιήσω πήρα μία βαθιά ανάσα και με μία απότομη κίνηση της λεκάνης μου προς το μέρος του πήρα όλο το μήκος και το πάχος της ψωλής του μέσα στα έγκατα του κώλου μου. Δε μπορούσε να το πιστέψει. Του ξύπνησα όλα τα ζωώδη ένστικτα και άρχισε να με σφυροκοπά με μανία. Εγώ να φωνάζω από πόνο και καύλα μαζί μέχρι που ο πόνος εξαφανίστηκε η τρύπα μου συνήθισε και πλέον βόγκαγα μόνο από ευχαρίστηση. Με γαμούσε για περίπου ένα τέταρτο μέχρι που τον ένιωσα να φουσκώνει και να λαχανιάζει. Τότε τραβήχτηκε με γύρισε και με έχυσε σε όλο μου το κορμί. Στο πρόσωπο στα βυζιά στην κοιλιά παντού. Μόλις ηρεμήσαμε ντύθηκα και έφυγα.

Ο κύριος Νίκος ήταν ο κρυφός γαμιάς μου για εφτά ολόκληρα χρόνια. Με γαμούσε μόνο από το κώλο σεβόμενος την επιθυμία μου να κρατήσω την παρθενιά μου για τον άντρα μου και βοηθώντας με να σβήνω τις τεράστιες καύλες που είχα. Μαζί του έμαθα πολλά. Τσιμπούκια, χυσίματα , κωλογαμήσια και άλλα. Τελευταία φορά που γαμήθηκα μαζί του ήταν το τελευταίο βράδυ πριν το γάμο μου. Το sexshop το έχει ακόμα και καμιά φορά που είμαι με τον άντρα μου έξω και συναντιόμαστε στο δρόμο μου θυμίζει όμορφα βράδια που πέρασα μαζί του. Τελικά και πούτσα βρήκα να γαμιέμαι και παρθένα και τίμια με βρήκε ο άντρας μου. Αν και την πρώτη  νύχτα του γάμου μας όταν πήγαμε στο ξενοδοχείο να με γαμήσει για να μου πάρει την παρθενιά, όταν στήθηκα στα τέσσερα, η κωλοτρυπίδα μου άνοιξε διάπλατα και έχασκε σαν πηγάδι. Του έκανε εντύπωση και με ρώτησε γιατί είναι τόσο ανοιχτή η κωλοτρυπίδα μου. Τότε εγώ πήρα ένα ναζιάρικα και πουτανίστικο  ύφος και του είπα… "Επειδή θέλει γαμήσι".Copyright protected OW ref: 121079