Τα ιδιαίτερα στο χωριό

Δημοσιεύθηκε από tinkerbell71752
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.07 (14 Votes)
Μετά από αρκετό καιρό αποφάσισα να καταθέσω και τις δικές μου εμπειρίες. Κατά καιρούς διαβάζω τις ιστορίες εδώ και αυτό μου έδωσε την ώθηση να γράψω και εγώ. Λίγα λόγια για εμένα. Είμαι 27 χρονών και με λένε Μαρία, στο επάγγελμα φιλόλογος, είμαι 1.68, 52 κιλά, μελαχρινή, αρκετά γυμνασμένο σώμα, μιας και είμαι λάτρης τις γυμναστικής, ολοστρόγγυλο σιλικόνατο στήθος και αρκετά μεγάλο, με σκουρόχρωμες ρώγες και ωραίο πεταχτό κωλαράκι. Γενικά έχω πολύ πρόστυχο ντύσιμο γιατί μου αρέσει να τραβάω τα βλέμματα. Μετά από χρόνια προσπάθειας, ήρθε και εμένα η ώρα να διοριστώ σε ένα λύκειο σε ένα απομακρυσμένο χωριό. Με κάλεσαν μετά το Φεβρουάριο να αναπληρώσω θέση συναδέλφου που ήταν έγκυος.

Το σχολείο μικρό και τα παιδιά ακόμα λιγότερα. Με το που πάτησα το πόδι μου στο χωριό, ήξεραν όλοι ότι ήρθε καινούρια δασκάλα. Λες και με ήξεραν όλοι. Αποφάσισα να νοικιάσω ένα σπίτι εκεί, από το να κάνω 2 ώρες ταξίδι κάθε μέρα και για να μένω στην πόλη. Νοίκιασα μια όμορφη υπερυψωμένη μονοκατοικία με αυλή κάτω. Το κακό ήταν τα πολλά παράθυρα χώρος πατζούρια  και γύρω-γύρω αλλά σπίτια. Στο σχολείο είχα πέντε μαθητές, τρεις κοπέλες και δύο αγόρια. Παιδιά πολύ ώριμα, ειδικά τα αγόρια. Η ζωή μου εκεί ήταν δουλεία σπίτι δουλειά. Είχα γνωρίσει μια κοπέλα και κάναμε παρέα όπως έκανα και με τους μαθητές μου. Στο αγόρια έκανα ιδιαίτερα. Κάναμε αρκετές φορές συζητήσεις για τη φοιτητική ζωή μου και ήταν αρκετά ενθουσιασμένοι. Και τα δύο παιδιά ήταν πολύ καλά παιδιά, αγνά παιδιά χωριού, που οι μόνες ασχολίες τους ήταν τα ζώα και η ζωή στο χωριό, αλλά ήθελαν να φύγουν και να πάνε να σπουδάσουν. Δείχνανε μεγάλο ζήλο αλλά δε διάβαζαν και είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου να τα καταφέρουν να περάσουν κάπου και θα έκανα τα πάντα για να τα καταφέρω. Μιας και τα μαθήματα γινόντουσαν σπίτι μου, φορούσα όσα λιγότερα μπορούσα. Τους είχα πιάσει πολλές φορές να ρίχνουν κλέφτες ματιές στο στήθος μου και έβρισκα και τα άπλυτα εσώρουχα μου λερωμένα αρκετές φορές.

Έφταναν οι εξετάσεις και τα παιδιά δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά. Προσπαθούσα να βρω τρόπο να διαβάσουν περισσότερο. Έτσι μια μέρα που είχα τσατιστεί παρά πολύ τους λέω…

-    άμα καταφέρετε εσείς να περάσετε σε μια σχολή εγώ θα κάτσω να με γαμήσετε και οι δύο σας, πάμε στοίχημα.

