Δική σου

Δημοσιεύθηκε από Semeli247
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.21 (17 Votes)
Το μήνυμα ήταν το εξής: Σε περιμένω!

Τον ήθελα τρελά. Στη σκέψη του και μόνο κάθε πόρος του κορμιού μου ανταποκρινόταν στην επιθυμία μου για εκείνον. Το μήνυμα ήταν σαφές. Σίγουρα κατάλαβε. Τον περίμενα ανυπόμονα. Ήμουν δική του και το ήξερε. Έφτιαξα τα μαλλιά μου μια  μακριά αλογοουρά. Φόρεσα τα μαύρα εσώρουχα που τόσο του αρέσουν... τάνγκα και το πλούσιο στήθος μου να ξεχειλίζει απ' το σουτιέν. Τα χείλη μου κατακόκκινα, όπως  τα νύχια των χεριών και των ποδιών μου. Όπου να' ναι θα έφτανε.

Κάθισα με τα γόνατα στο πάτωμα μπροστά απ' την πόρτα. Άκουγα βήματα στις σκάλες. Εκείνος ήταν. Ξεκλείδωσε. Το στήθος μου ανεβοκατέβαινε ρυθμικά. Μπήκε μέσα και με κοίταζε. Περιεργαζόταν αυτό που έβλεπε. Τον κοίταξα κατάματα και δάγκωσα τα χείλη μου.

-    Πλησίασε…

του είπα. Χωρίς να πει λέξη ήρθε μπροστά μου. Κοιτώντας τον στα μάτια του ξεκούμπωσα το παντελόνι. Πρώτα το κουμπί και μετά αργά και βασανιστικά το φερμουάρ. Έφερα το πρόσωπό μου πιο κοντά στο εσώρουχό του. Το φούσκωμα ήταν εμφανές. Μύριζα την πούτσα του. Μύριζε καύλα. Κατέβασα το εσώρουχό του. Ήθελα σαν τρελή την υπέροχη γεύση του στο στόμα μου. Η ψωλάρα του πετάχτηκε. Δεν έχασα χρόνο. Με τη γλώσσα μου αργά ξεκίνησα να του τη γλείφω. Κάθε σπιθαμή της. Πιπίλησα το κεφαλάκι του. Η ανάσα του βαριά.

-    Θέλω να γαμήσεις το στόμα μου, του είπα.

-    Βάλε τα χέρια πίσω απ' την πλάτη σου.

Έβαλα τα χέρια πίσω απ' την πλάτη μου. Σιγά-σιγά έμπαινε στο στόμα μου. Μούγκριζε. Μούγκριζα μαζί του. Ρυθμικά μπαινόβγαινε μέσα στο στόμα μου. Τραβήχτηκα. Του την έφτυσα. Ξανά μέσα στο στόμα μου. Πιο άγρια αυτή τη φορά. Πιο βαθιά. Τα μάτια του γυάλιζαν. Με γαμούσε κανονικά. Η καύλα μου στα ύψη. Τα χύσια μου έτρεχαν ανάμεσα στα μπούτια μου.

-    Παρ’ τον όλο καργιολίδι…

και μου τον χώνει όλο μέχρι το λαρύγγι. Μουγκρίζω σα ζώο, αλλά απ’ την καύλα μου για την ψωλάρα του. Βάζω τα χέρια μου στον κώλο του για να τον σπρώξω πιο μέσα. Βγαίνει απότομα. Με χαστουκίζει άγρια. Το κεφάλι μου γυρίζει.

-    Σου είπα να κουνήσεις τα χέρια σου μαλακισμένη;

Του χαμογελάω σαν πουτάνα. Μεγάλο μέρος του κραγιόν μου έχει μεταφερθεί στην πούτσα του. Με ξαναχαστουκίζει ακόμα πιο άγρια και με φτύνει στο πρόσωπο. Με το χέρι του τρίβει τα σάλια του σε όλο μου το πρόσωπο. Γλείφω το χέρι του λυσσασμένα. Μου τον χώνει όλο μέχρι τη ρίζα. Με γαμάει ανελέητα, μου σκίζει το στόμα. Με το χέρι του τραβάει δυνατά την κοτσίδα μου προς τα πίσω. Με ξαναφτύνει και μου παίζει πουτσοσκάμπιλα.

-    Καριόλη με τρελαίνεις.

-    Ξέκωλο πουτανί.

Με σπρώχνει και πέφτω ανάσκελα στο πάτωμα. Βγάζει ό,τι ρούχα του 'χουν απομείνει και έρχεται κατευθείαν πάνω μου. Κάθεται στο στόμα μου και μου το γεμίζει με τα αρχίδια του. Τρίβεται δυνατά και γρήγορα.

-    Φα’ τα μαλακισμένο. Ρούφα τα.

Χωρίς να μπορώ να παίρνω ανάσα τον ικανοποιούσα. Παράλληλα η λεκάνη ανεβοκατέβαινε μόνη της ρυθμικά. Χτυπιόμουν στο πάτωμα και δε μπορούσα να πάρω ανάσα. Κατεβαίνει από πάνω μου και με γυρίζει αμέσως μπρούμυτα. Ξανά ανεβαίνει πάνω μου και μου τον χώνει κατευθείαν στο μουνί. Με ξεσκίζει πισωκολλητά. Ουρλιάζουμε σα ζώα. Σίγουρα ακουγόμαστε σε όλη την πολυκατοικία. Με το πόδια του μου πατάει το κεφάλι στο πάτωμα. Έχω υποταχθεί πλήρως σε εκείνον. Στην καύλα. Χύνω ασταμάτητα. Χύνει σχεδόν αμέσως μέσα μου.

Συνεχίζεται...Copyright protected OW ref: 118417