Η Αγιο-Βασιλίτσα

Δημοσιεύθηκε από Chryssa100
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (10 Votes)
Καλησπέρα σας και πάλι. Πριν λίγες μέρες συνέβη κάτι πολύ καλό, το οποίο θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Δουλεύω promotion μιας και είναι part time και επίσης τα λεφτά είναι ικανοποιητικά για κάποια που απλώς θέλει να βγάζει το χαρτζιλίκι της. Έτσι λοιπόν, πριν λίγες μέρες μου είπαν από το γραφείο πως θα πρέπει την παραμονή των Χριστουγέννων να κάνω promotion για μια μάρκα προφυλακτικών έξω από γνωστό νυχτερινό μαγαζί του κέντρου. Θα έπρεπε να φοράω κι εγώ αλλά και η κοπέλα που θα δουλεύαμε μαζί, στολή Άγιο-Βασιλίτσας. Δηλαδή ένα κόκκινο, κοντό φορεματάκι και άσπρο στα άκρα και ένα κλασικό χριστουγεννιάτικο κόκκινο σκουφί. Την ενδυμασία ολοκλήρωσα με μαύρες ζαρτιέρες και κόκκινες ψηλές γόβες.

11 περίπου η ώρα και ξεκινούσα δουλεια. Ο κόσμος είχε αρχίσει ήδη να έρχεται  στο club κι εγώ να τους σταματάω ανά παρέες για να τους ενημερώνω για τη νέα σειρά προφυλακτικών, προσφέροντας τους από ένα στον καθένα.

Πολλά αντρικά αλλά και γυναικεία βλέμματα με σκάναραν από πάνω μέχρι κάτω. Φυσικά όλο αυτό μου άρεσε. Ιδιαίτερα όταν έβλεπα ζευγάρια να έρχονται και ο άντρας να με γδύνει με τα μάτια του την ώρα που είναι δίπλα η κοπέλα του. Μέσα σε αυτές τις παρέες ήταν και ένα παλικάρι πραγματικά όμορφο. Ψηλός, μελαχρινός, χωρίς μούσια, με αρρενωπό πρόσωπο, μάτια που σε κάρφωναν, πανέμορφα χέρια και, όπως καλά είχα καταλάβει, κάτω από το πουκάμισο υπέροχο γυμνασμένο σώμα. Όσο ενημέρωνα την παρέα του με κοιτούσε στα μάτια και χαμογελούσε. Δεν γινόταν να μη χαμογελάω κι εγώ με κάτι τέτοιο! Υπέροχο χαμόγελο το οποίο σχημάτιζε 2 υπέροχες και γοητευτικές ρυτίδες γύρω από το στόμα, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Έδωσα τα δείγματα και όπως πέρασε από δίπλα μου για να μπει στο club, έβαλε το προφυλακτικό στη τσέπη του παντελονιού του και μου έκλεισε το μάτι. Χάρηκα παρά πολύ, αλλά πίστευα ότι δε θα τον ξανά έβλεπα, οπότε τζάμπα η χαρά μου.

Είχε πάει πλέον 3 η ώρα το βράδυ και η βάρδια μου έληγε. Έπρεπε να μπω στο μαγαζί, να αλλάξω και να φύγω. Μπήκα και διέσχισα όλο το μήκος του μαγαζιού για να πάω στο δωματιάκι που βάζουν τα πράγματα τους και οι υπάλληλοι. Στη πορεία προς αυτό ένιωσα κάποιος να με τραβάει από το χέρι. Στην αρχή σκέφτηκα ότι θα το έκανε κάποιος κατά λάθος, αλλά μόλις γύρισα διαψεύσθηκα. Ήταν αυτός! Πάγωσα. Ήρθε πιο κοντά μου, με έπιασε από τη μέση, με κοίταξε κατάματα με αυτό το υπέροχο βλέμμα και με φίλησε. Ένιωθα πως όλα γύρω μου σταμάτησαν να κουνιούνται και πως βρισκόμουν μόνο εγώ και αυτός εκεί. Τα πόδια μου έτρεμαν από τη χαρά και εκείνος συνέχιζε να με φιλάει. Όταν σταμάτησε ένιωθα αμήχανα και χαμήλωσα το βλέμμα μου. Με το δάχτυλο του με έπιασε από το πηγούνι και μου σήκωσε το κεφάλι, ώστε να τον κοιτάξω. Του χαμογέλασα και μου χαμογέλασε.

-    Τελικά ο Άγιος Βασίλης υπάρχει, είπε και χασκογέλασε.

-    Λες; Πάντως αντί να κάνω εγώ έκπληξη σε κάποιον, μου έκανες εσύ.

-    Χαίρομαι που το βλέπεις σαν έκπληξη.

-    Έλεγα να πάω να αλλάξω γιατί υπολόγιζα πως θα έφευγα.

-    Εγώ λέω να πάρεις τα ρούχα σου, αλλά να μην αλλάξεις και να φύγουμε με το αμάξι μου, να πάμε όπου θες!

