Η κατάληξη ενός ζευγαριού (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.08 (13 Votes)
Με την Τόνια είμαστε ζευγάρι 8 χρόνια, αρραβωνιασμένοι τα τελευταία 3. Μαζί μάθαμε το σεξ και δοκιμάσαμε διάφορα όλα αυτά τα χρόνια, περνώντας από διάφορες φάσεις όπως όλα τα ζευγάρια σε μακροχρόνιες σχέσεις. Στην αρχή τα βασικά και η επόμενη φάση ήταν να την ξεφτιλίζω, να κυριαρχώ πάνω της. Την έμαθα να τον παίρνει από κώλο και κυρίως να της αρέσει. Την έμαθα να γαμιέται σαν πουτάνα να τον παίρνει άγρια και δυνατά και να ζητάει το σπέρμα μου με την κάθε ευκαιρία. Είχαμε φτάσει σε σημείο να κάνουμε σεξ σε δημόσιο χώρο, να την κατουράω, να τη φτύνω, να χύνω μέσα στον κωλαράκο της και το στόμα της, να δέχεται και λίγες σφαλιάρες, γενικά να γαμιέται χωρίς ντροπές.

Εδώ να σας αναφέρω ότι η Τόνια είναι καστανόξανθη, με καστανά μάτια, περίπου 1.69 και 55 κιλά. Στήθος μέτρια πράγματα, σε μέγεθος πορτοκαλιού δηλαδή. Δε γυμναζόταν με αποτέλεσμα να έχει μία μικρή κοιλίτσα αλλά τίποτα το ιδιαίτερο μιας και ήταν αρκετά αδύνατη. Αυτό που όμως με μάγευε πάντοτε πάνω της είναι ο υπέροχος τουρλωτός κώλος της. Είχε λεπτά πόδια και ένα υπέροχο κωλαράκι που ήταν και το δυνατό της σημείο.

Την τελευταία διετία είμαστε στη φάση cuckold. Όλες οι φαντασιώσεις μας γυρνούσαν γύρω από το να κάνει σεξ με άλλον άντρα, ντυνόταν προκλητικά, τις έδειχνα βιντεάκια ή την έπαιρνα δυνατά και την έβαζα να βλέπει μεγάλες πούτσες κτλ. Επακόλουθο ήταν να κάνει σεξ 2-3 φορές με άλλους και μετά επέστρεφε σε μένα, μου περιέγραφε τι έκανε και κάναμε σεξ σαν τρελοί.

Η ιστορία που θέλω να διηγηθώ ξεκινάει σε ένα σημείο όπου οι φαντασιώσεις μας οργίαζαν. Και στους δύο μας άρεσαν αυτές οι 2-3 περιπέτειες που είχε και φαινόταν ότι αναζητούσαμε το επόμενο στάδιο. Βλέπαμε μαζί μεγάλα καυλιά όταν κάναμε σεξ, η Τόνια ξεκινούσε την λεκτική ταπείνωση μου του στυλ «με τέτοια πρέπει να δοκιμάσω να γαμηθώ, το δικό σου είναι 13 εκατοστά και είναι μικρό, θέλω να με ανοίξουν» κ.ά. Κάπου εκεί ξεκίνησε να μου βάζει και δάχτυλο. Ένα στην αρχή, δύο και τρία στη συνέχεια. Της ξέσκιζα της τρύπες της και φαινόταν ότι χρειαζόταν και άλλο.

Μέσα σε αυτό το μοτίβο, ένα μεσημέρι με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει το απόγευμα έχει να μου διηγηθεί μια ιστορία και ότι έχει πολλές καύλες και να φροντίσω να είμαι σπίτι. Κλασική περίπτωση σκέφτηκα εγώ. Πολλές φορές είτε ο ένας είτε ο άλλος είχαμε καύλες και κανονίζαμε τηλεφωνικά να βρεθούμε να ξεσκιστούμε με μια συγκεκριμένη ιστορία που κάπως κάποιος από εμάς είχε σκεφτεί.

