Ένας παλιάνθρωπος μου έβαζε κωλοδάχτυλο όπου με έβρισκε

Δημοσιεύθηκε από Paprika
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.18 (11 Votes)
Διαβάζοντας τις ιστορίες αποφάσισα να μοιραστώ κι εγώ κάτι αλλόκοτο που μου συνέβη πριν κάτι χρόνια και δεν το έχω πει σε κανένα, γιατί ντρέπομαι.

Ήμουν 26 χρονών τότε και μόλις είχα πιάσει δουλειά σε ένα γραφείο στη Βικτωρία. Μεταφορικό μέσο δεν είχα και πήγαινα με λεωφορεία. Λόγω της δουλειάς ντυνόμουν συντηρητικά. Φούστα που έκλεινε με φερμουάρ πίσω και από πάνω ένα μικρό ντεκολτέ. Γενικά όσο και να ντυνόμουν οι καμπύλες μου πάντα διαγράφονταν στα ρούχα μου. Δεν θεωρούμαι ψηλή, αλλά έχω το σκέρτσο μου και τη μελαχρινή τσαχπινιά μου και καταφέρνω να τραβάω βλέμματα. Όμως είμαι πολύ-πολύ ντροπαλή και επιλεκτική, έτσι δεν έχω κάνει πάνω από μία σχέσεις στη ζωή μου.

Τέλος πάντων, ήταν χειμώνας θυμάμαι τότε και νύχτωνε νωρίς. Εκείνη τη μέρα σχόλασα αργά από τη δουλειά και πήγα στη στάση να περιμένω το λεωφορείο. Η Βικτώρια είναι μια περιοχή που απεχθάνομαι και με φοβίζει, ας όψεται η δουλειά.

Κάποια στιγμή όπως περίμενα, αισθάνομαι μια παρουσία ακριβώς πίσω μου και τη μυρωδιά από ένα βαρύ after-shave να με χτυπά στη μύτη. Δεν είχε άλλο κόσμο στη στάση και ενοχλήθηκα με την θρασύτητα οικειότητα του άλλου, έως και τρόμαξα, αλλά ευτυχώς ήρθε το λεωφορείο και χωρίς να κοιτάξω πίσω, μπήκα μέσα.

Ήμουν στο πίσω μέρος και κρατιόμουν όρθια. Μέσα ήταν στριμωχτά από τον κόσμο. Ξαφνικά μου ήρθε πάλι εκείνη η μυρωδιά από παλιό after-shave. Ο τύπος από τη στάση βρισκόταν πίσω μου. Σαν επιβεβαίωση αυτής της παρατήρησης, ένιωσα ανεπαίσθητα ένα χέρι να με χαϊδεύει χαμηλά, πάνω από τη φούστα. Δεν ήμουν όμως σίγουρη για αυτό, όταν ο τύπος πίσω μου άπλωσε όλη την παλάμη του και χούφτωσε την δεξιά μεριά του πισινού μου. Κατόπιν άρχισε να με πασπατεύει. Μου κόπηκε η ανάσα και ένας φόβος με κοκάλωσε. Κοίταξα τριγύρω μα όλοι ήταν στον κόσμο τους. Το κάθαρμα πίσω μου συνέχισε να με αγγίζει μέχρι που πέρασε και στον αριστερό γλουτό. Εγώ δάγκωσα τα δόντια.

Πρώτη φορά μου συνέβαινε κάτι τέτοιο και φοβόμουν πολύ. Το θράσος του με είχε τρομοκρατήσει. Ο αλήτης αφού χόρτασε χούφτωμα, νόμιζα ότι θα με άφηνε, όταν ένιωσα το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του να διασχίζει την χαράδρα του πισινού μου. Ύστερα κόλλησε πάνω μου. Το κεφάλι του ήταν κοντά στο δικό μου και το άρωμα του με έπνιγε. Εγώ έτρεμα σαν το φύλλο και παρακαλούσα να έρθει η στάση μου μπας και ξεφύγω. Από την άλλη φοβόμουν μη με ακολουθούσε. Προσευχήθηκα να τελείωνε σύντομα ο ανώμαλος για να με αφήσει.

Ένιωσα κάτι σκληρό να με ακουμπάει από πίσω και θα ορκιζόμουν ότι ξεκινούσε από γλουτούς και έφτανε μέχρι πλάτη. Αδυνατούσα να πιστέψω ότι είναι αυτό που υπέθεσα. Το σώμα του μετακινήθηκε λίγο και εκεί που νόμιζα πως θα με άφηνε, αυτός χωρίς να το καταλάβω καν, μου είχε κατεβάσει το φερμουάρ της φούστας. Το μόνο που ένιωσα ύστερα και με έκανε να βγάλω μια πνιχτή κραυγή, ήταν την κιλότα μου να τραβιέται απότομα προς τα επάνω και να χώνεται ανάμεσα στους γλουτούς μου σαν στρινγκ! Ο μπάσταρδος. Μου ήρθε να τον βρίσω μα φωνή δεν έβγαινε. Το σώμα μου είχε παραμείνει ακίνητο σαν από δική του βούληση. Ήμουν σε κατάσταση σοκ, ανήμπορη να αντιδράσω. Αυτός ο ανώμαλος πρέπει να το είχε καταλάβει αυτό και το εκμεταλλευόταν.

