Η κοκκινομάλλα θεά του και η "έκπληξή" της

Δημοσιεύθηκε από asterikios
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.44 (8 Votes)
Είχε αρχίσει να φουντώνει. Το μεθυστικό της άρωμα σε συνδυασμό με το λάγνο βλέμμα  της τον είχε κάνει να νιώθει πως βρίσκεται σε μια άλλη διάσταση. Τον έβαλε να καθίσει σε μία καρέκλα και του ξαναγέμισε το ποτήρι με ουίσκι. Πήγε, έβαλε χαμηλή μουσική και αυτός χαλάρωσε τον κόμπο της γραβάτας του. Αυτή τότε ήρθε προς το μέρος του, του άνοιξε τα πόδια και τέντωσε το κορμί της πάνω του, τρίβοντάς το στην καυλωμένη του πούτσα. Του έβγαλε τη γραβάτα, του ξεκούμπωσε το πουκάμισο και άρχισε να αγγίζει με τα δάχτυλα και την άκρη της γλώσσας της τον λαιμό και το στέρνο του, ενώ αυτός το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να μυρίζει τα μακριά κόκκινα μαλλιά της.

Μετά από κάποια αρκετά βασανιστικά για αυτόν λεπτά η Άννα σήκωσε το κεφάλι της και αυτός χάθηκε μέσα σ’ αυτά τα καταπράσινα μάτια που κάθε φορά που τον κοιτούσαν ένιωθε έναν ηλεκτρισμό να διαπερνά το σώμα του. Κρατώντας την από τη μέση τη φιλούσε με πάθος και αυτή με τη σειρά της μπέρδευε τα δάχτυλά της μέσα στα μαλλιά του. Σε κάποια στιγμή τον διέκοψε βάζοντας το δάκτυλό της μπροστά στα χείλη του. Σηκώθηκε από πάνω του και τον οδήγησε στο κρεβάτι της. Ο χαμηλός φωτισμός, η επίδραση του αλκοόλ και η παράξενα όμορφη μουσική που έπαιζε σε χαμηλή ένταση τον έκαναν να νιώθει σαν ένας κοινός θνητός που του είχε κάνει μάγια μία σεβαστή θεά, μία πλανεύτρα μάγισσα… ή μήπως ένας σαγηνευτικός δαίμονας;

Βέβαια εκείνη τη στιγμή το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να πλαγιάσει μαζί της. Του έκανε νόημα να βγάλει τα ρούχα του και να την περιμένει ξαπλωμένος. Μετά από λίγο γύρισε φέρνοντας μαζί της παρέα. Ήταν μια κοπέλα που φαινόταν μικρότερή της. Είχε μακριά ξανθά μαλλιά και δύο μεγάλα κατά-γάλανα μάτια.

-    Αυτή είναι η έκπληξη που σου έταξα…

του είπε η θεά του, και γυρνώντας προς την κοπέλα της λέει:

-    Εσύ, έλα εδώ μπροστά μου και από εδώ και πέρα θα με αποκαλείς Κυρία, εντάξει;

-    Μάλιστα Κυρία…

είπε η κοπέλα και σκύβοντας το κεφάλι πήγε δίπλα της. Εκείνος άρχισε να χαϊδεύει την πούτσα του πάνω από το μποξεράκι καθώς έβλεπε την κοκκινομάλλα θεά του να βάζει δάκτυλο στην κοπέλα και να της βγάζει ένα-ένα τα ρούχα. Η «έκπληξη» βρισκόταν πλέον γυμνή μέσα στην κρεβατοκάμαρα, ακίνητη, απολάμβανε τις πιπιλιές της «Κυρίας» στο λαιμό της.

-    Πήγαινε τώρα και ξάπλωσε δίπλα του…

της ψιθύρισε στο αυτί και εκείνη υπάκουσε σαν υπνωτισμένη. Ο ήρωας μας ήταν πλέον στο κρεβάτι έχοντας στην άλλη πλευρά του κρεβατιού μία όμορφη νεαρή παρουσία που μάλαζε με τα χέρια της τον πούτσο του και δίπλα του στο ύψος των μπράτσων του καθόταν η κοκκινομάλλα θεά του, της οποίας τα στήθη έπεφταν ακριβώς δίπλα στο πρόσωπό του, αλλά αυτός δεν επιτρεπόταν να την αγγίξει. Σε κάποια στιγμή η «Κυρία» πρόσταξε την «έκπληξη» να σταματήσει, καθώς είδε τον ήρωα μας πως ήταν έτοιμος να χύσει. Τότε ανέβηκε πάνω του και τον καβαλίκεψε κανονικά.

-    Δε θα αγγίξεις τίποτα, του λέει. Αν θες να πιάσεις γυναικεία σάρκα, υπάρχει η κοπέλα εδώ.

Καθώς λοιπόν είχε την κοκκινομάλλα πάνω του, γύρισε το κεφάλι του προς την ξανθιά κοπέλα και άρχισε να τη φιλάει ενώ με το χέρι του προσπαθούσε να χουφτώσει τα στήθια της και να τσιμπήσει τις ρώγες της. Ύστερα κατέβασε το χέρι του στο μουνί της και άρχισε να της βάζει δάκτυλο και να αφιερώνει γενικότερα όλη την καύλα που του έδινε η θεά του. Η «Κυρία» είχε φτιαχτεί, όμως και η ίδια δεν ήξερε τι ήταν αυτό που την καύλωνε περισσότερο. Η υποταγή του ήρωα μας ή οι αναστεναγμοί καύλας που έβγαζε η κοπέλα από το δάκτυλο που τις έβαζε ο άλλος;

-    Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί της, του λέει. Θέλω να έρθει μπροστά μου…

κάνει νόημα στην «έκπληξη» και αυτή με τη σειρά της έκατσε στο πρόσωπό του και άρχισε να ανταλλάζει με την «Κυρία» παθιασμένα γλωσσόφιλα, ενώ έδωσε την ευκαιρία στον ήρωα να της κάνει ένα περιποιημένο γλειφομούνι. Η «Κυρία» μόλις είδε την ξανθιά πως ήταν έτοιμη να χύσει, σηκώθηκε, ξάπλωσε δίπλα στον ήρωα μας και έπινε μαζί του τα υγρά που έβγαιναν από μέσα της. Αφού τελείωσε η «έκπληξη» σηκώθηκε από πάνω του και τότε η «Κυρία» άρχισε να γλείφει τα υγρά της κοπέλας που είχαν μείνει στο πρόσωπο του ήρωα μας.

Όσο βρισκόταν η κοπέλα στο ντους, η "θεά" του, του καθάριζε τον πούτσο από τα χύσια, ώσπου βγήκε αρωματισμένη η «έκπληξη» από το μπάνιο φορώντας ένα νέο σετ από εσώρουχα και ζαρτιέρες. Τότε η «Κυρία» σταμάτησε και απαίτησε από τον ήρωα μας να φύγει.Copyright protected OW ref: 104666