Μου λένε και οι δύο ναι. Από εκείνη την μέρα άλλαξαν συμπεριφορά διάβαζαν σαν τρελοί είχαν κάνει τεράστια πρόοδο. Έφτασε η μέρα των εξετάσεων γράψανε τέλεια και οι δύο. Εγώ έφυγα για καλοκαίρι και είχα ξεχάσει το στοίχημα, είχα άλλωστε κάνει και τα χαρτιά μου για μετάθεση, αλλά δεν την πήρα έτσι από το Σεπτέμβριο ξαναβρέθηκα στο χωριό. Πήγα νωρίτερα, μέσα Αυγούστου για να τακτοποιήσω κάποια πράγματα. Με τα παιδιά μιλούσαμε πολύ και στο τηλέφωνο. Η περίοδος που πήγα ήταν και η περίοδος που περίμεναν τα αποτελέσματα. Βγήκαν τα αποτελέσματα και γράψανε πολύ καλά και περνούσαν και οι δύο στην σχολή που θέλανε. Ήρθαν σπίτι μου τρέχοντας και μου το είπαν. Ο Μιχάλης πέρασε Αθήνα και ο Τάσος Θεσσαλονίκη.

Όταν ήρθαν σπίτι μου, μου είπαν ότι τα βράδυ θα πήγαιναν σε ένα κλαμπ που ήταν στο διπλανό χωρίο και μου είπαν ότι πρέπει να πάω μαζί τους θα κεράσουν για την επιτυχία τους συμφώνησα και εγώ. Ετοιμάστηκα το βράδυ, φόρεσα ένα φόρεμα λευκό μακρύ κολλητό με έξω την πλάτη και ένα σκίσιμο που έφτανε μέχρι λίγο πιο κάτω από τους γοφούς μου και c string και δε φόρεσα σουτιέν. Έβαλα αρκετά ψηλές πλατφόρμες, λαδάκι στα πόδια μου να τονίζει το μαύρισμα μου και περίμενα να έρθουν να με πάρουν. Με το που με είδαν σάστισαν και μου λέει ο Μιχάλης:

-    Μαρία είσαι πολύ ωραία σήμερα.

-    Μόνο ωραία ρε μαλακά;… θέα είναι!

Συμπλήρωσε ο Τάσος.

-    Έλα παιδιά… τα παραλέτε τώρα.

Πήγαμε στο μαγαζί, αρχίσαμε να πίνουμε και να χορεύουμε. Αρκετές φορές με κάνανε σάντουιτς και με χούφτωναν απροκάλυπτα. Κάποια στιγμή, εκεί που χορεύαμε ο Μιχάλης που την πιο τολμηρός, μου λέει στο αυτί...

-    έχουμε βάλει ένα στοίχημα, δεν πιστεύω να το ξέχασες.

Πάγωσα για λίγο δεν ήξερα τι να πω.

-    Ναι… είχαμε βάλει αλλά το έκανα για να περάσετε σε μια σχολή.

-    Ναι αλλά εμείς γι’ αυτό τον λόγο κάτσαμε και διαβάσαμε, για να κερδίσουμε το στοίχημα…

και άρχισε να με χουφτώνει.

-    Οκ… αλλά όχι εδώ, μετά, σπίτι μου.

Μπήκαμε στο αμάξι και οι τρεις και πήγαμε σπίτι μου. Τους λέω ότι πάω λίγο στο μπάνιο. Με το βγήκα έξω τους βλέπω και τους δύο γυμνούς. Πραγματικά είχανε και οι δύο τεράστιες πούτσες και χοντρές. Καύλωσα κι εγώ. Έβγαλα το φόρεμα μου και έμεινα μόνο με τις πλατφόρμες. Έκατσα ανάμεσα τους, άρχισαν να μου γλείφουν το στήθος κι εγώ να παίζω τις πούτσες τους. Έσκυψα κι έβαλα τον πούτσο του Τάσου στο  στόμα μου. Ο Μιχάλης άνοιξε τα μπούτια μου, τράβηξε το στρινγκ μου και άρχισε να με γλείφει σαν τρελός, άγαρμπα βέβαια. Ο Τάσος δε μιλούσε καθόλου. Του τον έγλυφα και δεν πέρασαν πέντε λεπτά μέχρι που γέμισε το στόμα μου με τα καυτά υγρά του.

