Το γαμήσι της θείας μου στο club

Δημοσιεύθηκε από Iwannhsoidipodas
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.65 (13 Votes)
Γεια σας φίλοι και φίλες. Εδώ και καιρό διάβαζα τις ιστορίες σας και είπα να γράψω κι εγώ τη φορά που είδα την θεία μου να γαμιέται.

Η θεία μου γενικά ήταν χαμηλών τόνων γυναίκα, δε ντυνόταν προκλητικά η να ξενοπηδιέται. Πριν περίπου ένα χρόνο όμως, μάλωσε με τον άντρα της άσχημα και έκανε μια μικρή επανάσταση, δηλαδή αλλαγή στα ρούχα της στα μαλλιά της κλπ. Η θεία μου είναι μια γυναίκα με κάστανα μαλλιά που φτάνουν ως τον ώμο, έχει μικρά βυζάκια, σχετικά ψηλή, με ωραία πόδια, αδύνατη στα κιλά, αλλά το δυνατό της σημείο είναι το υπέροχο κωλαράκι της. Μη σας κουράζω με λεπτομέρειες, ξαφνικά άρχισε να ψωνίζει μικρές φούστες, δερμάτινα κολλάν, μικρές προκλητικές μπλούζες και επίσης από τις κιλότες πήγε στα στρινγκάκια. Άρχισε να βγαίνει με τις φίλες της και να γυρνάει αργά κάτι που δεν έκανε συχνά.

Μια μέρα είπα να την ακολουθήσω να δω τη σέξι θεία μου να χορεύει σε κάνα κλαμπάκι. Στην αρχή ήταν η θεία μου και μια φίλη και απλά έπιναν το ποτό τους. Μετά από λίγη ώρα το μαγαζί γεμάτο κόσμο. Ήταν στο τέταρτο ποτό. Δεν το άντεχε πολύ και την έβλεπα που χόρευε και παραπατούσε λίγο. Εκείνο το βράδυ (την έβλεπα όταν ντυνόταν) φορούσε ένα τοπάκι που απλά κάλυπτε τα βυζιά και άφηνε την κοιλίτσα ελεύθερη, χωρίς σουτιέν, από κάτω φορούσε ένα κόκκινο κορδόνι που το είχα χύσει και δεν το είχε πλύνει. Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι το είχε καταλάβει ότι ήταν υγρό, το μύρισε κιόλας και το διάλεξε. Από κάτω φορούσε ένα δερμάτινο κολάν και ψηλοτάκουνες γόβες.

Χόρευε με τη φίλη της μέχρι που άρχισαν να τις κολλάνε δύο τύποι. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα τους έδειξαν ότι δεν ενδιαφέρονται, όμως μετά από μερικά ακόμα ποτά, μερικά κερασμένα από αυτούς και οι δύο τους ήταν μεθυσμένες. Εγώ ήλπιζα σαν τρελός να δω τη θεία μου να πηδιέται με έναν άγνωστο. Η φίλη της θείας μου δεν άντεχε άλλο και προσπαθούσε να την πείσει να φύγουν, αλλά τελικά έφυγε μόνη της και η θεία μου έμεινε. Μετά από λίγη ώρα άρχισε να χορεύει μόνη της και άρχισε να της κολλάει ένας από τους άλλους πριν. Ο άλλος δεν ξέρω που πήγε. Άρχισαν να χορεύουν έντονα τα φώτα να είναι σχεδόν σβηστά και όλοι να είναι κομμάτια. Άρχισε σιγά-σιγά να την χουφτώνει στην αρχή, πέρασε το χέρι του από τον κώλο της και μετά από το μουνί της.

Σε λίγα δευτερόλεπτα βλέπω τη θεία μου κολλημένη με τον κώλο της πάνω του και το χέρι του μέσα από το κολλάν στο μουνί της να κουνιέται γρήγορα. Ήταν καυλωμένη όσο δεν πάει. Σε κάποια στιγμή την παίρνει από το χέρι και πάνε σε μια σκοτεινή γωνία, τη ρίχνει στα γόνατα και ανοίγει το παντελόνι του. Εγώ πάω σε σημείο που τα βλέπω όλα, αλλά όχι τόσο καλά. Η θεία στην αρχή βάζει μόνο το κεφαλάκι στο στόμα της και αυτός της τον βάζει στο στόμα όσο μπορούσε να πάρει. Άρχισε να της γαμάει το στόμα γρήγορα ώσπου τη σηκώνει και της βγάζει το κολλάν. Δεν πίστευα στα μάτια μου ότι η θεία μου όχι απλά πηδιέται με έναν άγνωστο, αλλά το ότι πηδιόταν σε μαγαζί και ήταν χωρίς καν το κολλάν της. Αυτός της βγάζει το κολλάν με λίγη δυσκολία στις γόβες και την αφήνει μόνο με το κορδόνι της. Μετά της τραβάει και το τοπάκι αλλά η θεία μου με τόσο που είχε πιει δεν καταλάβαινε τίποτα παρά μόνο την ηδονή και εγώ βλέπω τη θεία μου με ένα κορδόνι και γόβες μόνο. Ξαφνικά αυτός της υγραίνει το μουνάκι της και της τον βάζει σιγά-σιγά μέσα. Εκείνη έχει κλειστά τα μάτια και απλά το απολαμβάνει. Αυτός αρχίζει να τη γαμάει όσο πιο δυνατά μπορεί μέχρι που σε κάποια φάση τη βάζει να σκύψει και τη χύνει σε όλο το πρόσωπο. Μετά πήρε το κολλάν της και το τοπάκι και τα πέταξε μέσα στον κόσμο και είχε μείνει η θεία μου γυμνή μόνο με ένα κορδόνι και χύσια στο πρόσωπο μέσα σε ένα γεμάτο κλαμπ που όλοι ήταν τύφλα.

Αν σας άρεσε η ιστορία και η αφήγηση πείτε μου να σας γράψω τη συνέχεια!Copyright protected OW ref: 120786