Έτσι λοιπόν το απόγευμα ήμουν σπίτι και την περίμενα καυλωμένος να την ξεσκίσω. Μόλις μπήκε μου λέει πήγαινε ξάπλωσε και περίμενε με να ετοιμαστώ, όπως και έκανα. Έμεινα με το μποξεράκι και τον έπαιζα απ' έξω. Με το ζόρι κρατιόμουνα. Μετά από λίγο ήρθε, ντυμένη με τις γόβες της, μία μικρή καυλωτική μαύρη φούστα που ίσα που έκρυβε το μουνί της και το κωλαράκι της, μία λευκή μπλούζα και την τσάντα της. Από όσο καταλάβαινα θα έβγαινε μετά με τα ρούχα όπως ήταν από το γαμήσι μας, άλλωστε το είχε ξανακάνει. Με γύρισε σε στάση κουταλάκια και άρχισε να μου τον χαϊδεύει καυλωτικά απ' έξω και να μου ψιθυρίζει στο αυτί:

-    Θέλω να σου πω μια ιστορία που νομίζω ότι θα σου αρέσει. Αλλά για  να το κάνω θα πρέπει να κάνεις ότι σου λέω.

Αφού συμφώνησα ξεκίνησε:

-    Για αρχή θέλω να σου δέσω τα χέρια.

Κατέληξα έτσι στα πλάγια με δεμένα τα χέρια στους καρπούς μεταξύ τους. Άρχισε να με χαϊδεύει και από μέσα από το μποξεράκι. Ήμουν πέτρα. Σιγά-σιγά κατέβασε το μποξεράκι μου, ήρθε από πίσω μου και αυτή σε στάση κουταλάκια. Ήμασταν στραμμένοι προς τα αριστερά, το αριστερό της χέρι έπαιζε αργά το καυλί μου, το κεφάλι της ψιθύριζε στο αυτί μου και το δεξί της χέρι πήρε λίγη βαζελίνη και λέγοντας μου…

-    να βάλω λίγο και αυτό εδώ ε;…

άρχισε να χαϊδεύει την τρυπούλα μου και σιγά-σιγά να μπαίνει προς τα μέσα. Υπήρχε όμως ένα κενό ανάμεσα στη μέση της και στον κώλο μου για να μπορεί να βάζει και να βγάζει με άνεση το δάχτυλο της. Ξεκίνησε:

-    Μωρό μου, η κολλητή μου, η Νίκη έκανε μία πουτανιά που θα σου αρέσει.

-    Δηλαδή;… ρωτάω εγώ.

-    Κανόνισε και βγήκε με τον πρώην μου πάλι.

Εδώ να αναφέρω ότι η Νίκη, 1 χρόνο αφού η Τόνια χώρισε τον Αντρέα, πήγε και γαμήθηκε μαζί του παρασυρόμενη από τις περιγραφές της Τόνιας για το καλό γαμήσι που έκανε ο Αντρέας. Μόνο μία φορά, μόνο για την καύλα.

-    Και ο Βαγγέλης;…

ρώτησα εγώ, αναφερόμενος στον επί 4 χρόνια γκόμενο της.

-    Εδώ είναι το καλό μωρό μου.

Του είπε ποιος είναι ο Αντρέας και τι είχανε κάνει και ότι θα έβγαινε μαζί του. Και εκείνος της είπε απλά "κάνε ότι καταλαβαίνεις αλλά θα υπάρξουν και συνέπειες".

-    Και η φίλη σου βγήκε;

-    Βγήκε μωρό μου. Την πρώτη φορά δεν έκανε κάτι, δεν ήταν σίγουρη.

-    Βγήκε και δεύτερη δηλαδή;… ρώτησα έκπληκτος.

-    Και δεύτερη και Τρίτη, μου απάντησε με πονηρό ύφος και συνέχισε: Μετά από τρεις μέρες την ξαναπήρε τηλέφωνο και της πρότεινε να ξαναβγούν. Το ξαναείπε στο Βαγγέλη και η απάντηση ήταν η ίδια… «θα υπάρξουν συνέπειες».

-    Εσένα δε σε ρώτησε τι να κάνει;

-    Με ρώτησε. Προβληματιζόταν ότι αν ξανάβγαινε, ήξερε ότι θα γαμιόταν μαζί του.

-    Και εσύ τι της είπες;

-    Να πάει μαζί του, να πηδηχτεί σαν τσούλα, να το πει στον Βαγγέλη μετά και ότι ο Βαγγέλης δε θα κάνει τίποτα τελικά.

-    Έτσι της είπες ε; Και τι έκανε;

-    Μωρό μου ήθελε να γαμηθεί από πριν. Οπότε πήγε. Και γαμήθηκε τέλεια. Και γύρισε μετά σπίτι και το είπε στον Βαγγέλη. Του είπε ότι έγινε όσο κάνανε σεξ και ότι της άρεσε πολύ και ότι απλά θα πρέπει να το δεχτεί γιατί θα ξαναπάει.

