Η Περιπέτεια του Μιχάλη και της Μαρίας (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από archaman
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.44 (17 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Η Περιπέτεια του Μιχάλη και της Μαρίας (1ο μέρος)

Έφυγα από το δωμάτιο και πήγαινα προς το ασανσέρ. Στα μάγουλά μου έτρεχαν δάκρυα, και μέσα μου έβραζα από θυμό. Γύρω μου υπήρχαν πολλοί που με κοιτούσαν με θλίψη. Κατάλαβα πως γνώριζαν τι γινόταν αυτή την στιγμή στην αίθουσα συσκέψεων. Όλοι ήξεραν για τη Μαρία και των Γιάννη όλο αυτό τον καιρό; Τελικά καλά λένε πως ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος. Καθώς έφτασα στο ασανσέρ, ο Αντώνης, ο εξηντάρης καθαριστής της εταιρίας, ήρθε κοντά μου.

Ο Αντώνης πάντα με έκανε να γελάω κάθε πρωί. Ήταν ένα από τα καλύτερα άτομα που ήξερα. Τον συμπαθούσα παρά πολύ. Είχε άσπρα μαλλιά που του έδιναν κύρος και παρ’ όλο που ήταν απλώς καθαριστής όλοι τον σεβόντουσαν.

-    Κύριε Μιχάλη, καταλαβαίνω πως νιώθετε αυτή την στιγμή. Πολοί από εμάς ήξεραν για το ότι έκανε ο Γιάννης στη γυναικά σας και... ελπίζω αυτό να σας βοηθήσει.

Κρατούσε ένα στικάκι.

-    Ο Γιάννης τα βιντεοσκοπούσε όλα. Αν μάθει ότι σας έδωσα αυτό, θα με απολύσει στα σίγουρα και μπορεί να μην σταματήσει καν εκεί. Το πήρα από τον υπολογιστή του χθες. Τον είχε αφήσει ανοιχτό. Το χρησιμοποιεί όταν η «κατάκτηση» του θέλει να σταματήσει. Έχει πείθω και μπορεί να κάνει τις γυναίκες ότι θέλει. Η Μαρία δεν είναι η πρώτη του και σίγουρα όχι τελευταία. Σε σέβομαι και σε θαυμάζω πολύ Μιχάλη. Παρόλο το μικρό της ηλικίας σου είσαι ένα από τα πιο σοβαρά και αξιοθαύμαστα άτομα που ξέρω. Όλοι στο τμήμα, σου είναι πιστοί. Όλοι λατρεύουν να δουλεύουν μαζί σου, επειδή είσαι σωστός και φέρεσαι σε όλους με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Ο Γιάννης από την άλλη... θέλω πολύ να σου μιλήσω για κάτι, αλλά δεν νομίζω πως είναι ώρα τώρα.

-    Τι να μάθω Αντώνη; Ότι η γυναίκα μου είναι η τσάμπα πουτάνα του Γιάννη; Η τσούλα του; Αυτή τη στιγμή γαμιέται κι εγώ δεν ξέρω με πόσους άντρες στο δωμάτιο συνελεύσεων. Και λέει πως το κάνει για να πάρω προαγωγή. Ενώ ξέρει, της έχω πει παλιότερα, πως ο Γενικός Διευθυντής και η επιτροπή έλεγχου κάνει της προαγωγές και τις αυξήσεις. Ο Γιάννης δεν έχει να κάνει με την αύξηση και την προαγωγή μου, πόσο μάλλον για το μπόνους. Της αρέσει αυτό που γίνεται εκεί μέσα. Δεν έχω γυναικά, έχω την τσούλα του Γιάννη. Η μάλλον ούτε κι αυτό. Απλώς τυγχάνει να μένει μαζί μου για έναν διεστραμμένο λόγω που δεν καταλαβαίνω. Με πρόδωσε η γυναικά μου, το αφεντικό μου και όλοι οι συνάδελφοι μου που είτε την πήδηξαν είτε γνώριζαν και δε μιλούσαν.

-    Και να σου λέγαμε κάτι δε θα το πίστευες. Το μόνο που θα γινόταν θα ήταν να χάσουμε την δουλειά μας, στην καλύτερη. Θέλαμε στοιχειά. Κοίτα… το μόνο που σου ζητάω είναι να δεις τα βίντεο. Όλες είναι με χρονολογική σειρά. Προσπαθούσε να τη ρίξει για πάνω από 10 μήνες από τότε που ξεκίνησες να δουλεύεις εδώ. Τελικά έπεσε από την πείθω του, τις ικανότητες του και ίσως και ναρκωτικά.  Ναρκωτικά που θα την έκαναν να θέλει να τον ευχαριστήσει. Να σου πω την αλήθεια δεν είχε καμιά ελπίδα από το να μην πηδηχτεί με τον Γιάννη. Πάντα καταφέρνει να γαμάει την γυναικά που θέλει. Απλώς μην κανείς κάτι βιαστικά. Πολλοί από εμάς θέλουμε να σου μιλήσουμε.