Έβαλε την παλάμη του μέσα από τη φούστα και ένιωσα το κρύο χέρι του να μου χουφτώνει ξεδιάντροπα τον κώλο. Πότε τον χάιδευε, πότε του έκανε μαλάξεις και πότε τον έσφιγγε τόσο βίαια που με πονούσε. Η αναπνοή μου είχε γίνει κοφτή και γρήγορη, ενώ τα μάτια μου δάκρυσαν. Αφού ευχαριστήθηκε για άλλη μια φορά χούφτωμα, το χέρι του διέτρεξε ανάμεσα από τους γλουτούς, άρπαξε την κιλότα μου και την έκανε στην άκρη. Ένας φόβος σκέπασε την καρδιά μου. Αυτός ο παλιάνθρωπος δεν είχε σκοπό να με αφήσει. Έπρεπε να κάνω κάτι, μα είχα παραλύσει. Έβαλε το μεσαίο του δάχτυλο να γλιστράει ανάμεσα από τους γλουτούς μου, μέχρι που έφτασε στην τρύπα του πρωκτού μου!

(όχι, αλήτη, τι κάνεις)

Άρχισε να την χαϊδεύει κυκλικά με το δάχτυλο του, κάτι που μου προκάλεσε ρίγη στο κορμί μου. Ύστερα η άκρη του δαχτύλου του κατέληξε στη μέση της λες και ήταν μπίλια που έπεφτε.

(Άσε με τώρα, έκανες το παιχνίδι σου, παράτα με)

Η εισβολή ήταν βίαιη και απότομη και με έκανε να δαγκώσω τα χείλη μου. Είχε σπρώξει το βρωμερό του δάχτυλο μέσα στο πρωκτό μου και κατάφερε να το βάλει μέσα μέχρι τον πρώτο κόμπο.

(Αχ, πονάει ρε άθλιε, ααχ)

Τον ένιωσα να προσπαθεί να το βάλει πιο μέσα αλλά μάταια. Η τρυπούλα μου ήταν πολύ στενή για τα βρωμοδάχτυλα του, δόξα σοι ο θεός. Αποτραβήχτηκε ηττημένος ή έτσι νόμιζα τουλάχιστον. Εκεί που ξαλάφρωσα και έπαιρνα βαθιές ανάσες, το χέρι του ξανακατέβηκε και γέμισε την τρύπα μου με ένα κρύο υγρό. Τότε ήταν που μου το έχωσε ξανά μέσα αυτή τη φορά πιο βαθιά. Πρέπει να ήταν τεράστιο. Παραβίασε την τρύπα μου και χώθηκε βίαια ολόκληρο μέσα μέχρι την βάση!

(Αχ… βοήθεια, με σκίζει, αχ…)

Έριξα το πρόσωπο μου στο χέρι που κρατούσα τη χειρολαβή και δάκρυα έτρεξαν από τα μάτια μου, χαλώντας μου τη μάσκαρα. Κανείς ποτέ δεν μου το είχε ξανακάνει αυτό και τώρα αυτός ο αγριάνθρωπος με βίαζε με το δάχτυλο του. Έμπαινε και έβγαινε από τον κώλο μου σαν κομπρεσέρ, πονώντας με, σκίζοντας με, αλύπητα, ενώ μέσα μου ούρλιαζα. Δεν θυμάμαι καν πόση ώρα με βίαζε έτσι. Θυμάμαι μόνο πως κάποια στιγμή σταμάτησε, έβγαλε το χέρι του και μου ανέβασε το φερμουάρ της φούστας. Ύστερα κατέβηκε χωρίς να τον δω. Το μόνο που είδα ήταν η πελώρια μορφή του να με προσπερνάει. Πήγα σπίτι, πλύθηκα και παρά τον πόνο και το σοκ ήταν τόση η ντροπή μου που αποφάσισα να μην το πω σε κανένα.

Το βασανιστήριο μου όμως δεν είχε τελειώσει. Από εκείνη τη μέρα πήγαινα με ένα συνάδελφο μου στο λεωφορείο, που πρέπει να του άρεσα κιόλας, με συνέπεια αυτός ο παλιάνθρωπος να μην ξαναφανεί. Το ευτυχές είναι ότι μου άρεσε και εμένα. Ήταν γλυκύτατος και καλός και αρχίσαμε να ερωτευόμαστε. Επιτέλους ένιωθα ξανά ευτυχισμένη.