Του έγνεψα καταφατικά και πήγα να κάνω αυτό ακριβώς που μου είπε. Βγήκαμε από το μαγαζί και κοροϊδεύαμε ο ένας τον άλλον γιατί βούιζαν τα αυτιά μας από την ένταση της μουσικής, καθώς και για το γεγονός πως μια Άγιο-Βασιλίτσα κυκλοφορούσε στις 3.30 το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας. Φτάσαμε μπροστά από ένα μαύρο Ford Fiesta, το ξεκλείδωσε και μου άνοιξε την πόρτα να μπω μέσα. Μπήκε κι αυτός και με ρώτησε που ήθελα να πάμε. Δεν ήθελα να κλειστούμε σε ένα σπίτι με 4 τοίχους. Ήθελα κάπου όμορφα. Έτσι του υπέδειξα τον δρόμο για ένα μέρος με φοβερή θέα, από την όποια μπορείς να δεις από τον Πειραιά μέχρι και την Ακρόπολη.

Στη διαδρομή ένιωθα κάπως άβολα, αλλά εκείνος έκανε τα πάντα για να με βγάλει από αυτή την κατάσταση. Έβαλε χαλαρή μουσική και μου μιλούσε γι' αυτόν. Ρωτούσε να μάθει και για εμένα και κάπως έτσι φτάσαμε στον προορισμό μας. Του άρεσε παρά πολύ το μέρος, όπως ο ίδιος είπε. Η θέα εκπληκτική και τα μόνα φώτα που υπήρχαν ήταν αυτά που φώτιζαν όλη την Αθήνα. Γύρισε προς το μέρος μου και με κοιτούσε.

-    Τι με κοιτάς έτσι επίμονα; Αισθάνομαι άσχημα.

-    Δε θα έπρεπε να αισθάνεσαι άσχημα. Δεν είχα τέτοια πρόθεση, αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα από το να θαυμάσω αυτή την ομορφιά.

Ήρθε πιο κοντά και με φίλησε. Φιλιόμασταν αρκετή ώρα χωρίς να κάνει καμία άλλη κίνηση, ώσπου το χέρι του κατέβηκε στο μπούτι μου. Μου το χάιδευε και συνέχισε να με φιλά. Φυσικά η όλη κατάσταση με είχε εξιτάρει, αλλά δε μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω από μόνη μου. Το χέρι του ανέβαινε σιγά-σιγά πιο ψηλά στο μπούτι μου και έπειτα με έπιασε από τη μέση και με χάιδευε εκεί. Το πήρα ως κάλεσμα για την αγκαλιά του και δεδομένων των περιστάσεων δεν άντεξα και πήδηξα από το κάθισμα του συνοδηγού στου οδηγού, πάνω του.

Τον κοίταξα και χαμογέλασε με έναν υπέροχο τρόπο, ο οποίος υπέκρυπτε μια πονηριά. Μου άρεσε τόσο πολύ αυτός ο άνθρωπος! Πλέον καθόμουν για τα καλά πάνω στον πούτσο του, που ένιωσα από την πρώτη στιγμή σκληρό. Επίτηδες κουνιόμουν λίγο πάνω του.

-    Σταμάτα να το κάνεις αυτό γιατί δε θα κρατηθώ, μου είπε.

-    Και ποιος σου είπε ότι θέλω να κρατηθείς;

Αυτό ήταν το πράσινο φως που του έδωσα. Καθώς φιλιόμασταν, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και έβγαλε τον πούτσο του έξω. Χωρίς να σταματήσω να τον φιλάω, παραμέρισα το μαύρο μου στρινγκάκι και έτριβα τον πούτσο του πάνω στα μουνόχειλα μου, κουνώντας την λεκάνη μου. Σταμάτησα σε κάποια στιγμή να κουνιέμαι και να τον φιλάω.

-    Τόση ενημέρωση έκανα, κρίμα είναι να μην τα τηρώ όσα λέω.

Έβγαλε από την τσέπη του το προφυλακτικό που εγώ η ίδια του είχα δώσει προηγουμένως. Του το πήρα από τα χέρια, το άνοιξα με τα δόντια μου και του το φόρεσα. Έπιασα απαλά τον πούτσο του και τον κατεύθυνα στη μουνότρυπα μου. Μόλις μπήκε, ένα μακρόσυρτο "αχ" βγήκε από τα χείλη μου. Άρχισα να κουνιέμαι πάνω κάτω με ρυθμό. Μου άρεσε πάρα πολύ, είχα καυλώσει απίστευτα!

-    Θέλω να χύσεις πριν από μένα. Με νοιάζει να χύσεις εσύ, μου είπε.

Και εκεί εκστασιάστηκα ακόμα περισσότερο, γιατί επιτέλους βρέθηκε ένας άντρας που τον ενδιέφερε αν θα το ευχαριστηθώ. Το μουνί μου δε σταματούσε να χτυπάει τα αρχίδια του με σταθερό ρυθμό, σχετικά γρήγορα. Τα βογκητά μας αντηχούσαν στην ησυχία της νύχτας. Με έπιασε από τα κωλομάγουλα και μου έδινε και εκείνος ρυθμό, βοηθώντας με κιόλας. Δεν άντεχα, ήθελα να τελειώσω για πάρτη του.

-    Θέλω να χύσω… του είπα.

-    Χύσε μωρό μου, να χύσουμε μαζί.

Άφησα τον οργασμό μου να έρθει. Μείναμε λίγο ακούνητοι, έχοντας με στην αγκαλιά του μέχρι να βρούμε τις ανάσες μας. Γύρισα και τον κοίταξα. Δε μπορούσα να μη τον ξαναφιλήσω όσο με κοιτούσε με αυτό το βλέμμα.

Έτσι λοιπόν κατέληξε ένα από τα πιο υπέροχα βράδια μου.Copyright protected OW ref: 103962