-    Και αυτός τι έκανε;

-    Είχε σαστίσει από την επιθετικότητα της Νίκης. Επιπλέον του άρεσε. Έχυσε τρεις φορές μέσα σε μιάμιση ώρα. Που πριν με το ζόρι το κάνανε μία.

-    Και η τσούλα η φίλη σου τι έκανε; Ξαναπήγε;

-    Ξαναπήγε ναι. Και ξαναγαμήθηκε. Και το βράδυ εκείνο έστειλε μήνυμα στο Βαγγέλη ότι περνάει υπέροχα και ότι θα κοιμηθεί στο σπίτι του Αντρέα για να συνεχίσουν και την επόμενη μέρα.

-    Και ο Βαγγέλης τι είπε;

-    "Θα υπάρξουν και συνέπειες".

-    Και υπήρξαν;

-    Όχι μωρό μου. Γύρισε σπίτι και απλά πηδηχτήκανε όσο η Νίκη του περιέγραφε τι έκανε μαζί του.

-    Καύλα μου. Θα χύσω με την πουτάνα τη φίλη σου. Ζήλεψες και εσύ με την πουτανιά της;

-    Όχι μωρό μου. Το έχουμε κάνει και μαζί αυτό. Απλά είπα να στο πω γιατί τώρα είμαστε δύο που ξενογαμιόμαστε. Και θα μπορούμε να βγαίνουμε μαζί έξω και να φλερτάρουμε και να πηδιόμαστε σε ξενοδοχεία σαν πουτάνες.
-    Καύλα μου θα χύσω με την καριόλα τη φίλη σου και σένα.

Εκείνη τη στιγμή ακούμπησε στην τρύπα μου ένα αντικείμενο που μετά κατάλαβα ότι ήταν ο δονητής της. Άρχιζε να το βάζει μέσα και σιγά-σιγά να το βάζει και να το βγάζει.

-    Καργίολα… τι μου κάνεις; Θα χύσω με την πουτάνα τη φίλη σου, θα γαμιέστε και θα γυρνάτε στους άντρες σας να σας γαμάνε και αυτοί μετά, θα χύσω...

και αρχίζω να χύνω, με δεμένα χέρια στην αγκαλιά της γυναίκας μου που μου βάζει ένα δονητή στον κώλο. Είχα έναν από τους πιο έντονους οργασμούς ποτέ. Έκανα να γυρίσω, όταν τελειώσαμε και τότε μου ψιθύρισε…

-    κάτσε δεν τελειώσαμε ακόμα…

και συνέχισε να μου βάζει λίγο-λίγο το δονητή μέσα μου και να μου τον παίζει με το άλλο χέρι ξανά.

-    Μωρό μου με νεύριασε. Γιατί ξαναπήγε με τον πρώην μου; Και αυτό σημαίνει ότι τον ήθελε από πιο παλιά που τα είχαμε. Και για αυτό και εγώ έστειλα μήνυμα στο Δημήτρη.

-    Σε ποιον Δημήτρη; Τον πρώην της;

-    Ναι μωρό μου. Οφθαλμόν αντί οφθαλμού. Και θυμάσαι τι είχαμε δει ε;

Ξαφνικά πάγωσα. Το καυλί μου άρχισε να παίρνει την ανιούσα πάλι. Παλιότερα είχαμε δει φωτογραφίες του Δημήτρη, του πρώην της Νίκης στον υπολογιστή της (μου τον είχε δώσει για φτιάξιμο), γυμνές φωτογραφίες του. Τον είχε κάπου στα 19 εκατοστά και μάλλον λίγο πιο χοντρό από μένα. Όλο τον καιρό ψάχναμε κάποιον έμπιστο με μεγάλη ψωλή να μου γαμάει την Τόνια και ήταν κάτω απ’ τη μύτη μας!

-    Ναι μωρό μου θυμάμαι. Και τι έγινε;

-    Βγήκαμε. Καλά δεν έκανα;

-    Τέλεια έκανες. Τι έγινε που βγήκατε?

Ο πούτσος μου ξανάγινε πέτρα. Ο δονητής ήταν όλος μέσα και έξω και μέσα. Με είχε τρελάνει η καριόλα μου.