Ύστερα από καμιά βδομάδα ήταν, που κατέβηκα από το λεωφορείο και βάδιζα στο στενοσόκακο του σπιτιού μου, όταν κάτι με στρίμωξε σε ένα τοίχο πίσω από ένα σκουπιδοτενεκέ. Το άρωμα του μου ανακοίνωσε ποιος ήταν. Τρόμος με κυρίεψε. Κοίταξα γύρω. Το μέρος ήταν σκοτεινό και δε φαινόταν ψυχή. Και ήμουν τόσο κοντά στο σπίτι μου.. Είχε κολλήσει πάλι το σώμα του πάνω μου και με είχε με τα μούτρα στο τοίχο. Σήκωσε το παλτό μου ως τη μέση μου, το έκανε κουβάρι και το έφερε από μπροστά μου παγιδεύοντας το ανάμεσα στον τοίχο και τη κοιλιά μου. Εκείνη τη μέρα φορούσα  ένα γκρι υφασμάτινο παντελόνι, το οποίο το κατέβασε απότομα ως κάτω. Ο κρύος αέρας μπιμπίκιασε τους γλουτούς μου. Φορούσα και στρινγκάκι μια και τώρα είχα σχέση αν και δε το είχαμε κάνει ακόμα. Ήταν ένα μαύρο δαντελωτό. Ένιωσα τις άγαρμπες χερούκλες του να μου χουφτώνουν τον κώλο κι εγώ να τα υπομένω, ακίνητη από το φόβο. Ύστερα παραμέρισε το στρινγκάκι μου και πριν καν προλάβω να ψελλίσω «όχι σε παρακαλώ μη το κάνεις…», ένα χοντρό δάχτυλο βουτηγμένο σε κάποιο λάδι, παραβίασε την πίσω τρύπα μου, εισχώρησε με βία μέσα και καρφώθηκε μέχρι το τέρμα. Η ανάσα μου κόπηκε και το μαρτύριο ξεκίνησε πάλι. Μπαινόβγαινε μέσα μου λες και έσκαβε, αδιαφορώντας για τον πόνο μου. Με πήδαγε με το δάχτυλο του για ώρα, μέχρι που η τρύπα μου είχε μουδιάσει. Ύστερα με παράτησε πάλι και έφυγε.

Πήγα σπίτι και καθαρίστηκα κλαίγοντας. Αδυνατούσα να πιστέψω τι μου συνεβαινε και πόσο ανήμπορη ένιωθα. Το μαρτύριο μάλιστα δε σταμάτησε παρά ένα μήνα μετά.

Μέχρι τότε με πετύχαινε μια στο τόσο σε διάφορα μέρη και μου βίαζε τον κώλο με το απαίσιο δάχτυλο του, πότε στη στάση όταν με έβρισκε μόνη, πότε σε σοκάκια, πότε στο τρένο. Δεν ξέρω πως με έβρισκε πάντα, μάλλον με παρακολουθούσε. Σκέφτηκα να πάω στην αστυνομία, μα ντρεπόμουν ακόμα και να το αναφέρω σαν γεγονός και ήταν αυτή ακριβώς η ντροπή που με είχε κάνει υποχείριο του.

Μια φορά θυμάμαι, είχαμε πάει σε ένα εστιατόριο με το αγόρι μου και σηκώθηκα να πάω τουαλέτα. Είχα ήδη μπει μέσα και σκούπιζα την λεκάνη για να κάτσω, όταν η πόρτα άνοιξε απότομα και ένα χέρι με ακινητοποίησε στον τοίχο. Η πόρτα έκλεισε, κλείδωσε και το τεράστιο σώμα του έπεσε πάνω μου. Αυτή τη φορά μου χούφτωσε και το στήθος. Η τεράστια τριχωτή χερούκλα του μπήκε στο ντεκολτέ μου και γράπωσε το αριστερό μου βυζί. Αφού το μάλαξε για κάμποσο, το χέρι του κατέβηκε στο κολάν που φορούσα, το κατέβασε μέχρι τα μπούτια και επιδόθηκε σε αυτό που ήξερα καλύτερα. Με χούφτωσε και με γάμησε με το δάχτυλο του πάλι, μέχρι που έφυγε.