-    Τι θέλετε να μου πείτε;

-    Δεν είναι ούτε η ώρα ούτε το μέρος κατάλληλο.

-    Αντώνη, πόσο καιρό; Πόσο καιρό γίνεται αυτό πίσω από την πλάτη μου; Πόσο καιρό ζω αυτήν την ψεύτικη ζωή με την Μαρία; Πόσο καιρό την έχω χάσει;

-    Οι κασέτες είναι με ημερομηνίες, Μιχάλη. Είναι κοντά στην πρώτη φόρα. Δεν πρόλαβα χθες να βάλω όλα τα βίντεο, είχε κι αλλά. Αλλά πίστεψε με, θα κάνω ότι μπορώ να πάρω και τα υπόλοιπα. Και ας γίνει ότι είναι να γίνει.

Πήρα το στικάκι και γύρισα να φύγω, όταν η γραμματέας μου, η Τζένη με πλησίασε. Είχε δάκρυα στα μάτια της. Είχε έρθει από το δωμάτιο που ήταν αυτή την στιγμή η γυναικά μου και γαμιόταν. Με αγκάλιασε και μου ψιθύρισε πως θέλει να μου μιλήσει σύντομα για κάτι. Είχε κάτι σημαντικό να μου πει. Κοίταξε τους καρπούς μου που είχαν αίματα, και με πήρε από το χέρι και με πήγε σε ένα γραφείο. Άνοιξε ένα κουτί πρώτων βοηθειών και άρχισε να περιποιείται την πληγές μου. Καθώς της κοίταζα είδα το βλέμμα της να είναι ανήσυχο. Με κοίταξε και μου είπε τρομαγμένα.

-    Μιχάλη, σχεδόν φαίνεται το κόκκαλο... πρέπει να πας νοσοκομείο!

-    Είμαι καλά. Δεν πονάω καθόλου εκεί.

-    Μιχάλη πρέπει να καλέσω ασθενοφόρο…

και πήγε να φύγει. Της έπιασα το χέρι.

-    Δεν χρειάζεται. Περιποιήσου εσύ της πληγές και μην ανησυχείς. Η καρδία μου έξαλλου είναι πολύ χειρότερα.

Με κοίταξε για λίγο και μετά αφού είδε πως ήμουν ανυποχώρητος αναστέναξε και άρχισε να περιποιείται την πληγές μου. Κανείς μας δε μιλούσε. Αφού έκανε ότι μπορούσε μου έδεσε τους καρπούς με επιδέσμους και έκανε να φύγει.

-    Τι ήθελες να μου πεις;

-    Θα σου πω την Δεύτερα αν είναι. Τώρα θέλω να ηρεμήσεις και να μην κανείς βιάστηκες κινήσεις.

-    Όλοι αυτό μου λέτε!

-    Μάλλον κάτι ξέρουμε παραπάνω…

και μου χαμογέλασε θλιμμένα πριν φύγει από το γραφείο. Μόλις έμεινα μόνος κοίταξα τους επιδέσμους στα χεριά μου. Μου τους είχε δέσει προσεχτικά. Ακόμα και τώρα δεν πονούσα. Σχεδόν δεν ένιωθα τίποτα έκτος τον πόνο στην καρδία μου. Ήταν αβάστακτος!

Έφυγα από το πάρτι και πήγα στο αμάξι. Μόνο στην σκέψη ότι πριν λίγες ώρες εδώ μέσα ήμουν ευτυχισμένος έβαλα τα κλάματα ξανά. Δεν ξέρω πόση ώρα έκλαιγα. Όταν συνήλθα κάπως έβαλα μπρος το αμάξι για να γυρίσω σπίτι. Κατάφερα να φτάσω σώος, κάτι που δεν περίμενα. 2 φορές παραλίγο να τρακάρω. Όχι πως θα είχε και μεγάλη σημασία αν πάθαινα κάποιο ατύχημα. Δε θα λυπόταν και κανείς.

Λίγο πριν πάω σπίτι σταμάτησα σε ένα διανυκτερεύων κατάστημα και πήρα δυο μεγάλα μπουκάλια βότκα. Όταν έφτασα σπίτι, έβγαλα το σακάκι μου πήρα ένα μεγάλο ποτήρι, το γέμισα βότκα και έκατσα στο σαλόνι χωρίς να ανάψω τα φώτα.