-    Εγώ μωρό μου δεν ήμουν τόσο συγκρατημένη. Πήγα σπίτι του από το πρώτο βράδυ. Μου πρότεινε να ανέβουμε για ένα ποτό και ακολούθησα. Έκανα καλά;

-    Καλά έκανες μωρό μου. Και γαμηθήκατε; Σε ξέσκισε με το παλούκι του;

-    Ναι μωρό μου. Εκεί που καθόμασταν αρχίσαμε να πλησιάζουμε όλο και πιο πολύ μέχρι που φιληθήκαμε. Με χούφτωνε και σιγά-σιγά έβγαλα το φόρεμα μου και κατέβηκα στο καυλί του. Ήθελα να το γευτώ, για σένα, για τη Νίκη, για μένα. Του τον πήρα στο στόμα, τον καύλωσα και μετά με γάμησε από παντού.

-    Τι εννοείς από παντού; Σε πήρε και από κώλο;

-    Ναι μωρό μου με πήρε. Θυμάσαι εκείνο το βράδυ που «κοιμήθηκα στη Νίκη»; Ήμουν σπίτι του και με γάμησε 4 φορές, τις δύο από κώλο. Και η αλήθεια είναι ότι με ξεκώλιασε μωρό μου, είναι πολύ μεγαλύτερος από σένα. Έχω και κάποιες φωτογραφίες να σου δείξω και ένα βίντεο, θέλεις;

Ήθελα σαν τρελός. Ότι ονειρευόμασταν ως τότε είχε γίνει. Μία μεγάλη ψωλή να ξεσκίζει την κοπέλα μου σαν πουτάνα.

-    -Ναι μωρό μου… θέλω.

-    Υπάρχει ένας όρος όμως μωρό μου. Θα σε γαμήσω πιο γρήγορα με δονητή, άλλωστε βλέπω ότι σου αρέσει.

-    Πάρε με καύλα μου ναι. Δείξε μου το βίντεο.

-    Περίμενε. Πρώτα πρέπει να πάρεις μέσα σου αυτό. Γύρνα να το δεις.

Γυρνάω και τι να δω; Κάτω από τη φουστίτσα που φορούσε έκρυβε ένα στραπόν. Η καύλα μου με τις γόβες της, το προκλητικό ντύσιμο και ένα στραπόν.

-    Θέλω όμως να το πιάσεις, να το νιώσεις όλο όπως έκανα κι εγώ με το Δημήτρη.

Σηκώθηκε και έφερε το μουνάκι της από πάνω μου. Έσταζε. Την καύλωνε κι αυτή όλη η φάση. Μου έβαλε τον πλαστικό πούτσο στα χέρια να τον ψιλαφίσω. Είχα σαστίσει. Την κοιτούσα και την έβλεπα να έχει πάρει μια έκφραση εκδίκησης, σα να θέλει να με ταπεινώσει. Ξαφνικά άρχιζε να το πιέζει στο στόμα μου, χωρίς να με προειδοποιήσει, μέχρι που μου το έβαλε μέσα. Με μπούκωνε και μου έλεγε «δείξε μου πόσο θέλεις να δεις το βίντεο μαλακάκο μου που γαμιέμαι με άλλον». Τον έβγαλε από το στόμα μου έβαλε προφυλακτικό στο στραπόν, μου έδεσε τα χέρια στο πόδι του κρεββατιού και μετά μου έδεσε και τα δυο πόδια μου μεταξύ τους. Η όλη φάση με είχε καυλώσει απίστευτα. Σταμάτησε να ασχολείται με το καυλί μου και έβαλε τα χέρια της στα «καπούλια» μου, όπως την έπιανα και εγώ όταν την γαμούσα κουταλάκια. Άρχισε να μπαίνει μέσα μου σιγά-σιγά μέχρι που το βύθισε όλο και σιγα-σιγα επιτάχυνε. Μετά από λίγο με γαμούσε κυριολεκτικά. Διέκοψε. Έψαξε το κινητό της και μου το τοποθέτησε μπροστά μου. Μία φωτογραφία με την Τόνια και ένα τεράστιο καυλί πάνω στο πρόσωπο της.

-    Αυτό έφαγα σε όλες μου τις τρύπες μωρό μου.

Συνέχισε να με γαμάει. Το καυλί μου ήταν πέτρα και κουνιόταν μαζί με το υπόλοιπο σώμα μου στο ρυθμό που μπαινόβγαινε μέσα μου η Τόνια.

Δεύτερη φωτογραφία. Η Τόνια πνιγμένη σε χύσια. Πολλά χύσια.

-    Και αυτό έγινε όταν έχυσε... μου ψιθύρισε.

-    Καύλα μου σε έκανε χάλια. Είναι τεράστιο το καυλί του. Δείξε μου το βίντεο.