Αυτό συνέβη πολλές φορές, με την τελευταία που θα μου μείνει αξέχαστη. Ήταν όταν μόλις το είχα πρωτοκάνει με το αγόρι μου στο σπίτι μου. Εκείνος είχε πάει τουαλέτα κι εγώ παρέμεινα στο κρεβάτι ξαπλωμένη μπρούμυτα. Τα φώτα ήταν ακόμα σβηστά. Τον ένιωσα να μου χαϊδεύει τις γάμπες και κατόπιν η γλώσσα του διέτρεξε το πόδι μου μέχρι που έφτασε στον κώλο μου. Εκεί άρχισε τις δαγκωματιές και τα γλειψίματα. Η γλώσσα του έφτασε στην πίσω τρύπα και άρχισε να την γλείφει σα τρελός. Παραξενεύτηκα, μια και το αγόρι μου ούτε καν με είχε πλησιάσει εκεί πρωτύτερα, αλλά υπέθεσα ότι ήταν μια πτυχή του που δεν την ήξερα. Πήγε να βάλει και το δάχτυλο του μέσα, μα μου προκάλεσε άσχημες μνήμες και του το έδιωξα με το χέρι μου. Ύστερα τον ένιωσα να με καβαλάει. Με το που έριξε το κορμί του επάνω μου, ένα τρόμος  με γέμισε. Μια γνωστή  μυρωδιά after-shave  γέμισε τα ρουθούνια μου. Δυο πελώρια χέρια κατέβηκαν γύρω μου και με συγκράτησαν.

Γύρισα πανικόβλητη και κοίταξα κατά την τουαλέτα. Η πόρτα ήταν μια σπιθαμή ανοιχτή μα μπόρεσα να δω το αγόρι μου ξαπλωμένο αναίσθητο στο πάτωμα.

«Όχι» πήγα να φωνάξω μα η κραυγή μου κάλυψε κάθε ήχο όταν ένιωσα ένα μεγάλο πέος να μου ανοίγει την κωλοτρυπίδα και να μπαίνει ανενόχλητο μέσα. «αχ, σταμάτα αχ…» κατάφερα μόνο να πω και με δυο σπρωξιές μου το είχε βάλει ολόκληρο μέσα. Τον άκουσα να χαζογελάει όταν ξεκίνησε να με σφυροκοπάει με βία. Τον έβγαζε σχεδόν ολόκληρο έξω και μετά μου τον κάρφωνε όλο μέχρι μέσα. Ένιωθα ακόμα και τα αρχίδια του να με χτυπάνε από κάτω.
«Μη, μη πονάει, με σκίζεις αχ…» φώναζα εγώ αλλά τίποτα αυτός. Με γαμούσε τόσο ξελιγωμένα που η τρύπα μου είχε πάρει φωτιά από τον πόνο. Με γάμαγε σα πουτάνα, με βίαζε τόσο άγρια που ένιωθα ταπείνωση και εξαθλίωση. Ένιωσα καυτό σπέρμα να μου γεμίζει το έντερο και μετά συνέχισε να με ξαναγαμάει μέχρι που έχυσε άλλες δυο ή τρεις φορές, δεν είμαι σίγουρη γιατί τα είχα χάσει. Είχα πέσει ιδρωμένη στο μαξιλάρι, τα μάτια μου είχαν γυρίσει από το τόσο κωλογάμημα και το μόνο που έκανα ήταν να βγάζω γοερές κραυγές. Δεν ξέρω για πόση ώρα με παλούκωνε το κάθαρμα, πάντως όταν βγήκε η κωλοτρυπίδα μου ήταν ανοιχτή σα χοάνη και από μέσα έσταζαν ρυάκια σπέρματος.

Ήμουν σε ημιλυπόθυμα κατάσταση και για αυτό δεν είμαι σίγουρη, μα έχω την αμυδρή εντύπωση, πως όταν έφυγε αυτός ο αγροίκος, το αγόρι μου είχε ξυπνήσει και πλησίασε το κρεβάτι. Και πάλι δεν το λέω με σιγουριά, αλλά νομίζω πως μου γάμησε κι αυτός τον κώλο. Δε ξέρω, ίσως να τον διέγειρα που με είδε έτσι, πάντως θυμάμαι να ξαναμπαίνει στο κώλο μου ένας πούτσος, λίγο μικρότερος, και να με ξαναβιάζει αλύπητα μέχρι που έχυσε κι αυτός. Αλλά δεν είμαι σίγουρη. Πάντως μετά από αυτό το γεγονός, χωρίσαμε και ο παλιάνθρωπος αυτός δεν ξαναφάνηκε. Δεν ξέρω τι απέγινε, μπορεί να την έπεσε σε άλλη, πάντως με τον καιρό εγώ βρήκα την ηρεμία μου. Όμως κάθε φορά, που γυρνάω βράδυ από έξοδο ή περνάω κάνα σκοτεινό σοκάκι ή μπαίνω στο σπίτι, έχω το φόβο ότι θα μυρίσω εκείνο το δυνατό after-shave και τότε ένα δυνατό χέρι θα με κολλήσει στο τοίχο και θα μου γαμήσει τον κώλο.Copyright protected OW ref: 104138