Σκεφτόμουν όλα όσα έγιναν τον τελευταίο χρόνο, τη συμπεριφορά της γυναίκας μου και ένιωσα σαν ηλίθιος που δεν υποψιάστηκα τίποτα. Τόση εμπιστοσύνη της είχα που εθελοτυφλούσα τελείως. Αφού ήπια τη βότκα έβαλα και δεύτερο και μετά σηκώθηκα και ανέβηκα στην κρεβατοκάμαρα. Ξάπλωσα με τα ρούχα και προσπάθησα να κοιμηθώ. Όμως δε μπορούσα. Όποτε έκλεινα τα μάτια μου έβλεπα την Μαρία να γαμιέται με το Γιάννη και την παρέα του. Να αναστενάζει και να απολαμβάνει όσο δεν αναστέναζε και απόλαυσε μαζί μου. Να έρχεται στον έναν οργασμό μετά τον άλλον. Να κάνει πράγματα με αυτούς που μαζί μου δεν ήθελε ούτε να τα συζητήσει. Σηκώθηκα με δάκρυα στα μάτια. Έπρεπε να μάθω πως ξεκίνησε όλο αυτό. Κατέβηκα και πήγα πάλι στο σαλόνι. Έβαλα άλλο ένα ποτήρι βότκα. Έβγαλα από την τσέπη μου το στικάκι. Το στικάκι που περιείχε όλη την προδοσία της γυναίκας που αγάπησα, σε βίντεο για να δουν όλοι.

Πήρα το λάπτοπ μου και το έβαλα στα πόδια μου και έβαλα το στικάκι. Τα βίντεο όπως μου είχε πει και ο Αντώνης είχαν ημερομηνίες πάνω. Βρήκα το βίντεο με την πιο παλιά ημερομηνία και το έβαλα. Ήταν περίπου πριν ένα χρόνο. Η Μαρία και ο Γιάννης μιλούσαν στο γραφείο, στη δουλειά. Το πρόσωπο της φαινόταν αναψοκοκκινισμένο σαν να είχε πιει λιγάκι παραπάνω. Ο Γιάννης της έλεγε πως τα πάω καλά στη δουλειά αλλά θα μπορούσε να με βοηθήσει να πάρω προαγωγή πιο γρήγορα. Η Μαρία τον ρώτησε τι έπρεπε να κάνει.

Η κάμερα κουνούσε μερικές φορές και κατάλαβα πως υπήρχε και κάποιος άλλος μέσα στο δωμάτιο. Αλλά δε νομίζω πως η Μαρία το γνώριζε αυτό γιατί δεν είχε γυρίσει να κοιτάξει ούτε μια φόρα την κάμερα. Ακόμα, από την γωνιά που τους κατέγραφε πρέπει να ήταν μέσα σε κάποια από τις ντουλάπες που είχε στο γραφείο του ο Γιάννης.

Ο Γιάννης της είπε ότι θα έκανε ότι ήταν να κάνει, αναλόγως στο πόσο μακριά ήταν πρόθυμη αυτή να φτάσει μαζί του. Τον κοίταξε για λίγο και μετά τον ξαναρώτησε τι έπρεπε να κάνει. Της είπε να γδυθεί. Φάνηκε μαγκωμένη για λίγο, αλλά μετά ένα παράξενο βλέμμα πέρασε από τα μάτια της. Ένα βλέμμα που το είδα αρκετές φορές σήμερα και άρχισε να γδύνεται.

Σύντομα ήταν τελείως γυμνή ενώ ο Γιάννης γδυνόταν. Της είπε πως θα την κάνει να χύσει όπως ποτέ άλλοτε. Είδα τη Μαρία να πέφτει στα γόνατα και να ξεκινά να του γλείφει τον πούτσο. Είχε βάλει το κεφάλι, και τον έγλειφε όπως έγλειφε έμενα, όταν ξαφνικά ο Γιάννης της άρπαξε το κεφάλι, και την ανάγκασε να πάρει όλη την ψωλή του μέσα στο στόμα της με την πρώτη. Η Μαρία πάλευε ενώ πνιγόταν αλλά την ησύχασε όταν άρχισε να της λέει να ηρεμήσει. Την κρατούσε έτσι ώστε τα χείλια της ήταν μέχρι στην βάση της 25 εκατοστών πούτσας του, μέχρι που ηρέμησε τελείως. Δε θα μπορούσε να τραβηχτεί ακόμα και αν το ήθελε αφού ήταν πιο δυνατός από αυτήν.

