Ομαδικό γαμήσι μετά από ξενύχτι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (6 Votes)
Είναι ξημερώματα Κυριακής, γύρω στις 4.Με τη Μαίρη, έχουμε φύγει από το κέντρο που διασκεδάζαμε στην παραλιακή. Έχει πιει αρκετά. Εγώ πολύ λιγότερο γιατί θα οδηγούσα. Το πολύ αλκοόλ την έχει ζαλίσει και την έχει φέρει σε διάθεση για σεξ. Φοράει μαύρο μακρύ φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι και αρκετά ανοιχτό V στο μπούστο. Βγαίνοντας από την παραλιακή και προχωρώντας μερικά ακόμη χιλιόμετρα, με χαλαρωμένη πλέον την κυκλοφορία, αναμμένο το καλοριφεράκι στη χαμηλή "σκάλα", τραβάω το φόρεμά της και της χαϊδεύω το μπούτι πάνω από το καλσόν. Ανταποκρίνεται ανοίγοντας λίγο τα πόδια της.

-    Σου αρέσει μανάρα μου; Θέλεις να φας πούτσο;

-    Θέλω, αλλά πρόσεχε και στο δρόμο.

-    Θέλεις να φας και λίγο Πακιστανικό; Ο Μαχμούτ είναι πάνω απόψε. Να τον πάρω τηλέφωνο;

-    Παρ' τον.

Καλώ τη γραμμή του φυλακίου και μετά από 5 χτυπήματα μου απαντά. Είναι μαζί με τον ανιψιό του, τον Αμπντελά και ένα συνάδελφο που φεύγει το πρωί για το Πακιστάν. Του είπα ότι γυρίζουμε και χωρίς πολλά-πολλά συνεννοούμαστε να πάμε από 'κεί. Φτάνουμε σε 20 λεπτά, περνάμε την πύλη και παρκάρουμε από πίσω. Η Μαίρη είναι αρκετά ζαλισμένη και παραπατάει λίγο. Ο Μαχμούτ βάζει τα γέλια με το που τη βλέπει. Τη βοηθάμε να μπει μέσα, ενώ ο Μαχμούτ μας λέει ότι είναι αρκετά ζεστά. Καλησπερίζουμε και βλέπω με έκπληξη ότι στο φυλάκιο έχουν τοποθετήσει και ένα παλιό κρεβάτι από το ιατρείο, για τις νυχτερινές βάρδιες. Καθόμαστε μαζί τους και ανάβουμε τσιγάρο για να ηρεμήσουμε λίγο, ενώ τα αυτιά μας ακόμη βουίζουν από τα ηχεία του κέντρου. Όχι όμως σε σημείο να μην ακούμε.

Η Μαίρη κάθεται και βάζει τα πόδια σταυρωτά, αποκαλύπτοντας το ένα της πόδι και οι υπόλοιποι έχουν χαζέψει. Ενώ τα λέμε λιγάκι μεταξύ μας, ο Μαχμούτ που κάθεται δίπλα της από την άλλη πλευρά, ακουμπά το χέρι του πάνω στο πόδι της, χαϊδεύοντας την απαλά στο εσωτερικό του μηρού της. Η Μαίρη κατεβάζει το πόδι της για να του αφήσει περισσότερη επιδερμίδα. Σβήνει το τσιγάρο της, ελευθερώνει και το άλλο της πόδι, περνάει τα χέρια της ανάμεσα στα πόδια των δύο μας και αρχίζει να μας χαϊδεύει, ενώ γυρίζει το κεφάλι της για ένα τρυφερό γλωσσόφιλο με τον Μαχμούτ. Οι άλλοι δύο που συζητούσαν μεταξύ τους ενώ τα βλέμματά τους έχουν καρφωθεί στη μαύρη δαντελωτή κιλότα της, βγάζουν τα ήδη φουσκωμένα καβλιά τους. Περνάω το ένα μου χέρι ανάμεσα στα βυζιά της και τα πασπατεύω.