Μου βάζει μπροστά το κινητό και το βίντεο να παίζει: Η Τόνια με την υπέροχη κωλάρα της στα 4, στο πάτωμα, το στήθος της να ακουμπάει κάτω με αποτέλεσμα ο κώλος της να είναι πλήρως εκτεθειμένος. Ένα καυλί 19 εκατοστά να τη σφυροκοπάει άγρια και δυνατά και η ίδια να ουρλιάζει. Έσκουζε από τον πόνο και ταυτόχρονα παρακαλούσε το Δημήτρη να μη σταματήσει: «Ξεκώλιασε με, σκίσε με γαμιά μου, τόσο βαθιά δεν έφτασε κανείς». Και μετά μου ψιθυρίζει στο αυτί «και το αποτέλεσμα» και μου δείχνει μια νέα φωτογραφία με την Τόνια να κρατάει ανοιχτό τον κώλο της και η τρύπα της να στέκει ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗ. Στον έκανα τάλιρο που λέμε; Αυτό ακριβώς.

Μου άφησε εκεί το κινητό να βλέπω την τεράστια τρύπα της και συνέχισε να με γαμάει. Δεν το πίστευα. Ότι ακριβώς είχαμε φαντασιωθεί το είχε κάνει πραγματικότητα η τσουλάρα μου. Με γύρισε μπρούμυτα και άρχισε να με γαμάει με δύναμη. Αναγκάστηκα να παραδεχτώ στον εαυτό μου ότι μου άρεσε και απλά τη διευκόλυνα στις κινήσεις της.

Ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι. Δεν περιμέναμε κανέναν. Η Τόνια σταματάει, βγαίνει από μέσα μου και μου λέει…

-    ήρθε να με πάρει. Ίσως αργήσω να γυρίσω, μη με περιμένεις.

Μου λύνει τα χέρια, παίρνει το κινητό της, βγάζει το στραπόν και φεύγει. Με είχε γαμήσει μόλις, με είχε ξεφτιλίσει και θα πήγαινε να ξαναγμηθεί με το Δημήτρη. Είχα σαστίσει. Με τα πολλά ελευθερώθηκα και της έστειλα μήνυμα. Μου απάντησε «Τα κατάφερες βλέπω να ελευθερωθείς γρήγορα ε; Συγγνώμη που έφυγα έτσι αλλά καταλαβαίνεις. Πήγαινε στο μπάνιο και παιξ’ τον δυνατά να χύσεις. Καληνύχτα». Την πήρα τηλέφωνο αλλά μου το έκλεισε. Σαστισμένος πήγα στο μπάνιο και έκανα ότι μου είπε.

Μόλις τελείωσα έκανα ένα μπάνιο και ξάπλωσα να ξεκουραστώ. Ήμουν σε ανάμενα κάρβουνα. Ήθελα τόσο πολύ να ξέρω τι γίνεται. Λαγοκοιμήθηκα λίγο. Ξαναξύπνησα. Έτσουζε ο κώλος μου. Την ξαναπήρα τηλέφωνο. Μου το ξανάκλεισε. Το πήρα απόφαση και έπεσα να ξεκουραστώ. Κάπου στις 5 το πρωί την κατάλαβα ότι γύρισε. Ήρθε και ξάπλωσε ολόγυμνη δίπλα μου. Πήγα να την αγκαλιάσω και μου αρνήθηκε λέγοντας μου…

-    θα τα πούμε αύριο μωρό μου. Με γάμησε 4 φορές δεν αντέχω άλλο. Αν θες να τον παίξεις έχω ένα βίντεο στο κινητό μου.

Σηκώθηκα με λαχτάρα να δω το βίντεο. Πάλι ένα μικρό κάπου στο μισό λεπτό. Η Τόνια ανάσκελα, τα πόδια της τεντωμένα πάνω και στις 45 μοίρες περίπου και ο Δημήτρης να την ξεμουνιάζει. Έβλεπα τη λεπτομέρεια, τον πούτσο του ολόκληρο να μπαίνει στο μουνί της μέχρι τέρμα. Τα χέρια του τα είχε περάσει από τα πλάγια κάτω από τον κώλο της και την κρατούσε σφιχτά από εκεί. Μπαινόβγαινε με μανία μέσα της σα να ήθελε να την ανοίξει. Το μουνάκι της έχυνε, ήταν γεμάτο υγρά και η πούτσα του, κανονικό στειλιάρι μπαινόβγαινε με δύναμη.

Δεν κρατήθηκα. Πήγα τουαλέτα. Μέσα σε δύο λεπτά είχα τελειώσει και πάλι.

Συνεχίζεται…Copyright protected OW ref: 121079