-    Αλλάξτε θέσεις…

λέω στο Μιχάλη και άρχισα να γλείφω το Μιχάλη και ο Τάσος εμένα. Κάποια στιγμή άρχισα να νιώθω τον πούτσο του Τάσου να προσπαθεί να μπει στο μουνάκι μου. Μετά από λίγο ήτα μέσα μου άρχισε να με γαμάει γρήγορα και ο Μιχάλης άρχισε να μου λέει…

-    είσαι τεράστια καύλα άξιζε το διάβασμα τελικά.

Μόλις τελείωσε και ο Μιχάλης στο στόμα μου  Με μια κίνηση σηκώθηκα τους τράβηξα  στο κρεβάτι. Έβαλα τον Τάσο να ξαπλώσει, έκατσα πάνω στον πούτσο του και άρχισα να τον γαμάω, ενώ μου δάγκωνε τις ρώγες. Ο Μιχάλης ήρθε από πίσω μου, άρχισε να γλείφει την κωλοτρυπίδα μου σαν τρελός και μετά άρχισα να νιώθω ότι προσπαθεί να μπει πίσω μου. Του λέω… «σταματά, μην το κάνεις». Δε μου έδωσε σημασία και άρχισε να με σκίζει. Πονούσα τρελά. Άρχισε να μπαινοβγαίνει. Τα αρχίδια τους χτυπούσαν το ένα πάνω μου και ενώ πονούσα, έχυνα συνέχεια. Ο Μιχάλης μετά από 10 λεπτά έχυσε μέσα στον κώλο μου, σηκώθηκε και λέει:

-    Τάσο, έλα να την χύσεις κι εσύ τώρα.

Είχα παραδοθεί. Ο Μιχάλης έκατσε στον καναπέ και άναψε τσιγάρο καθώς ο Τάσος έμπαινε κι αυτός στον κώλο μου. Πλέον δεν πονούσα, δεν ένιωθα τίποτα. Έχυσε κι αυτός. Σηκώθηκα και έτρεχαν χύσια. Πάω μέσα, σκουπίζομαι στον κώλο μου και κάθομαι απέναντι τους στην πολυθρόνα. Ανάβω ένα τσιγάρο και τους λέω…

-    άξιζε ο κόπος τελικά, αν και με πόνεσε, το ευχαριστήθηκα. Ελπίζω κι εσείς.

Ο Τάσος μου λέει…

-    ήταν ότι καλύτερο έχω ζήσει αλλά πρέπει να γυρίσω σπίτι. Πάει 6 η ώρα.

Ντύθηκε και έφυγε.

-    Άντε Μιχάλη λέω… ντύσου και πήγαινε και εσύ. Το πάρτι τελείωσε για σήμερα.

-    Όχι, εγώ μουνάκι δεν θα γαμήσω; Άλλωστε σε θέλω δικιά μου!

Έρχεται και αρχίζουμε να φιλιόμαστε. Ανοίγω τα πόδια και αρχίζει να με γλείφει ξανά και σε λίγα λεπτά ήταν μέσα μου. Γαμούσε σαν τρελός. Πριν χύσει, βγήκε έξω, έκατσε στην κοιλιά μου, έβαλε τον πούτσο του ανάμεσα στα βυζιά μου και άρχισε να τα γαμάει. Δεν άργησε και έχυσε παντού. Με γέμισε μέχρι και στο πρόσωπο. Ξάπλωσε δίπλα μου, πήρα ένα χαρτί και σκούπισα τα χύσια του από το πρόσωπο μου. Ντύθηκε και πήγε να φύγει. Πριν φύγει του λέω:

-    Αύριο το απόγευμα, έλα να πιούμε καφέ και στείλε μου  τι θες να φοράω όταν θα έρθεις.

Χαμογέλασε και έφυγε. Με το Μιχάλη συναντηθήκαμε πολλές φορές.Copyright protected OW ref: 105484