Όταν ηρέμησε τελείως, άρχισε να βάζει και να βγάζει την ψωλή του μέσα στο στόμα της καθώς αυτή τον άφησε να της γαμήσει για πρώτη φόρα το στόμα σα να ήταν μουνί. Μετά από δέκα επώδυνα για μένα λεπτά, αυτός πλέον δεν της κρατούσε το κεφάλι, το έκανε μόνη της και με ευχαρίστηση όπως φαινόταν. Είχε βάλει τα χεριά της στο κώλο του και την έχωνε μέσα στο στόμα της μέχρι τον λαιμό. Ξαφνικά της έπιασε ξανά το κεφάλι και έχωσε βαθιά μέσα στο λαιμό την ψήλη του και έμεινε εκεί.

-    Παρ' τα τσούλα. Κατάπιε τα όλα, μην αφήσεις ούτε σταγόνα να χαθεί. Σου αρέσει η μεγάλη μου ψήλη μέσα στο λαιμό σου, τσουλάκι;

Πρέπει να έχυσε παρά πολύ. Τα χύσια του έτρεχαν από την άκρη του στόματος της και έσταζαν στα στητά της βυζιά. Της είπε να του καθαρίσει την ψωλή καλά από τα χύσια του για να τον ξανασηκώσει αν θέλει να τη γαμήσει. Η Μαρία τον κοίταξε στα μάτια και μετά άρχισε να τον γλείφει και να ρουφήξει την ψωλή του και τα αρχίδια του. Μπορούσα να δω τα δάκρυα στα μαγούλα της. Με τα δάχτυλα του μάζεψε τα χύσια του από τα βυζιά της και μετά της τα έδωσε να τα γλείψει. Μέχρι να τελειώσει το γλείψιμο αυτός ήταν καυλωμένος πάλι.

Ο Γιάννης τη σήκωσε και την πήγε στην πολυθρόνα στο γραφείο του, την ξάπλωσε και άρχισε να της γαμάει το μουνί. Γρήγορα και δυνατά. Η Μαρία έδειχνε να πονάει και τον παρακαλούσε να το κάνει πιο αργά, αλλά αυτός την αγνοούσε και την γαμούσε ασταμάτητα. Μετά από λίγο αυτή συνήθισε το μέγεθος της ψωλής του και την δύναμη που της το κάρφωνε. Πρόσεξα πως άρχισε να συμμετέχει στο γαμήσι και σύντομα να αναστενάζει από ηδονή και να παρακαλάει για περισσότερο.

-    Ω… Γιάννη, ναι. Γάμησε με μπάσταρδε. Πιο δυνατά, πιο βαθιά, πιο γρήγορα. Έτσι... έτσι, μη σταματάς. Ξέσκισε με, ναι μωρό μου, γάμησε με την τεράστια ψωλή σου. Κάνε με δικιά σου.!

Είχε έρθει 8 φορές σε πολύ δυνατούς οργασμούς και αυτός ακόμα δεν είχε πλησιάσει στο να χύσει. Η καρδία πονούσε όποτε την έβλεπα να έρχεται σε οργασμό, να αναστενάζει, να μπαίνει μέσα της. Έκλαιγα ασταμάτητα, με αναφιλητά. Τα λόγια που έλεγε σε αυτόν ήταν σαν μαχαιριές.

-    Θεέ μου, είναι τεράστια. Δεν έχω ποτέ μου ξανανιώσει έτσι. Ναι... χώσε μου τη βαθιά. Νιώθω σαν να χάνω ξανά την παρθενιά μου. Ναι... τι άντρας είσαι εσύ, μωρό μου;  Δεν το πιστεύω θα έρθω σε οργασμό ξανά... ξανά... ξανά...

-    Μια που λες για παρθενιά!

Ο Γιάννης ξαφνικά σταμάτησε και βγήκε από μέσα της. Η Μαρία τον κοίταξε με παράπονο αλλά πριν προλάβει να του πει κάτι, έβαλε το κεφάλι της ψωλής του στην είσοδο του κώλου της και με ένα σπρώξιμο μπήκε ολόκληρος μέσα στο στενό και παρθένο κωλαράκι της. Αγνόησε τελείως τα κλάματα και της κραυγές πόνου που είχε και όταν προσπάθησε να φύγει από κάτω του την κράτησε με τα χεριά του και συνέχισε να έχει την μεγάλη πούτσα του μέσα της.

-    Όχι! Όχι! Όχι εκεί Γιάννη! Σε παρακαλώ! Πονάει! Α… Θεέ μου, πονάω τόσο πολύ! Σταμάτα!

