Καύλα μετά από επανασύνδεση (1ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από elena21
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.77 (11 Votes)
Με το Μάνο είχαμε χωρίσει κι εκείνος ήταν με μια άλλη κοπέλα, αλλά που και που βρισκόμασταν. Εκείνη τη μέρα του είπα ότι θέλω να πάω σπίτι του. Μου είχε λείψει να με γαμάει και τελευταία έπαιζα πολύ εξαιτίας του. Εκείνος δέχτηκε. Κατά τις 5 έφτασα σπίτι του και ήμουν ήδη υγρή με την ιδέα ότι μπορεί να φάω την πουτσα του ξανά. Με το που άνοιξε η πόρτα και μπήκα στο δωμάτιο τον φίλησα παθιασμένα κι αυτός ανταποκρίθηκε. Κατευθείαν άρχισε να μου χουφτώνει τον κώλο, με μανία, όπως συνήθιζε να κάνει και να βάζει το δάχτυλο του ανάμεσα. Μέσα σε ένα λεπτό με γύρισε πλάτη και ξεκίνησε να τρίβει την πουτσα του ανάμεσα στον κώλο μου χωρίς να μου βγάλει τα ρούχα. Αυτό με καύλωνε πάρα πολύ. Τριβόταν πάνω μου με μανία και η πουτσα του είχε ήδη πρηστεί από την καύλα.

Σε μια φάση βάζω το χέρι μου πίσω και αρχίζω να τη χαϊδεύω. Ο Μάνος είχε μια πολύ χοντρή πουτσα γεμάτη φλέβες. Όταν την άγγιξα νόμιζα ότι θα εκραγεί το μουνί μου από καύλα.

Τον έβαλα να ξαπλώσει στο κρεβάτι και σιγά-σιγά άρχισα να του τρώω την πουτσα. Στην αρχή την έβαλα όλη μέσα στο στόμα μου γιατί ήξερα ότι καυλώνει πολύ όταν νοιώθει τα τοιχώματα από το στόμα μου να σφίγγουν την πουτσα του. Δεν άντεξα για πολύ όμως και άρχισα να   τον τσιμπουκώνω με μανία. Είχα πάθει εξάρτηση με την πουτσα του και ήθελα να τη γλείφω και να την τσιμπουκώνω όλη την ώρα. Καύλωνα τρέλα όταν του έπαιρνα πίπες. Θα μπορούσα να το κάνω συνέχεια. Τσιμπούκωνα την πουτσα του όσο πιο έντονα μπορούσα. Την έβαζα στο στόμα μου και πνιγόμουν για να τη φτάσω όσο πιο βαθιά γίνεται. Σε μια φάση τραβήχτηκε και μου λέει:

-    Θέλω να σε γαμήσω.

-    Λίγο ακόμα σε παρακαλώ.

-    Όχι δε θ’ αντέξω.

-    Λίγο μόνο εδώ στο κεφαλάκι…

και με τη γλώσσα μου πίεσα την ουρήθρα του.

-    Λίγο ακόμα μόνο σε παρακαλώ…

και πίεζα το κεφάλι μου πάνω στην πουτσα του για να με αφήσει να τον πάρω πάλι στο στόμα μου. Προσπαθούσε να κρατήσει λίγες αντιστάσεις αλλά δεν άντεχα! Ήθελα να τελειώσει στο στόμα μου και να νιώσω την καύλα ενώ θα πάλλεται! Μέσα σε λίγα δεύτερα δεν άντεξε, μου έπιασε το κεφάλι και άρχισε πλέον να  γαμάει με δύναμη το στόμα μου. Σα να ήταν ένα ξεσκισμένο μουνί που ζητούσε να γαμηθεί.

-    Αυτό δεν ήθελες; Παρ’ το τώρα!

Μου γαμούσε το στόμα με μανία και ένοιωθα ότι θα χύσω χωρίς ν ακουμπήσω το μουνί μου.

-    Θα χύσω…

μου είπε και άρχισε να τρέμει η πουτσα του και να αφήνει την καύλα που του είχα προξενήσει μέσα στο στόμα μου. Τα χύσια του ήταν πάντα πολλά και πολύ πηχτά και γέμιζαν το στόμα μου. Σε λίγο σκουπίστηκα και ξάπλωσα στο κρεβάτι για τη συνέχεια.Copyright protected OW ref: 104956