Δεν αντέχει άλλο. Σηκώνεται, γδύνεται, γδυνόμαστε κι εμείς και ξαπλώνει στο ιατρικό κρεβάτι, ακουμπώντας το κεφάλι της πάνω στο μαξιλαράκι. Σηκώνει τα πόδια και τα ανοίγει. Περνάει τα χέρια της πάνω από το κεφάλι, αφήνοντας τα στήθια της να κρέμονται ελεύθερα δεξιά και αριστερά.

-    Παιδιά, ένας-ένας σας παρακαλώ. Όχι όλοι μαζί.

Συμφωνούμε. Πρώτος μπαίνει μέσα της ο συνάδελφός μας. Στηρίζει τα πόδια στους ώμους του, χουφτώνει και τα βυζιά της και αρχίζει να τη γαμάει με κανονικό ρυθμό. Η Μαίρη, απλώς έχει γύρει το κεφάλι της στο πλάι και με κλειστά μάτια απολαμβάνει το ζεστό πέος μέσα της αφήνοντας αναστεναγμούς. Ο συνάδελφος δεν κρατιέται πολύ ακόμη και μετά από 5 λεπτά τελειώνει μέσα της.

Έρχεται η σειρά του Αμπντελά. Πριν καλά-καλά προλάβει να βγει από τον κόλπο της ο συνάδελφος, χώνει το καβλί του και της κρατάει τα πόδια ανοιχτά από τα γόνατα. Κρατάει τον ίδιο ρυθμό, αλλά μπαίνει μέσα της λίγο πιο δυνατά, χτυπώντας τα αρχίδια του πάνω στον κώλο της. Μετά από λίγο της αφήνει τα γόνατα, χουφτώνει τα απαλά στήθια της και συνεχίζει για 1-2 λεπτά ακόμη, μέχρι να χύσει κι αυτός μέσα της.

-    Μαχμούτ, θα μπεις ή θα μπω;

-    Μπες πρώτος φίλε. Περιμένω.

Μπαίνω μέσα της, στηρίζοντας τα πόδια της στους ώμους μου και χουφτώνοντας κι εγώ τα στήθια της.

-    Σου αρέσει το αποψινό, μανάρα μου;

-    Αχ… καύλα είναι, το ήθελα πολύ.

-    Εσύ δεν θα χύσεις;

-    Θα χύσω στο τέλος με τον Μαχμούτ. Αχ, τι κάβλα είναι Χριστέ μου...

Δεν αντέχω κι εγώ πολύ, από τη θέα του κορμιού της. Σε πολύ λίγο, χύνω και εγώ μέσα της και έτσι ξερά την παρατάω και την αφήνω στο έλεος του Μαχμούτ.

Μπαίνει μέσα της κρατώντας της τα πόδια ανοιγμένα και λίγο χαμηλά. Αναστενάζουν και οι δύο από ηδονή. Κοιτάζονται στα μάτια και η Μαίρη περνάει το χέρι στην κλειτορίδα της και την τρίβει. Κουνιέται μέσα της με απαλό ρυθμό, αλλά από την πολλή απόλαυση δεν αντέχει και αυτός για πολύ. Αλλά ούτε και εκείνη. Σε λιγότερα από 2 λεπτά φτάνουν σε οργασμό. Ξαφνικά καρφώνει βαθιά το καβλί του και χύνει μέσα της, ακίνητος. Όταν οι σπασμοί του ηρεμούν, σκύβει να της δώσει ένα φιλί και σηκώνονται για να ντυθούν.

Το γνωστό και σύνηθες ξενέρωμα μετά από γαμήσι, μας κάνει να θελήσουμε ένα ακόμη τσιγάρο και να τους αφήσουμε για να πάμε για ύπνο. Η ώρα είχε πάει πια 5:30.Copyright protected OW ref: 104858