-    Χαλάρωσε και φάε την σαν καλή τσούλα που είσαι. Αν χαλαρώσεις δε θα πονάει τόσο και θα μάθεις να σου αρέσει κιόλας. Θα σου γαμήσω τον κώλο είτε σου αρέσει είτε όχι. Δεν είμαι ο μαλάκας ο άντρας σου, εγώ.

Η Μαρία σταμάτησε να αντιστέκεται και έμεινε ακίνητη. Στο πρόσωπο της έδειχνε ότι πονούσε  πολύ. Μετά από αρκετή ώρα, ενώ η πούτσα του ήταν βαθιά μέσα στην κωλοτρυπίδα της, τα χαρακτηρίστηκα της άρχισαν να χαλαρώνουν. Ο Γιάννης κοιτούσε το πρόσωπο της και μόλις είδε πως άρχισε να χαλαρώνει χαμογέλασε με εκείνο το απαίσιο χαμόγελο του. Με το χέρι του άρχισε να χαϊδεύει με την κλειτορίδα της ενώ την κρατούσε ακόμα με το άλλο του χέρι. Η Μαρία δάγκωσε με τα δόντια της το κάτω χείλος της καθώς ηρεμούσε.

-    Βλέπεις; Ήδη έχεις αρχίσει να νιώθεις ωραία, σωστά; Απλώς περίμενε για λίγο ακόμα. Ξέρω πως θα το λατρέψεις αυτό.

Μετά από λίγο, άρχισε να βάζει και να βγάζει αργά την ψωλή του. Δεν πέρασε πολύ ώρα και παρατήρησα πως η Μαρία είχε αρχίσει να συμμετέχει στο γαμήσι και σύντομα σφυροκοπούσε τον κώλο της γρήγορα και δυνατά, όπως έκανε πριν με το μουνί της.

-    Θεέ μου, είναι τέλειο, Γιάννη. Γάμησε την κωλοτρυπίδα μου, μωρό μου, άνοιξε την μου, σκίσε με, ξεκόλιασε με, γαμάμε σκληρά. Αγαπάω την ψωλή σου Γιάννη. Είναι η καλύτερη ψωλή που με έχει γαμήσει. Γάμα με εραστή μου με την τέλεια ψωλάρα σου!

Η Μαρία είχε τον έναν οργασμό μετά τον άλλον. Δε σταματούσε. Ο Γιάννης πρέπει να έφτανε επιτελούς στο να χύσει. Το χέρι του ήταν ακόμα στην κλειτορίδα της και να την χαϊδεύει άγρια. Ξαφνικά από το μουνί της πετάχτηκε κάτι υγρό πάνω του, στην αρχή νόμιζα πως κατουρήθηκε. Ο Γιάννης κάρφωσε μια τελευταία φόρα βαθιά μέσα στον κώλο της και άρχισε να χύνει κάνοντας την να έρθει σε έναν ακόμα πιο δυνατό οργασμό. Μέτα που τέλειωσε έκατσε ακόμα λίγο βαθιά μέσα της, και μετά βγήκε και πήγε γυμνός προς το γραφείο του.

-    Θεέ μου, Γιάννη, είχες δίκιο. Ήταν φοβερό. Ποτέ δεν έχω ξανανιώσει έτσι. Ήταν τέλειο. Ήταν υπέροχο. Μου άρεσε αυτό το άγριο γαμήσι παρά πολύ.

-    Κι εγώ δεν περίμενα να κανείς squirting. Εντυπωσιάστηκα πολύ τσουλίτσα. Το ήξερα πως το είχες μέσα σου.

-    Θα με γαμήσεις ακόμα λίγο; Νιώθω τόσο, μα τόσο καυλωμένη. Θέλω κι άλλο. Χρειάζομαι κι άλλο!

-    Λοιπόν τσούλα μου, ο άντρας σου θα έρθει σε λίγο και δεν ξέρω πως να του εξηγήσω γιατί είσαι άδω γυμνή, με τα χύσια μου να
τρέχουν από τον κώλο σου. Ίσως αργότερα ή αύριο να περάσω από το σπίτι σου και θα σε γαμήσω. Θα έχω περισσότερο χρόνο.

-    Όποτε θες, Γιάννη. Μπορείς να με γαμήσεις όποτε θες. Όλες μου τις τρύπες μπορείς να τις γαμήσεις όποτε θες. Είναι όλες δίκες σου!

-    Ποιανού τσούλα είσαι;

-    Δεν είμαι τσούλα, Γιάννη. Μπορεί να μου αρέσει να γαμιέμαι μαζί σου, και μάλιστα περισσότερο από ότι πίστευα, αλλά δεν είμαι τσούλα.

-    Ποιο είδος γυναίκας γαμιέται από όλες της τις τρύπες με το αφεντικό του άντρα της, ενώ ο άντρας της είναι ακριβώς από έξω και δουλεύει; Μια τσούλα. Μια πουτάνα. Αυτό είσαι. Είσαι η τσούλα μου τώρα. Πες το. Αν δεν το πεις, τότε δε θα σε ξαναπηδήξω ποτέ. Δε θα ξαναδείς αυτήν την ψωλή. Μόνο του αντρούλη σου θα έχεις. Λοιπόν... ποιανού τσούλα είσαι;

Η Μαρία κοίταξε την ψωλή του για λίγο και δάγκωσε τα χείλια της. Με το χέρι της έπαιζε την κλειτορίδα της.

-    Δίκια σου Γιάννη.

-    Τι; Δε σε άκουσα. Ποιανού τσούλα είσαι;

-    Δικιά σου! Είμαι η τσούλα σου. Θα κάνω ότι θέλεις. Μόνο σε παρακαλώ, πήδηξε με ακόμα λίγο.

-    Ωραία! Και αφού μου είπες ποιανού τσούλα είσαι, τώρα πες μου ποιανού γυναικά είσαι;

Με αυτό η Μαρία σταμάτησε να αυνανίζεται και σηκώθηκε όρθια. Κοίταξε το Γιάννη με θλίψη.

-    Δε θέλω να το κάνω αυτό. Άσε τον Μιχάλη έξω από αυτό, σε παρακαλώ. Τον αγαπώ, ακόμα κι αν γαμήθηκα μαζί σου. Ακόμα και αν τον πρόδωσα έτσι, ακόμα τον αγαπώ!

Ακούγοντας ότι με αγαπάει ένιωσα πως τουλάχιστον ίσως ακόμα ίσχυε κάτι τέτοιο. Ίσως κάπου βαθιά μέσα της, υπάρχει ακόμα μια σπίθα από την αγάπη της για έμενα.

-    Πουτάνα, θες την πούτσα μου να σε ξαναγαμήσει;

-    Ναι. Όσο τίποτα άλλο!

-    Ποιος πούστης είναι λοιπόν ο άντρας σου; Ποιανού γυναικά είσαι;

-    Του Μιχάλη. Είμαι η γυναικά του Μιχάλη. Ευχαριστημένος; Γιατί το κανείς αυτό; Δε σου αρκεί που τον κεράτωσα ξανά μαζί σου;

Ξανά! Άρα αυτό δεν ήταν η πρώτη φόρα. Την είχε ξαναγαμήσει.

-    Άρα λοιπόν, η αφοσιωμένη σύζυγος του Μιχάλη είναι η τσούλα μου. Και αφού είσαι η τσούλα μου, θα σε βάλω να γαμηθείς με μερικούς φίλους μου και πελάτες που έχω.

-    Όχι! Κανένας άλλος Γιάννη, μόνο εσύ. Κανονικά δεν έπρεπε ούτε μαζί σου να γαμιέμαι. Δεν ξέρω γιατί... γιατί... εγώ...

-    Είσαι η τσούλα μου. Η τσούλα μου! Θα γαμιέσαι με οποίον θέλω και με όσους θέλω. Το κατάλαβες;

-    Ναι... όχι... εγώ… δε θέλω... Δε μπορείς να με γαμάς μόνο εσύ; Σε παρακαλώ;

-    Είσαι η τσούλα μου, Μαρία;

Η Μαρία δίστασε να απάντηση ενώ δάκρυα έτρεχαν από το πρόσωπο της. Κοιτούσε το πάτωμα όταν απάντησε.

-    Ναι, είμαι η τσούλα σου, Γιάννη.

-    Θα γαμιέσαι με οποίον θέλω εγώ τσούλα;…  ή προτιμάς να βγω τώρα αμέσως έξω και να πω σε όλους τι κάναμε πριν λίγο εδώ μέσα; Εάν κάνω αυτό μάλιστα θα σε βγάλω έξω γυμνή για να μην υπάρχει αμφιβολία για το πόσο πουτάνα είσαι. Τώρα αν δε θες ο μαλάκας σου να σε δει γυμνή και γαμημένη από παντού, τι θα κανείς για μένα τσούλα;

-    Θα γαμιέμαι με εσένα και... οποίον άλλον θες εσύ, Γιάννη. Είμαι η τσούλα σου.

Το είπε με σιγανή και θλιμμένη φωνή. Ο Γιάννης μόλις κέρδισε για ακόμα μια φόρα και το ήξερε. Η Μαρία φαινόταν πως ένιωθε, πως τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα από ότι πίστευε πως θα μπορούσαν να γίνουν.

-    Τι κάλο τσουλάκι. Είσαι καλό τσουλάκι. Μπράβο το κορίτσι μου. Θα μου αρέσει να σε βλέπω να γαμιέσαι σαν την πουτάνα που είσαι με πολλούς άντρες για μένα. Μάλιστα μια μέρα θα σε βάλω να γαμηθείς με πολλούς άντρες μπροστά στο μαλακά τον αντρούλη σου, ξέρεις γιατί; Γιατί είσαι η σκύλα μου! Η πουτάνα μου! Η τσούλα μου! Δικιά μου! Και πίστεψε με, όταν γαμηθείς με πολλούς άντρες μετά θα σου αρέσει και δε θα θες να σταματήσεις. Θα με παρακαλάς να σου φωνάξω κι άλλους να σε γαμάνε.

Η Μαρία τον κοιτούσε φοβισμένα.

-    Σε παρακαλώ Γιάννη, όχι αυτό. Όχι μπροστά στο Μιχάλη. Θα τον σκοτώσει αυτό!

-    Στα αρχίδια μου ο Μιχάλης. Είσαι η τσούλα μου και θα γαμηθείς με οποίον θέλω, όπως θέλω και όταν το θέλω. Ακόμα κι αν σου πω να πηδηχτείς μπροστά σε όλη σου την οικογένεια, θα το κανείς, γιατί αλλιώς θα σε πετάξω έξω αυτή τη στιγμή έτσι όπως είσαι, με τα χύσια να βγαίνουν από τον κώλο σου και θα δούμε τι θα πάθει ο αντρούλης σου τότε. Και εννοείται πως θα φροντίσω να απολυθεί και να μην ξαναβρεί δουλειά ποτέ του.

Καταδικασμένη στην μοίρα που επέλεξε, παραδόθηκε.

-    Νίκησες Γιάννη. Είμαι η τσούλα σου. Θα γαμιέμαι με όποιον θέλεις, όπως θέλεις.

-    Ωραία. Τώρα αν θες να σε γαμήσω λίγο ακόμα πιο μετά, τότε ξεκινά να μου την σηκώσεις. Γρήγορα γιατί σε λίγο θα έρθει ο άντρας σου.

Με πόνο κοιτούσα τη Μαρία να αρχίζει να του γλείφει την πούτσα και τα αρχίδια. Μάλιστα με αηδία την έβλεπα, καθώς αυτός γύρισε την πλάτη του αυτή να του γλείφει την κωλοτρυπίδα για λίγο. Και να φανταστείς πως τη φιλούσα στο στόμα. Μετά από λίγο, την έπιασε και την πήγε από την μεριά του γραφείου και της είπε να μπει από κάτω. Έβαλε το πουκάμισο του και το έκατσε στην καρεκλά. Της είπε να συνεχίσει να ρουφά την ψωλή του. Μετά από λίγο η πόρτα άνοιξε και κάποιος μπήκε στο δωμάτιο. Ήμουν εγώ! Έκατσα στην καρεκλά που πριν λίγο γαμούσε την γυναικά μου και του μιλούσα ενώ αυτή του έπαιρνε πίπα κάτω από το γραφείο. Θυμόμουν εκείνη τη μέρα. Με είχε καλέσει στο γραφείο του για να κάνω μια αναφορά για μια δουλειά, κάτι που δε συνήθιζε. Τώρα ξέρω πως το έκανε για να με ξεφτιλίσει. Όταν τελειώσαμε μου είπε να φύγω και μετά την έβγαλε από το γραφείο. Η Μαρία έδειχνε κάπως θλιμμένη αλλά δεν είπε κάτι, μάλλον είχε αποδεχτεί τη μοίρα της. Ο Γιάννης την έβαλε πάνω στο γραφείο και άρχισε να την γαμάει ξανά άγρια. Ήρθε σε οργασμό 6 φορές πριν χύσει βαθιά μέσα στο μουνί της.

Αφού τέλειωσε αυτό το βίντεο έβαλα μερικά αλλά. Σε ένα είχε την ημερομηνία που μου θύμιζε κάτι. Σε αυτό την γαμούσε μαζί με 8 άντρες, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Σταμάτησα το βίντεο και προσπάθησα να θυμηθώ τι μου θύμιζε η ημερομηνία. Τελικά θυμήθηκα πως ήταν η ημερομηνία που έγινε το καλοκαιρινό πάρτι. Σύμφωνα με τα λόγια του Γιάννη σε αυτό έκανε για πρώτη φόρα ομαδικό.

Το βίντεο άρχισε με την Μαρία να μπαίνει μαζί με το Γιάννη στο δωμάτιο. Μέσα στο δωμάτιο ήταν 8 γυμνοί άντρες. Μέσα σε αυτούς ήταν οι δυο γορίλες που σήμερα με έδεσαν στην καρέκλα. Η Μαρία φαινόταν κάπως μαγκωμένη αλλά μόλις έκλεισε η πόρτα άρχισε αμέσως να γδύνεται. Δεν άργησαν να αρχίσουν να τη χαϊδεύουν και να την δαχτυλώνουν όλοι τους. Έπεσε στα γόνατα και δυο άντρες πήγαν μπροστά της, έπιασε τις ψωλές τους και άρχισε να τους παίρνει πίπα. Ένας άλλος πήγε από πίσω της την έριξε στα τέσσερα και έχωσε την ψωλή του στο μουνί της. Η Μαρία γύρισε και τον κοίταξε, αλλά ένας άλλος της γύρισε το κεφάλι και έχωσε και αυτός την χοντρή ψωλή του μέσα στο στόμα της. Άρχισαν να τη γαμάνε και οι δυο τους με ρυθμό. Μόλις κάποιος έχυνε κάποιος άλλος έπαιρνε τη θέση του. Έχασα το μέτρημα στο πόσες φορές έχυσαν στο μουνί και στο στόμα της. Ένας από τους δυο γορίλες ξάπλωσε στο κρεβάτι και της είπε να πάει εκεί. Πήγε και ανέβηκε πάνω του. Ο πούτσος του μπήκε αμέσως στο γεμάτο χύσια μουνί της και άρχισε να τη γαμάει. Ο άλλος γορίλας πήγε από πίσω της και κάρφωσε τον πούτσο του μέσα στον κώλο της. Στο πρόσωπο της έδειχνε πόνο, αλλά δεν προσπάθησε καν να αντισταθεί. Η κάμερα πλησίασε κοντά και έδινε πολύ καθαρά τις ψωλές τους σε κάθε τρύπα. Με τρόμο πρόσεξα πως για άλλη μια φορά είχα στύση. Αηδίασα με τον εαυτό μου παρά πολύ. Πως μπορούσα να ερεθίζομαι με αυτό το θέαμα;

Το βίντεο ήταν τριών ωρών… δε μπόρεσα να το δω ολόκληρο. Πάτησα να δω το τελευταίο πεντάλεπτο. Η Μαρία ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι γεμάτη χύσια στο σώμα, στο πρόσωπο, στο μουνί. Σηκώθηκε και πήγε στην τουαλέτα και το βίντεο τέλειωσε εκεί. Εκείνη την μέρα γαμήθηκε και εγώ δεν ξέρω πόσες φορές και μετά ήρθε εκεί που ήμουν. Με φιλούσε με το στόμα που πριν λίγο έπαιρνε πίπες και κατάπινε χύσια. Όταν πήγαμε στο δωμάτιο μας είχε όρεξη για σεξ και κάναμε όλο το βραδύ. Έκανε σεξ με ένα σωρό αγνώστους άντρες που μπορεί να είχαν και εγώ δεν ξέρω πόσες αρρώστιες και μετά έκανε σεξ μαζί μου. Έπρεπε να πάω να κάνω εξετάσεις σύντομα!

Έβαλα κι αλλά βίντεο και παρακολούθησα. Σε ένα τη γαμούσε ένας γέρος πελάτης του Γιάννη, σε ένα άλλο καθόταν στο πάτωμα και καμιά δεκαριά άτομα έχυναν στο πρόσωπο ξανά και ξανά σε σημείο να μην φαίνεται το πρόσωπο της από τα χύσια. Μάλιστα πρέπει να ήξερε πλέον για τον κάμεραμαν γιατί τον κοιτούσε  με πονηρό βλέμμα και του έδειχνε τα χύσια μέσα στο στόμα της πριν τα καταπιεί σαν πορνοστάρ. Μέχρι και πίπα του πήρε ενώ τη βιντεοσκοπούσε.

Φαίνεται πως όσα ο Γιάννης την έβαζε να κάνει, τόσο πιο πολύ της άρεσε να το κάνει. Το  κατάλαβα γιατί από ένα σημείο και μετά είχε μια λάμψη στα μάτια της, που δεν υπήρχε στης πρώτες που είδα. Ήταν σαν να το απολάμβανε, σαν να ανυπομονούσε να γαμηθεί με πολλούς άντρες για τον Γιάννη.

Έπινα πλέον από το μπουκάλι και κοιτούσα τα βίντεο. Την είχα χάσει πια. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί μετά από όλα αυτά. Όλα είχαν τελειώσει!Copyright protected OW ref: 105527